evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 03:54:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18
  Изпечатай  
Автор Тема: СЕКСУАЛНИЯТ НИ ЖИВОТ И ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО  (Прочетена 53439 пъти)
Sh3me7
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

Профил Ел. поща
« Отговор #45 -: Септември 17, 2010, 12:47:41 »

Въпрос към мъжете: Доколко ви влияят антидепреснтите на потентността? При мен желанието за секс никога не е намалявало, но физически съм срещал много проблеми. А пък и като знеш че може да не ти стане и си с непозната жена дали не се усилва страничния ефект на антидепресанта малииииииииии  Cry Плачело ми се е като си легна с някоя готина мацка и не стане работата Sad Ходи обясняваи кво що Grin тя не е получила каквото е искала и знаеш ли кога ще ти даде втори шанс а и ти дали си мислиш ами ако и сега не стане Мъкааааааааа:) А дано е от свестните та да не разкаже на всичките ти приятели  Tongue

е ти какво толкова пиеш виж в листовката дали оказва някакво влияние , аз в момента пия само деанксит и нямам никакви проблеми то и по принцип не съм пил някакви ривортили и кой знае още какви гадости  не обичам да се тъпча с лекарства като изключение прави само "МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА" което си го взимам доста често
Активен
entso
Гост
« Отговор #46 -: Септември 17, 2010, 10:46:13 »

"е ти какво толкова пиеш виж в листовката дали оказва някакво влияние , аз в момента пия само деанксит и нямам никакви проблеми то и по принцип не съм пил някакви ривортили и кой знае още какви гадости  не обичам да се тъпча с лекарства като изключение прави само "МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА" което си го взимам доста често"

Приятелю, това деанксит го пиех в четвърти клас не се притеснявай, а "МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА" ми оказва толкова влияние колкото като си пия сутришното кафе. Виж аз също мразя да се тъпча с лекарства, които дефакто не лекуват а подтискат симптомите но......когато се стигне да избираш дали да си дееспособен и да можеш да ходиш и да си вършиш работата или не ядосвам се и пия и заминавам на работа. Аз имам проблеми от 14г. през които много силно се борех да не започвам със сериозни лекарства пиех билки ходих на иглотерапии и квото се сетиш което не е химия, обаче като не постигах резултат почнах да гълтам лекарства. Отделно, че преди 14 г психиатър беше мръсна дума. А сега винаги се опитвам да съм на мин. доза на лекарствата

Поздрави!
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #47 -: Септември 17, 2010, 10:51:36 »

Имам само едно питане и то е до всички: защо всяка тема, независимо от идеята и заглавието си накрая преминава в споделяне на анамнезата на заболяването, симптомите и лекарствените схеми? Разбира се, че това са важни неща, но направо забравям за какво сме си говорили в началото. Undecided
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
entso
Гост
« Отговор #48 -: Септември 17, 2010, 11:37:21 »

Embarrassed Ами може би защото проблемите засягат цялостния ни начин на живот - работа, забавления, отношения и т.н.
Това е същото като излезна с колеги правим кво правим и все за работа говорим всички теми се пречупват през тази призма защото това е общото между нас и това ни вълнува
Активен
дидо
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 33

ONLY GOD CAN JUDGE ME

Профил Ел. поща
« Отговор #49 -: Септември 22, 2010, 01:26:10 »

Здравейте,имаше период в който взимах ривотрил и нямах голямо желание за секс сега нямам проблем даже правя доста често....поне според мен,между другото в началото когато почнах с ципрелекса също за известно време не бях много сексуален ;)то има хора които и без хапчета не са много по секса,така че си личност обичаща секса нищо неможе да те спре...успех Kiss
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #50 -: Септември 22, 2010, 02:11:15 »

Приятелят ми пиеше ривотрил, заради епилепсия, и откакто ги почна не само, че не искаше да правим секс, ами дори не понасяше да съм близо до него. Когато ги спря постепенно, всичко си стана отново нормално. Той имаше мн други реакции от това лекарство: гадене, липса на апетит (заради което отслабна цели 10 кг), нон стоп му се спеше, беше като отнесен... реакциите му бяха забавени, стана депресивен... вял. Абе лекарството го направи друг човек. В мига, в който престана да му действа, беше отново жизнен и човекът, който беше преди. С разликата, че вече беше излекувал проблема си...
Принципно, когато се пият лекарства, има един период на нагаждане на организма, но поне при него цели 6 месеца си го държаха страничните действия. Докато не ги спря по схема напълно.
Активен

Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #51 -: Септември 22, 2010, 04:31:23 »

А също  пия ривотрил,даже сега намалявам 1/2 на 1/4 от 0.5мг. ,но съм пила и от 2 мг.
На мен ми действа добре,може защото е минимална доза,нямала съм сексуални и други проблеми от него.Но Ад ме правят полов инвалид.Сега без тях съм 200 пъти по добре.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #52 -: Септември 22, 2010, 04:43:28 »

Ох, аз накрая ще взема да пийна някой АД само и само да ми се потуши нагона Grin
Макар че, честно казано, и това не вярвам да помогне Wink Нали съм скорпи все пак.... Cool
« Последна редакция: Септември 22, 2010, 05:04:55 от skorpi » Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #53 -: Септември 24, 2010, 10:25:20 »

А също  пия ривотрил,даже сега намалявам 1/2 на 1/4 от 0.5мг. ,но съм пила и от 2 мг.
На мен ми действа добре,може защото е минимална доза,нямала съм сексуални и други проблеми от него.Но Ад ме правят полов инвалид.Сега без тях съм 200 пъти по добре.
сигурно сега си креватен атлет
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #54 -: Септември 24, 2010, 10:31:02 »

Ох, аз накрая ще взема да пийна някой АД само и само да ми се потуши нагона Grin
Макар че, честно казано, и това не вярвам да помогне Wink Нали съм скорпи все пак.... Cool
не ти трябва ад а мъж,
 защо си падаш само по мъже, който имат нужда от помощ и подкрепа?
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #55 -: Септември 24, 2010, 12:11:50 »

Цитат
не ти трябва ад а мъж,[

Така е, ама къде го...

Цитат
защо си падаш само по мъже, който имат нужда от помощ и подкрепа?[

Добър въпрос. Може би по такива съм си падала досега, но в момента ми се иска мен някой да подкрепи.  Undecided

Активен

entso
Гост
« Отговор #56 -: Септември 24, 2010, 07:46:18 »

Цитат
Така е, ама къде го...

Eто ме де  Wink
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #57 -: Септември 24, 2010, 08:17:13 »

Стройте се и се пребройте, че да си избера Grin
Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #58 -: Септември 28, 2010, 02:54:16 »

Стройте се и се пребройте, че да си избера Grin
то да има тука, само студент аз орлин тодоров и някой заблудил се:)))
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #59 -: Септември 28, 2010, 05:10:09 »

Цитат
то да има тука, само студент аз орлин тодоров и някой заблудил се:)))

Дотук сте четирима, ама аз ви предброих, че сте повече мъжете в този форум. Какво искаш да кажеш с това, че само някой заблудил се би си легнал с мен, така ли? Cheesy

P.S. Що го забрави entso, ето човекът си предложи услугите Tongue
« Последна редакция: Септември 28, 2010, 05:15:57 от skorpi » Активен

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА