evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 03, 2024, 10:47:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18
  Изпечатай  
Автор Тема: "Искам да си хвана гадже с ПР"  (Прочетена 51650 пъти)
Stareternity
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #180 -: Юни 25, 2011, 09:51:53 »

На мен ПР ми пречи да си намеря приятел с или без ПР. Аз не си и търся, но нали знаете, че ние предварително си знаем какво можем да направим и какво не, само като го чуем. Аз дори и когато се чувствм добре някак си като си помисля да си имам приятел и немога да си го представя. Сигурно защото когато дойде ПР нямах човек до себе си и така си остана. Все гледам да е нещо краткотрайно, несериозно, въобще пълна обърквация. Имам нужда от свобода и мисълта, че някой ще бъде все до мен ме плаши Sad
И аз съм така. Хем изпитвам нужда от близост, хем се ужасявам от факта, че в перспектива примерно 2/3 от деня ми трябва да минават в едно помещение, в едно легло и т.н.
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #181 -: Юни 25, 2011, 10:05:38 »

И аз съм така (пиша в темата, макар че имам социална фобия, а не ПР).
И от доста години съм така - предпочитам да живея сам, да не се съобразявам с "нея", или по-точно да не се чувствам неловко докато се храним, или при някакви други ежедневни прости неща.
Винаги съм си мечтал за някаква сериозна, но неангажираща връзка - т. е. без да живеем заедно, а само да се виждаме за по 1-2-3 часа на ден примерно. Е, би било хубаво да се събуждам до "нея" понякога, но да сме заедно по цял ден или цяла вечер, малко ме плаши.

Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #182 -: Юни 26, 2011, 12:13:03 »

Цитат
Винаги съм си мечтал за някаква сериозна, но неангажираща връзка

Е, ти изби рибата с тоя оксиморон Grin То всички затва си мечтаят. Хем вълкът сит, хем агнето цяло Cheesy
« Последна редакция: Юни 26, 2011, 12:15:16 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #183 -: Юни 26, 2011, 01:29:57 »

До едно време - да, така е, на младите им се живее, не искат да се ангажират; но аз съм на 33, това ми е вече начин на живот (да съм сам), така че не е нормално.
От баща ми съм чувал, че е бил саможив на млади години, не е обичал да се съобразява и да живее с други хора (по-точно мисля е искал да каже "да не се чувства неудобно" при някои елементарни неща от ежедневието. Явно и аз съм така.
Между другото, по това време на годината (пролет/лято), ме хваща някаква депресия за около 1-2 месеца, започвам да се чувствам самотен и да се замислям за много неща. От една страна, като чета в нета виждам че има много хора като мен - сами, самотни, и това едва ли не ме успокоява донякъде; от друга страна ме е яд, че няма как хора като нас да се свързват по между си, защото в повечето случаи не смеем да се регистрираме в някой сайт за запознанства с реална снимка, и така пак си оставаме сами. Малко е тъжно, но все пак по темата.  Smiley
« Последна редакция: Юни 26, 2011, 02:03:37 от anonimen_ » Активен
User134
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #184 -: Юни 26, 2011, 04:24:01 »

На мен ПР ми пречи да си намеря приятел с или без ПР. Аз не си и търся, но нали знаете, че ние предварително си знаем какво можем да направим и какво не, само като го чуем. Аз дори и когато се чувствм добре някак си като си помисля да си имам приятел и немога да си го представя. Сигурно защото когато дойде ПР нямах човек до себе си и така си остана. Все гледам да е нещо краткотрайно, несериозно, въобще пълна обърквация. Имам нужда от свобода и мисълта, че някой ще бъде все до мен ме плаши Sad
И аз съм така. Хем изпитвам нужда от близост, хем се ужасявам от факта, че в перспектива примерно 2/3 от деня ми трябва да минават в едно помещение, в едно легло и т.н.

И при мен е горе-долу така, но с разликата, че не обичам да си седя вкъщи, а по-скоро получавам атаките вкъщи  Grin Но мен ме притеснява мисълта, когато излезна/заговоря дадено непознато момиче, да не получа паническа атака и да се изложа, както и ред други черногледи мисли... Само понякога получавам паническите атаки, но социофобията ме мъчи повече напоследък, заедно с хипохондрията :/
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #185 -: Юни 26, 2011, 11:31:00 »

Цитат
но аз съм на 33, това ми е вече начин на живот (да съм сам), така че не е нормално.

Не е до годините, а до навик. Наистина, като свикнеш да си сам, не ти се иска да имаш друг. Аз в началото напирах да си имам някого, ама като мина малко време и се научих да съм сама, сега само като си помисля, че трябва пак да си променям цялото ежедневие и всичко и си викам: "ААААА, неееее" Grin Пък и не мога да си представя някои неща как ще са при сегашното положение. Затова давам напред и после назад, вече предимно назад. Не е от социална фобия, нищо такова не ме притеснява от ежедневните неща, притесняват ме най-вече излизанията Grin Grin Но не само.

Цитат
От една страна, като чета в нета виждам че има много хора като мен - сами, самотни, и това едва ли не ме успокоява донякъде; от друга страна ме е яд, че няма как хора като нас да се свързват по между си, защото в повечето случаи не смеем да се регистрираме в някой сайт за запознанства с реална снимка, и така пак си оставаме сами. Малко е тъжно, но все пак по темата.

А мен ме е яд, че животът е твърде кратък и има много хубаво в него, за да го пропускаме в глупави ограничения при всичките възможности, с които разполагаме потенциално. Това най-много ме измъчва. Както и че не можем да усетим радостта и щастието, когато сме депресирани, че повече плачем, отколкото се смеем. Сайтовете за запознанства не ме притесняват, но не са ми по вкуса. Особено като тръгнат да ти предлагат пари, не е приятно никак  Grin Grin Като цяло не харесвам начина, по който се третират хората като стока или парче месо. Искам някой да вижда в мен повече от това. Ама...
« Последна редакция: Юни 26, 2011, 11:34:30 от skorpi » Активен

Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #186 -: Юни 26, 2011, 11:48:15 »

А аз се бях записал в сайтове за запознанства - в българските жените?въобще не ме "регистрираха" (просто съм предлагал да станем приятели), все едно съм чумав, а в руските ме засипваха с купища писма, на които не отговарях, защото трябваше да платя такса за VIP membership и поради други причини. Тъй че по отношение на т.н. "запознанства" съм доста скептичен, а и много мога да кажа.
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #187 -: Юни 27, 2011, 12:02:16 »

skorpi, права си, животът минава доста бързо.
За това че ти предлагат пари в някой сайт, не си мисли, че мъжете не изпитват чувства към жените с които правят секс, когато плащат, няма такова нещо. Тия които не изпитват чувства, пари няма да ти предложат, а ще те придърпат грубо край някоя дискотека и много няма да те питат.
Така че, това че някой ти предлага пари за секс, не значи че няма да се влюби до уши след първите 2-3 срещи.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #188 -: Юни 27, 2011, 01:10:47 »

И ся кво, поласкана ли трябва да се чувствам?Huh?  Grin
С такива, които ме третират като парче месо, не искам да си имам работа. Но хората не са виновни - просто в сайтовете повечето момичета си имат цена и явно това се очаква... да се говори за тарифи. Освен да си направят някаква секция за такива с ПР поне да си знаем кои сме Smiley))  Някой не иска ли да основе сайт за ПР запознанства?
« Последна редакция: Юни 27, 2011, 01:33:15 от skorpi » Активен

skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #189 -: Юни 27, 2011, 11:59:43 »

Цитат
Макар че и форумите са нещо подобно. Но пък все е някаква алтернатива, нали  

Мда, колкото и да е странно, тук съм попадала на по-нормални, отколкото на други места, които не са специално за "луди" Cheesy Grin
И все пак си е риск... но ние пък да не би да сме страхливци Cheesy

Цитат
Да Ви попитам нещо. Някой от Вас има ли приятел/ка (не гадже, а приятел), който да има същия проблем - ПР?  

Да, и то не един. И от двата пола. В момента даже сред най-близките ми хора са такива с ПР. Извън състоянието си те са много интересни като личности. И ако сексът не е повод за запознанство, то ПР е. Wink
« Последна редакция: Юни 27, 2011, 12:01:20 от skorpi » Активен

Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #190 -: Юни 27, 2011, 07:45:29 »

Хъ, освен да се наговорим, да си изберем един сайт за запознанства и на точно определена дата да се регистрираме всички там, като ще се разпознаваме по тайна "парола" към профилите, примерно нищо незначещата думичка ПСИ към името...  Wink Grin Wink
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #191 -: Юни 27, 2011, 09:44:47 »

Хора, депресията е лошо нещо. Тая година сякаш ми е най-тъжно от последните няколко.
Като гледам в един сайт колко съобщения от гейове получавам, явно има доста такива, и като се има впредвид че жените в България били повече от мъжете, интересно защо съм още сам. Дали да не изляза навън малко. Cheesy
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #192 -: Юни 27, 2011, 10:06:49 »

А пък мене явно само рускини и украинки ме харесват. Sad Grin
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #193 -: Юни 27, 2011, 10:36:41 »

Ае, тия много биели, да знаеш. Братовчед ми на млади години работи в Русия, хареса си едно момиче, но майка му не даде и дума да става. Много биели и мъжете си, и тъщите, и пият, пушат... ужас. Не се занимавай. Roll Eyes
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #194 -: Юни 27, 2011, 10:45:31 »

Аз съм тренирал Кунг-фу, би ми било много интересно. Wink
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА