evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 10:53:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4 5
  Изпечатай  
Автор Тема: Ривотрил  (Прочетена 45957 пъти)
vesi2003
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #30 -: Октомври 28, 2010, 09:30:27 »

Стига глупости,че води до смърт,кой лекар ще ти го дава,ако е така.И аз го пия дълго време,спокойно.При теб случайа е друг,ти имаш епилепсия,а ривотрила е точно за това.Би трябвало лекуващия ти лекар да прецени в какви дози да ти го дава.Ти може и цял живот да го пиеш,незнам но епилепсията лекува ли се?Ривотрила го дават на кърмачета,щом бебенца го взимат няма да умреш.В никакъв случай не го приемам,че е много хубаво да се приема,но при теб е по различно.Ние с ПР. го пием за успокоение,но при теб е друго.Бъди спокоен.
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #31 -: Октомври 28, 2010, 11:48:23 »

Благодаря за отговорите
Поне видях няколко отговора,и от там се абстрахирах. Затова питам
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #32 -: Октомври 28, 2010, 12:57:02 »

И аз не съм чела никъде ,че води до смърт! Ти къде го прочете това? Единствения му недостатък е пристрастяването. Иначе хапчето си действа много добре в началото на ПР а и не само тогава.Но при теб е по различно и щом се налага да го пиеш не го спирай. Wink
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Октомври 29, 2010, 03:27:52 »

къде си чела ,че води до смърт
Защо като са ми го исписали сега искат да го спират?
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #34 -: Октомври 29, 2010, 07:07:32 »

Аз те питам къде го прочете?  Huh?(не си прочел добре какво съм писала) Щом ти го спират лекарите ,значи така трябва.
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Октомври 29, 2010, 11:13:51 »

Прощавай просто съм объркал думите в изречението ти и затова:)
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Ноември 29, 2010, 11:49:49 »

а до къде се стига
16 години не е малко все пак
има ли по силно от ривотрила
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #37 -: Ноември 30, 2010, 08:52:08 »

Ривотрила е силен като лекарство,не съм сигурна дали има по силно,но знам,че се стига до такава зависимост,че трудно можеш да се отървеш от него,след  като е приеман толкова години.
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Декември 25, 2010, 11:50:12 »

в ривотрила има ли наркотик (хероин) или нещо подобно
Може ли да се получи при правенето на детето ,то да се роди изрод или нещо от сорта
може ли чрез приемането дълго време на ривотрил при полов акт той да е носител на нещо?
Активен
дидо
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 33

ONLY GOD CAN JUDGE ME

Профил Ел. поща
« Отговор #39 -: Декември 26, 2010, 09:56:28 »

Пил съм ривотрил преди години и тогава исках да имам дете но мой приятел доктор ми каза че не е добра идея добре е да не си го вземал 5-6 дни да се изчистиш малко няма начин да не влияе на спермата при нас мъжете то една седмица да си на плодове променят нещата...така че Undecided
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Декември 26, 2010, 06:27:35 »

е добре
аз като съм го зимал 16 години,колко триябва да се чистя?
И има ли наркотик?

Благодаря
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #41 -: Декември 27, 2010, 04:18:49 »

Не съм взимала ривотрил, но покойният ми приятел взимаше по др причини, не заради ПР. Беше му изписано от невролог, ходехме редовно на консултации двамата относно приема, тъй като планирахме да имаме дете. Зададох същите въпроси на лекарката, тя каза, че е добре да се изчака при планирана бременност и да се кара "на чисто", но също така ме успокои, че по-фатално е когато жената го взима. В същото време обаче ми посочи примери за някои нейни пациентки с епилепсия, които са го пили по време на цялата си бременност и са раждали напълно здрави деца. За по-голяма сигурност съществува ранен биохимичен скрининг, който се прави между 11-а е 13-а г. с. и се следи риска от евентуални генетични заболявания, аномалии, и малформации на плода. Изследването може да бъде повторено и в края на четвъртия месец - прави се в Националната генетична лаборатория срещу минимално заплащане и не се покрива от Касата. Допълнително по всяко време на бременността може да бъде направена т. нар. фетална морфология, 3D/4D ехограф, където всичко се разглежда подробно за евентуални проблеми... Така че стигне ли се до там - варианти много...
« Последна редакция: Декември 27, 2010, 04:21:46 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
mimcho
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« Отговор #42 -: Януари 05, 2011, 02:22:36 »

Много ви се моля, който е успял да го спре, да сподели как, колко време го е пил, в каква доза и колко време му е било необходимо, докато успее? Също така ме интересува в периода на спиране как сте се чувствали и как се справихте с неприятните негативни ефекти, за колко време отшумяха те, бяхте ли работоспособни през това време и т. н. подробности. Благодаря!

Спрях РИВОТРИЛА/взимах 2 мг на ден/ заедно с Ципралекса и 2 различни антидепресанта  за 6 месеца, след като пих всичко повече от 1,5 година-не помня точно,близо 2 години.

Много е трудно, но се ядосах здраво,защото:
-се пристрастих
-нямах спомени и сънища за месеците на прием-повече от година по дяволите
-физически не чувствах нищо освен Атаките
-не можех да правя Любов
-нямах баланс,ходех като пияна постоянно ме питаха какво ми е
-нямах концентрация
-Памет
-и най-важното усетих че тялото ми не ги иска-някой лекари не бяха съгласни ,дори не ме чуха.Аз чувствах, че не мога да го приемам повече с клетките си...и бях права,защото следствие на натрупване на токсини от лекарствата имах други здравословни проблеми,но се оправих.
-и какво ли още не в следствие на лекарствата и на РИВОТРИЛА

Боли като го спираш.На мен ми направиха програма за 6 месеца, като постепенно се намаляваха дозите на различните медикаменти по особен ред до пълното им спиране.Едно по едно...Боли....Обаче после е радост..
Рязкото спиране на употребата му не го препоръчвам-като бомба е.Аз не можех да го контролирам.Една особена силна и болезнена тежест в главата ме притискаше силно към земята,караше ме да лежа-не беше особена ,беше ОТВРАТИТЕЛНА..и странен звук или шум все едно слушаш налягане,пръзки от течност на снопчета-все едно цялата кръв от главата нахлува ,както я помпа сърцето,наведнъж и го чуваш...Нервите и безконтролието им е друго нещо,но с желание всичко се постига..
Това с шума в главата остана дълго време,човек трябва да се настрои и да бъде много търпелив..
2 години след това,обаче ,още си имам шишенце с РИВОТРИЛ.И си го нося навсякъде където пътувам..но не бих го приемала редовно както преди,за мен беше лудост.
Аз  не работех през това време активно ,ами от вкъщи по интернет.Не излизах.
Смелост в това начинание на всеки,който се е решил да спира с РИВОТРИЛА.
Поздрави
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #43 -: Януари 05, 2011, 03:38:18 »

Добре де, хем причинява всичко това, хем си имате шишенце с вас... и това ако не е дрога... Благодаря за отговора, но ме интересуваше най-вече някой, който го е пил дълго време (години наред) във високи дози как е успял да го спре конкретно? Защо имам чувството, че на повечето психиатри не им се занимава със спирането, но пък с радост го изписват? Когато ти го назначат, ти казват: "После ще му мислим като трябва да се спира" - е да, ама това "после" нещо не идва и тогава какво правим? Колко е крайният срок за прием на такива лекарства, какво се случва с организма... изобщо много въпроси имам и никой не се наема да ми отговаря както трябва - от специалистите имам предвид, естествено, че това не е в компетенцията на "пациентите" - в кавички, защото това също е под въпрос. Знаят си общите приказки и нищо конкретно не получавам като отговор. Не е възможно никъде да няма никой, който да е наясно с нещата и да не може да помогне, не вярвам просто... Кой ще ви върне изгубените спомени, чувства, радости и каквото там сте пропуснали? Със сигурност не и който ви е дал рецептата...
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
entso
Гост
« Отговор #44 -: Януари 05, 2011, 06:22:41 »

Аз съм търсил много из нета за някакви медицински материали за Ривотрила от сорта на някакви разработки, статии, изследвания как действа в дългосрочен план и как се продолява зависимостта. Да ви кажа не съм намерил много. Търсил съм го по активната му съставка щото не навсякъде използват търговското наименование ривотрил. По едно време мислих да пиша до компанията производител. Исках да намеря някакви разработки, клинични тестове ама няма. Ако някой е намерил или има специалист, който посещава този форум нека ми пише.

Поздрави!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА