evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 21, 2025, 10:53:09 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Сврьхчувствителност вместо депресия- има разлика!  (Прочетена 2098 пъти)
theos75
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« -: Март 27, 2012, 04:14:00 »

Привет на всички! ОРЛ е нов термин за мен,но до голяма степен се припокрива с личностната ми автобиография. Винаги сьм се чувствал "различен" и това по време на психотерапевтичен сеанс беше диагностицирано като един от класическите синптоми на депресия. Дотук добре! И как се бори класическата психотерапия с един такьв проблем? Чрез комбинация от терапия и антидепресанти. Нещеш ли антидепресанти-няма и терапия  . Беше ме страх да започна да взимам "Психофарма" ама нали сьм авантюрист по душа реших да опитам. И действително в началото почувствах сякаш нещо се "отвори". Започнах да виждам по-ясно и ми стана по-леко на душата.Но, като цяло не се чувствам удовлетворен от развоя на сьбитията до момента. Сьпругата ми се отдрьпна от мен и в последствие решихме да се разделим. В момента живея сам и лека-полека вьзврьщам сили,чувствам се по-добре. Сега мога да осьзная факта ,че (немога да се сетя точната дума на бьлгарски) ми беше дошло в повече.
Вчера имах щастието да присьствам на презентациа на тема " Сврьхчувствителни ли сте?"Трябва да призная, че това беше за мен като едно клик-ване.Все едно нещо се намести в системата ми ! Това ,което беше диагностицирано като "лоша" депресия изведньж се трансформира в "сврьхчувствителност" сьс свойте не само негативни, но и позитивни (дарба,подарьк,специален) страни! Зада бьда по-конкретен ще кажа,че понятието,"сврьхчувствителност" се асоциира с Травма-Терапия, която като концепт доста наподобява на пьрвият коментар в тази дискусия.А именно, самоосьзнаването като катарзис за баласта от страхове и стресови преживявания насьбрани в клетките на тялото ни от незапомнени времена (виж сьщо Matrix Energetics). Е, признавам, че сьм езотерик, но подозирам по-голяма част  от хората с подобен проблем разбират езика на духобното  Wink Желая на всички здраве и разрешаване на проблемите!
Ще се радвам на коментари по моя текст!
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА