evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 28, 2025, 11:27:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Jackpot Bet online
[Паническо разстройство]
GregoryGex
Април 26, 2025, 02:49:10

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 89474 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #240 -: Февруари 03, 2014, 07:33:04 »

Честно ти казвам, направо ме е страх да си помисля ако някой вземе и ти повярва, така, както аз вярвах и на тес, и на медитациите, ако наистина има някой, който официално да потвърди такава щуротия като официален метод за лечение на каквото и да е, не за замазване на положението, направо не зная накъде отива светът.
Макар че... ми е ясно. Но, който иска да задълбочава заболяването си, нека пробва с ТЕС.
Дари, има едно заболяване, при което не може да се различи реалността от илюзиите, а има един човек на улицата, който срещам от време на време и който не спира да си говори сам. Внимавай, че никой не е застрахован срещу това. А човекът не изглежда никак щастлив.
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 07:35:19 от DG : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #241 -: Февруари 03, 2014, 09:49:07 »

Ценка Местанска, психолог и терапевт, представена широко в медиите, твърди, че е учила тук:  EFT/Emotional Freedom Technique/ – Regent’s College, Лондон.   
Твърди, то и аз мога да твърдя много неща.
Дари, аз ще ти кажа нещо от личен опит. Ако "отрежеш спомен" или "заличиш спомен" или "промениш завършека на някаква кофти случка в миналото в мислите си" без да се проведе допълнителна терапия, която да установи какво точно е останало като "дефект" у теб след тази случка, просто отлагаш излекуването си или хайде да не се изказвам крайно, стабилизирането си за по - дълъг период.

Пусто, не мога да си спомня точно с какво възхвалявах ТЕС, но... ще ти кажа основното. Когато човек се бори с болестта си, или човек като мен, е много доверчив, много лесно приема такива техники като своята панацея, просто, защото..... желанието това да се окаже "твоята техника", е много по - голямо от разумното мислене. Не мога да си спомня точно как приложих ТЕС за нещо, различно от неуспелия опит със зъбите, но ще ти кажа следното:имаше мимолетен успех. Моите проблеми не се състоят само в проблеми с психиката. Спомням си, че нещо "наместих" в главата си и след това подобрих за малко отношенията си със съпруга си.. По - скоро се бях нагодила, но когато става въпрос за това, да направиш компромис с целия си живот, никоя техника, освен семейна психотерапия, не може да помогне в случая или -  развод. Основен проблем при мен е, че си имам постоянно работа с хора с психичен проблем и проблеми с агресията, които рефлектираха върху мен. Имам предвид съпруга си и близките му. За мене проявата на агресия, стигаща на моменти до това, да са на път да ме пребият, не е нормално състояние. Ето за това става въпрос, Дари, основно. Става въпрос за това, че живея с хора, които когато се карат помежду си, на мен или на децата си и това се чува на 30-40 метра може би или от 3-4 етаж чак на улицата, смятат това за нормално.

Сега да ти обясня защо има няколко поста, изтрити от мен още в първата или втората страница на тази тема... Миналата Нова Година беше втората ми нервна криза. Тогава се случи нещо, което ме накара да обърна внимание на факта, че Радостина М. слезнала от западната кола последен модел в разказа си, защото имала паническа атака. Тогава ми "светна", че когато имаш достатъчно финанси, много по - лесно може да се възстановиш от което и да било психично състояние, а освен всичко друго е още по - лесно да казваш: "Вселената съществува. Вярвайте, всичко е възможно благодарение на силата на мисълта."
В един момент се уплаших, защото така, както аз бях подведена в някои отношения от човек, който може би също е подведен по същия начин, освен ако не е получил пари затова, така, както аз тръбях как съм се излекувала, а всъщност не бях, което е видно от точно миналата новогодишна криза, аз може да съм подвела някого с постовете си. Ето това е основната причина, за да изтрия всичко от началото на писането ми в този форум до... виж точната дата, след която постовете ми почти не са трити, ако те интересуват дати. За да не подвеждам някого и занапред. Причината, основната е, че по време на тази криза, по някое време тук, във форума писа онкоболна жена. Аз се изплаших за нея, че ако й хрумне да зареже официалната медицина и заекспериментира с ТЕС и медитации, може аз директно или индиректно да бъда отговорна за смъртта на тази жена. Ето заради това в последствие всички постове назад бяха изтрити.
Сега ми е повече от ясно, че човек не може да излекува психично заболяване с книжка. Абсурд е. Може да има някакво подобрение, но до момента, в който не се сблъска отново със същата ситуация.
Сега може да ме питаш, защо продължих да съм със съпруга си. Ще ти кажа - защото вярвах, че всичко е възможно.
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 10:33:49 от DG : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #242 -: Февруари 03, 2014, 11:46:14 »

Ако съм те разбрала правилно, Лотхен, ще ти кажа следното:
Когато заради финансови облаги, си готов на всичко, да лъжеш, мажеш, подвеждаш, злоупотребяваш с човешката болка, да успееш, дори, когато това означава да рискуваш живота на някого, то ти не се различаваш по никакъв начин от животните. Тоест всички тея учители, тесаджии, които не мога още да преценя вярват ли си или просто злоупотребяват, са нищо повече от ЖИВОТНИ. /Но имайки предвид, че знам малко повече, отколкото първият ден, когато се регистрирах в този форум, по – скоро злоупотребяват. Човек, ако има достатъчно достойнство и вяра в нещата, които нарича „техника”, „метод”, няма да чака някой друг да го представя във форума, ами ще се представи сам с истинските си данни. А когато обмисляш точно как да се представиш в един форум и разчиташ на предаването от уста на уста, се опитваш да прилагаш един от най - успешните маркетингови подходи, но в случая ми изглежда като "евтин номер", за някои излизащ скъпо/

И сега ще ти кажа защо, Лотхен, смятам, че тези не се различават по нищо от най – обикновено животно.

Я има минали животи, я няма. Това, на което тия животни викат „карма” или ако щеш „енергиен вампиризъм” аз наричам просто каръщина, да се родиш и израстеш точно по начина, който те води не към какво да е, а към психиатъра / лекаря, когато всъщност трябва да си в разцвета на силите си. А за тях това е начин да приспят съвестта си.
И тъй като приемам, че няма карма, за мене всички същества, които оправдават грубите си действия или дори бездействието си с това, че всеки си заслужава съдбата, тоест кармата, то тези същества са животни, не хора, в смисъла, който най – често влагаме в понятието „хора”.
Защото в животинския свят, майката се грижи за децата си, само, докато порастат и станат самостоятелни. Майчинският инстинкт изчезва в момента, в който животното порасте достатъчно, за да се изхранва само.

Да не говорим, че най – често бащата никакъв го няма.

Виждала ли си животно да помага на друго животно, когато то има нужда от помощ и когато не става въпрос за майчински инстинкти?

Аз не съм.

Какво значи това: Наличието на закони, които по един или друг начин защитават личността, налага хората да станат малко по – изобретателни в добиването на храната. Когато чрез това, с което си изкарваш прехраната / парите, ти поставяш човешки живот под опасност, въпреки че знаеш затова,  ти действаш точно като животно, заслепено от мръвката, която вижда насреща и за която трябва да се бори с цената на всичко с „противника”, за да имаш какво да ядеш ти.

Животните, които са се организирали в глутници, поделят храната помежду си, а когато се срещнат с друга глутница, настава битка.
Ние, хората, най – често също може да се определим като живеещи на отделни глутници и критерият за разграничение например в нашия случай е размерът на банковата сметка.
Когато се „срещнат” две глутници хора, тази глутница, която рискува живота на другата, заради прехраната / парите, действат животински инстинкти в случая. А става още по – животинско, когато вземаш от някой, който и без това няма много пари. Защото, доколкото аз съм наблюдавала, „благата” на земята са достатъчно за всички, само че по неизвестни ми причини, тези блага са в ръцете на много малко хора.

Изводите от написаното, ако не можете да си ги извадите сами са, че всеки един, който знае, че една техника не работи и все пак я предлага като се оправдава с идеята, че това, което не работи при мен, може да проработи при някой друг, е нищо повече от животно, което граби „залък от устата на някой друг”. Защото в този форум влизат хора, търсещи помощ, които или са обезверени от псевдолечители, или такива, които нямат финансова възможност да посетят такъв.
ТЕС от техника за самопомощ се превърна в техника, която се води от професионалист след няколко години затишие. ТЕС била „подарена” на света, ама чрез книжка, която трябва да се купи.
Защо психотерапия чрез „книжка” е невъзможно нещо:
-   защото в писмената комуникация се губи невербалната комуникация, а тя е много важен момент от правилното разбиране на човека до вас.
-   Защото често може да приемеш буквално нещо, което е казано в преносен смисъл, както на Шахънска обичайте ближните, защото омразата разболява или няма смисъл, не помня. Не цитирам точно, но долу – горе това е смисъла. Няма да ви разкажа що за човек /не става въпрос за съпруга ми/ се обвинявах, че не мога да „заобичам” по време на втората ми нервна криза. Това ще знае само Шахънска, освен Тодоров, ако все пак й стане по някое време интересно.

-   Когато човек се лекува сам, има голяма вероятност да пропуска важни елементи от живота си. Нямате си представа колко пъти съм минавала през всички случки, които описах в отделна тема „Моята разплетена история” и не съм си давала ясна сметка, че точно те са оформили проблемите в характера ми.

-   Има голяма, голяма вероятност да не се обърне внимание на важни изречения в книжката. Някой ще каже – проблемът си е твой!, обаче да знаете, че тия, просветените, някои от тях, съветват да се научиш да четеш бързо. Колкото повече книги изчетеш, толкова по – добре. Cheesy Абсолютни глупости.

- Книжлето ти насажда готови мисли, не ти дава подход, с който да измислиш  свои, оригинални.

Така че, божествени, това, което извисява духа е точно това: да не се борите за насъщния и лукса с цената на това да продавате книжлета на бедняци, ако не ви е било ясно, то да ви е ясно сега – терапия не се практикува чрез книжки, а с разговори и без потупвания и подръпвания, с разговори.

След три години разговори с хора с психични разстройства, ще ви кажа, че това най - често са интелигентни и чувствителни хора. Хората, които наистина трябва да се "просветляват" няма да ги намерите тук. Ще ги намерите в кръчмите, в чалготеките. Ето натам се насочете, ако искате да играете роля на някакви месии, стъпили на земята за просветление на българския народ.

Ако трябва да оправдая по някакъв начин своята лека влюбеност по отношение на Тодоров:

На Тодоров снимката съм я виждала някъде поне преди 2 години най – малко. Задайте си въпроса защо чак сега се проявиха тези чувства? Надали е само заради хубавите му кафеви очи.
Ако не ви стига ума да разберете защо...

Просто, защото мисля, че за първи път срещнах някой, който с най – открито и спокойно сърце мога да нарека не мъж, не жена, ами човек с главно Ч.  И за съжаление, трябваше да стана на 31 години, за да разбера какво наистина съм търсила в живота си, само че съм направила избора си много преди да си дам сметка за всичко това. Лотхен, аз изпитвам огромно съжаление, че не мога да прекарам остатъка от живота си с такъв човек, защото наскоро осъзнах, че заслужавам много повече от идиотското отношение, което получавах доскоро от човека, който избрах за "спътник в живота". Така като гледам, ако не се навие на семейна терапия, ще стане не спътник, ами "свободен електрон". А Тодоров ми е утехата, Лотхен, че светът не е пълен само с идиоти.!
Повръща ми се от тесаджии, медитиращи и набожни. Това са същества, които освен мисли, иззети от някоя книжка, не могат да разсъждават самостоятелно. А набожните в моя живот са тези, които си позволяват да крещят на децата си по начина, който съм описала по - горе. Досега в живота си, съм срещала предимно набожни, които напоследък определям само и единствено като "тралалата" най - често с извращения в характера.
Психопатия гони всяко набожно, що съм срещнала в живота си, включително това, което в студентския ми живот ми даваше книжки с източна литература, включително всяко едно, което в мейли си позволява да заплашва, особено, когато е анонимно.
Психопатия всъщност е равносилно на това да нарека някого ЖИВОТНО.
« Последна редакция: Февруари 04, 2014, 12:09:58 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #243 -: Февруари 04, 2014, 12:23:17 »

Сега, да не кажете, че суфлирам на Тодоров. Дори така да е, този път съм мислила и самостоятелно за разлика от последните няколко години и съм се опитала да направя едно разграничение между хора и животни. На мене ми е ясно, че Тодоров е просто човек, но той и не претендира, че е супермен, докато тесаджиите малко такава осанка се стремите да си сложите от време на време.
Смехорани.
Поне "учителите" ви да бяха влезнали тук с имената си, не под прикритие.
« Последна редакция: Февруари 04, 2014, 03:59:20 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #244 -: Февруари 04, 2014, 04:29:07 »

Дари, я поогледай си темата, колко са писали в нея, колко са дали обратна връзка и каква е тя. Смяташ, че другите са се излекували ли? Аз ако не получа обратна връзка от някого, обикновено означава, че или е преминал в следващ живот или ми се сърди за нещо и затова си мълчи.
Сега да поотговоря на един човек, който смята, че марксиско - ленинисктия мироглед, съчетан с финансова бедност, оставял непоправими щети върху личността или я изкривявал. По - нататък не четох, защото ми прилоша от неразбирането на тоя човек, който на всичкото отгоре се изявява и като "Учител". Абе, пич, първо се огледай дали си се изтерапевтирал правилно, за това, за което претендираш, че си изнамерил метод да го оправиш, и после търси последователи!
Най - големите изкривявания на личността си съм получила след срещи с набожни същества, вярвай, пич, иначе и ценностната система и морала ми си бяха наред! Но след срещи или с набожни, или с такива, чиито родители са прекалили с вярата, или когато съм гледала подобно "чудо" по тв и съм приела за истина.... е, вече не бях същата.
Не знам, как ти стига акъла да се наричаш психотерапевт, че и ако влезеш в БАП, няма да се очудя, щом в политиката влезе човек, на който от километри си му личи психопатията, вече в нищо няма да се очудя, та как ти стига акъла да се наричаш психотерапевт, като на тебе най - често пациентите ти ще да не са особено финансово добре?! Така ли ще ги терапевтираш, като им всяваш чувство за вина за бедността им?!

Каква вина имам аз, че не съм завършила това, което най - много съм мечтала, а?! След като до 18г. знаеш много добре от кого зависиш?! Как, когато за да "изплувам" е трябвало например да отида за малко зад граница, но единствените хора, от които мога да взема пари на заем до един период от живота, ти кажат, че не могат, а всъщност не става въпрос за сума, по - голяма от 2000лв и можеха, стига да искат, а?!
Как не те е срам да обвиняваш липсата на пари за изкривяванията на личността, като изкривяванията на личността се дължат предимно на неприятни срещи с набожни същества, от които очакваш милосърдие или съпричастност като такива, а получаваш най - често животинско отношение в последствие?!
Остава да се надявам, в БАП да си останат твърди по отношения на правилата за опазване и поддържане "хигиената на психиката".
 Smiley

« Последна редакция: Февруари 04, 2014, 04:32:18 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #245 -: Февруари 04, 2014, 04:52:33 »

А, Дари, мързела и трудността да поемеш отговорност са теми, обстойно засегнати в една интересна книга на Мирзаким Норбеков, която е достатъчно да прочетеш, има я безплатно в нета, за да разбереш за какво става въпрос, без да се налага да си купуваш друга книга.
Въпросът е, че аз също съм открила, че мързелът е основен проблем. И дам, много хора разчитат на това, като напишат една книга, после с години да "черпят финансови изгоди" без да се налага да работят реално.
И това трябва да се има предвид.
А няма нищо, нищо по - хубаво от това да водиш за известно време редовно разговори, с някой, който медии, псевдолечители и всякакви други, не са успели да засегнат психически. С други думи, няма нищо по - хубаво от това да живееш достатъчно близко до Варна, за да посещаваш известно време офиса на г-н Тодоров http://ttodorov.alle.bg/contact/, със сигурност шансовете да поподредиш живота си след това, без да се налага да оплескаш живота на някой друг и своя включително за кой ли път, се увеличават неимоверно.
Също така, да върнеш някого към желанието за живот, когато абсолютно нищо не е както трява в живота му, е достойно за възхищение.
С отчитането на причините за кофти състоянието - мързел и бягане от отговорност, не се прави абсоюлтно нищо.
Основната цел на един психотерапевт трябва да е, не да ти посочи грешките, ами буквално казано, "да те избута" в посока към преодоляването им. Да намери точните думи, с които не да те закопае още повече, а точно обратното и т.н, и т.н..... нещо, което моят опит показа, че Тодоров умее доста повече, отколкото всичките псевдолечители, спрягани във форума през годините.
Не знам дали все пак стана ясно, че с Тодоров все още не съм се срещала. Но предполагам и това ще стане, просто изчаквам.. след няколко месеца така или иначе имам път към обл. Варна, така че нищо няма да ми пречи да си запиша час при него, за да проведа най - после истинска психотерапия.
 Smiley
« Последна редакция: Февруари 04, 2014, 07:52:26 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #246 -: Февруари 04, 2014, 07:15:39 »

;DЛотхен, ако след изчетеното изпиташ необоснован гняв към мен, ще ти пусна една, две песни от индивидуалната терапия, която си измислих почти сама, с помощта на един стар приятел, с който бях прекратила взаимоотношения, точно за случаи като този и срещи с родата.
Между другото, в продължение на над 10 години, човекът смятал, че съм го уважавала предимно заради парите, а аз изучих и история, и ме вълнива, заради първоначален тласък, даден от него, включително и за музика си ме е "просвещавал".  Grin Вече знае, че с пари или без, го ценя заради сивото вещество в главата му.

http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo

http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII

Междувременно, агресията, която ме тревожеше тези дни се дължи предимно на системното недоспиване. Затва довечера просто ще забравите за бисери, съвети, техники, методи за подлудяване, водещ описания в заглавието на темата.  Grin
Между другото, внимавайте с класическата музика, че прекомерното й слушане води до появата на суицидни мисли. За да няма такива, горните песни са чудесен, чудесен отдушник след срещи с всякакви идиоти, които "животът" ви "поднесе".
 Grin Grin Grin Grin

« Последна редакция: Февруари 04, 2014, 07:58:22 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #247 -: Февруари 04, 2014, 09:27:05 »

-защото е мекичко сладурче
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #248 -: Февруари 04, 2014, 09:34:24 »

Лотхен, обичам те!  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #249 -: Февруари 04, 2014, 01:15:30 »

И аз,и аз,и аз!

Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #250 -: Февруари 04, 2014, 01:26:55 »

Лотхен, трябва да потренирам малко диафрагмено дишане, че нещо пак се превъзбудих с тия смехорани тук.
 Grin
Сега, че ми хрумна още нещо... Преди известно време четох статия, в която англичанка, ако не ме лъже паметта, отишла в бърза помощ след като три часа не могла да спре оргазъм след любовен сеанс. Grin
Това ме наведе на мисълта, че най - вероятно енергийните терапии яко навлизат там и виж кво им се случва. Grin
По - внимателно с енергиите, моля, че току виж сте "свършили" като Вазов, както се носят слухове за него!
От друга страна, Лотхен, ти знаеш, не знаеш, мъжете отдавали енергия при полов контакт, жените приемали. Направо си представям някоя шушумига, която страхливо се пази от енергийната вампирка, с която му се налага да живее.
 Grin
Ако култивирането на "материалът" не се осъществи, както трябва или въобще, защотоо си пазите енергията за по - висши цели/ Кундалини и Тантра/, след месец - два да не питате мушмуроци, що ви болят определени кръгообразни части от тялото.
 Grin
Само, на който жена му му е била ядосана в продължение на месец, а не се притеснява, че му "източва енергията", само той знае за какво говоря всъщност. Grin

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/amerikanka-prieta-v-bolnica-sled-3-chasov-orgazym-6002224
Американка била, ма нищо, все тая. ТЕС и там "навлизала".
« Последна редакция: Февруари 04, 2014, 01:57:13 от DG : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #251 -: Февруари 04, 2014, 01:28:24 »

А след като едно пухено, което си плеснала горе, ми се качи на прозореца, макар от миналата година да не беше го правило,  Grin съвсем, съвсем ме напуши на смях, защото тия съвпадения вече ме забавляват.
 Grin
Нахраних си го и се надявам по - често да цвъква на прозореца.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #252 -: Февруари 05, 2014, 04:33:43 »

Моля ви се станете по - прозрачни. Няма нищо лошо в това да рекламираш себе си и продукта си, ако си сигурен в неговото качество.  Grin Grin Grin
Обратната връзка от мен е, че ТЕС НЕ РАБОТИ.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #253 -: Февруари 05, 2014, 04:41:30 »

Лотхен, ето ти обяснението за котките. Grin И миналата, и тази година едно и също коте ми цвъква на прозореца, по едно и също време на сезона. Котето е домашно, хранят го близките на мъжа ми. То просто търсеше къде да влезе да се стопли, бе!
 Grin
И да ти изясня защо пък се тревожех, че котките ми са знак някакъв миналата година:
според някои вярвания котките източвали отрицателната енергия, а от друга страна усещали негативната у чужди хора.
Сега, мушмуроци, котките са животни. Ама и ние сме от животинското царство, бе! Така, както аз мога да позная, че на някой не му е добре, така и другите животни също. Реакцията на всяко ще е различна, според характера му. Ако едно коте изглежда тревожно като ви види, особено ако е вашето, то ще е тревожно, защото вижда, че нещо ви тормози и ще се тревожи така, както вие се тревожите за близък ако не е добре.
От друга страна, котките "източват отрицателна енергия", само ако ги обичаш.  Smiley Примерно, когато си влюбен, ако си прегърнат от обекта на своята любов, си щастлив, нали и няма следа от отрицателна енергия и у теб, и у другия ако чувствата са взаимни? Grin
Ама я елате да видите, някой, който не обича котки и отгоре на всичко някоя бълха му цвъкне на крака, смятате ли, че котето е отнело от отрицателната му енергия или му е предало чрез бълхата?!
 Grin

Тук правя сравнение и включително обяснение, за да разсея някои вярвания, че котките имат паранормални способности.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #254 -: Февруари 06, 2014, 10:16:37 »

ДГ,престани да спамиш темата,имаме си наща!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА