evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 17, 2025, 08:05:21 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 9
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 9

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Increase Your Instagram Poll Votes with Our Services
[Паническо разстройство]
Damonpoums
Февруари 16, 2025, 05:40:15

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 88950 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #375 -: Февруари 13, 2014, 07:55:44 »

Grin Grin Тесане, кундалини.... Тя Дарчето беше сложила и линк към кундалини, така че първа тя оспами темата!
 Grin
Като си прочета големия надпис и колкото пъти го прочета, такава слънчева енергия получавам и така се смея, чисто, лъчезарно, невинно....  Grin Grin Grin

Нашата тема сега не ми е интересна. Тука, в тесането е истината. Какви ти психотерапии, какви ти чудеса?! Я тука някакви енергии отрицателни, положителни, пък и какви завъртяни имена си имат само...

Многоуважаеми УчИтелю Научен, много съм засегната за психодиспансера. Да не би, с цялата си ненаучност и непросветеност да пращаш великия и превелик Учител Беинса в психодиспансера също?!  Grin Grin Grin

Цял ден танцувам и пея Халилуя, ще те хвана за... косата и ще ти стане тъжно, в луда паневритмия като танцьор от Лорд ъф дъ денс!  Grin Grin Grin

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #376 -: Февруари 13, 2014, 07:56:33 »

Имате въпроси, на  които не сте отговорил Научни!!!! Включително ТЕС наука или вярване е?!
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #377 -: Февруари 13, 2014, 08:02:51 »

http://www.blitz.bg/news/article/188245

Обърнете внимание какви книжлета е чела.
Четете книги за себепознание и езотерика, че да ви затрака дъската още повече! Абсолютна загуба на време. Най - често си патят любопитните и любознателни. А също и гледали много любовни филми. Истинската обич се нарича "приятелство" и колкото повече има, толкова по - добре. Дори и да те прецака някой, останалите продължават да са си в живота ти.
« Последна редакция: Февруари 13, 2014, 08:11:08 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #378 -: Февруари 13, 2014, 08:37:44 »

Господ да ви е на помощ, госпожо!
Вярвайте и се уповавайте на доброто. Дано някой ден се оправите!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #379 -: Февруари 13, 2014, 08:54:06 »

Уповавам се на егоизма предимно от тук нататък, Научни! Че с вашето нека бъдем по - добри, да припознаем божественото у другия като нищо щях да се изгубя в това божествено! Отворете си ТЕС форумите и вижте що за идиотщини публикувате покрай така изтрещялата ви ТЕС! Вие си нямате никаква представа от психични заболявания, но твърдите, че няма невъзможни неща! Няма невъзможни неща, ако попаднеш на здравомислещ човек, който няма за цел да те подведе! С точния човек и БАР е управляемо! Докога и доколко идея си нямам, но... така не съм се чувствала от може би 8-9 години насам. Може да попрочетеш предните 7-8 мои поста, може би ще ти подскажат нещо, какво точно имам предвид и защо ме четеш такава. Вие подвеждате хората с някакво вярване. Ако беше човек на място, да ми беше отговорил на така недвусмислено уголемено написания въпрос с "Да" или "Не", щом увърташ и не даваш точен отговор, то ти си измамник или психично болен човек. Аз така до скоро бягах несъзнателно от конкретни отговори.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #380 -: Февруари 13, 2014, 10:56:43 »

Научен, най - общо ви знам мисленето на всичките тесаджии и медитиращи. Още повече, знам, че повечето хора са изтъкани от положителни и отрицателни страни. Честно казано ми беше много трудно да понапсувам във форума за дълго време, хора, които иначе ми изглеждат като да са приятни хора и буквално да ги зачеркна от живота си като някакъв вид "приятели" ако щеш близки познати ги наречи или "братя по съдба - БАР или ПР".
Въпреки че сте приятни хора, това не означава, че сте качествени психотерапевти. Вие подлъгвате хората. Дари кой я е излъгал, че е добре с психиката?! Ако тая Ценка я е тесала, да взема и да си хвърля тапията за психолог, честно казано.

Честно, от сума време се чудя как да ти го напиша, така че най - ясно да ме разбереш, както ти, така и всички останали, но освен да го напиша така:

Надявам се, че аз ще съм последното заблудено същество тук, което ще предпочете да експериментира с каквото и да било, вместо да потърси помощ при нормален, разумен психотерапевт.

Тъй като моето висене във форума почти приключи, бих искала да кажа, че продължавам да смятам, че биполярно разстройство е възможно да се контролира и без хапчета.

Смятам, че след криза са нужни само месец или два хапчета, след това си трябва стабилна, стабилна психотерапия, включваща и дълбинна психоанализа, изследване на абсолютно всички обстоятелства около настъпването на кризата. Много изводи, а също и някои неща, които с Лотхен сме установили, че са важни, да се спазват. Сънят и храната. Практични занимания също.... На Ленчето, само и единствено упражненията, никакви медитации. Спокойно диафрагмено дишане, наподобяващо спокойното дишане преди сън.... По време на криза спазване на правилото да не се предприемат никакви действия, въпреки всички щуротии, които могат да дойдат в главата...... Писане. Аз съм изписала най - вероятно около 200-300 форумни страници, не само тук, докато стигна до днес. Ако има как едновременно да се пише с баровци под надзора на психотерапевт, е идеално.  Grin Още много неща са, но така или иначе само аз и Лотхен сме баровци тук, не си струва да се повтарям пак.

Така, че ако занапред някой се цвъкне тук, баровец, аз бих препоръчала да се четат предимно, а защо не и само постовете на Тодоров, и тук, и навсякъде другаде, където е писал.
 Smiley
Доста повече прозрения може да се получат, отколкото лутането из енергии и вселени.

ТЕС е измишльотина.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #381 -: Февруари 14, 2014, 12:27:11 »

Извинявам се, щях да пропусна поздравите:

http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII

http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #382 -: Февруари 14, 2014, 12:11:36 »

Госпожо разноименна,
моля, не ми цитирайте мненията - нямам нужда от Вашия коментар, да не говорим, че не ги и чета.
За трети лица едва ли би било интересно да ме коментирате - предполагам имате достатъчно психически проблеми, че да си причинявате и допълнителни щети с мерака да пишете по 5 мнения след всеки дръзнал да се изкаже.
Започнала сте да пишете и без това в нечетим шарен шрифт - по-добре си удвоете дозата лекарства, а ако нямате такива - посетете обезателно психиатър, така и така не приехте ТЕС и загубихте един добър шанс да се почувствате истински добре.

Между другото, Научно, си и много прост, бе!  Grin Не са ли те учили първо, че преди да застанеш срещу някого, трябва да го опознаеш добре?!
Второ, ти си нямаш абсолютно никаква представа от психология, щом не ти е ясно защо пиша тук неспирно!
Трето, ако беше се зачел по - внимателно насред шегите, щеше да откриеш някои неща, които са от важно значение за баровци, особено напоследък. Ама за какво ти говоря, ти нямаш нито теоретичен, нито практичен опит с подобни случаи. То си личи, както на тебе, така и на Дарчето и Квестор, че щях да го пропусна.
 Grin
Вие мушмуроци такива, си нямате идея що е психика на биполярен. Я, сега да хвърлим едно око на първите няколко страници, като ви заобяснявах, че съм успявала да преместя болката от болен на здрав зъб, как ахнахте, че имам потенциал. Grin Grin Grin Трябва да взема да хвърля едно око, да ви плесна цитатче.
Четвърто, вие си позволявате да ми давате съвети и мнение, без абсоюлтно да сте прочели нищо от това, което съм писала?! Що за лечители ще сте, ясновидци ли?! Или от тия с ренгеновото виждане?! Grin Grin Grin Потенциал за полудяване има много с вашите учения. Grin Grin Grin

« Последна редакция: Февруари 14, 2014, 01:51:44 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #383 -: Февруари 14, 2014, 12:12:38 »

Фантаджиро ,само така ,ТЕСай,Тесай ,и господ ще ти помогне!
А аз горканчо съм тъпия ъгъл в нашия лове-стори триъгълник!
Не щат среща ,мамка им,страх го е да ме погледне в очите,тоз ТЕСарио!
 Само ние двете ще си висим на пилоните на НДК!
 Обичам те,обичайте се и вие!
Сциенс ,що така ме пращаш сама да се лекувам,аз имам нужда от твоите напътствия,искам да ти видя очичките ,дали Тесането ще ти помогне???
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #384 -: Февруари 14, 2014, 12:16:30 »

" Аз съм прилагала ТЕС за болен зъб. Успявала съм да пренеса болката от едно място до друго... "
Ама това сериозно ли е? Защото ако е, това е много трагично явление.

И това са думи на психолог???
Пази Боже!!!
Че точно факта, изказан от госпожа усмивка идва да покаже, че човешкият мозък, човекът въобще, е способен на невероятни подвизи. Че има огромен неизползван потенциал, който може да се развие и прояви!!! Ако може да преместиш болката значи тя не е там, значи може да я елиминираш напълно. След което спокойно да седнеш на зъболекарския стол и без да те тровят с химията на упойката да си оправиш кариеса без да си увредиш аналния сфинктер от стискане. А, и като междувременно не куцаш до кабинета, щото нали имаше една такава приказка - боли го зъб, та куца.

Трагично е не явлението, а ограничеността на форумните плъхове, класирани на първо място по мнения.
Всичко останало е свят, пълен с възможности.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #385 -: Февруари 14, 2014, 12:29:34 »

Е не,не мога,и аз ще ОТЕСАМ темата!
 ВИЦ :
"Да си влюбен ,е като да си наакан ,всички виждат ,че нещо не ти е наред,ама на теб ти е топло!"
Много е готино нали?
С поздрав на ТЕС гурутата,за деня на влюбените!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #386 -: Февруари 14, 2014, 12:34:37 »

Grin Grin Grin
Тесарио ако е Ванката, долу горе ти пасва на набора!  Grin Че забравих кой беше ти. Grin Маа, много пъзливи, брей!? Страх ги е да си покажат лицата тук.  Grin Grin Grin
Иначе... Лотхен, Ванката женен, внимавай, и дете има.  Grin Нали беше разправил за несполучливия опит с тесане и прокси върху жена си, за да й се разшири таза, та да роди нормално. Е те такива, хомосапиенси, като решат да експериментират върху жените си.... не знаят какво им мисля в такива моменти. 12 часа родилни болки. Много добре знам за какво става въпрос.  Grin
Лотхен, човека хомосапиенс каза: пробвай самостоятелно, ако не ти стига, ще помисли по въпроса.  Grin Бреййй, де Ромуалдо да се раздаваше така, да му се не види и неговото целомъдрие!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #387 -: Февруари 14, 2014, 12:43:20 »

Grin Лотхен, при нас имаше поговорка :Или си влюбен или си загубен. Аз като едно романтично настроено същество, казвах, че ако не съм влюбена, съм загубена!  Grin Хах, колко мъдрост съм съдържала у себе си, само на има няма 14-15 години....
 Grin
« Последна редакция: Февруари 14, 2014, 01:30:24 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #388 -: Февруари 14, 2014, 09:28:48 »

Сциенс ,що така ме пращаш сама да се лекувам,аз имам нужда от твоите напътствия,искам да ти видя очичките ,дали Тесането ще ти помогне???

Госпожо лотксен,
в лично съобщение съм ви пратил телефон и адреса на кабинета си.
Звъннете да си запазите час и заповядайте да поговорим.

Моля Ви за конфиденциалност, тъй като някои пишещи тук са неприятелски настроени.
Благодаря!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #389 -: Февруари 14, 2014, 09:35:13 »

МОЖЕ ДА СИ ЗАДАДЕШ ВЪПРОСА ЗАЩО!

Ей, сега, Лотхен, ако след десет дни се завърнеш и хваляш тесането, направо ще припадна пред компютъра!
 Grin
Макар че... то зависи от тес-а и от индивидуалните способности на притежателя на тес. И дали ще те предразположи....  Grin Grin Grin
« Последна редакция: Февруари 14, 2014, 09:36:53 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА