evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 17, 2025, 06:30:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Increase Your Instagram Poll Votes with Our Services
[Паническо разстройство]
Damonpoums
Февруари 16, 2025, 05:40:15

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 88947 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #360 -: Февруари 12, 2014, 07:20:42 »

ДОБРО УТРО, ПРИЯТЕЛИ!!! ДА НЕ ВИ ЗАБОЛЯХА РЪЦЕТЕ ОТ ТЕСАНЕ, ТА НЯМАТЕ СИЛИ ЗА КЛАВИАТУРАТА?

Grin Grin Grin

ха-ха
« Последна редакция: Февруари 12, 2014, 07:24:35 от Fantaghiro » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #361 -: Февруари 12, 2014, 07:18:15 »

http://www.youtube.com/watch?v=1lyu1KKwC74

Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #362 -: Февруари 12, 2014, 10:06:36 »

Моето днешно сатори или катарзис  Cheesy

Новата раса
/из теория за еволюция на човека Grin/
Ако проследим еволюцията на хората през хилядолетията, ще забележим нещо много, много съществено:
С всяко следващо поколение, те стават като че ли все по – нежни, все по – обезкосмени, зъбите от типично месоядни атрофират до такива, характерни за тревопасни, същевременно интелектът се увеличава. Някои от органите атрофират и стават ненужни или придобиват други функции.
Учените в статия, четена от мен незнайно къде, споделят, че хората не са еволюирали от много време насам....
На мене ми се струва, че не е така. Новата раса, новите хора, според мен са сред нас и у някои от нас.
Наричат се : ЖЕНИ!/по – крехки в по – голямата си част, нежни, с някои атрофирали части, които може да видите в банята ако погледнете надолу... и определено мислят повече. Grin/

/из божественото/
Отваряме си библията и няма как да не ни направи впечатление, че бог направил жената от реброто на Адам. /Добре, че не е от мозъка. Grin/
Проследяваме поредността на събитията.... Господ с всеки изминал ден сътворявал все по – красиви неща, с все по – сложен състав и предназначение, а оставил за накрая най – сложното, най – съвършеното и най - мислещото. А мъжът бил съществото, което трябвало да пази това съвършено и крехко същество, за да сее то мъдрост на длъж и на шир во век и веков.

Така, жени, не се притеснявайте, ако се чувствате неразбрани от мъжете.

Ето това е нещото, което може би учените са скрили... Защото е доста трудно да си признаеш най - вероятно, че жената до теб притежава по рождение повече интелект и е най - ново поколение хомосапиенс.  Grin

Не се чудете защо жените развиват психични разстройства често след раждането. /Миналата година имаше статия, в която се отбелязваше, че 2/3 от психично болните в страната са жени. Не е никак странно защо. Жените развиват разстройства най - вероятно от претоварване и често след продължително влияние от страна на мъжа, изразяващо се чрез най – различни посегателства над жените, докато мъжете развиват разстройства като че ли по – скоро от липсата на жена до себе си...  Grin/Обикновено като че ли на мъжът не му достига ум, за да може да си даде сметка за натовареността на жената, защото раждането и отглеждането на дете е свързано с разбъркване на:
-   хормоните
-   дневния режим
-   недоспиване
-   нови и много отговорности
-   възпитание на бебето и превъзпитание на мъжа
-   грижа за домакинството
-   грижа за психичното здраве на съпруга
-   тес процедури  Grin

Много често мъжете сякаш смятат, че като пазителки на психичното и физическото им здраве, жените освен всичко друго, могат да понесат и побой, за да има къде да си изхвърлят насъбралата се отрицателна енергия.

Типично неандерталско отношение, свързано с неразбиране, безотговорност и животинско отношение.

Така, че за мен няма по – баровско от това, да се гордея, че съм жена, тъй като капацитетът на мозъка ми и обемността на мислите ми превишава в пъти мъжките.

Ако сте чели библията, ще видите, че няма начин да е писана от друго същество, освен от мъж. И тъй като е писана от мъж, е пропуснато да се подчертае фактът, че най – последното създадено от бога творение, най – съвършеното е ЖЕНАТА!!! Учените сигурно си траят, за да не би да започнат гонения срещу тях от страна на хомосапиенс – старо поколение?

Доказано научно и божествено  Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #363 -: Февруари 13, 2014, 10:14:12 »

Фантаджиро,ако не друго,поне Тесането е дало много добър резултат при теб!
Аз понеже с англицкия не съм на ти,не мога да го прилагам,а и тези се изпокриха!На мен ми трябва лично гуру за ТЕСане,инак съм проста и не знам как!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #364 -: Февруари 13, 2014, 10:30:59 »

Лотхен, Лотхен, Новата Библия вече е факт!
Grin Grin Grin

Приятели, кундалини повдигна ли се вече, докъдето трябваше?!  Grin Grin

Дарке, стига съска, че получих шум в ушите вече! Тоя път нямам предвид тебе!

Grin Grin Grin
« Последна редакция: Февруари 13, 2014, 10:36:18 от Fantaghiro » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #365 -: Февруари 13, 2014, 10:37:01 »

http://www.youtube.com/watch?v=qiaOQ0RWmKw
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #366 -: Февруари 13, 2014, 10:43:15 »

Лотхен, redjhon отдавна не се е вясвал. Явно е дошъл и той на себе си и е разбрал откъде му идва агресията в повече....  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #367 -: Февруари 13, 2014, 10:59:04 »

Имаш предвид ,че и той с Тесане се е оправил или?
Бегай в нашата тема,ако няма в изречението ТЕС!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #368 -: Февруари 13, 2014, 11:09:26 »

Grin Grin Тесане, кундалини.... Тя Дарчето беше сложила и линк към кундалини, така че първа тя оспами темата!
 Grin
Като си прочета големия надпис и колкото пъти го прочета, такава слънчева енергия получавам и така се смея, чисто, лъчезарно, невинно....  Grin Grin Grin

Нашата тема сега не ми е интересна. Тука, в тесането е истината. Какви ти психотерапии, какви ти чудеса?! Я тука някакви енергии отрицателни, положителни, пък и какви завъртяни имена си имат само...

Многоуважаеми УчИтелю Научен, много съм засегната за психодиспансера. Да не би, с цялата си ненаучност и непросветеност да пращаш великия и превелик Учител Беинса в психодиспансера също?!  Grin Grin Grin

Цял ден танцувам и пея Халилуя, ще те хвана за... косата и ще ти стане тъжно, в луда паневритмия като танцьор от Лорд ъф дъ денс!  Grin Grin Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #369 -: Февруари 13, 2014, 12:38:35 »

... или по - кратичко... явно не се е тесал достатъчно, затова...
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #370 -: Февруари 13, 2014, 06:48:56 »

На мен пък ми харесва,почукване,някакво благозвучие и готини асоциации,разбираш ли,получавам!
Към професионалистите Квестор,Сциенс и ,доколкото разбрах аматьорката Дари!
Имам желание да се полекувам при вас,къде да се изтъпаня?Плащам си,СПОКО!

Уважаема госпожо лотксен,
благодаря за интереса, но въпросът не е в парите. Даже, много често приемам да помагам без никакво заплащане - отплатата е достатъчно голяма, когато видиш нечии живот да потръгне в желаната от човека посока.

Предлагам Ви първо да опитате да си помогнете сама - има достатъчно материали както нагледни, така и писмени за техниките и начините за изпълнение. Поработете самостоятелно и ако не сте доволна от резултата си - обадете се, ще се разберем.

Проследявайки няколкото Ви включвания тук оставам с впечатлението, че сте болна в същата степен, каквато и двамата влюбени. Признавате, че и вие сте влюбена в господина, претендиращ да помага, но помнете, че винаги в любовния триъгълник единият ъгъл е тъп Smiley

Пийте си предписаните хапчета, опитайте ТЕС, ограничете контактите си с нестабилните психически влюбени в този форум и се опитайте да имате собствено мнение.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #371 -: Февруари 13, 2014, 07:19:31 »

На мен пък ми харесва,почукване,някакво благозвучие и готини асоциации,разбираш ли,получавам!
Към професионалистите Квестор,Сциенс и ,доколкото разбрах аматьорката Дари!
Имам желание да се полекувам при вас,къде да се изтъпаня?Плащам си,СПОКО!

Уважаема госпожо лотксен,
благодаря за интереса, но въпросът не е в парите. Даже, много често приемам да помагам без никакво заплащане - отплатата е достатъчно голяма, когато видиш нечии живот да потръгне в желаната от човека посока.

Предлагам Ви първо да опитате да си помогнете сама - има достатъчно материали както нагледни, така и писмени за техниките и начините за изпълнение. Поработете самостоятелно и ако не сте доволна от резултата си - обадете се, ще се разберем.

Проследявайки няколкото Ви включвания тук оставам с впечатлението, че сте болна в същата степен, каквато и двамата влюбени. Признавате, че и вие сте влюбена в господина, претендиращ да помага, но помнете, че винаги в любовния триъгълник единият ъгъл е тъп Smiley

Пийте си предписаните хапчета, опитайте ТЕС, ограничете контактите си с нестабилните психически влюбени в този форум и се опитайте да имате собствено мнение.
Раздаваме я мисионерската, а.... една песничка :http://www.youtube.com/watch?v=RPgd5Vc6dAE

Научен, ти ако вземеш да ни се хващаш за всяка една думичка, в края на годината ще си в психодиспансера и ти, бе, хомосапиенс такъв старо поколение!
 Grin

Лотхен, наблегни на САМОСТОЯТЕЛНото ТЕСАНЕ!  Grin Grin И не се отчайвай, хомосапиенса се раздава, така че.....  Grin Grin

Научен, аз като гледам твоето собствено мнение, като че ли си изваден от артистите от филма "Тайната", така че к`во си седнал да сееш ум и разум тук, не знам?!
 Grin

Леллеелелеле, ТЕСайте се, моля, за да спра да пиша тук! Може и едно прокси да ударите за мен, поради неустоимото ми желание да се включвам тук в отговор на вашите простотии!
 Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #372 -: Февруари 13, 2014, 07:31:08 »

А под простотии имах предвид твоите Научен и на Квестор. Такива като вас се възползват от моментното не много добро състояние на Дари, за да си пробутват къде книжки, къде други продукти.
Ако нямаше такива като вас, едновременно умни хорица, но и много заблудени относно енергиите, нямаше да има и психози.
Щеше да има нервни сривове, депресии, но не и този кошмар, който преживях аз, навярно и много други!
Ако не бяхте такива хомосапиенси, каквито сте, всичко щеше да е наред!
Дари, я си помисли, кой идиот ти е причинил всичко това - и анорексията, доколкото помня, и всичко останало?!

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Science
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #373 -: Февруари 13, 2014, 07:43:40 »

Госпожо разноименна,
моля, не ми цитирайте мненията - нямам нужда от Вашия коментар, да не говорим, че не ги и чета.
За трети лица едва ли би било интересно да ме коментирате - предполагам имате достатъчно психически проблеми, че да си причинявате и допълнителни щети с мерака да пишете по 5 мнения след всеки дръзнал да се изкаже.
Започнала сте да пишете и без това в нечетим шарен шрифт - по-добре си удвоете дозата лекарства, а ако нямате такива - посетете обезателно психиатър, така и така не приехте ТЕС и загубихте един добър шанс да се почувствате истински добре.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #374 -: Февруари 13, 2014, 07:52:06 »

ДОБРО УТРО, ПРИЯТЕЛИ!!! ДА НЕ ВИ ЗАБОЛЯХА РЪЦЕТЕ ОТ ТЕСАНЕ, ТА НЯМАТЕ СИЛИ ЗА КЛАВИАТУРАТА?

Grin Grin Grin

ха-ха

Явно имаш много енергия!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА