evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 19, 2025, 02:40:26 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Online sports betting News at Jackpot Bet Online
[Паническо разстройство]
Howardhocky
Април 18, 2025, 01:42:22

Спонсорирани връзки

Анкета
Въпрос: По кое време на деня получавате панически атаки?
Сутрин след сън - 33 (22%)
Около обяд - 28 (18.7%)
Между 14 и 16 часа - 19 (12.7%)
Между 16 и 20 часа - 49 (32.7%)
През нощта - 21 (14%)
Общ брой гласове: 142

Страници: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 59
  Изпечатай  
Автор Тема: Паническо разстройство  (Прочетена 212773 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #810 -: Август 25, 2013, 04:48:19 »

Пиши, пиши. На мене ми е интересно. На който му е досадно, да не чете.

А психотерапия опита ли?
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #811 -: Август 25, 2013, 04:51:47 »

Имай предвид, че едно е да отидеш на психиатър и той да те изслуша и да ти каже да си пиеш хапчетата и съвсем друго - да се проведе психотерапия. Не че съм ходила, де, ама..... Това, което съм видяла от психиатри въобще не е впечатляващо. Последната, при която ходих просто отчиташе как са ми повлияли хапчетата. Интересно е сега да отида и да й кажа, че не пия от три месеца и нищо ми няма.  Smiley
Не знам какво да те посъветвам. Не знам, ако започнеш да гледаш на живота по - философски?
Иначе тези, които разправят "вземи се в ръце" и т.н....... Всички щяхме да сме от тях ако ни нямаше нищо.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ева_д
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #812 -: Август 25, 2013, 04:59:42 »

Хм,не съм опитала просто,защото не съм сигурна до колко са добри тези специалисти и дали не е ала-бала всичко,чувала ли си да има ефект.И малко няма да ми е приятно да разказвам всичко от живота си....нали така се прави.Ходих на един преглед на биорезонансна диагностика и ми казаха,че ми липсва една аминокиселина -триптофан.....затова имам такива симптоми....купих си хапчета с тази аминокиселина,но не мога да ги пия заедно с АД,трябва първо да ги спра....и опитвам, ли опитвам.А и не  знам дали не са шарлатани...тези с биорезонанса,изчетох много и така и не си съставих мнение по въпроса.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #813 -: Август 25, 2013, 05:04:05 »

Ами аз съм чувала,чела съм, че помагат. Но не всички. Нали се сещаш, че един хронично болен е постоянен източник на пари. Не всички се стараят.
Но от това, което съм чела тук, твоят случай е много лек и не би трябвало да има протакване.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #814 -: Август 25, 2013, 05:08:30 »

Ти на колко години си?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #815 -: Август 25, 2013, 05:13:52 »

38  вече Wink
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #816 -: Август 25, 2013, 05:30:16 »

Така си и мислех  Smiley.
Виж, на мен ми е прехлопвало сърцето в продължение на поне една две седмици всеки ден. Но не съм правила изследвания, нито съм се тревожила. Отмина. Но пък последва нервната криза от съвсем друго естество  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #817 -: Август 25, 2013, 05:37:21 »

да и на мен ми прехлопва понякога.....не знам на какво се дължи,понякога е с дни,много е неприятно.Отидох на психиатър,защото атаките зачестиха....знаеш ги....всички симптоми,от 3 години съм на АД,но дълго време не знаех какво ми е.Каква нервна криза беше?Наби ли някой? tease1...шегувам се,сигурно е било ужасно...
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #818 -: Август 25, 2013, 05:43:04 »

Охх, не е за разправяне. Не бях на себе си просто. Луда. Smiley
Опитвах се да разбера защо светът е такъв, какъвто е най - кратко казано и накрая ми изпуши системата. Сега не ме интересува защо, по - важно е как да живееш в условията на мизерията в БГ-то.
Аз не съм имала ПА като вашите, моите са по - различни. Може би, защото не ме е страх от смъртта. Или защото не мисля за нея. Вече. Може би и затова ми е трудно да дам повече идеи за справяне. Но основните са това. Да не се страхуваш от симптомите, да знаеш,че на всеки се случва да му прехлопа сърцето и е нормално. А също и да живееш без да мислиш особено много за бъдещето, без да си представяш гадни неща. Защото няма смисъл.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #819 -: Август 25, 2013, 05:57:52 »

Зная....не бива да мисля....днешния ден е важен.И аз съм имала нервна криза...една...все едно не бях аз,щях да убия някой....вече не си позволявам да приемам някой толкова сериозно,че да ме изкара извън кожата ми,няма да го допусна повече...научих се да се владея....Не мисли за мизерията...знам,че е трудно...помисли за изход от ситуацията,работа в чужбина,емиграция....знам ли.Чувала съм,че в цивилизованите страни има групи от хора със сходни симптоми,които разговарят и така взаимно си помагат.Във  Варна е имало по едно време.Мисля си,че ако знаеш ,че не си сам и не си някакво медицинско чудо ще е по-лесно.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #820 -: Август 25, 2013, 05:58:01 »

Всъщност, така като си мисля, може да е нещо като грешен модел на мислене. Може би може да се нарече липса на смелост, неувереност, по - страхлива. Мисля, че точно върху тази ти черта би работил един психолог. Става въпрос за промяна на част от характера... Така ли, г-н Тодоров?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #821 -: Август 25, 2013, 06:02:59 »

Виж, аз знам, че не съм сама. Познавам хора с бъг като моя в системата. И нали ти казвам, очарована съм от тях и същевременно ми е тъжно, че толкова чувствителни хора имат същата диагноза като на серийни убийци.
Еми, моята криза не беше точно, че ми се искаше да убия някого. По - скоро бяха натрапливи мисли, от които се плашех.... Плюс, оф, нали ти казвам, бях се забила в разсъждения затова има ли Бог, няма ли... В един момент, осъзнавайки, че няма, някакси се наплаших, че заставам срещу нещо с 2000 история, недоспиването си оказа влияние, преумората също и според мен бях на прага да получа халюцинации. Страх ме беше, че ще ме преследват заради тия ми прозрения.... И хиляди още глупави внушения./Всъщност въобще не са малко хората, които плюят по религията и нищо все още им няма./
Сега си взех поука от всичко това. Да видим дали ако стана земна.... колкото уважаемия г-н Тодоров, дали ще потретя с кризите.  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #822 -: Август 25, 2013, 06:06:10 »

Когато децата са малки е нормално да се чувстваш на ръба с лудостта. ..къде го  този доктор....няма го из форума....
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #823 -: Август 25, 2013, 06:11:28 »

Избега. Трябваше да ти кажа да отидеш в Плевен при психиатър Тодор Първанов. Да видиш колко бързо щеше да се включи.  Grin
Макар да си го мислех. Но ще ти излезе по - скъпо. Принципно той е психиатъра, който е обсъждан най - много тук. Ако имах повече пари щях да отида при него, лично, за да се убедя какъв е. Ама нема. Щях да ти предложа да отидеш и ако не си доволна да го напишеш тук. Ако си доволна, да ми пишеш на ЛС, защото иначе г-н Тодоров ще изпищи, че сме цяла група тук, на война срещу него.  Grin И параноята щеше да го хване с бясна сила.  Grin Много ме е яд, че не се включва, защото знаеш ли как се пали. Нали е младок, кръвта му ври.  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #824 -: Август 25, 2013, 06:33:48 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Активен
Страници: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 59
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА