evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 11, 2025, 04:11:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 88851 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #225 -: Февруари 02, 2014, 11:25:25 »

Вижте, ако вие все още използвате животни за впряг, то света отдавна използва силата на технологичната тяга. Можете спокойно да отричате принципа на двигателите с вътрешно горене, но все таки той е в основата на всичкия видим прогрес. Това го казвам като метафора - вероятно вашето разбиране за наука, научни принципи и достоверност е доста неактуално. Бих ви посъветвал първо да се запознаете с принципите на функциониране на модерната наука и едва тогава да правите такива лекомислени и празни откъм съдържание оценки.
Разберете го - от 2 дни ви го обяснявам - това, че не вашето разбиране за реактивните двигатели не е достатъчно, за да си имате такъв в хола, то не означава, че те не работят и не вършат своята работа.
Вие използвате всяко достижение на цивилизацията, включително и това в момента да имате шанса да се излагате публично. Всички тези достижения работят за вас поради действието на същите принципи за правене на наука, които са в сила и при цитираните от мен научни публикации относно ТЕС.

Сега... аз бих ви казала следното: Тук си нямате работа с хора на науката, а с хора със сериозни психични проблеми. Единственото лице, което се е легитимирало официално тук като специалист - психолог - психотерапевт е г-н Тодоров.
Имайки предвид своето доскорошно състояние и вашите неадекватни статии относно ТЕС, медитации, божествености, начини на мислене, минали и бъдещи животи, енергии и прочие.... аз стигнах до заключението, че вие въобще си нямате представа какво се случва в главата на един психично болен човек. Тоест, работите на сляпо.
Вие си нямате никаква идея какво може да се случи с болния, когато прочете изказване като това по - горе, което за мен би означавало, че всеки един учен, стигнал до някакво уникално откритие, е бил от хората, които са смятали, че няма невъзможни неща. Когато подобно нещо бъде казано на психично болен човек, това твърдение в най - добрия случай ще му помогне да достигне до някакво откритие. В лошия, по - често срещания случай, лицето ще направи асоциации и ще доразвие теориите, над които е размишлявало преди да прочете вашето твърдение. Това знаете ли какво обикновено значи:Посещение при психиатър и хапчета за известно време.
Също така, ако с ТЕС се експериментира дори в сегашния момент, тук в страната и се проверява доколко би успяла във всяка една сфера на медицината, то хората е нужно да знаят затова, а на всеки един доброволец да се заплаща определена сума за това, че експериментира с метод, чиито положителни и отрицателни ефекти все още се изследват.
 Smiley

« Последна редакция: Февруари 02, 2014, 11:28:07 от DG : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #226 -: Февруари 02, 2014, 11:36:09 »

Grin Научния, направо ви се чудя как все още се появявате във форума без да се притеснявате, че ви крада от енергията, не зная.
 Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #227 -: Февруари 02, 2014, 09:55:26 »

Идея нямам какво пише в постовете след моя, уважаема DG :| но по всичко личи, че сте реактивен тип и дълбоко не владееща емоциите си.

Не зная каква е причината за вашата логорея, но съм имал много случаи, подобни на вашия. Бих ви предложил да опитате ТЕС с професионална помощ - това е метод тъкмо за вас. Овладеете ли емоциите си, ще се изумите от останалата от тях енергия и това какви чудеса може да сътворите с нея.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #228 -: Февруари 02, 2014, 10:05:29 »

http://www.psychotherapy-bg.org/?page_id=27

Крайно време е вече да се осъществи този проектозакон, за да знаят хората какви услуги ползват - на психотерапевт или на шаман.

Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #229 -: Февруари 02, 2014, 10:06:22 »

Там ти е най - големият проблем, че въобще не можеш да разбереш за какво става въпрос в постовете ми.
 Grin
Това показва на какво ниво е професионализма ти.
Тодоров още преди втората ми нервна криза е бил наясно за какво става въпрос, ама нъцки, чак наскоро ми "светна", че от три или четири години си пиша с човек, който може наистина да ми помогне и освен това ми помага, а не само да има голямо желание за това.
 Smiley
« Последна редакция: Февруари 02, 2014, 10:31:26 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #230 -: Февруари 02, 2014, 10:30:05 »

Между другото, сега се позачетох по - детайлно в твоя пост, цитиран по - горе, за трети или четвърти път вече, този път, за да видя как си с логиката. Я поразгледай си го малко, че нещо си се поовъртял ми се струва:
"това, че не вашето разбиране за реактивните двигатели не е достатъчно, за да си имате такъв в хола, то не означава, че те не работят и не вършат своята работа"
..... тука нещо си попропуснал да добавиш или трябва да махнеш някоя дума от изречението, ми се струва на мене. Коригирай се, моля ти се, стига се излага.
Да не би да си искал да кажеш, че това, че не разбирам един двигател как работи, не означава, че не мога да го използвам?
Или... това, че нямам реактивен двигател вкъщи и не виждам работата му, не означава, че той не съществува въобще?

Моля ти се, от един ден насам ти чета поста и всеки път откривам все нови и нови глупости в него. Направо не мога да смогна с постовете, за да ти изкажа, колко простотия събуждаш у мен с подобни изказвания.
Седнал си да ми вадиш очите, че нищо не разбираш в постовете ми, пък себе си не виждаш.  Grin Аман от такива като тебе, ша знайш!
Напъни се малко де, да мислиш!
 Grin
« Последна редакция: Февруари 02, 2014, 10:37:10 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #231 -: Февруари 02, 2014, 10:51:36 »

http://www.psychotherapy-bg.org/?page_id=27

Крайно време е вече да се осъществи този проектозакон, за да знаят хората какви услуги ползват - на психотерапевт или на шаман.

Grin

Да не би да пропуснеш корекцията:

Крайно време е вече да се осъществи този проектозакон, за да знаят хората какви услуги ползват - на психотерапевт или на шаман - шарлатан.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #232 -: Февруари 02, 2014, 11:07:30 »

Интересна интерпретация на "научните постижения". В кой университет се учи ТЕС, "науката", можем ли да се осведомим?
Сега извън кръга на шегите, виждам и даскали се включват. Едно време психиатрите са учили една техника, сугестология се нарича. Ама да бяхте се осведомили преди това каква е и как се ползва. В момента куцо и сакато я използва, кой както може, разбира се под формата на шарлатания.
ТЕС е псевдонаука. Това явление няма никаква, повтарям НИКАКВА научна обосновка, аргументация, проследяемост и валидни, повтарям ВАЛИДНИ изследователски похвати. Това е проста, ама много проста колабурация, между индийски мотиви и други източни философии /вярвания/, малко осакатена психология и накрая за финал заемки от психотелесните терапии. Така всички "последователи" са хора запленени от източните философии, от гръмкото име, което крайно погрешно и не съдържа нищо друго от просто, много просто рекламно послание, и разбира се дипломка за психолог за параван, като се има предвид, че в момента студентите по психология не знаят по кой точно изпит се явяват и го вземат с 6. И така в нашата родина, чалгата се е просмукала трайно, както и обезвереността на хората /идеална почва за сугестия между другото, ако вече сте попрочели какво е това явление/.
С това искам да кажа, както на клетият ученик, така и на неговият даскал, анонимен при това, че губят своето време изцяло, може би даскала не чак до там. По-големият и трагичен проблем е това, което грабите от хората - надеждата. Когато човек е готов да бъде такъв, в психологията го наричаме психопатен.
Няма нито един университет, нито едно реномирани издание, нито един акредитиран специалист по психично здраве, който да обърне каквото и да е внимание, на тази съчинена, при това без особен вкус глупост. От икономическа гледна точка това се нарича пирамида. От етична и морална е ... нямам много думи в такива ситуации.

Защо "Техника на емоционална свобода" е толкова проста, повтарям проста формулировка, ще обясня друг път. Не по-малко проста от една евентуална формулировка "Техника за елиминиране на инстинкта за самосъхранение".

И разговора с комшийкатра може да промени измеренията на кортизола, половин час след приключването. Това като какво го определяме?
Как е изработена структурата на експеримента? Налагането на подобни "истински научни революции", е една добре позната схема за източване Smiley Обикновено виреят в страни където качеството на живот е ниско. Не случайно голямата "родина" за повечето измишльотини е Русия. Там има много хляб за тях. Но към клетия източен блок посягат и други хитри предприемачи.
« Последна редакция: Февруари 02, 2014, 11:20:19 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #233 -: Февруари 02, 2014, 11:39:05 »

"Техника за елиминиране на инстинкта за самосъхранение".
Много точно казано. Нещо ново, което открих по отношение на себе си наскоро като ефект от всичките тези "модерни науки". Нещо, заради което не само, че в живота ми много неща не вървят, ами не успях да направя структурни промени в човека до себе си, за да изградим хубаво семейство. Нещо, заради което в работата си не се обадих навреме, за да бъде коригиран човекът, отговарящ за моето обучение, което в последствие ми изигра лоша шега.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #234 -: Февруари 03, 2014, 12:31:08 »

И ДГ и Тодоров сте много прости,и като такива ,ходете си боси!
Вземете пример от Сциенс и Дари,а може и да им платите,малко да ви потерапевтират,и после,глейте,кви ручеи и потоци от чиста енергия ще зафъргате!
 Ох,ще умра от смях,и с глас ,и сълзи ми потекоха,колко съм остроумна!
Обичам ви,обичайте се и Вие!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #235 -: Февруари 03, 2014, 01:11:22 »

Grin Айде, отиде в другата графа!
Мое ли такова безобразие, да ме наричаш проста, не знам!
 Grin
Лотхен, има неща, които са по - хубави от каквато и да била финансова облага.
 Grin
Я да видим сега, разбрах ли те правилно?
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #236 -: Февруари 03, 2014, 04:46:43 »

;DЛотхен, по - късно, си запазвам правото да ти отговоря доста по - обширно на поста.
Сега ще ти кажа друго, пък ти, както и всички останали четящи, се сещайте кого бъзикам всъщност:
Мисля си, че ако съм имала минал живот и си го спомня Grin, то г-н Тодоров там ще е Моят принц, спасил ме от триглавия змей! Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #237 -: Февруари 03, 2014, 06:47:36 »

Авторът на EET, Гари Крейг ПОДАРЯВА техниката на света и дава лично, а по- късно от сертифицирани преподаватели диплома: http://www.emofree.com/

Американската Асоциация на Психотерапевтите подтвърждава  EET и я признава като ефективна психотерапевтична практика, препоръчва я на психотерапевтите. За да го направи са проведени научнодоказани изследвания с пациенти. http://strahove.evropea.com/index.php?PHPSESSID=6a9b4e78e0a8890ac9067917c4b96ef3&topic=380.15

Дългогодишният Психотерапевт Д-р Роджър Калахан първият откривател на меридианно базираните терапии, "който първоначално
ме запозна с тези техники, има особени заслуги пред историята в тази област. Той бе първият, който представи на обществеността тези техники, независимо от откритата враждебност от представители на неговата професия." http://www.rogercallahan.com/

Ценка Местанска, психолог и терапевт, представена широко в медиите, твърди, че е учила тук:  EFT/Emotional Freedom Technique/ – Regent’s College, Лондон.   http://tes-zdrave.com
http://www.eft-bulgaria.blogspot.com
http://forum.tes-zdrave.com

Борис Чеширков сертифициран EFT терапевт, превел EFT книгата на Гари Крейг на български- http://www.eftbulgaria.com/about_us.htm

Иван Петърнишки, сертифициран EFT терапевт, автор на книга, гост на множество медии: "Проблемът на хората е, че искат някой друг да ги оправи, излекува, промени и смятат, че проблемите им не произтичат от тях самите. Обществото ни страда от две хронични заболявания - мързел и бягство от отговорност. Това автоматично превръща хората в жертви.
Всеки си мисли, че не той е отговорен за това, което му се случва, винаги е някой друг или нещо друго - политиците, гените, жена му, шефът му",
казва Иван Петърнишки. http://emozdrave.info/forum/

Ирена Рельовска- Бартън, сертифицирана Пренареждане на Матрицата, базирана на EFT, EFT сертифицирана http://eft4success.eu/bg/about-irena/about-irena

Сертифицираните и доказани EFT/ ТЕС/ ТЕО терапевти, сред които и дипломирани и доказани медици са много по света, но показвам достоверни хора с техните публично заявени лица и дипломи, сертификати и умения от България! Можете лично да проверите.
Тодоров, ти къде си, кой си???
Активен
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #238 -: Февруари 03, 2014, 06:48:54 »

За разширяване на умове:
http://www.youtube.com/watch?v=6xfqfLrrmmU
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #239 -: Февруари 03, 2014, 07:21:25 »

Проблемът на хората е, че искат някой друг да ги оправи, излекува, промени и смятат, че проблемите им не произтичат от тях самите. Обществото ни страда от две хронични заболявания - мързел и бягство от отговорност. Това автоматично превръща хората в жертви.
Всеки си мисли, че не той е отговорен за това, което му се случва, винаги е някой друг или нещо друго - политиците, гените, жена му, шефът му"
Ти ако си мислиш, че с подобно твърдение, ще излекуваш някого, дълбоко грешиш. А това, че някой е показван по медиите, въобще не означава, че е нещо по - различно от същество, което може да си плати рекламата, за да го дадат там.
Също така, ако не си чела новини, сред германските политици ако не се лъжа за националността, имаше такива, които се възмущаваха, че българските медии се ползват не, за да обслужват интересите на обществото като цяло, а тези на отделни финансови групировки. Така, както по тв се рекламират стоки, които всъщност са некачествени и много под реалната си себестойност, така по тв могат да "цъфнат" и псевдолечители от всякакъв род, включително ясновидци.
Ясновидството си има научен термин, дори предмет, който се изучава в реномирани университети, казва се "Прогнозиране и планиране", ако не си наясно, да те осветля.

« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 07:24:46 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА