evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 03, 2024, 11:40:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3 4 5
  Изпечатай  
Автор Тема: Ривотрил  (Прочетена 45953 пъти)
Mari
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #15 -: Октомври 20, 2010, 08:22:13 »

Веси, с повече воля и инат ще успееш да го спреш. Ривотрила е най ужасното хапче което съм пила през живота си. И повярвайте дори и да се върнат кризите няма да посегна към него! Когато преди време обикалях кабинетите, една невроложка  се изказа с усмивка ,че : РИВОТРИЛА И БИЛ ТАЙНОТО ОРЪЖИЕ за ПР,незнаела как но на всички им действал добре! Е как няма да действа?

Относно спирането и симптомите на отнемането!
Минах през ада ...но го спрях! Първо бях на този от 2 мг. докато премина на 0.5мг  беше кошмар-безсъние,изпотяване,треперене,горещи и студени вълни,замайване,нестабилност,размазано зрение,болки по цялото тяло.(дано не съм забравила нещо).Това продължи около 2 седмици при положение че не съм го спряла ,а само смених мг. ! Една година пих 1/2 от 0.5 мг. само сутрин (всички ми казваха,че тая доза е повече психологическа отколкото да лекува ), но аз продължавах сякаш живота ми зависеше от това хапче. До преди няколко седмици. Казах КРАЙ СПИРАМ ГО! Минах на 1/4  ,пих го около седмица,но този път отнемането беше по слабо,след това разредих през няколко дни и дойде момента да не го пия въобще!
Благодарна съм на последната пси при която ходих! Тя беше много против тоя ривотрил като и казах ,че го пия от 2.5 г. направо се ужаси! Както писах тук замести ми го със стрезам,който така и не започнах. Ако ми го беше изписала и тя едва ли щях да го спра! Не ,че не можех да намеря лекар който да ми го изпише знаете ,че може да се плати рецептата. Но ми писна ! Не исках да съм зависима от едно хапче!
НЕ НИЕ ,ЛЕКАРИТЕ НИ ПРАВЯТ ЗАВИСИМИ ,ТЕ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ДО КЪДЕ ВОДИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОТО ПРИЕМАНЕ НА РИВОТРИЛА! Но продължават да го изписват и да ни съсипват живота.Замислете се.... Wink .
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #16 -: Октомври 26, 2010, 12:04:51 »

Добре
да приемем,че без ривотрил неможеме вече.Привикнали сме и това е лекарството с което ще живеем цял живот.
Цитирам-Наркотик
Тогава щом е наркотик и ние сме зависими,то дали ни очква "свтло бъдеще "или...
моля за отгвор

Благодаря
Активен
Христо Ботев
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Живота е гаден.......

Профил Ел. поща
« Отговор #17 -: Октомври 26, 2010, 01:41:56 »

Препоръчвам да зарежете Ривотрила и да започнете да се занимавате с някое бойно искуство,например - Айкидо !
Айкидото много помага да се освободиш от една доста болезнена паническа реакция,чрез малко болка . Но болка в разумните граници която може да се понесе !

Също така има едно хапче казва се  - Lirryca,поинтересувайте се малко и туко виж се излекувате,вместо цял живот да се тъпчете с глупости ! ! !  Smiley
Активен

В България роден съм!
В България живея!
Тук оставам и решил съм да успея!!!
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #18 -: Октомври 26, 2010, 09:04:29 »

Ботев,защо не писа ти как се излекува толкова бързо?

РИВОТРИЛ! Какво светло бъдеще те очаква със ривотрила? Huh? Няма не можем! Трябва да можем! Адски трудно е но се спира,в момент на отнемане ти се иска да си вземеш "дозата" ,и всичко да е наред,но и това се преодолява. Wink
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Октомври 26, 2010, 11:41:16 »

Да речем до къде може да се стигне с това хапче?
Активен
Христо Ботев
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Живота е гаден.......

Профил Ел. поща
« Отговор #20 -: Октомври 26, 2010, 01:47:04 »

Ботев,защо не писа ти как се излекува толкова бързо?

РИВОТРИЛ! Какво светло бъдеще те очаква със ривотрила? Huh? Няма не можем! Трябва да можем! Адски трудно е но се спира,в момент на отнемане ти се иска да си вземеш "дозата" ,и всичко да е наред,но и това се преодолява. Wink

За съжаление не съм се излекувал,просто чрез Айкидото подтискам неворазата,а Lirrycata ми помага,да нямам толкова често пристъпи на паника,както прери,както всеки ден !

Имаш ли воля,ще имаш и живот.
Така мисля аз. Smiley Smiley
Активен

В България роден съм!
В България живея!
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #21 -: Октомври 26, 2010, 08:27:01 »

Цитат

До под кривата круша!

Иначе най-лесно една зависимост се замества с друга. В този ред на мисли по-лесно се преодолява абстиненция към едно лекарство, ако се включи друго, което е по-малко вредно. Колкото и да е невероятно, има и такива. Така може да се тушират и негативните ефекти при отнемането. Никой не е казал, че е бързо или лесно. Но не е и невъзможно. Зависи най-вече колко го искаш.
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #22 -: Октомври 26, 2010, 08:46:59 »

Ами аз много искам,но не винаги се получават нещата както искаш.Или просто не е дошъл момента,не можеш да спреш когато се чувстваш не добре.Какво да го спра и да се просна да умирам или да избия околните около мене.Трябва да нямаш почти никакви симптоми от ПР.,за да се откажеш от него.
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Октомври 27, 2010, 01:10:15 »

Идеята ми е дали това лекарство Ривотрил може да доведе до смърт?!
Активен
Христо Ботев
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Живота е гаден.......

Профил Ел. поща
« Отговор #24 -: Октомври 27, 2010, 03:28:45 »

Идеята ми е дали това лекарство Ривотрил може да доведе до смърт?!

Според теб НАРКОТИЦИТЕ могат ли да доведат до смърт ? ! ! !

Отговора е пред теб,спри го тоя РИВОТРИЛ,от теб зависи исцяло,не от друг.
Тук не става дума за лекари и прочие а за теб самият и твойта ВОЛЯ ! ! !
 Smiley
Активен

В България роден съм!
В България живея!
Христо Ботев
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Живота е гаден.......

Профил Ел. поща
« Отговор #25 -: Октомври 27, 2010, 03:30:54 »

Цитат

До под кривата круша!

Иначе най-лесно една зависимост се замества с друга. В този ред на мисли по-лесно се преодолява абстиненция към едно лекарство, ако се включи друго, което е по-малко вредно. Колкото и да е невероятно, има и такива. Така може да се тушират и негативните ефекти при отнемането. Никой не е казал, че е бързо или лесно. Но не е и невъзможно. Зависи най-вече колко го искаш.

Извинявай,но с това хапче явно не си пробвала,което значи че коментара ти е малко пресилен !
Сори.   Wink
Активен

В България роден съм!
В България живея!
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #26 -: Октомври 27, 2010, 11:07:13 »

И психиатрите не са го пробвали, но работят с него. И в Националния център по наркомании повечето социални работници не са се друсали, но работят със зависимости. И под влака не съм скачала, но това не значи, че не разбирам тези, които искат да скочат... Колко от практикуващите психиатри и психолози имат или са имали ПР?
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
reni1506
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #27 -: Октомври 27, 2010, 11:43:38 »

Сега ще ви дам малко по различно мнение.Аз също знаех за ривотрила,че е най-ужасното хапче и почнеш ли го,следват зависимост и кошмар.Дори псито не разрешаваше да го започвам!Да,обаче,в началото на ПР,когато нямах ден и нощ,когато мислех че отивам към лудница и ревях за пореден път в кабината на личната си лекарка,тя беше човекът,който настоя да започна ривотрила.И не съжалявам!Това хапче ме извади от дупката,аз прогледнах и успях да се осъзная.Пих го 1 мес. по схема и го спрях.Действаше безотказно и за това сега ми е спасителното хапче,за спешни случаи(последният беше преди 3 мес.).
Иначе все още съм убедена,че ако се взема продължително време,следва зависимост,затова никога не бих злоупотребила.Не казвам,че той ме е излекувал-в никакъв случай.Просто успях да се успокоя и да осъзная проблема си.От там нататък започна промяната на личността и светогледа ми-един дълъг,дълъг процес....
Активен
Rivotril
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: Октомври 28, 2010, 01:51:57 »

Добре все пак да попитам
Това хапче може ли да доведе до Смърт?
Пия го 16 години вече,зависим съм...Искам да си дам преценка
Немога да го спра в никакъв случй.+ това не съм чувал че ривотрила действа кат го вземеш веднъж или 2 пъти.Поне седмица трябва ,организама да свикне и не е хубаво да се взема на части (1 път го вземш 4 дена не го вземаш после решаваш че пак ще го вземаш)това хапче се взема и постепенно се намалява
Но да се върна на моя въпрос за хапчето и смърта
Ако някой има горе долу точна преценка за нещата нека пише,моля ви

Благодаря предварително
Активен
reni1506
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #29 -: Октомври 28, 2010, 08:15:16 »

Сега прочетох,че ти си с епилепсия.Там нещата са по сериозни и са свързани най-вероятно с лечение.Докато при мен е само за успокоение.Разликата в начина на приемане е горомна.
Незнам дали ривотрила води до смърт.Знам,че организма свиква с него и в един момент се появява нуждата от увеличаване на дозата,за да може да действа....и така незнам до кога.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА