evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 03:24:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Изпечатай  
Автор Тема: Севинч Балъкчъ  (Прочетена 27056 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #30 -: Юни 07, 2013, 06:39:56 »

А на тебе какъв ти е проблема?ПР или друго?
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Мая
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #31 -: Юни 07, 2013, 06:52:17 »

Ами аз вече писах че нямам проблем който да ме тормози и в последните няколко поста, и много пъти преди това назад в постовете от вида психични разстройства.
Участието ми тук започна във връзка със сериала около хпжон, преди повече около година.
Имала съм проблем преди много години, сега просто ми е интересно всичко около психологията.
« Последна редакция: Юни 07, 2013, 06:54:10 от Мая » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #32 -: Юни 07, 2013, 06:53:40 »

Мхм, а учиш ли психология?
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Юни 07, 2013, 06:59:33 »

Специално заради хпджон си се регистрирала тук, така ли? Smiley Те с г-н Тодоров са на всяка тенджера похлупак, почти навсякъде, където се пише за психични разстройства се натъквам на техни постове.  Grin  Кое точно те провокира у хпджон, че чак и да се регистрираш?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: Юни 07, 2013, 07:09:16 »

Е специално заради него не мога да кажа че съм се регистрирала. Просто ровех из някакви теми тук и попаднах и на него, та регистрирах се заради фанатичните му глупости   които ме провокираха. Но ти трябва да я помниш цялата история, знам че си му фенка .......и май по добре да не говорим на тази тема.

Иначе, не не уча психология, нямам и намерение. Любителски интерес с практическа насоченост.

Но май много се отклоняваме от заглавието на темата.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Юни 07, 2013, 07:21:48 »

Какво значение има, никой почти не пише във форума. Относно хпджон, дам, фенка съм му, макар че фенка не е точната дума. Уважавам го. Много ми допада начина му на мислене. Дори да е бил фанатичен в защитата на Първанов, г-н Тодоров също беше неуморяем в стремежа си да спори с него.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #36 -: Юни 07, 2013, 09:34:20 »

=
« Последна редакция: Юни 10, 2013, 02:02:04 от bai hui » Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Юни 07, 2013, 10:12:16 »

Мисля че нещо си се объркал че който запише психология "хем ще се е оправил".

За да се оправи човек е нужно да погледне по друг начин на психологията от този на четене на учебници и гонене на оценки от изпити.

Знам хора които са записали пък и завършили психология, но продължават да са си с проблемите, някои дори са в края на завършването си но все още имат ПА.
Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #38 -: Юни 07, 2013, 10:22:25 »

=

« Последна редакция: Юни 10, 2013, 02:01:56 от bai hui » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: Юни 11, 2013, 06:27:48 »

Интересен си ти, продължаваш да си триеш постовете.........  Grin Grin Grin Що го правиш?  Grin Grin Grin Аз имам логичен отговор за изтритите ми стари постове, а ти?Huh???
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #40 -: Юни 12, 2013, 02:01:02 »

Мисля че нещо си се объркал че който запише психология "хем ще се е оправил".

За да се оправи човек е нужно да погледне по друг начин на психологията от този на четене на учебници и гонене на оценки от изпити.

Знам хора които са записали пък и завършили психология, но продължават да са си с проблемите, някои дори са в края на завършването си но все още имат ПА.

Определено ученето на психология няма нищо общо с решаването на личните проблеми.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
redjon
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 92

Профил
« Отговор #41 -: Юни 28, 2013, 10:29:49 »

Какво значение има, никой почти не пише във форума. Относно хпджон, дам, фенка съм му, макар че фенка не е точната дума. Уважавам го. Много ми допада начина му на мислене. Дори да е бил фанатичен в защитата на Първанов, г-н Тодоров също беше неуморяем в стремежа си да спори с него.

Благодаря ти, Фатмагюл! Smiley Ще си изненадана да ме видиш отново тук - нямам много време и възможност да пиша, но спиралата на заблуждението в няколко теми тук се завърта във все по-неправилна насока, та затова влизам за малко.

За читателите на форума ще споделя, че аз също съм ти фен - упоритостта ти, борбеността ти и здравия ти разум ти помогнаха да овладееш състоянието си и да направиш (и да продължаваш да правиш) най-доброто за семейството си.
Бъдете щастливи у вас - заслужавате го Smiley
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #42 -: Юни 28, 2013, 11:13:22 »

Здрасти,хпджон, какво ново при теб? Как си как се чувстваш, сподели, нямашете близо година.
Активен
redjon
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 92

Профил
« Отговор #43 -: Юни 28, 2013, 04:09:44 »

Здрасти, Димчо!

Прав си, нямаше ме точно една година. Това беше само с цел да разсея всяко едно съмнение, че съм трайно и завинаги справил се с паниката.
Все по-добре съм, благодаря! Всъщност, еднакво много добре съм, разликата е, че с отминаване на времето все повече забравям какво е било по времената, когато и аз като почти всички тук във форума страдах от паническо разстройство.

Влизам пак да попиша малко, за да вдъхна кураж на тези, които отчаяно се питат по кой път да поемат - пътя на хапчетата или пътя на примирението. Те или не знаят, или не им е обяснено, че истината е съвсем другаде. Ти я знаеш, говорили сме много за психотерапията.

Силно се надявам да вървиш към по-добро и ти.  Smiley
Активен
theshadow
Гост
« Отговор #44 -: Юли 20, 2013, 10:51:06 »

Аз много добре съм запознат и нито един сериозен психолог или психолог-психотерапевт не се занимава с феномени. За да няма спекулации ще го подчертая НИКОЙ.
Парапсихологията НЕ Е научен дял на психологията, не е наука, поради факта че не е успяла да докаже някакъв ефект с факти и доказателства. Разбирам, че тук е поредното място за евтина реклама.
Да се използва името на Юнг за да се затвъдри вярване за някакви феномени е неетично, но етиката е присъща на специалисти а не на феномени, така че не съм учуден.  Юнг е бил учен и се е занимавал с наука.
За да може човек да работи с хора не е достатъчно НЯКОЙ да го твърди. Това не е гаранция. А психологията няма нищо, ама нищо общо с подобни "феномени". Нека разграничим нещата. Психолозите, при работа с хора ползват психотерапия. Това е точно определено нещо което дълги години се учи и тренира.

Да... Е, зависи в коя държава не е... Но да речем в България не е. На нейно място в родните университети се учи едно безумие, наречено трансперсонална психология... Или поне на мен като ми го преподаваха, едва изтрайвах абсолютните глупости, които редеше професорицата... Достоен двойник на Вучков... Не зная кое е по-страшно- шарлатаните по-по-най-магове, дето могат повече и от Хари Потър или такива професори, дето интелектът им е под необходимия минимум, за да им се зачете наличие на поне средно образование...

Завърших психология... Това беше отдавна... В кръга на интересите ми влиза парапсихологията. Защото наистина има неща, които не могат да бъдат обяснени... Нямам предвид врачките, ясновидките и другата паплач, която чрез фокуси и други трикове мами хората... Такива врачки "лечителки" включително са смъртоносни, когато спрат тежко болен от адекватно лечение от учил за това лекар и мнението ми е, че дейността им на "врачко-лечителките" трябва да е забранена от закон. Включително на тези, които се кичат незаслужено с титлата "парапсихолог" и разиграват театро и измами от тази позиция.

Считам, че парапсихологията следва да бъде реабилитирана и мошениците да се научат, че техните лъжи може и да минават пред отчаяни хора, готови да се хванат за сламка, но не минават пред изследователя със здрав разум.

Съществен дял от парапсихологията е именно разкриването на мошеническата каста... С една колежка (също завършила психология), подхванахме опит да популяризираме разобличението на измамите и същността на парапсихологията... Може пък някой да се размисли и да спре да се поддава на фокуси и трикове...

Това е започнатият от нас архив за измамите: http://parapsihologia.do.am/forum/15

С времето архивът на мошеничествата ще се разраства. Мошениците са много и са изобретателни... Иначе не биха имали своята клиентела...

А може и още някой да се размисли и за същността на парапсихологията... Кой знае...

А Юнг- този не е учен... Не случайно Фройд е скъсал взаимоотношенията си с него... Юнг е доказано с грешни теории. Няма колективно несъзнавано... Останалото от теориите му на Юнг е плагиатствано от Фройд- за който си е направил труда да чете няма никакво съмнение в това...
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА