evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 11:28:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 45 46 [47]
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 87796 пъти)
Мая
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #690 -: Декември 19, 2014, 09:57:02 »

Няма нужда от лицемерни целувки и сърца. Аз обичам истината!
Само до преди двадесетина дни ме иронизираше.
Без да си някакъв фактор в диагностицирането и лечението, ми сътвори километрична диагноза, според която едва ли не съм най-голямата развалина на света.
И то само защото съм констатирала липса на реално излекувани с ТЕС в един друг независим форум.
Та спести си фалшивия позитивизъм........

В тази тема също няма нито един споделил за излекуване само с ТЕС, на нещо сравнително сериозно. Спонтанно и непринудено споделяне от първо лице единствено число, без преводи и развалени телефони....
Няма да се учудя ако от тук нататък се занаредят "реално излекувани"..........!?!?!?!?
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #691 -: Декември 19, 2014, 10:08:47 »

Недей да намесваш по такъв грозен начин хората за собствена изгода. Да не си се вселила в съзнанието на Баев, че да говориш от негово име.

Дали си говорила лично с него е под въпрос......
Но дори и да си говорила........!?
Какво ми предлагаш да го питам!
Дали ако с днешна датаму се случи сериозно заболване ще се лекува само с ТЕС.....
И никога няма да посегне към лекарска помощ или други лечебни методи, защото е КАТЕГОРИЧНО СИГУРЕН че ТЕС ще го оправи....

Той да не е луд, че да прави такива гръмки високопарни изявления.

Няма сигурни формули и методи за лечение, ........нужни са разностранни познания и моментна гъвкавост и комбинативност.
Активен
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #692 -: Декември 20, 2014, 11:33:21 »

Шаш... пак си си сменила кожата, значи 
Честито! Не виждам тук да съм ти писала нещата, които твърдиш, ама щом ти е лечебно да си го мислиш...моля!

На втория ти въпрос.
До толкова си заела пространството със себе си, че невиждам, а явно и ти, някой друг да му остава въздух и място от теб, та да си покаже и върха на носа даже, пък камо ли да си изприказва душата. Споделянето на лични преживявания иска усещане за защитена атмосфера.  Откакто споделих нещо лично ти ми се нахвърли с обиди, обвинения, упреци, разобличавания...ехеее страшна атака, че и агитка събра да ме освирква. Как очакваш при това положение някой дрег да сподели нещо!

Мая=Шашмагюл= .....ти си центъра на вселената, ама и това не ти стига!
Съжалявам.
Агресивна си, ама и това не ти стига!
Съжалявам.
Да зле си, ама и това не ти стига!
Съжалявам.
Сама си говориш, щото и агитката ти е уморена от теб!
Съжалявам.
Искаш, ама не получаваш, защото не знаеш какво търсиш.
Съжалявам.
Айде стига ти толкова материял за празнично плюене и попържане, че явно това те задоволява по някъкъв си твой начин...
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #693 -: Декември 20, 2014, 06:13:07 »

Нямам нищо общо с профила Шашмагюл, което е лесно проверимо!!!

Никога не съм си сменяла името, заемала пространството и вселената със себе си, не съм си говорила сама и........всичко останало!
Много, много се обърка.........

Човек с твоето поведение как може да обучава, съветва и лекува други хора................!?
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #694 -: Декември 20, 2014, 09:04:02 »

Тая безочливост си има граници. Всеки е свидетел, че на ден има поне пет открития за лечение на рак ... последното беше за 5 дни!!! Аз не приемам, човек, който е в трудна ситуация, да бъде използван с подобна отвратителна, защото етиката няма измерения до тази отвратителност, отвратителна цел - да се внуши какво тес прави или не прави. Нищо не прави! А по това се съди от все по-отвратителните подходи да се изтъкне като "правещо нещо", още повече и чудеса отвъд медицината. Това показва колко неработещо нещо е, защото то не е метод, то е нещо. Оставете Орлин на мира и не го използвайте за някаква инерция. Дано не опознаете никога отчаянието в неговите различни форми. Защото тогава ще повярвате, че и ако котката ви легне на корема ще се излекувате от рак. Не вредете! Не използвайте нещастните съдби на хората, за да си купите някоя дрешка.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #695 -: Януари 06, 2015, 02:16:09 »

Като че ли и аз съм в горното число.

Става въпрос за човек който от години излага доброволно живота си на показ писмено и чрез видео, ...продължава да го прави и след болестта говорейки с подробности за нея дори с подкана за въпроси и коментари.
Неетично и отвратително в случая е ако има монтаж и изкривяване на думи за лични цели на друг.

Неетично и отвратително е когато човек претендиращ че владее най великия метод за лечение на всякакви болести, което предполага че той самия трябва да е емоционално оправен безпогрешен и идеален, .....да се отнася присмехулно саркастично към друг човек който е/бил тук със заявка за проблеми

А всъщност заданието на автора на темата не е няколко ТЕС ментора да четат лекции колко  им е всичкоможещ метода, а хора с проблеми да споделят как им е повлиял...........и то със съвет да не спират другите лечения......
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #696 -: Януари 08, 2015, 01:27:05 »

Не не си. Д си призная, че и аз не отварям подадените ликнове, не от неуважение, а защото едва ли нещо "ново" и "революционно" ще открия.
Ако Орлин сам е рекламирал ТЕС в собствената си ситуация, аз не вземам отношение. Но, Орлин не е завършил психотерапевт по някакъв метод. На такова ниво той не се води за психотерапевт. Много жалко би било, ако се е увлякъл към подобни неща.

" .и то със съвет да не спират другите лечения..."
Ми какво да ни говори това? Ние си грачим, ама вие се придържайте към нещо солидно. Не мога да се съглася, че неща, които могат да забавят правилното лечение, могат да бъдат някакъв полезен експеримент. Ето днес се сблъсках за пореден път с така наречените есенции на доктора бах. Е до кога така? Питам аз! Има едно правило - не вреди! Когато "алтернативата" започне да вреди по много уникално-брутален начин, използвайки вярата, надеждата на хората ... как да го назовем нещо подобно? За какво да го приемем? Алтернатива? Нищо подобно няма да се случи в мое лице.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #697 -: Май 20, 2015, 11:33:57 »

За съжаление... маркетингът е навсякъде. В медицината, в управлението... навсякъде се лъжат хора.
Не смяташ ли, че е подигравка "Официална покана за обучение в изготвянето на проекти" с цени - 150-200лв до моята невероятна и уникална персона?
Ако съм чак толкова специална, че чак официална покана да получавам, присъствието ми не би ли следвало да се отчита като достатъчно възнаграждение за обучаващите?
 Grin

За да има по - малко ПР и нужда от есенции на Бах  Grin, както и по - малка нужда от психиатри или психотерапевти, просто... трябва да има промяна на манталитета, съчетана с осигуряването на реално производство в страната плюс достатъчно свободни работни места.

Това не се ли направи, ПР, БАР, мар и т.н. ще си рецидивират или там както се казва повторната поява.

Не знам защо някой цели децата да съзряват сексуално рано. Всъщност тъпунгерите мъже да се съберат/те и да си обяснят/ите един на друг, че когато дете гледа филм, неподходящ за възрастта му, може за известно време да му се причини разстройство на психиката - бордърлайн или лайняни истории.

Да си обясните един на друг, че вече не сте малки и не сте център на вселената и че никой не е длъжен да се съобразява с вас, а по - точно вие трябва да се съобразявате, че около вас има деца.
 Grin
Също така да се обясни на всяка майка, че когато се обяснява сексът, той се обяснява като нещо хубаво, но отговорно, защото понякога от него се раждат деца. Аналният секс е за краен случай на фригидност или къс... таковата, крие много опасности - разкъсвания, инфекции и прочие.... И до там, май.  Grin

Съвсем с акъла съм си... ОКРто е мираж вече, няма го... А БАР е едно голямо нищо, преходен епизод към диабет, проблеми с щитовидната жлеза и други.

Изтрових си нервите за нищо.

Животът ми е бегло подобие на това, което можеше да бъде, заради банда простаци и нетерапевтирани хора, пуснати на свобода със самозаблудата, че са нормални.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #698 -: Октомври 17, 2015, 02:10:55 »

Smiley Та Дарке... още ли искаш да бръкна в контакта?  Grin За твое голямо неудоволствие няма.
Ето така се правят експерименти. Измисляш нещо, чакаш да видиш дали ще има 100% резултат и тогава се изхвърляш. То когато се излекува човек, сам ще дойде да ти донесе... дарове. Дарке. Grin

Помня аз... в "моята" банка сякаш никой не беше учил управление на персонала. Не се следеше за комфорта и... ненапразно съм прескочила шеф, оплаквайки се че много смърди на баш шефката. Шефката ми си затваряше очите и нямаше нужда дори да отварям уста, беше видимо и осезаемо всичко.

В това училище същата работа.  Smiley Имам критично мислене в повече? Или съм нормална?
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #699 -: Октомври 17, 2015, 02:14:16 »

Надявам се да сте прекратили пропагандата си. Защото то е всъщност доста лесно: "Лечението може да отнеме години.", "Промяната може да отнеме години"
...
малко наистина като подигравка звучи... всъщност.
То и аз мога да продавам продукти на спин болните с идеята, че лечението отнема години.
Боже, боже, колко мъка, простотия и измами има по света... Боже.
Не знам как ви е дало сърце специално на вас, тесаджиите да лъжете след като знаете за какво става въпрос.
То и другите, и третите...
Няма психични заболявания. Има невъзпитани хора.
Активен
Страници: 1 ... 45 46 [47]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА