evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 03:42:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18
  Изпечатай  
Автор Тема: СЕКСУАЛНИЯТ НИ ЖИВОТ И ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО  (Прочетена 52816 пъти)
Enigma_3
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #240 -: Ноември 29, 2012, 04:48:24 »

Ами тая година вече я пропуснах, ако говориш за следване, така че се надявам другата да започна и да съм без ПР.
Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #241 -: Ноември 29, 2012, 04:48:53 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 12:52:05 от podolski » Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #242 -: Ноември 29, 2012, 04:49:48 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 12:51:58 от podolski » Активен
Enigma_3
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #243 -: Ноември 29, 2012, 04:55:47 »

И аз мисля за психотерапия, разкажи повече за нея, какво точно представлява, какво те питат, изобщо как протича един такъв сеанс, че се притеснявам много. Имам чувството, че човека срещу мен ще ме пита нещо и докато говоря, ще си мисли че съм поредната луда, а пък ако получа и ПА, не ми се мисли.
Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #244 -: Ноември 29, 2012, 05:03:58 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 12:51:51 от podolski » Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #245 -: Ноември 29, 2012, 05:48:28 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 12:56:12 от podolski » Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #246 -: Ноември 30, 2012, 03:41:03 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 12:51:44 от podolski » Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #247 -: Октомври 14, 2015, 02:56:44 »

Мумичита,де стебе? Помня аз...едно време съм била по нормална и от вас,съобразявайлки се,че тук е публик плейс... Иха. И злиза, че да си вземеш мъж полицай е най лошото което можеш да си погодиш... Най малко подслушвателни устройства,камери и най вече...знаещи че до всяко псиразстройство се крие не добро същество, а полицейско л....но.
Сентенцията е... Зъбар, бе.  Гледате да ви оправи зъбите,докато сте млади, че инакпосле не се знае какво ви мисли.
Псито.... Ше ви действа... Като че ли, сякаш... Миличко,скъпичко.... Grin
Всеки психиатър, регистрирал развален зъб сума замълчал е шарлатан.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #248 -: Октомври 14, 2015, 02:58:50 »

Добре че ми идва компа, че току виж по погрешка ше симетн името тук.... Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #249 -: Октомври 16, 2015, 09:02:40 »

Та... Всеки пси регистрирал развалени зъби, проблемен орган в тялото и замълчал, че това може да е източникът на физическите симптоми е шарлатан.

Лекарствата са само временно туширане силата на симптомите, а не постоянен спътник при лечението на психичен проблем. В много случаи те според мен са ненужни.

Най - малкото, при мен е трябвало да се лекуват първо зъбите, че аз откак се помня все те са ми цел, когато съм се опитвала да предизвикам Вселената, позовавайки се на Закона за привличането.  Grin Сектант да не видя. "Кой каквото мразел, това газел"... Аз мразя битовите алкохолици, които са просто навсякъде. Не заради друго, а защото често си отиват по - рано, отколкото трябва. Обичам хора, които си правят почивки. Тоест... обичам такива като себе си.

Зъбарите... само си мисля каква прецизност се изисква да усетиш докъде да натиснеш иглата, за да извадиш нерва без да увредиш зъба и т.н., и т.н.... Плюс прецизни очи докъде можеш да повдигнеш зъбите чрез корони без да увредиш уши... Въобще не бях си давала сметка за тези неща.
Халюцинациите не са халюцинации, а увеличен слух. Веднъж като се разбере това... Става изключително лесно да изчакаш да мине седмица, две, докато мембраната на ушите се възстанови...
А на това подслушване му се вика незаконно СРС.  Grin Сега остана да издиря кога за първи път заговорих за това и дали след това не се случи скандалът с незаконните СРС-та из парлямента.  Grin
Във всички случаи... вместо някой да следи жена си, дъщеря си... Се старае да е идеален пред жена си... А за децата... хубави или лоши са продукт на родителите и околната среда.
Аз направих всичко по силите си, за да им осигуря хубаво училище.
Нервна клетка не ми остана, за да намеря лечение на уж нелечимо заболяване.
 Smiley
Когато им обяснявам мъжете, ще започвам с "Те са необходими олигофрени в живота на една жена. Подхожда се към тях като към личност с умствена изостаналост, освен ако не са си провели лична психотерапия.
 Grin
Тогава се изисква бдителност дали спазват "Хем вълка сит, хем агнето цяло.", но не се изпада в детайли, защото когато твърдиш, че обичаш някого, означава и да му угаждаш. Иначе сте съквартиранти.

Grin

И бай дъ уей... Само от седеж пред компютъра какви емоушън си вкарах шест години по ред, особено последните две, три, просто не е истина.

Зрителните халюцинации най - вероятно наистина са астигматизъм... ако е много зле човекът, може и мембраните на ушите да са дали фира.

Ако има ремисия... Прави си регресия за това кога е ходил на зъболекар, дали има астигматизъм... А и да няма, когато е под стрес човек какви ли не бъгове са възможни в тялото... Един път разбере ли се това...

Основният сигнал е: повече храна, почивка, вода, приятна музика и по - малко задължения.

Психично болен няма да остане, ако тия управляващи се сетят, че най - нормално е четиричасов работен ден с добро заплащане, повече хора в едно предприятие.... Не е невъзможно това, само че да има кой да мисли. А с тия хапчета хората карат на автопилот и малко хора са щастливи, ако въобще има такива, освен лудите и децата.
 Smiley
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #250 -: Май 16, 2017, 11:54:53 »

Някой получавал ли е ПА по време на секс и да се е чудил как да се измъкне от ситуацията?
Активен
Sh3me7
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 25

Профил Ел. поща
« Отговор #251 -: Май 20, 2017, 10:36:05 »

Щом питаш значи ти се е случило. Явно е била доста неприятна ситуация.Опита ли да се разсееш малко примерно като се отдадеш с всички сили страстно на това което правите ?
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #252 -: Май 21, 2017, 11:01:34 »

Мозъкът ми беше изцяло зает с мисълта, че трябва да се измъкна незабавно от ситуацията. Получих ПА и симптомите не ми позволяваха да мисля, за каквото и да е друго.Ужасна агорафобична ситуация. Не беше възможно да се съсредоточа в нищо друго.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #253 -: Май 31, 2017, 09:03:58 »

На мен ми трябват поне 15 минути, за да се абстрахирам от проблемите си.
 Grin
Иначе смях, смях, смях. Като вземе да вика много слагам компютърни слушалки и сякаш ток го удря като ме види.
Оказа се, че проблемът бил в мен. Не само че чувам много добре, ами и говоря тихо. Дет се вика, не ми прилича на годините, за да ви кажа в прав текст какво си мисля за цялата психо анализа.
Не е толкова сложна. Може би не е нужна регресия, а чисто и просто... "били сме деца", другото са подробности.
Все още изпитвам ПА от всичко.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #254 -: Май 31, 2017, 12:50:28 »

И в наглостта си стигнахте до там, да ми пращате българин, предрешен като турчин, след приятелска сбирка, само за да му усетя странно хитрия поглед и после да го срещна на сбирка на българи съвсем случайно?
Съдейки по всичко, то това с хомосексуализма е остаряла психотерапия, понеже като сте психопатно анални, си вземете мъж за анален секс, ако ви се прави нормален секс, си правете нормален. Иначе в 69 не намирам абсолютно нищо лошо, когато човек е млад. Идиоти.
А ти точно с глупостите си, г-не, както и другия, изчакахте да стигна до криза, знаейки какво ще последва, несъобразявайки че на село е просто немислимо да се оттървеш без психично разстройство, само за да си следвате в свободния с високи такси и т.н., и т.н.Huh? По - голяма свинщина и от  тази психотерапия не бях видяла. Те хората на светлинни години с техниката от нас, ние още в богомилството вярваме. Много имам да кажа. Много.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА