evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 22, 2025, 11:06:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 88801 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #390 -: Февруари 14, 2014, 09:48:12 »

Абе, вие от бъзик не разбирате ли?! Нищо, че Лотхен като нищо може и да цвъкне при тебе, ама..... Верно не си ви слуша главата.  Grin

искам да ти видя очичките ,дали Тесането ще ти помогне???

Така е то с четенето през пръсти......

Grin Grin Grin
Лотхен, аз ти предлагам да го пощадиш. Човека трябва да бъде вкаран в правия път, не да е прималял от бъзици, които не може да понесе.
« Последна редакция: Февруари 14, 2014, 10:28:30 от Fantaghiro » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #391 -: Февруари 14, 2014, 10:07:02 »

И ДГ и Тодоров сте много прости,и като такива ,ходете си боси!
Вземете пример от Сциенс и Дари,а може и да им платите,малко да ви потерапевтират,и после,глейте,кви ручеи и потоци от чиста енергия ще зафъргате!
 Ох,ще умра от смях,и с глас ,и сълзи ми потекоха,колко съм остроумна!
Обичам ви,обичайте се и Вие!

Лотхен, тоя ти пост пак почна да ме притеснява особено. Тук интригата взе да се завърта, ако беше малко по - рано, вече щях влязла в по - особен филм, за незнайно вече кой път.

Grin Grin Grin
Моля ти се, недей, пощади ме!
 Grin Grin Grin
Ха, сега да видим кой е тъп ъгъл, а, като и аз не знам кви ги мъдриш?!
 Grin Grin Grin
Научния дали не  е в шах, а, както аз?! Тия хора не разбраха ли, че на баровците като им заидва прозрението, по - добре да си нямаш работа с тях, ако не ти е чиста работата?!
 Grin Grin Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #392 -: Февруари 14, 2014, 11:19:55 »

Дарче, я като можеш да отиваш в миналите животи, да ми предречеш бъдещето, моляяяя!  Grin Grin Grin
Я хвърли един ТЕС, каква ще е развръзката на таз новопоявила се интрига?!

/Сори, клипа беше само за слушане, не за гледане!
Досега само го слушах - тоест, Дарче, пазя те.  /
Клипът е изтрит.

Дарче, мари, писала съм ти на лични.
« Последна редакция: Февруари 15, 2014, 05:22:40 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #393 -: Февруари 15, 2014, 12:06:03 »

Лотхен, ако ми се цвъкнеш по някое време и ми заявиш, че ТЕС работело, ще си направя следния извод:
медитацията и ТЕС работят при финансово обезпечени хора. Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #394 -: Февруари 15, 2014, 06:50:55 »

Дарке, ето ти ги утвържденията за днес:

http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ

http://www.youtube.com/watch?v=qiaOQ0RWmKw

http://www.youtube.com/watch?v=alFj9cBDWH0

http://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE

кажи кой набор си долу - горе, че да знам с кои песни да те завърна в миналото, ама най - много в миналия век!

Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #395 -: Февруари 15, 2014, 10:39:13 »

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1816830

Вашта мамица и баща идиот! Заради такива смрадове като вас, загледани алчно в торбата с пари...

Не четете езотерика, книги за себепознание и подобни глупости. Ходете на психотерапевт и ако трябва си пийте хапчетата. Промяна в каквото и да е не става за един ден!

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #396 -: Февруари 15, 2014, 11:21:57 »

С пълна сила осъзнавам, как висенето по форуми може съвсем да доразболее човек. Аз си мислех, че се бъзикам с психолози, които са съвсем на себе си, решили да зарибят пациенти с чудодейната техника ТЕС, но вече съвсем сериозно започнах да се тревожа, че си пиша и се подпичквам с хора, положението, на които е долу - горе като моето. Научни, Квестор, Дари, мнението за ТЕС си ми остава същото, включително и медитациите/с уговорката, че някои от тях са полезни, ноооооо като спорт за поддържане на здравето, не за възстановяването му. Тоест след стандартна психотерапия всичко може от медитации до бързо ходене/ Ако някога застана срещу Тодоров, то считайте, че някой друг е влязъл и е писал през профила ми.

Лотхен, ако бях на твоята възраст и вече изпълнила дълга, даже до Тибет щях да ходя, за да се запозная с гурутата там.

Когато обаче си на възраст между 20-30 години, изхождайки изцяло от моя опит, ще ти кажа, че един съвестен психотерапевт помага в пъти повече, отколкото тес мес и купищата книги за самопознание.

Единственото идиотско в цялата работа е, че при БАР си обречен на хапчета и то заради приумиците на психиатрите. Аз ще съм им изключението! Grin/Моето мнение е, че хапчета се пият до два три месеца след криза, като задължително упътване има, лицето да седне и да си запише всички подробности за кризата, всичко, което му е минало през ум/

Ако психотерапията е дълбинна и включва задълбочена психоанализа, състоянието постепенно се стабилизира. Страхът влиза в нормални граници.

Ако за шест - осем месеца може да останеш в "защитена обстановка" и разговорите са предимно с весели хора, включително обаче задължително разумен психотерапевт атеист, шанс за стабилизиране има.

Защото това състояние е свързано с проблем в детството, заради който порастването и държането като възрастен човек е поизостанало. /Макар че в моя случай не е точно така. Аз бях доста отговорна преди първата криза, но срещу това не получих желаното държание. /Та.... през тези шест осем месеца и след кризата, през която всички подсъзнателни и съзнателни страхове излизат на яве, лицето /тоест аз/ буквално се изчиства от тях, връща се към детството си до известна степен и има шанс, ако има до себе си психотерапевт, на който да се довери изцяло, да си навакса с израстването в държанието/
 Grin
Тодоров, Тодоров, не знам дали не съжалихте за всички пъти, в които сме си кореспондирали, но резултатът е чудесен за мен.

Не ми пука какво ще се случи в тоя форум. Не съм тук от вчера, пределно ми е ясно вече за какво става въпрос, всъщност.

Тодоров, Тодоров, защо не отделих още на времето време да ви почета по - задълбочено, идея си нямам. Сигурно, защото беше по - лесно да пробвам дали пък със силата на мисълта няма да си осигуря безгрижно бъдеще?
 Smiley
Май, май заради това. Grin

Най - важното е, че вече не ме е страх да го живея тоя живот.
 Grin
« Последна редакция: Февруари 15, 2014, 11:41:15 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #397 -: Февруари 15, 2014, 11:43:20 »

/Макар че в моя случай не е точно така. Аз бях доста отговорна преди първата криза, но срещу това не получих желаното държание. /

Хах, Анунимус, ето ти, лично според мен, ключов момент от една психотерапия, който за малко щях да пропусна, че даже и в скоби го сложих.

Тодоров, като гледам единственото, което ми остава е да намеря от някъде пари и да завърша психология.
 Grin Grin Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #398 -: Февруари 15, 2014, 11:50:39 »

Та, Лотхен, като ги знам какви гугушчуци са, какви номера може да сврътнат във форума, вече почнах да се съмнявам и в теб. Извинявай, знаеш, че се стремя да съм искрена.
Надявам се да греша.
Тяхните енергии, Лотхен са един абстрактен свят.
А баровците са много доверчиви. Моля ти се, освен ако в продължение на една година не си ме заблуждавала, внимавай.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #399 -: Февруари 15, 2014, 11:51:48 »

Хубав ден Фантаджиро!
Ще видим какво ще става,но няма да е толкова бързо и тутакси!
Обаче изводите ти,на първо четене са абсолютно точни!
Само ако можеше да не се палиш толкова за безмислени глупости!
Знам какво ще кажеш,но не мога и аз да се сдържа със съветите!
Чао,до сряда!
Активен
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #400 -: Февруари 15, 2014, 11:52:32 »

Шъ внимавам,пък и ти ще ме проверяваш!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #401 -: Февруари 15, 2014, 11:54:19 »

Не напразно съм ги цвъкнала двата злощастни случая.
Започвам да се чудя дали не са се изплашили, че някой ще ги разконспирира, ако са писали във форуми за болестта си, и в един момент да са се сринали.
Аз дори допускам, че знам причината, поради която най - вероятно са избрали точно самозапалването като начин да преминат някъде си.
Жал ми е за такива хора, с моята диагноза, защото това е възможно най - глупавият начин да търсиш промяна.
Няма гаранция, че не съществува нещо след смъртта, затова живота трябва да се живее до край. А изходи винаги има, различни от смъртта. Има толкова много неща, с които човек може да осмисли живота си.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #402 -: Февруари 15, 2014, 11:57:08 »

Пък дори и да те разконспирират, в тая шибана страна е крайно време да се разбере, че бар, мар и тъй нататък е общо наименование на съвсем различни индивидуални състояния. Не знам тия хора, вместо да извършват подобна глупост, защо не подеха такава инициатива. Че баровци не са един и двама, пр-та също.
Лотхен, две неща ме спират - децата ми са прекалено малки, за да могат да понесат общественото мнение, второ - нямам абсолютно никаква финансова независимост, че да подема подобна инициатива.
Иначе на 100% щях.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #403 -: Февруари 15, 2014, 11:58:37 »

Това сега не означава ти да го направиш. Подготвям те, ако тия решат нещо да те прецакват.
 Grin Grin
Съвети ми давай, аз отсявам кога идват от собствения ти опит и кога от книжките.
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #404 -: Февруари 15, 2014, 12:11:13 »

Огин, Огин, Лотхен, така съм се подпалила в момента, нема да ги оставя на мира!
http://www.youtube.com/watch?v=Nba3Tr_GLZU
Божествени, всичко било възможно. Всичко е възможно ако можеш да направиш разграничение между фантазия, реалност и проекции в главата на бъдещето. Иначе сте като в памуковите облаци над нас.
Може и за друго да се окажа права.
 Grin Grin Grin Ииисус си е рекъл - бъгясах аз, нарекоха ме луд, защо да не бъгясам на свой ред още маймуняци, та да спрат да ме хулят така?!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА