evropea.com - форум за паническо разстройство
Юни 16, 2025, 06:49:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx
[Паническо разстройство]
Ivanagodo
Днес в 12:46:17

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 90209 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #165 -: Януари 15, 2014, 06:04:03 »

Иначе..... относно Шахънска и книгата...... още не мога да се докарам до там, че да мога да се смея сама чистосърдечно в огледалото.  Тя кризата от януари миналата година съдържаше такъв елемент. Пазя си файл с всичко записано по време на тази криза.  Grin Мога да ти пратя, ако искаш да сравниш.

Можеш да питаш Тодоров, как котките ми даваха знаци за лоши енергии около мене....

И се чудех как да се смея пред огледалото, като от всякъде ме заобикалят с ужасяваща информация всекидневно?! /И всичко това се преживява, Дари, наред с кошмара вкъщи. За такова отворено съзнание ти говоря/

Можеш да питаш Тодоров и за това, че даже не можех да разбера защо имам необяснима нужда да пиша тук.

Какво още да го питаш по - пикантно...... За това, че смятах, че развивам паранормални способности да предвиждам военни конфликти, събития в политиката, сякаш никога не съм учила история по - задълбочено на времето, за да знам, че процесите често се повтарят.

Дари, с оглед на това, че по един или друг начин и двете ми нервни кризи са свързани с датата 21,12,2012г., така благозвучно спомената от Елена Шахънска миналия декември за новата ера и души, пърхащи на едно по - високо ниво....  даже звуча меко по отношение на всички вас с тия екзотични методи.... как беше, шарлатански може още да се нарекат.

Принципно, откато ви теглих по няколко майни мислено, а вече и писмено, знаеш ли на какво високо ниво е душата ми?! Grin

Още бисерчета, бисерчета като мъниста бих ти изписала, но понеже имам все пак, подчертавам все пак някакви граници, макар и все още анонимна тук, ми е малко неудобно да те напсувам цветисто, както теб, така и всичката останала сган, с която съм си писала тук и съм си мислела, че разговарям с интелигентно същество, изпаднало в някакво кофти състояние, което ще ти помогне да извисиш духа си.
Вие сте пасмина ненаситни влечуги, които не стига, че могат да си позволят лукса да слязат от скъпата си западна колица, да се вайкат, въй ко ша прая ако взема, че умръ, ами и след това се чудите по какъв начин да изкрънкате 10-20 лева от книжки от хора, които понякога може да нямат пари и хляб да си купят.
Не ми трябват лъскавите ви коли, съвсем нищо от това не исках. Grin
Това, което исках, беше толкова хубаво, че просто насред лъскавината от предмети, която ви заобикаля, не знам дали ще ви достигне мозъчето да си го представите.
« Последна редакция: Януари 15, 2014, 09:41:24 от : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #166 -: Януари 15, 2014, 09:44:47 »

Още доста мога да изпиша, но все пак, все пак, и на вас не ви е лесно. Може и да си вярвате в методите.

Поздрав:

http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo

Позаслужихте си го. За известно време да напиша мъжко име в профила си, за да е една идея по - приемливо? angel
« Последна редакция: Януари 15, 2014, 09:55:31 от : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #167 -: Януари 16, 2014, 12:57:41 »

" : )))  Разбирам, че имаш проблеми, че ТЕС не те вълнува и че искаш да избиваш простотия. "
Като чели ТЕС е някоя нова и актуална песен и някой е ядосан как може да не му се харесва ... Ужас!
Не че много исках да се намесвам, ама вие ме смазахте. Направо ме разсипахте бе. Ми в приложения линг въпросният "психолог" говори за "химическо чистене"!
Та влиза някой и тя го почиства химически! Що за .... нямам думата, не ми идва. Що за "чалга"! Думата е чалга. И, да оставим останалото на страна, ами що за майка би си завела детето на подобен специалист?? ! И да се работи с деца се изисква специално разрешение. Изобщо, аз отдавна не се смея, аз правя това което мога тук и на всяко друго място, в което съм замесен или съм се замесил. Да се гъбаркате с някои паралийски лелки е едно, да работите с децата им е друго. И това аз лично ще го отнеса към отдела за защита правата на детето и после към господари на ефира. Да има и сеир в ефира както се казва. Как е възможно просто ... не зная как спите псокойно, много откровено ви го казвам.
« Последна редакция: Януари 16, 2014, 01:18:57 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #168 -: Януари 16, 2014, 09:32:14 »

" : )))  И, да оставим останалото на страна, ами що за майка би си завела детето на подобен специалист?? !
Ку-ку.
 Grin
Мисля, че  с този отговор, приключих писането в тази тема.
 Smiley
Най - чистосърдечно, благо съчувствам на всяка майка, изпаднала в моето положение да вярва на разни щуротии, вместо да отиде на психотерапевт и да поработи малко със себе си и възприятията си към света.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #169 -: Януари 17, 2014, 02:40:13 »

Съвет къмн всички - преди да заведете своето дете при специалист, се убедете че въпросният специалист е точно такъв. Подобно убеждение не трябва да се създава от медии и случайно изградени медийно образи, а само от хора, които са получили помощ, реална. Дори и в подобни форуми не трябва да се активирате към нещо, към което "някой" ви тласка. Последната атака от "излекували се", или от "благоприятно терапевтирани" е видно че реагират твърде остро, когато се поставят някои неща под въпрос. Човек реагира остро тогава, когато нещата са лични, а щом са толкова лични, най-вероятно самите "специалисти" сътворяват образи на свои излекували се клиенти. Факта, е че след цялото заяждане и прочие, накрая или изниква някакво рекламно име на специалист, или цяла фирмичка. Понеже подобни хора не влагат в себе си средства за обучения, те мислят че си правят ПР. В крайна сметка не си правят нищо. Просто се бутат за парчето от баницата. Много цинично, но това е истината.
Поради тази причина, не вярвайте нито на мен, нито на което и да е предаване, форум, весник и други подобни. Опитайте да търсите специалист, който да е помогнал на ваши познати, приятели, съседи ... и други подобни, и никога не вярвайте на изцеления някакви, енергии, медийни "психолози" и подобни "месии". Такива няма.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #170 -: Януари 17, 2014, 09:27:23 »

Grin Дари, Тодоров, ако все още ту плачете, ту се смеете.... има едни регулатори на настроението, имам излишни от тях, мога да ги споделя на драго сърце......

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #171 -: Януари 20, 2014, 12:48:50 »

Отдавна, не плача и не се смея. Регулирам, какво е справяне и какво е шарлатания. Това го правя от както съм тук.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #172 -: Януари 20, 2014, 07:09:27 »

Grin Това беше заради хапчетата и постоянното натякване, че при БАР са наложителни, г-н Тодоров!
А на мене ми напълно ясно ролята ви тук, не стана ли най - после ясно, че с вас се шегувам, но в същото време има коренна разлика в първоначалното ми мнение за вас? Не стана ли ясно, че с една чудесна подкрепа от ваша страна, открих корените на проблемите си, които са описани в новата тема?

Ето какво постигнах:

Толкова бистри мислите ми не са били и преди да направя кризите.
Също така, такова чувство за самосъхранение преди нямаше.
Проблема с дъщеря ми относно нощното напикаване също липсва.
Пак им се карам и на двете, но за сметка на това имаме комуникация, която преди липсваше.
А най - вече липсва депресията. Едно угнетяващо, тежко чувство на безисходица.
Тествах да си пиша с набожни, да си говоря за бог, за да видя дали пък няма да могат да ми повлияят в обратна посока... Ами няма. Г-н Тодоров, "бетон" съм. Grin

Аз не знам за вас какво значи "излекувана", но се чувствам стабилна. И знам, че това е благодарение на вас, г-н Тодоров.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #173 -: Януари 22, 2014, 03:14:05 »

Стабилна, балансирана... това е важното. Иначе концепциите за болест и здраве в психичното са доста размити.
Активен

Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #174 -: Януари 23, 2014, 11:07:06 »

"Паник- атаките от духовна переспектива"
http://espirited.com/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #175 -: Януари 24, 2014, 03:34:07 »

Е, последно тес или "кундалини"?
Много ви се преплитат нещата.
Та, в един нормален сайт няма "от мен", а има "за мен". Това е една нормална легитимация. Когато някой пропуска да спомене името си, не е много редно, а в този форум анонимните срециалисти са малко на подбив. Просто е въртяна плоча.
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #176 -: Януари 24, 2014, 03:48:52 »

А, най-големият проблем за мен е че ПР в голямата част от случаите има една неосведоменост относно това как реагира човек на стрес, кое за някои се оказва стресиращо и защо и стигайги до това, да изградят нови модели на база на лично техните способности.
Все повече специалисти ще бъдат обучени и се обучават точно в това. Благодарение на този форум и проблемите от първа ръка, които с години се споделят, бяха организирани много груми между специалисти, в които се обсъжда богат позитивен опит. А вие сизнаете едно - тес, хипнози, философии... Наблегнете на адекватно обучение. За това бих ви помогнал по всякакъв начин.
Активен

Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #177 -: Януари 25, 2014, 12:12:53 »

Кучетата си лаят, а керванът си върви!
Точно в това е преимуществото на ТЕС: тя дава резултати и отговорите които търсите, докато много важните и умно закостенели глави се грижите главно да крепите не до там ефективната си наука и да си самодоказвате колко без вас светът не може да се върти. Сори, ама не сте ми необходими! Чудесно се справям без вас и подобни на вас и слава богу! Иначе ще има още доста да си почакаме, докато се наконферирате и станете толкова ефективни, колкото са китайците с тяхната петхиладолетна опитност плюс жизнеутвърждаващата находчивост на един свободомислещ ум, като този на Гари Крейг и всичките му прогресивни и свободомислещи последователи, включително и все повечето от медицина-подготвеното и практикуващо съсловие, признаващо, приемащо и ефективно прилагащо прогресивните и резултатни подходи в полза предимно на пациентите си, не на егото си!
Ужасно тесногръдо, консервативено, психически нестабилено и суетено, видимо емоционално незряло е поведението, което демонстрирате, за да сте ми полезен, като специалист, какъвто се опитвате да внушите, че сте. Намам проблемите на психически нестабилните ви почитателки, и съм свободна да не ви обожавам и треперя на "прозорливите " ви напъни да разбирате всичко, което не знаете, не желаете да узнаете, и априори отричате, поради явния ви уплах, да не изгубите себе си в конкуренция с всичко ново, появило се след вас! Всъщност кой сте вие!? Какво сте? Кой ви дава правото да се разпореждате и изказвате толкова агресивно, безкомпромисно и окончателно с психиката на хора с проблеми, навсякъде, за всичко, срещу всеки дръзнал се появи тук!? Кога решихте, че представлявате последна инстанция и че светът зависи само от вас!? Че владеете всичко и няма по- велик от вас!? Не е ли време да си отворите очите, наистина да започнете да четете, после да си стъпите на краката и да излезете в живия живот, този с различните мнения, различните хора, различните случвания и да ги приемете! Приемете и себе си най- сетне и станете удовлетворен и пълноценен, че аман от нарцисизма ви! И си пийте хапчетата редовно...че ....трета световна....

Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #178 -: Януари 25, 2014, 01:00:13 »

Дари, за 30 години не бях срещала толкова последователно, уравновесено и устойчиво мислене като това на Тодоров.
Знаеш ли, че при всички, с които си писах през последните месеци, имаше промяна в държанието - принизиха се на моето пубертетско ниво на мислене/просто имах нужда най - после да изляза от скованото и сериозно държание на преживяла нервна криза и в неравностойно положение вкъщи/ и използване на не толкова етични думи, включително Квестор....
Само Тодоров си остана същия и не само, подходи с разбиране, във всяко едно от съобщенията липсва съдържание, което да покаже негативно отношение от негова страна спрямо мен.
Не знам ти дали знаеш, но в този форум влизат хора, които освен ПР често имат ОКР или друго... Ти знаеш ли какви щети може да нанесеш на някой, който е в криза, който прочете частта с миналите животи, която ти приемаш за истина, реши да пробва и той да се завърне, навлезе по - сериозно в криза, отиде на психиатър, започне да бръщолеви някакви подобни щуротии? Имаш ли идея, че така на някой може да му слошат диагноза шизофрения, ей така, защото по време на криза бил под влияние на вашите писаници?! Знаеш навярно, че при шизофрения човекът може да се  постави под пълно запрещение, което означава цял един живот да си под опеката на някой, въпреки че може да си осмислил кризата си, да си осъзнал грешките в мисленето си, но въпреки всичко, ако околните не ти вярват, насила да ти поставят лекарства... и така цял живот?
Нали пробвах с Кундалини, медитации и всякакви подобни утвърждения да се справя с нервна криза миналата Нова година?! Пих антипсихотици няколко месеца.
Сега можеш да сравниш, тъй като спрях хапчетата рязко, след преминаването на ефекта от тях, отново се влиза в криза, и да, от края на август през следващите няколко месеца бях на прага на нова, тоест на посещение при психиатър, но благодарение на Тодоров това не се случи! Жива, здрава, усмихната съм, без налудности, с много нови дейности се захванах, включително започнах да рисувам отново.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #179 -: Януари 25, 2014, 03:50:21 »

Дари, така като си мисля, да ти кажа, внимавай с това мислене, което приема всяко "различно мнение", както и странности, внимавай с хора, които говорят за минали животи, прераждания, магии, енергии, вселени, промяна на живота само със силата на мисълта и т.н.
По възможност заобиколи се с повече добри хора, позитивни, иначе... честно ти казвам подобно мислене може да доведе до посещение при психиатър и изписване на хапчета, особено ако имаш около себе си конфликтни хора.
С мислене и познания за човешката психика като тези на Тодоров, няма начин да ти се наложи да пиеш нещо за нервите, различно от примерно валериян и то в крайни случаи, когато положението наистина е кофти.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА