evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 02:44:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18
  Изпечатай  
Автор Тема: "Искам да си хвана гадже с ПР"  (Прочетена 51697 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #150 -: Май 11, 2011, 07:33:57 »

Цитат
малко съм си притеснителен,пък съм си хубавец

Дай да видим  Grin
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #151 -: Май 11, 2011, 08:12:26 »

Цитат
малко съм си притеснителен,пък съм си хубавец

Дай да видим  Grin

....мале, скорпи е калпазанка!!!
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #152 -: Май 11, 2011, 09:00:57 »

Цитат
...мале, скорпи е калпазанка!!!

Скорпи получи квото искаше  Cheesy Grin
Активен

delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #153 -: Май 14, 2011, 11:47:26 »

Скорпи е смело момиче! Остава и ние да споделим примера й. Трябва обаче да ни даде ценни съвети как да процедираме. Че май повечето от нас не са така решителни в тая посока, но биха искали да бъдат Grin
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #154 -: Май 14, 2011, 09:43:22 »

Цитат
Скорпи е смело момиче! Остава и ние да споделим примера й. Трябва обаче да ни даде ценни съвети как да процедираме. Че май повечето от нас не са така решителни в тая посока, но биха искали да бъдат

Е, ти пък! Първо, не знам дали съм най-добрият пример за подражание в това отношение, но ако все пак решиш да го последваш, тактиката е съвсем проста: показваш, че проявяваш интерес и чакаш отзив от отсрещната страна Wink Харесай си някой първо и му покажи, че те кефи. Останалото или ше стане, или няма да стане.  Cheesy Как да знаеш дали някой те кефи? Интуиция Grin Поне за тебе знам, че я имаш. Останалите ше рискуват Wink А, да - и не е задължително като се запознаваш с някои от др пол с ПР да избухне няква велика любов или страст, може и да се окаже просто приятелство, но понякога то дори е по-ценно и трайно. Тъй че...От опит глава не боли. Пък и да заболи, поне ще знаеш що... Ама верно намерихте кой да питате Grin Grin Grin
Аз да не съм Кари Брадшоу Cheesy
« Последна редакция: Май 14, 2011, 09:52:40 от skorpi » Активен

Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #155 -: Май 16, 2011, 10:50:09 »

skorpi, недей да скромничиш определено от теб човек има кво да научи, така че смело споделяй. А Кари Брадшоу пасти да яде както се казва Tongue Освен това мъжете сме по-дървени и понякога се себеопознаваме чрез вас жените.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #156 -: Май 16, 2011, 08:52:27 »

Цитат
skorpi, недей да скромничиш определено от теб човек има кво да научи, така че смело споделяй. А Кари Брадшоу пасти да яде както се казва  Освен това мъжете сме по-дървени и понякога се себеопознаваме чрез вас жените.

Минете за по един автограф тогава  Grin Приемното ми време вече е в доста широки граници, но за отбрана аудитория Wink
Активен

mara
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 53

Профил
« Отговор #157 -: Май 16, 2011, 09:48:55 »

Много готина тема, не съм влизала отдавна тук, а и аз си мисля напоследък дали това не е добра идея да се събереш със себеподобен Smiley обаче нещо друго ме вълнува повече сега, но нещо не мога да направя нова тема, а ми се ще да си поговорим за Работа и ПР. Дайте съвет как ? Само ще ви кажа, че аз съм от зарязаните , защото са странни, страховете им са в повече и тн. положението беше бягам на далеч, не ме занимавай, не разбирам. Така, че напълно подкрепям Скорпи(много свежо звучиш междудругото) за идеята да потърсиш някой с подобен проблем току-виж сте си помогнали взаимно:)
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #158 -: Май 17, 2011, 01:23:31 »

Цитат
Работа и ПР.

mara, има такава тема.  Wink

Аз съм на принципа от лимоните да правим лимонада, доколкото ни е възможно, тъй че според мене нищо не губиш от отношенията си с човек с ПР, независимо в каква посока ще се развият. Готино е да си имаш такъв човек, може и да не е само един де, ако става дума за приятелство... Стига, разбира се, да не се забивате само в тия теми, че тогава може просто да си потънете дружно. Идеята е друга.  Smiley Мен това ме съживи, обаче като си избирате ПР-приятелче, гледайте да е някое по-позитивно, за да не ви събаря с проблемите си и да ви повлече със себе си. На нас ни трябват позитивни емоции, някой, който да ни рестартира, като забием.  Wink
Активен

Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #159 -: Юни 03, 2011, 09:46:37 »

В тая тема настъпи мълчание. Никой не споделя хвана ли си гадже, как вървят свалки, абе, изобщо си затраяхте. Какво ли се крие зад мълчанието се питам Huh? Cheesy
Моето гадже ме обвини в свещен егоизъм, както казва тя, щото съм бил мълчалив, когато тя искала да разбере какво става с мен. Добре, ама как да говоря, когато ми се е спекло от вътре и свястна мисъл не мога да родя, та снощи ми се разсърди и щяла да преосмисля. Да видим кво ще измисли Undecided
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #160 -: Юни 03, 2011, 12:26:15 »

Цитат
В тая тема настъпи мълчание. Никой не споделя хвана ли си гадже, как вървят свалки, абе, изобщо си затраяхте. Какво ли се крие зад мълчанието се питам 

А, така, Димчо, кажи им го! Не щат да си признават Grin Grin
Не се сърди на приятелката ти, тя се опитва да ти помогне, ама не знае как. Обясни й го това, което казваш на нас - че не си в състояние да говориш, като ти е най-зле. Не я дръж настрани - и на тия около нас не им е лесно Wink Радвай се, че има някой, който се интересува от теб.
Активен

Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #161 -: Юни 09, 2011, 03:35:50 »

Ха-ха, чудесна тема! Аз макар и да съм малко "чужд" (вегетативно разстройство), изцяло я приветствам. Само дето не знам каква точно е процедурата по хващане на гаджета  Cheesy - може би трябва да се създаде отделна рубрика със снимки и кратки лични анотации или пък дъщерен форум за запознанства.  Smiley
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #162 -: Юни 09, 2011, 04:11:29 »

Цитат
Ха-ха, чудесна тема! Аз макар и да съм малко "чужд" (вегетативно разстройство), изцяло я приветствам. Само дето не знам каква точно е процедурата по хващане на гаджета   - може би трябва да се създаде отделна рубрика със снимки и кратки лични анотации или пък дъщерен форум за запознанства. 

Скорпи ше ти каже Grin Сайтовете за запознанства не струват, а и там откъде знаеш кой е с ПР? Рубрика със снимки едва ли, нали всички искаме да сме анонимни, по-скоро лични бележки - харесваш си някой и му пускаш мухата и чакаш дали ше отвърне. Говорите си за ПР първоначално, изпявате си на кой какво му има и после квото стане Wink
Какво е това вегетативно разстройство?
Активен

Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #163 -: Юни 09, 2011, 04:49:56 »

Вегетативното разстройство е братовчед на паническото - почти същите симптоми.
А относно анонимността - не знам какъв би бил рискът мъж да си хване за гадже себеподобен или пък 25-годишен студент два пъти по-възрастна лелка Cool
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #164 -: Юни 09, 2011, 05:03:52 »

Цитат
А относно анонимността - не знам какъв би бил рискът мъж да си хване за гадже себеподобен или пък 25-годишен студент два пъти по-възрастна лелка

ЕЕЕ, ти пък, кой те кара да се жениш за тях... Проучваш-оглеждаш-преценяваш-решаваш. То е достатъчно да хванеш да попрочетеш кой какво е писал и ще ти се изясни кой какъв е.
А иначе това вегетативно разстройство да не би да е нервно-вегетативна дистония? Щото ако е, тя е точно толкова измислена диагноза, колкото и ПР... пак е състояние, а не болест... макар че ако се изредиш да питаш невролог, психиатър, психолог и още някакъв си "лог" всеки ще си каже собственото мнение  Cheesy Grin
Активен

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА