evropea.com - форум за паническо разстройство
Септември 10, 2024, 01:40:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18
  Изпечатай  
Автор Тема: "Искам да си хвана гадже с ПР"  (Прочетена 51425 пъти)
didi
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #90 -: Януари 29, 2011, 10:21:25 »

аз по принцип разчитам на чара си Grin,ама тук като не се вижда Roll Eyes
Активен
butterfly
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил Ел. поща
« Отговор #91 -: Януари 29, 2011, 10:25:55 »

Използвай чара си по друг на1ин не само визуално може и да те видим колко си красива Smiley
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #92 -: Януари 29, 2011, 10:42:26 »

писах "чаровна"не красива,а може да допълня и забавна Grin
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #93 -: Януари 29, 2011, 11:10:24 »

Още ще си кажете вие... ама не на нас, на момчетата ги кажете тия работи (освен ако не сте с някаква друга ориентация, разбира се Cheesy). Само първо да ме уведомите за намеренията си, че баджаначки не искам от тук да имам Cheesy Grin Grin Grin
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 11:13:38 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #94 -: Януари 30, 2011, 12:20:10 »

Важното е да намеря, или да се оставя да бъда намерен. В кого е контрола?
Активен

http://ttodorov.alle.bg
butterfly
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #95 -: Януари 30, 2011, 09:28:57 »

Каквото и да става , както и да сме все някога запо1ва да с говори за.... любов Smiley започва да ми харесва тази тема..сКорпи няма как да станем баджаначки надявам се де :д Преди години ме намираха по дискотеките ..макар 4е аз им се нахвърлях по вратовете  Grin Grin ама и мен ме позаглеждаха какво остава сега във форума с всички мой проблеми за гадже да мисля..
Относно контрола кой кого контролира..Не знам сложен въпрос..Но според мен ак оте намерят ТИ започваш да контролираш защото някой ти подлага почва щом той те търси и намира значи е готов на много за теб ако ти търсиш става обратното теб започват да те приемат като почва върху която стъпват...малко ми идва рано за размисъл но това е моето мнение.. а пък и сега като сформираме групата ще се видим кож какъв е  Wink Wink uspeh
Активен
reni1506
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #96 -: Януари 30, 2011, 11:22:40 »

Хайде да се включа и аз в тази тема.За щастие съм семейна от преди да имам ПР и не ми се налага да си търся гадже. ::)Но,ако трябваше да си търся,не бих предпочела и той да е с ПР.Знам,че е ужасно да скриваш симптомите и всички ПА от човек,неподозиращ за състоянието ти...но въпреки всичко ,ако е с ПР и ме разбира,не бихме мръднали въобще в посока оправяне.Лично аз бих му казала,че имам  ниско кръвно..,пада ми кръвната захар...честа мигрена...и така ще е нормално,когато ме хванат лудите.Но в крайна сметка бих правила всичко възможно да преодолявам страховете си и да съм повече време с него навън и това ще ме движи напред.
Незнам доколко го обясних,но такова е положението в момента със съпруга ми.Знае за ПР,но в никакъв случай това не е приоритет в плануването на ежедневните задачи.И как да пропускам всички разходки и забавления с децата,заради ПР?Ако знаех,че след примерно 2 мес. ще съм ок,тогава щях да легна вкъщи и да чакам...да,ама не...Така,че хващам си страховете под мишница и смело напред,за да не рева някой ден здрава,но пропуснала детството на децата си и загубила любовта на мъжа си от постоянни оплаквания.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #97 -: Януари 30, 2011, 03:42:00 »

Цитат
Важното е да намеря, или да се оставя да бъда намерен. В кого е контрола?

Както се случи, todorov... в тези неща обикновено се усеща предварително има ли взаимност, интерес от двете страни и ще има ли някакво развитие... Мисля, че е добре да ги има и двете - и да контролираш, и да се оставяш да бъдеш контролиран. Да очакваш някой да те намери, но все пак и ти да си направиш труда да го потърсиш... Ако сам не заявиш желанията си, не може да очакваш от другите да ги разгадаят... Според мен трябва да си поискаш, за да ти се даде Cheesy

Цитат
сКорпи няма как да станем баджаначки надявам се де :д

butterfly, Не бъди толкова сигурна.  Grin Светът е малък, а форумът е още по-малък... Живеем в ерата на Интернет - можеш да се запознаеш с когото си поискаш, без да мърдаш от вас. Кеф ти с ПР, кеф ти без... Аз лично тези без ги разкарвах бързо, преди да са се усетили, че нещо става с мен... Все още имам нужда да говоря за проблема си, защото ме тормози, така че предпочитам да го обсъждам със "себеподобни" Wink

Цитат
,ако е с ПР и ме разбира,не бихме мръднали въобще в посока оправяне

С това изобщо не съм съгласна... зависи от човека и от състоянието му. Това че е с ПР не означава, че не търси решение и че тъпче на едно място, а още по-малко означава, че завлича и теб в това - всеки е сам за себе си. Ако попаднеш на когото трябва, той не само че няма да ти пречи, ами ще те рита по задника, докато не прекосиш границата на собствения си страх Wink

Цитат
Но в крайна сметка бих правила всичко възможно да преодолявам страховете си и да съм повече време с него навън и това ще ме движи напред.

Какво пречи двама с ПР да излязат? Аз тука мога да преброя поне няколко човека, които са зарязани от "половинките" си именно заради неразбирането относно проблема... днеска те боли глава, утре ти е ниско кръвното, еми вдругиден ше му писне и ше си тръгне - е, има и изключения, като съпруга ти, надявам се, но при него е заварено положение. Той те е обичал отпреди това... при нас е друго. Нас трябва да ни взимат с "дефекти" и особено както е в моя случай, с ограничения в ежедневието, вечно съобразяване... сложно е мн... ако някой е склонен да приеме това, значи е по-луд и от мене  Cheesy Grin

Активен

butterfly
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #98 -: Януари 30, 2011, 09:51:51 »

az
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #99 -: Януари 31, 2011, 12:53:53 »

Цитат
az

Ти какво?
Активен

ferien
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #100 -: Февруари 15, 2011, 09:14:36 »

И все пак ми се струва, че една жена с П.Р. би била разбирана, приемана и обичана дълго и щастливо от един силен и спокоен, но и характерово по-толерантен и благ мъж. Има ги, споко! 

Tova mi se struva po dobroto re6enie.Ot opit 6te kaja 4e po tozi na4in i simptomite 6te iz4eznat
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #101 -: Февруари 15, 2011, 09:46:08 »

Smiley

Ако някой не се е усетил, тази тема е свързана с вторичната печалба от симптома по Фройд.
Активен

skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #102 -: Февруари 16, 2011, 10:56:36 »

Цитат
Ако някой не се е усетил, тази тема е свързана с вторичната печалба от симптома по Фройд.

Може ли малко разяснения Cheesy
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #103 -: Февруари 16, 2011, 11:07:13 »

"И все пак ми се струва, че една жена с П.Р. би била разбирана, приемана и обичана дълго и щастливо от един ... "

Това е вторичната психологична печалба.
Активен

skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #104 -: Февруари 16, 2011, 11:23:39 »

Цитат
"И все пак ми се струва, че една жена с П.Р. би била разбирана, приемана и обичана дълго и щастливо от един ... "

Това е вторичната психологична печалба.

т. е. ако не е с ПР, няма да е разбирана, приемана и обичана дълго и щастливо... абе това да не е историята за "Пепеляшка"... животът не е приказка. Какви са тия идилии, няма такива перфектни ситуации (а щом аз го казвам, смятайте Grin) Принцът да спасява принцесата...
И изобщо не е казано, че ако е с ПР, ще е някакъв галантен тип. Лично на мен да е с ПР ми помага дотолкова, че да не му изглежда свръхнелепо моята фобия и да се чуди що за "животно" е това... Стига ми да знае. Оттам нататък си се оправям аз. Ако иска да помага, добре, но без да се прехвърля отговорността върху другия.
Нито жената с ПР, нито мъжът, трябва заради "болестта" си да се галят с перце, защото така винаги ще се приютяват в нея... Може и да има известни ползи в това, обаче ползите при евентуално справяне ще са мнооого по-големи. Аз по-скоро на тях бих заложила Wink
Активен

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА