evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 02, 2024, 06:46:09 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
  Изпечатай  
Автор Тема: СЕКСУАЛНИЯТ НИ ЖИВОТ И ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО  (Прочетена 53360 пъти)
toni_d
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #120 -: Октомври 12, 2010, 10:08:23 »

Smiley)))скорпи както се казва пепел ти на езика:),мари мило, няма да ме хване спокойно прекалено голям непокист съм и дивак:))))
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #121 -: Октомври 12, 2010, 11:44:44 »

Ау,как си падам по диваци....... Wink Е,добре успокои ме Grin.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #122 -: Октомври 13, 2010, 05:13:47 »

Не знам за вас, но аз обявявам край на моя "кастинг" Cheesy Grin На печелившите честито! Roll Eyes
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #123 -: Октомври 13, 2010, 08:29:28 »

Кастинг? Huh? Че ,то имаше ли изобщо?
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #124 -: Октомври 13, 2010, 10:56:32 »

Embarrassed
Активен

delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #125 -: Октомври 13, 2010, 03:17:36 »

Явно кастинг е нямало Wink
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #126 -: Октомври 13, 2010, 03:26:14 »

Абе имаше, ама който се възползвал, възползвал.  Wink

За пореден път се убедих, че каквото си пожелаваш, това и се сбъдва. Така че внимавайте Grin
Активен

Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #127 -: Октомври 13, 2010, 04:50:20 »

Явно кастинг е нямало Wink

И аз така мисля! Еми,Скорпи честито щом си се възползвала;).
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #128 -: Октомври 13, 2010, 04:54:00 »

ЕЕ, имало, нямало... Какво искате да кажете, че съм си избрала предварително ли? Може пък и така да е, знам ли...  Wink И има ли значение? В момента ме интересуват единствено резултатите. Имам си теории и се опитвам да си ги потвърждавам. Засега успешно. Wink
Активен

skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #129 -: Ноември 03, 2010, 03:58:32 »

Имам едно въпросче към господата психолози във форума, както и към споделящите общия ни проблем ПР да ми кажете как е при вас... знаем, че неврозата променя елементи на личността ни, понякога доста драстично. Затова се питам, възможно ли е ПР да промени сексуалните ни желания, предпочитания... изобщо сексуалния ни живот? Да започнем да харесваме неща, които преди не сме обичали или обратно - да загърбим едни за сметка на други, да се промени начинът, по който правим секс... изобщо всичко, свързано с темата? Говорим за промяна не под въздействието на определени лекарства, а на самото ни състояние? И дали ако състоянието се промени, пак си оставаме същите или някои неща се променят завинаги?
На какво може да се дължи тази промяна? Ще следя с интерес отговорите ви Grin
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 05:50:44 от skorpi » Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #130 -: Ноември 03, 2010, 04:50:02 »

Имам едно въпросче към господата психолози във форума, както и към споделящите общия ни проблем ПР да ми кажете как е при вас... знаем, че неврозата променя елементи на личността ни, понякога доста драстично. Затова се питам, възможно ли е ПР да промени сексуалните ни желания, предпочитания... изобщо сексуалния ни живот? Да започнем да харесваме неща, които преди не сме обичали или обратно - да загърбим едни за сметка на други, да се промени начинът, по който правим секс... изобщо всичко, свързано с темата? Говорим за промяна не под въздействието на определени лекарства, а на самото ни състояние? И дали ако състоянието се промени, пак си оставаме същите или някои неща се променят завинаги?
На какво може да се дължи тази промяна? Ще следя с интерес отговорите ви Grin
експериментираме а?Smiley))))) няма лошо скорпи много ясно че се променяме във времето и още колко ще се променяш в сексуална гледна точка, няма само мисионерска я:)) и спокоино не си извратена:)))
пп.стига си правила секс надрусана:)
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #131 -: Ноември 03, 2010, 05:46:40 »

Тони, от мъжете само ти ли остана във форума? Имам чувството, че нямаш търпение да напиша нещо, за да ме коментираш, особено ако е за секс... да не те е яд, че не избрах с теб да експериментирам Grin
Сега сериозно, никак не си ме разбрал. Не говоря изобщо за пози, а за цялостен стил на сексуално поведение - брой партньори, промяна от активни към пасивни или обратно, както и склонност към точно определен вид секс, който преди е бил табу да речем или тотална липса на интерес към предишен вид, който остава на заден план (хайде, сега не си прави веднага асоциации Tongue)... и не е въпросът да обсъждаме моя сексуален живот, а ме интересува в случая каква е връзката с ПР и как е при другите? Затова търся и компетентното мнение на специалистите.  Wink

П. С. Аз не се променям във времето, а точно в това време, в което ми започна фобията. Толкова се промених, че вече не знам коя съм... Затова питам как тя допринася да ставам друг човек??? Ами ако стана извратена Grin Cheesy Не аз правя секс надрусана... И, btw, отговори ми единственият човек тук, който не спада към нито една от двете категории. Wink
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 06:07:21 от skorpi » Активен

t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #132 -: Ноември 03, 2010, 09:54:58 »

"Имам едно въпросче към господата психолози във форума..."

Някак така зададен, въпроса е малко разнопосочен. Първо секса е сложна палитра от много неща. Второ ПР не е причина а следствие, т.е. определено сексуално поведение, без значение дали е съзнанетелно или не също е следствие. Ако трябва да ползвам метафора секса и ПР са деца на едни и същи родители. До тези деца могат да застанат и много други. Лошото е че "родителите" са винаги скрити в "къщи" и никой не може да стигне до тях току така. Те обаче са направили грешката да си пуснат децата на вън /симптомите/ и по тях ние лесно се добираме до родителите.

Конкретно на въпроса: Секса се подчинява само на искам и никога на трябва. Това означава че колкото по-близо е човек до своите "искам" ще има по-удовлетворяващ секс /при равни други условия/ и обратно - колкото повече е до своите "трябва" ще има сексуални нарушения. Както знаем всички, повечето хора с ПР са с повече житейски "трябва" отколкото "искам". Както знаете ПА прилича на една малка смърт защото човек е притиснат от различни трябва, които следва - трябва да не се развеждам, не трябва да имам любовник, трябва да ...... и т.н. а самият човек истински има съвсем други нужди и желания. Така "умира" с всяка ПА за да се събуди за истинския си живот удовлетворявайки своите "искам".
Активен

http://ttodorov.alle.bg
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #133 -: Ноември 03, 2010, 11:51:40 »

Тони, от мъжете само ти ли остана във форума? Имам чувството, че нямаш търпение да напиша нещо, за да ме коментираш, особено ако е за секс... да не те е яд, че не избрах с теб да експериментирам Grin
Сега сериозно, никак не си ме разбрал. Не говоря изобщо за пози, а за цялостен стил на сексуално поведение - брой партньори, промяна от активни към пасивни или обратно, както и склонност към точно определен вид секс, който преди е бил табу да речем или тотална липса на интерес към предишен вид, който остава на заден план (хайде, сега не си прави веднага асоциации Tongue)... и не е въпросът да обсъждаме моя сексуален живот, а ме интересува в случая каква е връзката с ПР и как е при другите? Затова търся и компетентното мнение на специалистите.  Wink
защо искаш да си обясниш всичко и все трябва да го свързваш с пр, това ли те определя като човек, прави си секс екпериментирай сега ти е времето млада здрава:) после като одъртееш и не ставаш за кекс седни и си ги мисли тия глупости за връзките на пр със секса , сега трупаи опит после ще направиш ретроспекция и размисли и страсти, имаш време имаш мъж дано е здрав и корав и другото го знаеш и ни си мисли нищо по време  на секс че като те знам каква си сигурно и това правиш

П. С. Аз не се променям във времето, а точно в това време, в което ми започна фобията. Толкова се промених, че вече не знам коя съм... Затова питам как тя допринася да ставам друг човек??? Ами ако стана извратена Grin Cheesy Не аз правя секс надрусана... И, btw, отговори ми единственият човек тук, който не спада към нито една от двете категории. Wink
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #134 -: Ноември 04, 2010, 10:59:11 »

todorov, при мен ефектът е обратният - не само че не си налагам повече забрани, ами въображението ми рисува неща, за които не съм и помисляла преди. Част от тях съм ги сбъднала, но повечето да си призная са ми в главата. Просто се изненадвам от самата себе си, че така съм се променила. Е, малко ми е трудно да ги реализирам с кого да е, все пак, затова и си остават във въображението ми. Така че става дума предимно за желания, непознати досега Huh? Всичко е по-скоро "искам"...

toni, не виждам как едното пречи на другото - хем да действаш, хем да правиш ретроспекции в паузите Grin И да, свързвам го с ПР, защото двете неща ми съвпаднаха и мисля, че имат връзка помежду си. По-интересно ми беше да разбера на какво се дължи и дали е само при мен, но някак си пак ми изместихте въпроса.  Undecided
Активен

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА