evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 17, 2025, 03:16:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 89222 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #210 -: Януари 31, 2014, 10:30:48 »

Става въпрос за това, че е удивителна енергията, с която веднага ми беше отговорено
И аз си се удивлявам на собствената енергия в последно време и й се наслаждавам!  Grin Точно това настроение, което преобладава от известно време насам, търсех в продължение на поне четири години, а защо не и повече.
 Smiley

http://www.youtube.com/watch?v=A_YwpZ5qEzM&list=PL77508F57D170D00D
може и от музиката да е.  Grin
« Последна редакция: Януари 31, 2014, 10:54:14 от DG : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #211 -: Февруари 01, 2014, 12:20:42 »

Science радвам се, че и разумни хора четат тук и са ви поканили!
За жалост, гръмогласно търсещите научно доказателство всъщност не се оповават на такова, защото не са готови да чуят друго, освен собствения си глас. С това имам поредното доказателство, че не са представители на науката, каквито също претендират да са.
Също за жалост, това тук се е превърнало в мегдан и  гръмогласно повтаряните безумства стават истина в ушите на безумците, защото те се нуждаят именно от това и го получават в големи дози. Резултатите са на лице.
Ще се радвам на обмяна на опит и знания, но може би не тук.
Благодаря, че се включихте!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #212 -: Февруари 01, 2014, 01:00:19 »

Големи смехорани сте! Вярвайте. Къде са ви таблиците с резултатите от научните изследвания, да видя дали е сложен критерий, различен от една и съща диагноза? Аз не съм представител на психотерапевтите в страната  Grin, но специално за статистически анализ, маркетингови подходи и т.н., мога да претендирам за някаква компетентност. Искам таблици, изводи под тях, проценти и т.н. По възможност да са на български, все пак ще убеждавате българи, не чужденци.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #213 -: Февруари 01, 2014, 04:02:02 »

Апропопо, в кои страни ТЕС е официална техника за преодоляване на тревожности, онкологични болести и прочие?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #214 -: Февруари 01, 2014, 11:28:12 »

Апропопо, в кои страни ТЕС е официална техника за преодоляване на тревожности, онкологични болести и прочие?

Въпросът ви е лишен от смисъл. Все едно да попитате в кои страни е позволено да се ходи пеша с 5 км в час. Не съществуват регулаторни органи или разпоредби, които да официализират или забраняват психотерапевтични методи за лечение. ТЕС не е религия, акцизна стока или дейност със значение за националната сигурност, за да влиза в обхвата на някаква регулация.
Има определени неправителствени организации, които инициират, координират и развиват обучение по метода, които организации имат свои правила, които обаче нямат силата на някакво задължително обстоятелство от гледна точка на правното устройство на дадената държава.
ТЕС е метод, който свободно може да се практикува навсякъде. То се и прави, поради факта, че ефективно помага да се лекуват различни заболявания, състояния, проблеми.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #215 -: Февруари 01, 2014, 11:30:17 »

Тоест, никъде официално.
 Grin
Така и не получих задоволителен отговор на нито един свой въпрос. Само философстване. То и аз мога така 1100 метода да ви нащракам, даже няколко само тази вечер може да измисля.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #216 -: Февруари 01, 2014, 11:35:23 »

Изследванията ви не са издържани научно, за да бъдат взети на сериозно. А и моята практика с ТЕС говори повече от ясно дали тази техника е сериозна или не.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #217 -: Февруари 01, 2014, 11:43:11 »

Изследванията ви не са издържани научно, за да бъдат взети на сериозно. А и моята практика с ТЕС говори повече от ясно дали тази техника е сериозна или не.
 Grin

Вижте, ако вие все още използвате животни за впряг, то света отдавна използва силата на технологичната тяга. Можете спокойно да отричате принципа на двигателите с вътрешно горене, но все таки той е в основата на всичкия видим прогрес. Това го казвам като метафора - вероятно вашето разбиране за наука, научни принципи и достоверност е доста неактуално. Бих ви посъветвал първо да се запознаете с принципите на функциониране на модерната наука и едва тогава да правите такива лекомислени и празни откъм съдържание оценки.
Разберете го - от 2 дни ви го обяснявам - това, че не вашето разбиране за реактивните двигатели не е достатъчно, за да си имате такъв в хола, то не означава, че те не работят и не вършат своята работа.
Вие използвате всяко достижение на цивилизацията, включително и това в момента да имате шанса да се излагате публично. Всички тези достижения работят за вас поради действието на същите принципи за правене на наука, които са в сила и при цитираните от мен научни публикации относно ТЕС.
Ако и сега не го разберете ще считам, че наистина няма шанс да прозрете как функционира научния свят на доказателствата и ще затвърдите мнението ми, че вас в диалог не бива да се влиза.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #218 -: Февруари 01, 2014, 11:51:32 »

Тоест, какво искахте да ми кажете, пускате в публичното пространство, че ТЕС може всичко и чакате и гледате къде ще стане, къде няма, така ли?!
А за тези, на които сте дали напразни надежди, ви боли "оная работа", най - образно казано.
Малко наподобявате разни фрази от филма "Тайната", знаете ли?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #219 -: Февруари 02, 2014, 12:22:40 »

Иначе изследванията ви, пак ви казвам, непълни са, а резултатите спорни. Такива хвърчащи изречения всеки ден аз избълвам в няколко поста.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #220 -: Февруари 02, 2014, 12:45:27 »

Иначе изследванията ви, пак ви казвам, непълни са, а резултатите спорни. Такива хвърчащи изречения всеки ден аз избълвам в няколко поста.
 Grin

Вие, с вашите избълвани писания наистина си въобразявате, че сте равна с учените, които публикуват сериозни научни изследвания, и резюметата на които започвам поетапно да представям тук.

С бързина и умелост успяхте да ме убедите напълно, че сте недостоен събеседник и оттук насетне всяко ваше мнение ще бъде не просто некоментирано, но и непрочетено и игнорирано от моя страна. Предпочитам, текстовете които чета, да съдържат поне зрънце рационалност.

Желая Ви целомъдрие!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #221 -: Февруари 02, 2014, 12:51:31 »

А, не, мерси, предпочитам щастие!
Мене в продължение на шест месеца не ме притесняваше фактът, че никой евентуално не ме чете, така че не ми пречи да продължа да пиша, споко.

Резюметата не ми е ясно кой ще впечатлят. Пълни изследвания, резултати трябват.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #222 -: Февруари 02, 2014, 12:58:39 »

Иначе, нищо не си въобразявам, бе човек! Аз ако държах да звуча научно, щях да се постарая малко повече в писането;D Просто се забавлявам с вашата налудност, че претендирате научност!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #223 -: Февруари 02, 2014, 01:10:36 »

Като ви видя членове на БАП, тогава ще получите моите най - искрени извинения. До тогава - да го д.............!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #224 -: Февруари 02, 2014, 01:28:25 »

БАП се оказа една чудесна организация. Не само, че по този начин се разграничават реално действащите терапевти от псевдотерапевтите, ами.... освен всичко друго в тази организация членува и Българска асоциация по музикотерапия, която пък е с поставени връзки към Арт-терапия.
При условие, че инстинктивно през последните няколко месеца използвам различни мелодии, за да предизвикам усещания, различни от апатия и депресия, и ми се получава, за мене това трябва да е действаща терапия.
Освен всичко друго, рисуването ме успокоява като цяло и ми носи удовлетворение.
Тоест, БАП е една организация, на която аз от тук нататък гласувам голямо доверие.
 Grin
Обратите на съдбата, бих нарекла цялата тази работа, ама...
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА