evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 11:02:27 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 88725 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #270 -: Февруари 07, 2014, 06:41:29 »

Сциенс, занапред на такива като вас ще гледам на лицата, след влиянието на които в страната най - сетне ще отпаднат вярвания като тези в енергии, магии и прочие, включително най - разнообразни вярвания за край на света, разнасяни по медии.
В крайна сметка, ние сме развиваща се страна, не развита.
Това предполага бедност и огромно желание със силата на мисълта това да се промени.
Удобни сме за всякакви манипулации, а вярата не може да се забрани със закон.
Освен всичко друго, манталитетът на българина предимно е такъв, че вярва във всякакви щуротии, включително, че като го засърби носът, ще се кара с някой. Grin
Това се корени във факта, че новата история на страната ни започва едва от 1878г. Независимо колко славен народ сме били, 500 години робство не са никак малък период от време. За западните страни преди много години ние сме били варварско племе със странни обичаи. Най - вероятно все още така си мислят за нас.
Причината, поради която много закони у нас са все още само на хартия, според мен е, че ако вземат да се спазват стриктно - едната част от населението ще бъде освидетелствана, другата подсъдима, и някаква мижава част най - вероятно ще останат напълно нормалните.
Във всички случаи обаче, аз съм оптимистично настроена. Още няколко хиляди като "поизгорят", след като сляпо вярват на всичко прочетено по медии, хората ще се научат и да разсъждават.
Все повече започвам да си мисля, че законите в страната не са никак лоши и май, май са писани предимно от разумни хора, но са все още неприложими, поради изложените от мен предположения по - горе.
Да се има предвид като малка статия и опит за размишление над ставащото в страната от няколко години насам.
За сравнение - САЩ преди 500 години и сега. Cheesy Страната наподобява САЩ поради разнообразието от етнически групи и относително младата си възраст, ако счетем 1878г. за начало на Новата България. Уеднаквяването на населението не е лесно. Изграждането на национална принадлежност, въпреки различието във вероизповеданието също.
Затова съм оптимистично настроена... че не вървим все - по надолу, а просто сме развиваща се все още страна.
От маркетингова гледна точка ми се струва, че сте във фаза "зрялост" от жизнения цикъл на един продукт, точката, преди която излиза от употреба.
В заключение, мисля, че просто се възползвате от вярата на българина във всякакви щуротии, лабилната психика поради факта, че повечето хора са на горния праг на бедността и под него, без да се съобразявате, с каквото и да било.
Интересен факт е, че в един форум на ТЕС четох мнение на жена, която не се поколебала да се теса на улицата, не й пукало какво ще си помислят хората. И аз по принцип бягам от хорското мнение, но все пак.... и тя, и аз имаме деца, не мисля, че трябва да допускаме хората да ни мислят за по - луди, отколкото сме. Това беше една от причините да спра да посещавам ТЕС форум. В този форум - европея, при миналогодишната ми януарска криза, поне се намери някой да ми зададе въпрос - "ДГ, независимо от всичко, смятате ли, че е адекватно това, което пишете в момента?"
Smiley
Този път отговорът е възможно най - твърдото Smiley "ДА"!
/постът по - късно може би ще бъде дообогатен още, за да е изцяло обвързан логически/

« Последна редакция: Февруари 07, 2014, 08:00:42 от DG : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #271 -: Февруари 07, 2014, 10:13:06 »

Да ви кажа много не ми се влиза в обяснения, но се налага за пореден път. Мислите ли, че ако нещо е измислено /това е точната дума/ през 90-те години на миналия век и беше научно доказано нямаше да влезе в учебниците по университетите? Тежка задача е на краставичар да продавате краставици, но ...
Първо, вие нямате идея какво означава емоционална природа. Никаква идея. Ако имахте, щяхте да знаете че емоциите не подлежат на волеви контрол. Второ вие нямате идея каква функция играе симптомът във всички видове науки където има такова понятие - сигнална. После ще се върна това.
Единствената част която е открадната от НЛП и то тази строго свързана с условният рефлекс на Павлов, но вместо салам и звънец има салам и реч, би могла да се потвърди, не защото вашият човяек е направил някакво откритие, а защото ученият Павлов е открил понятието условен рефлекс.
Та, когато вие "специалистите" се захванете със симптома да го тесате, нямате и най-малка представа, че симптома е сигнал за друга проблематика. И както аз ако имам остра коремна болка и отида на лекар и ми бият морфин и тя спре няма да повярвам че проблемът е решен, защото съм наясно, че болката е СИМПТОМ за някакъв проблем, така и всеки, който се подлага на ТЕС трябва да е наясно, че дори и с големи усилия да успеете да създадете някакъв нов условен рефлекс спрямо симптома, ще му навредите неимоверно много.
Емоционалният свят не трябва да се контролира. Той не може да се контролира. Емоциите са като инстинкта за самосъхранение, не можете да бъде премахнат. Та емоционалният свят в психотерапията е най-важното нещо. Това е "картата" за личностната проблематика. И така, един специалист, в научна школа обучен, умее да разпознава каква проблематика лежи под симптома. Симптома не му "боде очите", няма нужда да го маха. Дори симптомът да е емоция, от която клиента страда, тази емоция е СИГНАЛ за нещо друго. Да се теса симптома е ненужно, непотребно и дори вредно. Проблематиката винаги намира друг симптом за сигнал, в повечето случаи по-сериозен от първият който не е "чут", или е заглушен. Това е с само с няколко думи колко необосновано, грешно и ненаучно може да бъде нещото ТЕС.
И понеже това е псевдонаука и лъженаука, например като астрологията, ще ви споделя малко информация от най-близкият под ръка източник, защото честно съм малко уморен да пиша през година-две едни и същи неща с група щарлатани.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #272 -: Февруари 07, 2014, 10:25:18 »

"Псевдонау?ка (на гръцки: Huh?Huh? или лъженау?ка - лъжлив, неверен + наука) е вид твърдение, дейност, метод, практика или теория които твърдят, че са научни и които на пръв поглед дори може да изглеждат научни, но на които липсват някои от характерните за науката изисквания:

не използват научния метод
    не могат да представят разумни и достоверни доказателства
    не отговарят на елементарни научни критерии"

"Най-общо казано псевдонауката се характеризира с неяснота, непълнота, изопачаване или преувеличаване на ефектите и обикновено липса на прогрес в развитието на теорията и нежелание за експериментална проверка.[1]"

"Научният метод (метод има гръцки произход и означава „изследване, учение, път на познание“) е система от принципи (които се развиват и променят), с помощта на които се достига до обективно познание на действителността. Всяка наука има специфични методи на изследване.

Включва наблюдения, измервания, предположения, експерименти и верификация — в този ред. Последователното прилагане на научния метод е това, което различава науката от лъженауката и други форми за придобиване на знания."
" псевдонаука са всички онези спекулативни и манипулативни дейности, които претендират да са научни, но не са, защото имитират научната дейност, представят се за такава, в най-добрия случай се доближават, до нея, но по някои характеристики се различават. Псевдонаука са всички прояви на теоретическа и практическа дейност, които са извън-научни, но чиито агенти претендират да ги легитимират като научни.[4]"

"С други думи, псевдонауката игнорира най-важните елементи на научния метод — експерименталната проверка и поправянето на грешките. Отсъствието на тази обратна връзка лишава псевдонауката от връзка c обекта на изследване и я превръща в неуправляем процес, силно подложен на натрупване на грешки.

Трябва да се отбележи, че често псевдонауката не е лъжа, в смисъл на преднамерено заблуждаване на някого, а липса на критично мислене и проява на невежество. Съществуват множество и постоянно се появяват нови теории и хипотези, които могат да изглеждат псевдонаучни по ред причини:

нов, непривичен формализъм (език на теорията);
    фантастичност на следствията от теорията;
    отсъствие или противоречивост на експерименталните доказателства (например, вследствие на недостатъчна технологична осигуреност);
    отсъствие на информация или знания, необходими за разбирането и?;
    използване на терминология от стари, отхвърлени от науката възгледи за формулиране на новите теории;
    конформизъм на този, който я оценява."
" „Ефект на Галилей“

Бидейки непризнати от официалната наука, много псевдоучени обичат да се сравняват с Галилео Галилей, който е преследван заради неговата научна теория, противоречаща на тогавашните представи. Това им придава известен ореол на „борци със закостенялата официална наука“. Обаче при по-внимателно разглеждане трябва да се признае, че такава аналогия е неуместна. Едва ли е коректно да се прави сравнение между Инквизицията с нейния репресивен апарат и съвременното научно общество. Освен това, въпреки противодействието на църквата, много скоро учението на Николай Коперник е признато от останалите учени, за разлика от ученията на псевдоучените (така например астрологията не е получила никакво потвърждение в течение на стотици години съществуване)."

Под сардинка, е интересно, че този ефект вече се появи в този разговор от Дари:) Забавно нали. Хората даже име са му дали Smiley

"Научният метод предполага извършването на следните стъпки при придобиване на знания:

Изследвай феномена, който искаш да опишеш. Събери данни и/или направи измервания.
    Обмисли получените резултати и формулирай хипотеза, която ги обяснява.
    Предположи на основа на хипотезата нещо, което все още не си наблюдавал.
    Провери дали предположенията са верни с допълнителни изследвания и/или нови експерименти.
    Прецени дали хипотезата може да бъде вярна. Ако не всички предположения са излезли верни, значи хипотезата не е вярна. В такъв случай формулирай нова хипотеза. Ако предположенията са излезли верни, направи нови предположения и ги провери отново.

Тези стъпки се повтарят непрекъснато, като по този начин формират все по-голям фундамент от добре проверени хипотези, които заедно могат да обяснят все повече феномени. "

Та, в крайна сметка, както би било нелепо да водим спор дали химията е наука, така е нелепо да се води дебат, дали ТЕС има някаква научна стойност. Няма абсолютно никаква, не взаимодейства с нито една наука, нито една университетска организация не се занима с нея и ред други подробности. Наистина съжалявам, че ви вадя на светло, но като се разграничите от истинската наука, "помагайте" колкото си искате.

Активен

Science
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #273 -: Февруари 07, 2014, 11:11:13 »

Ха, ха, господине Smiley
Благодаря Ви, че успяхте така убедително и с много да се изложите. Същински пример за това как дявола чете евангелието.
Нямам представа какви са мотивите Ви - дали на принципа на конкурентния (псевдо- такъв) спор се опитвате да продадете алтернатива на ТЕС или просто защото е приятно да прочетете, че впечатлявате девойките с измамно структурирана мисъл, но все таки, мисля, че и с Вас приключих разговора.
Който чете и има ясна мисъл и добро образование ще може да се ориентира кое е стойностното и кое не от дискусията. Ще може да провери успехът на хилядите, излекувани с ТЕС и ще реши да го прави или не (от опит Ви казвам, малцина са онези, които не са постигнали пълно разрешение на тегобите си помощта на ТЕС).
Един съвет от мен, който ще ви от особена помощ колкото сте по-млад - винаги използвайте проверяеми източници, факти и аргументи при излагане на тезата си. Разсъжденията и умозаключенията са истинско опиянение за его-то, но все пак - живеем в реалност, която се оповава на измерими и проверими стойности.
Аз дадох моите, Вие Вашите - не. Мисля, че сте наясно с това, но горделивостта ви няма да позволи да го признаете.
Успех в любовта Smiley
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #274 -: Февруари 07, 2014, 11:20:07 »

Ама моля ви, не се насочвайте към личността ми. Аз не се насочвам към вашата. Говорим, или по-скоро се опитваме, да намерим къде е мястото на вашето ТЕС. В университетите го няма със сигурност, аз не зная защо, след като са минали над 25г. от "изобретяването" му. Може би защото няма нищо общо с наука?
Да ви кажа каква е разликата, ако бях последовател на нещо, което ми се налага да мъча с пот на челото да доказвам, щях да се откажа от срам. Аз какво, да доказвам че психологията е наука? Тежка задача ми поставяте Smiley Просто защото е наука и няма нищо за доказваме, освен всички новости които непрекъснато изникват при развитието на всяка наука, по научният начин. Та искам да запиша магистратура по ТЕС. Някакви идеи?
Един страничен въпрос може ли? Вие членувате ли някъде? Да кажем в дружеството на психолозите? В БАП е ясно че не членувате. Искам да кажа вашата групичка сте си само вие нали така? Не конкуренция, етика е в основата на моето присъствие в дебата. Просто от опит знам до къде стига глупостта ви на практика. От "млад" опит, има няма 13-годишен.
Активен

Science
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #275 -: Февруари 07, 2014, 11:31:45 »

Ама моля ви, не се насочвайте към личността ми. Аз не се насочвам към вашата. Говорим, или по-скоро се опитваме, да намерим къде е мястото на вашето ТЕС. В университетите го няма със сигурност, аз не зная защо, след като са минали над 25г. от "изобретяването" му. Може би защото няма нищо общо с наука?
Да ви кажа каква е разликата, ако бях последовател на нещо, което ми се налага да мъча с пот на челото да доказвам, щях да се откажа от срам. Аз какво, да доказвам че психологията е наука? Тежка задача ми поставяте Smiley Просто защото е наука и няма нищо за доказваме, освен всички новости които непрекъснато изникват при развитието на всяка наука, по научният начин. Та искам да запиша магистратура по ТЕС. Някакви идеи?
Един страничен въпрос може ли? Вие членувате ли някъде? Да кажем в дружеството на психолозите? В БАП е ясно че не членувате. Искам да кажа вашата групичка сте си само вие нали така? Не конкуренция, етика е в основата на моето присъствие в дебата. Просто от опит знам до къде стига глупостта ви на практика. От "млад" опит, има няма 13-годишен.

Уважаеми господине,
да забелязвате колко леко потича разговорът от Ваша страна, когато нямате пред себе си планина от доказателства, а просто разсъждения, които не виждам защо се изненадвате, че правя за Вас. И то след уникалното признание от Ваша страна, че щом не сте го учил, значи не е истина.
Не вярвам да сте ядрен физик и факта, че не сте учил за устройството на субатомния свят не остава у Вас впечатлението, че той не съществува и най-основната градивна частица на вселената е видима с просто око.

Ако не го разбирате - факта, че се излагате, толкова по-смешно. И моля Ви, годината е 2014-та, по последни данни - членските книжки в България отдавна не са това, което бяха. Все пак, спестете си и този позор - хората са малко настръхнали в последно време от вероятността да се възстановят времената, в които членските книжки уреждаха професия, кола, апартамент.

Апропо, тъй като не обичам разхищение на време и пространство (макар в интернет то да е напрактика нескончаемо) бих предложил да проявите разум, така както ще направя аз и да прекратите безмисленото писане. Разбира се, в правото си сте да не се съгласите, но здравият ми разум ми подсказва, че повече с Вас няма какво да си кажем.

Ще следя темата дотолкова, колкото се включи член на форума, който има глава на раменете си и с достойнство ще се включи в един аргументиран, основан на доказателства разговор, ако въобще у другите хора има такива съмнения.

И за край - сравнението не е хубаво и изтъкването на нещо от сорта по-по най-не е особено достолепно, но ако Вашият опит е 13 годишен, то моят е 3 пъти по-голям от Вашия. По тази, а и по останалите изброени причини ще изчакам да съумеете да наваксате (при добро желание това може и да не изисква същия брой години). Тогава ще има сравняемост - един много важен критерии за научност.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #276 -: Февруари 07, 2014, 11:42:27 »

" живеем в реалност, която се оповава на измерими и проверими стойности.
Аз дадох моите..."
Е радвам се че създадох у вас влечение към обективното, измеримото и проверяемото. Само че вие нищо не сте дала като аргументи. Една статия и няколко дисертации Smiley Това ли е? И какво място отрежда научната област на вашето тес? Да кажем в Кейбридж има такава специалност, или предмет, или в СУ? Къде се УЧИ вашата "наука"? Щото каквото и да говорите по това ще познаете, дали сте наука или не. Моля ви съберете се, обсъдете и си сменете научният статус към ненаучен, докато не стане такъв. Не че ще стане, колкото астрологията от столетия е стигнала до наука, толкова и вие. Но е важно да не се заблуждават хората нали? Ако ни пука за тях. Иначе, то няма нужда го обсъждаме, ако не ни пука за хората.
Какво влагате в понятието любов, защото това е субективно натоварена дума. Споделете ми за вашият смисъл, ако искате.
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #277 -: Февруари 07, 2014, 11:46:19 »

А да, те и сега в 2014 година психолозите не го учат. Ако в тях е проблема се чудя по коя специалност се учи ТЕС, която е акредитирана в университет. Моля ви доизкажете се. Личните нападки към мен не вършат работа, питайте тези преди вас.
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #278 -: Февруари 07, 2014, 11:48:47 »

Съжалявам за женския род в изказа. Сега разбрах, че сте мъж. Не съм свикнал да общувам със "специалисти" с никове. Никой до сега от специалистите които познавам не се е срамувал да си изпише името където и да е след мнението си. Грешката е моя.
Активен

Science
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #279 -: Февруари 08, 2014, 10:44:23 »

Драги господине,
не зная поради що се провъзгласявате за компетентен, когато не знаете основни постановки.
Може би пък ги знаете, но силно реактивната ви натура не предполага друг начин на комуникация. И като споменавам комуникация трябва да отбележа, че имате сериозни пропуски в тази област.

Хашлашкото Ви поведение може да печели дамските сърца, които четат подобни на балон разсъждения, но при един разговор, предпоставящ дадено равнище, Вие умишлено се потапяте под него. Естествено, можете да се досетите как тежи думата ви извън ушите на възлюбената Ви.

Тъй като чета диагонално мненията Ви, преди да преустановя четенето им въобще, по примера на друг участник в дискусията, забелязах, че умишлено изкривявате фактите, предоставени от мен.
Например:
" живеем в реалност, която се оповава на измерими и проверими стойности.
Само че вие нищо не сте дала като аргументи. Една статия и няколко дисертации Smiley

Нима не забелязахте, че целия списък, който предоставих наброява цели 20 (двадесет) научни труда? Едва ли... Просто затвърждавате мнението ми, че сте реактивен, незрял, нямате адаптивност в динамиката на форумната дискусия.

И накрая, тъй като неволно прочетох и въпросът ви за ученето на ТЕС. Изумяваме, че този въпрос създава у Вас усещането, че предоставяте съизмерим контрааргумент на представените от мен. Но както и да е.

Нима вече не сте прочел в тази тема, че създателят на ТЕС - Гари Крейг подарява откритието си напълно безплатно и безапелационно за всеобщо ползване. Причината е, че ТЕС се учи максимум за 5-10 минути. Няма основание да се провежда дълга терапия или дълго обучение, като под дълго разбирайте както време, така и сметка в пари. Просто няма основание - всичко работи бързо, ефективно и не създава предпоставка да се създаде тежка обучаваща или терапевтична структура, която да дои болните.

Толкова. 10 минути. И всички ръководства, стъпки, техники са предоставени свободно както на английски, така и на български (бг сайтовете са поне 4-5, които предлагат всичко необходимо за овладяването на метода).

Всичко това може би е доста смущаващо за такива като Вас, господине. Защото ако можеш да обучиш някого за 10 минути на напълно безопасен и ефективен в до 99 % от случаите метод за справяне както с физически, така и с емоционални и психически заболявания и проблеми, то как ще печелиш от това? И защо го би направил? Какъв морал би имал, за да злоупотребяваш?

Предполагам, че може би сте част от онези хора, които в стремежа си да бъдат някакви специалисти сте дал десетки хиляди, за да бъдете "обучен". Т.е. може би сте участвал в една добре позната схема за печалба не от болни, а от здрави, но амбициозни да се нарекат "помагачи" хора и именно затова съжалявате в момента. И понеже сте жертва на схемата за здрави, сега си го изкарвате през схема за болни, като отделяте неимоверно много усилия, видно от писанията ви, да държите в затъмнение метод, който би избавил всекиго от всяка негова болка за по-малко от 10 минути и за по-малко от 1 лв (сумарно тока за компютъра и някаква пропорционална част от таксата за интерент).

Сравнявайки 10-те минути ТЕС и почти никаквата инвестиция на средства с колосалните суми, които се завъртат при обученията във всичко що се кълне, че прави специалисти по психично здраве (тук включваме както университетите, така и частните организации, които раздават членски книжки, за да посмекчат алчността си), то основателно изпускате нервите си и водите разговора неадекватно, с елементи на изопачаване на вече станали общоизвестни факти.

Само едно уточнение бих искал да направя - интернет дискусиите имат история - всяка дума остава написана и човек може да се позове на нея. Недейте да злоупотребявате и да изкривявате думите ми, защото записът назад седи.
Ако някога искате да порастнете от саботьор на психичното здраве до човек, който поне не пречи, ако не и да помага, то моите насоки ще Ви помогнат в значителна степен.
Ще прочета следващото мнение и от него много зависи дали ще продължим да говорим на нивото, което отговаря на реалността, която е пълна с факти, данни и доказателства за ефективност и успех на метода.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #280 -: Февруари 08, 2014, 11:02:07 »

Да бе, душицо - мъжка, женска, без значение...... Първо ТЕС беше безплатно подарена от Гари, после обаче не стига, че ефективна била под ръководството на професионалист, после и книжки има на пазара....
И ако да речем инфото от книжката беше публикувано в нета след като си я закупих, тоест явно сте достигнали някакъв желан финансов резултат.....
Трябва да отворя форумите на тес и да видя колко ли продукта - директен маркетинг предлагате уж покрай безплатната и ненужна, заблуждаваща тес?!
Доколкото си спомням някакъв нов вид паста за зъби се рекламираше.... чудно сега още какво ли рекламира, някой от гурутата?
 Grin
В маркетинга има такъв похват - покрай основния продукт да се предлага "подарък" - на промоция.  Grin
В този случай, ТЕС е бонусът, промоцията, подаръкът /най - често пред или след изтичане срока на годност са такива продукти/ към основния продукт, който се продава.
 Grin
Ама сте шашмагюли, опасни.  Grin

Чак сега взе да ми се разкрива концепцията за директния маркетинг във вашия случай!
 Grin
Между другото, няма нищо лошо да се саморекламираш открито, особено когато си убеден в качеството на предлагания продукт. От известно време насам, всички държат на по - голяма прозрачност в действията. Защо не и тук, във форума. Крайно време е. Ванка, Цецка ли беше, и другия не помня кой, крайно време е да излезете от анонимност. Или се притеснявате, че Тодоров ви разбира по - добре, отколкото ви се иска?

« Последна редакция: Февруари 08, 2014, 11:36:43 от DG : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #281 -: Февруари 08, 2014, 11:48:38 »

ааааа, Боби бил другата душица.  Grin  Само за него не бях чувала.  Grin Grin Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #282 -: Февруари 08, 2014, 12:19:09 »

DG : ))) и t.todorov  имам един съществен въпрос към двама ви:
Какво ще се случи, ако поради някаква причина, t.todorov изчезне, няма го, да речем внезапно умре? Какво става с  DG : ))), живота й, зависимостта й от  t.todorov, мнимото й излекуване?
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #283 -: Февруари 08, 2014, 01:05:42 »

УЖАС!!!  Драги сънародници страдащи от психични разстройства и други болести имате късмет че живеете именно в настоящето време, а не преди 5, 10,....,20 години. И всякаква информация е много лесно достъпна стига да потърсите. Вярвайте първо на себе си, защото явно другия вариант е силно рисков и опасен, психопатията сред лекуващите е заела застрашаващи размери. Ако вземете грешно решение това не е страшно, ...грешката е опит, най добрия учител.
« Последна редакция: Февруари 08, 2014, 01:11:53 от Мая » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #284 -: Февруари 08, 2014, 02:19:43 »

DG : ))) и t.todorov  имам един съществен въпрос към двама ви:
Какво ще се случи, ако поради някаква причина, t.todorov изчезне, няма го, да речем внезапно умре? Какво става с  DG : ))), живота й, зависимостта й от  t.todorov, мнимото й излекуване?

Ай, ай, ай, паническо разстройство се опитваш да ми вкараш, а?!  Grin Дари, имам излишни хапчета, мога да ти ги "подаря"?!

Grin Grin

Мая, къде се кри толкова време?!

Grin Grin

Тоя форум стана като от комиксите. Енергии, врачки, вампири,  супермени....

Grin Grin Grin

Дари, някъде наскоро писала ли съм точно "излекувала"..... Все се старая да пиша - сравнително стабилно състояние.  Grin Сърдете се на вас, за цялата енергия, която вливам във форума, Тодоров три години не спря да ми напомня за регулаторите на настроението, вие с вашето няма невъзможни неща, вижте се сега, няма невъзможни неща, но на каква цена?!
 Grin

В тоя живот, Дари, всичко е преходно. За мене човек, който го няма, се е оттървал. Кофтито е за мен.....
Ако има ад, съм спокойна, Тодоров ще е там, значи ще ми е добре.
Това не са мои думи, на Фреди Меркюри са и звучат долу горе така:Не искам да отивам в Рая, в Ада ще срещна толкова интересни хора.....

Grin Grin Grin Grin

« Последна редакция: Февруари 08, 2014, 02:35:06 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА