evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 17, 2025, 07:58:36 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 9
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 9

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Increase Your Instagram Poll Votes with Our Services
[Паническо разстройство]
Damonpoums
Февруари 16, 2025, 05:40:15

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 88949 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #405 -: Февруари 15, 2014, 12:41:05 »

Изводът е, че лудите за добро или лошо, движат прогреса, от друга страна погледнато.
 Grin
Как беше, моля, уповавайте се на доброто и вярата!
 Grin
Животът на земята ще е прекрасно място, ако мушмуроците там някъде в света си поотпуснат кесиите малко.
 Grin
« Последна редакция: Февруари 15, 2014, 12:43:48 от Fantaghiro » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #406 -: Февруари 15, 2014, 01:12:33 »

Само ако можеше да не се палиш толкова за безмислени глупости!

Grin Grin Grin Аз същото щях да ти кажа за кучетата, котките и другите подобни.

На мене ми е мъчно, че тоя Пламен, който по тв казаха миналата година, че бил с диагноза БАР.... Само като го погледнеш и се вижда и интелект, и добрина.... Как да не се паля. Кой знае кой олигофрен му е разбърникал мозъка. Бясна съм.
Съдейки по това, какво е разбърникало моя, ще вися до Тодоров неотлъчно, докато имам време в тоя форум и ще им спамя темите, докато не си намерят нещо по - практично, с което да пробият.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #407 -: Февруари 15, 2014, 01:14:07 »

А иначе....... господ здраве да му дава на Джон Атанасов и Бил Гейтс, че с тоя нет, няма недоизказани слова... Grin Grin Grin Grin Аз ти пиша и ми олеква, пък ти ако искаш чети, ако искаш недей.

Grin Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #408 -: Февруари 15, 2014, 01:47:18 »

Да не говорим, че някои от тия са лайна, които са за приемането на марихуйаната за лечебни цели. Най - вероятно тия нямат деца и хич не им пука дали ще остане само за лечебни цели.
И най - често викат:"Спрете си телевизора", аз пък ще ви отвърна:СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТИНИ В ИНТЕРНЕТ И СИ ПИЙТЕ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО!!!!!!!

То е същото като сега си пафкам и пия като за последно, после ме удря цирозата и рева за успокоително?! За тези неща се мисли на време!
 Grin Grin Grin Grin

А, научно, за марихуаната в бг, ли си?!

Лотхен, знам, че звуча много нелогично, нелепо, но този път наистина съм сигурна в това, което казвам. Още повече, че съм написала някои, не всичките.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #409 -: Февруари 15, 2014, 03:59:06 »

Ей, идиоти такива, ще си изпрося заради вас сигурно баннването, но моля, моля, да е временно.  Grin
Имайте предвид, че като казвате "няма невъзможни неща", си нямате абсолютно никаква представа как може да повлияете на някой в криза. Тъпанари такива!
Вие давате ли си сметка, че Пламен като се е самозапалвал в съзнанието си е бил на не повече от 7-8 години и въобще не е осъзнавал глупостта, която върши?!
Давате ли си сметка, че с вашите щуротии и вярвания, вкарвате деца/ако вземем само съзнанието като критерий за възраст/ в гроба?!
Няма ли да ви тежи на съвестта това нещо?!
Спрете се, моля, с вашите вярвания, спрете се с вашите тълкувания на минало, бъдеще и вселени!
Дайте си сметка, за следното: точно преди 2-3 поколения родители, тоест на вашите баби и дядовци или прабаби и дядовци, им е казвано за кого да се бракуват, нямали са право на избор и общо взето, поне, доколкото знам аз, са били буквално като стока.
Как смятате, че ще има любов в едно семейство, ако вие обичате един, а ви оженят за друг?! И как от такова семейство ще излезе човек без някакви комплекси?!
Това, идиоти, вие наричате карма, но Фройд го е обяснил доста по - добре и по - разбрано от вас и с доста повече варианти да коригираш несъвършенствата си така, че да живееш нормално.
Така че айде най - накрая се спрете и си запазете вярата за вас. Достатъчно секти, религии има вече.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #410 -: Февруари 15, 2014, 04:21:29 »

ОТ ТУК НАТАТЪК ДА СЕ ИЗЯСНИМ НЕЩО: АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ТОДОРОВ, НО НЕ ЗАЩОТО ТОЙ ТАКА МИ Е КАЗАЛ. ОСНОВНОТО, КАКТО МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ ПО - НАЗАД, КОЕТО ТОЙ МИ Е КАЗАЛ Е, ДА СИ ВЗЕМА РЕГУЛАТОРИ НА НАСТРОЕНИЕТО. Grin АЗ ОБАЧЕ НЕ СМЯТАМ ДА СЕ СВИЯ И ДА СИ МЪЛЧА КЪДЕ ПО ПЪТЯ КЪМ СТАБИЛИЗИРАНЕТО МИ И КОЙ ПО ПЪТЯ МИ, ВМЕСТО ДА МЕ УПЪТИ, МЕ Е ДРЪПНАЛ В СТРАНИ ОТ "ПЪТЯ" - ТОВА Е МЕТАФОРА.
ТАКА ЧЕ, НАУЧНИ, НЕ СЛАГАЙ МЕНЕ И ТОДОРОВ В "ЕДИН КЮП". ИМАШ НА СРЕЩА СИ ПАЦИЕНТ - АЗ И КАЧЕСТВЕН ПСИХОТЕРАПЕВТ, КОЙТО ОБАЧЕ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ПРОПЪТУВА 400КМ, ЗА ДА МЕ ТЕРАПЕВТИРА. АЗ ПЪК СЪМ СЕ ЗАИНАТИЛА, ЧЕ И ТОВА, КОЕТО Е НАПРАВИЛ ДО МОМЕНТА МИ Е ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА СЪМ ДОБРЕ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, АЗ ИМАМ ПОНЕ 2-3 ЧОВЕКА, КОИТО МИ ДЕЙСТВАТ КАТО ТАКИВА, СТИГА ДА ИМ СЕ ОБАДЯ, ТАКА ЧЕ ТОДОРОВ НЕ МИ Е НУЖЕН ВЕЧЕ.
САМО ЧЕ АЗ КАТО ЕДИН СЪВЕСТЕН ГРАЖДАНИН НА ТАЯ ШИБАНА СТРАНА, НЯМА ДА ДОПУСНА ДА СБЪРКВАТЕ ПОВЕЧЕ ХОРА С ВЯРВАНИЯТА СИ, ОСОБЕНО ХОРА В АКТИВНА ВЪЗРАСТ.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #411 -: Февруари 15, 2014, 05:13:47 »

Може да тесаш над всеки един пост, научни, който съм плеснала в последно време. Пък дано ти дойде "прозрението", че си имаш работа с човек, който си има понятие от история, прогнозиране и планиране, маркетинг, статистика, а защо не и психология вече до известна степен. Вашите книжки съм ги чела също.
Разбирай постовете ми като непреработени книги, които никога няма да излязат в печат, просто, защото съм сметнала, че от една страна - психотерапия без терапевт е невъзможна, а от друга - е не съм чак толкова добра откъм фактология и термини, за да се издигна в очите на някой. Още повече, това написаното е, за да дам една друга гледна точка на четящите, които най - вероятно нямат пари за психотерапия.
Аз доста добре разбирам мисленето на един баровец, затова ще махна клипа на Рамщайн от форума, но също така няма да кача друг клип, направен от енергийните разбирачи, просто, защото не искам да копвам нещо, в което съм видяла опасност, ако някой вземе та го гледа и му повярва. Аз не знам дали някой от тези, които не влизат във форума, но четат, не ме чете, така че предпочитам да предпазя четящите.  
 Smiley
На тебе също няма да ти го пратя, че не ти знам кукуто как е в момента.
Айде, това беше последният пост, надявам се за следващите няколко дни. Трай си, научен и няма да се включвам. Пишеш ли, десет следващи поста ще са мои, освен ако админът не ме банне.
Може да се чудиш защо не го прави към момента- защото знае, че не ме е страх дори да си уредя среща с него, знае, че тук не пише поредното лице, което ще си пробута книжката. Под наблюдението на тези хора, аз пиша тук в продължение на повече от три години.
Аз ще се включа тук да терапевтирам самостоятелно, с личните си имена, само и единствено ако имам тапия - официална, която ми позволява това. Дотогава, всеки един мой пост е добре да бъде обсъден и с психотерапевт - легитимен, от БАП.
 Grin

Заради вас ги шаря така, да не би да пропуснете да ги прочетете.......
 Grin Grin
А четящите - да си имат едно на ум на кого си дават данните, ако се притесняват нещо. Ако са анонимни във форума, няма абсолютно никакъв проблем. Иначе не се знае дали няма да попаднат на някой мушмурок под прикритие - я тес, мес и подобни, а после да се чувстват като да са им обявили "шах" и да почнат да се тревожат.
Жалко, че заради подобни финансови интереси на група недоизлекували се или въобще неразболявали се от каквото и да е, комуникацията между ПР-та, Баровци и подобни се затруднява.
« Последна редакция: Февруари 15, 2014, 05:21:52 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #412 -: Февруари 15, 2014, 05:31:21 »

Още един ще е - ако си Петърнишки, си дай сметка - тия дни ти гледах рождената дата, та си дай сметка, че ако си бил със седем години по - възрастен, можеше спокойно да си ми баща.
Дай си сметка, моля ти се затова.
Ще ти хареса ли някой да подведе твоето дете така? Че цели два пъти ме подвеждаха с подобни глупости като вашите.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #413 -: Февруари 15, 2014, 06:50:45 »

Моля някой от останалите участници, с изключение на лудата госпожа, ако сметне, че има нещо ценно за казване - да го каже в нова тема. Не и чета писанията и може би ще изпусна нечие друго ценно мнение.
Виждам, че тя - лудата, пише и си оцветява - и изглежда има нужда от сериозно лечение.
Ако някой роднина нейн чете тук нека да опита да я заведе при хипнотерапевт - една хипноза с припомняне на минали животи мисля, че ще и се отрази добре, а след това, ако някой има авторитет над нея - да я убеди да опита ТЕС - практиката е показала впечатляващи резултати.
Понякога за съжаление информацията само от този ни живот не е достатъчна, за да се изтръгнат демоните, завладели душите на някои хора. Ако чувствата на господина нейн възлюбен са съответни, самият той, ако е психолог, както претендира, би следвало да я хипнотизира, а не да я остави да се гърчи така ужасяващо и то публично след неговата нескопосана намеса.

Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #414 -: Февруари 15, 2014, 06:58:18 »

Ама че си прост!
 Grin
Ела вкъщи, такава хипноза ще ти ударя, че с дни ще се чудиш къде се намираш!
 Grin
На вас ви трябват антипсихотици за известно време, явно, за да се приземите на земята. Аз не се интересувам от минали животи или бъдещи. Моето обяснение за кармата е доста, ама доста по - логично от вашето.

Кармата е пълна глупост, която може да се обясни с Фройд. Както казах, моите баба и дядо са се женили по заповед, не по желание, от там идват повечето ми проблеми. Моята баба и моят дядо са живели според "трябва", "възприето е", а собствените съвсем нормални желания са били на заден план.

Страната е свободна едва от 1878г., което означава, че тепърва се изменя манталитета на народа и се приобщава към европейския такъв.

Който иска, нека се бъгва с вас.

Накрая пак ще стигнете до БАП, но тогава тези от БАП може да не могат да ви помогнат само с говорене.
« Последна редакция: Февруари 15, 2014, 07:01:52 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #415 -: Февруари 15, 2014, 07:13:36 »

Ето ви първия сайт, след четенето на който направих първата си нервна криза:
http://www.selenabg.com/
Втората нервна криза, както вече знаете беше няколко дни след 21,12,2012г. и причините за нея може да си ги намерите сами, ако не "слушате" какво ви пише Тодоров.
Третата криза въобще не може да се нарече криза, защото аз абсолютно осъзнавам какво пиша и към кого е отправено. Просто трябва да имате предвид, че комуникацията през нет не е същата като комуникацията на живо. Отделните постове са отправени понякога към отделни хора, но със сигурност има над какво да се разсъждава. И са доста по - оптимистични и същевременно по - реалистични от идиотското търсене на абстрактни светове.
Ако някой учен е същевременно и баровец, да се впуска в приключения на мисълта, колкото иска, ако целта му е ново откритие. За всички останали, възможно, възможно най - разумно мислене, без отплесквания с дирене на нещо божествено. Няма смисъл. По - голям смисъл има да отидете и да помагате в дом за сираци. По - добре ще се почувствате, като толкова искате да се почувствате божествено. И ще боли, но там децата имат нужда от някой, който да им дарява обич. Като няма кой да обичате друг, и това е вариант.
 Tongue

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #416 -: Февруари 15, 2014, 07:16:13 »

Та огледайте я поскожата, каква е, как изглежда, какво е завършила, какво е работила.... и т.н. преди да стане маг.
 Grin
Тази жена, само като я гледам е пълна с такива комплекси, че просто не ми се говори.
Точно такива, незадоволени като нея, призовават към целомъдрие, просто щото няма кой да ги тесне тях.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
anonymous
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #417 -: Февруари 15, 2014, 07:17:23 »

Ако някой роднина нейн чете тук нека да опита да я заведе при хипнотерапевт - една хипноза с припомняне на минали животи мисля, че ще и се отрази добре, а след това, ако някой има авторитет над нея - да я убеди да опита ТЕС - практиката е показала впечатляващи резултати.
Понякога за съжаление информацията само от този ни живот не е достатъчна, за да се изтръгнат демоните, завладели душите на някои хора.

Това сериозно ли е? Понеже на мен ми прозвуча по-скоро като саркастично казано или като от виц за психотерапия. Наистина ли с това се занимавате  - хипноза с цел осъзнаване на минали животи?
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #418 -: Февруари 15, 2014, 07:19:07 »

Сексът е хубаво нещо, предимно и особено, когато се прави с човек, който обичаш.
Не призовавам към разгул, всеки сам си избира.

Аз обаче знам това - че моят секс е свързан с доста повече изисквания, за да е качествен.  Grin

Ноооо също знам, до какво води и липсата му, така че не ги слушайте тия незадоволени мушмуроци и мушмурочки.

Просто той не е единствено условие, за хубав живот, но все пак е условие.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #419 -: Февруари 15, 2014, 07:22:23 »

Анонимус, споко, не ми е за първи път да избухвам така. За първи път ми е всъщност, да избухна, точно където трябва и когато трябва.
Аз познавам много добре състоянието си и знам, че за да направя криза трябва да не съм спала въобще в продължение на една седмица. Трябва да не съм яла, а аз ям и посред нощ, след като спра да пиша тук. Така че, абсолютно спокойствие запази, ако се тревожиш. Също така, близките и роднините - колкото искаш около мен.
Споко. И хапчета си имам, в излишък. Но все още не смятам, че ми трябват. А и като се има предвид колко нахвърлях за четене и за съмнение в тия мушмуроци, за следващите две три седмици направо трябва да спра да пиша.
 Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА