evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 12:50:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 67 68 [69] 70
  Изпечатай  
Автор Тема: ИЗЛЕКУВАХ СЕ ОТ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО  (Прочетена 295575 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1020 -: Октомври 17, 2014, 09:31:23 »

Предполагам, че не трябваше да подчертавам, че това ми е едно от любимите детски филмчета, но все пак...  Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
elrade
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил Ел. поща
« Отговор #1021 -: Ноември 05, 2014, 10:25:12 »

Тук май стана весел форум, ма аз да си се оплача. От много силно притеснение и страх, когато трябваше да отида на първия си работен ден ( и последен) си докарах колит с диария и гастрит. Та почти месец още не може да ми мине. Аз дето с ядене си се успокоявах, сега диетата ме побърква, и не смея да хапна по-различно от картофи, ориз, супа, сирене и преп. Хляб и банани Sad но май последните ще ги спра, защото усещам, че ме боли корема от тях. Ходих на гастроентетолог изписа ми Ормус, Дуспаталин и Алора сирон за успокоение, аз си взех и пробиотик. Знам, че трябва да съм спокойна, но не се получава. И се получава един омагьосан кръг Sad  Какво ще ме посъветвате?   Smiley
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1022 -: Ноември 05, 2014, 10:42:00 »

Grin Посерко! Cheesy Първото, което ми идва на ум е да пробваш да ядеш повече сурови тиквени семки... потърси в нета за прочистване на организма от... глисти, бактерии. Ама не се увличай. Имаше нещо - три дни поред на гладно сурови тиквени семки, смлени... потърси за повече инфо.
Друго... отиди на психотерапевт при БАП и си лекувай сценичната треска. Явно. Grin Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
elrade
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1023 -: Ноември 05, 2014, 12:36:09 »

Как да разбера кой е добър психотерапевт от всички, много са?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1024 -: Ноември 05, 2014, 12:44:32 »

Ами... питай Тодоров, в темата му.
Аз по очите им се ориентирам, ама това май почнах едва напоследък да го мога, след като видях очите си във всички възможни състояния.  Grin Grin Grin
За мен най - добрите са Тодор Тодоров и Димо Станчев, обаче... има една подробност. Аз съм жена и не знам защо мнение поемам само от мъже. Струват ми се по - разбрани, защото всъщност, няма мъж, който да е имал само една жена в живота си, или са рядкост, което ме успокоява, че ще разберат наличието на повече мъжки хормони в тялото ми.  Grin Grin Grin
При теб, ако си всъщност мъж, нали така, съдейки по името?, може и да е по - добре да отидеш при жена.
Мисля, че най - добре за ПР пасва позитивната школа, психодрамата също - за да оттренираш поведение, изключващо сценична треска или психоанализа. Димо Станчев е психоаналитик. Тодор Тодоров е специализирал психодрама и позитивна терапия... или там, както се казваше.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
elrade
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1025 -: Ноември 05, 2014, 12:51:52 »

Жена съм, на 24г от едно градче до София Smiley и аз мисля че мъжете са по-добри в тая област незнам Благодаря ти за съвета Smiley  имаш ли фб
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1026 -: Ноември 05, 2014, 12:59:57 »

chairПри мен е малко по - особено положението, защото на времето не е имало пари, за да мога да се възпитам в женственост, внимание към външния вид, нежност и т.н. По - скоро съм естествена... сигурно от няма накъде.  Grin
Просто за себе си трябва да прецениш с кого ще ти е по - лесно да споделяш - с мъж или с жена, а в последствие да потърсиш мнения в нета. Изучи професионалната им биография.. разгледай школите в БАП и пак си помисли кое ти допада най - много.
Аз се опарих от психолози - с разширения развалям магии, владея енергии, мога да излекувам всичко/ТЕС/ и т.н. Можеш да сравниш мненията ми от преди около година и половина, когато говорех за разни магии, енергии и тълкувах дали има живот след смъртта, докато сега... все повече се ориентирам към това, какво мога да направя аз и да дам като идеи, за да се промени средата, за мое, наше добро, но най - вече за поколението, което оставяме след нас.
 Smiley
Не мога да приема психотерапевт, терапевтиращ с разваляне на магии и проповядване на Дънов, който не е направил нищо друго освен, както мен да намери психотерапевт и в последствие да направи учение, съдържащо наученото от психотерапевт, плюс това, което си знаем в страната като бабини елачи и да използва неинформираността на хората, за да ги заблуждава.

Сега... направо преоткрих физиката с едно мое изкривяване на очите, с което ви показвам нагледно как се е зародила науката физика, а в последствие лупите и очилата, без които на стари години нищо не може да виждаме.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1027 -: Ноември 05, 2014, 01:08:12 »

а простата шизофрения е просто липса на информираност, необразованост
параноидната - когато няма кой да те защити в собствения ти дом, някой, който ти е дал обет и е твърдял, че е вярващ, че ще те защитава в добро и лошо, търсиш всички начини, включително бог, секти, пробваш всичко и така се забатачваш. От ПР може да си докараш шизофрения ако повярваш в някое сектанско учение. Но ако има кой да ти помогне, може и да остане само лош спомен.
Шизофренията е комбинирано заболяване, ако въобще аз може да се каже, че съм имала шизофрения - ОКР, ПР, проблеми с очите, проблеми с ушите. Като излязла от секта съм. Добре, че съм "закърмена" с наука. Все пак.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1028 -: Ноември 05, 2014, 01:14:21 »

Биполярното... пак ви повтарям свекърът ми е бивш военен и като такъв, се опитваше да наложи мнението си на всички ни вкъщи, без да чуе желанията на снахите си, без да помисли кое е по - добре да се разбираме младите помежду си, или той да има къде да пие и яде. Затова по време на психози съм изпитвала страх от органите на реда.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1029 -: Ноември 05, 2014, 01:19:09 »

А ако направя синтез на това, което претендираше той за правилно... смятам, че и набожни, и атеисти ще се отвратят от него. Само че мисля, че напоследък е осъзнал грешките си. Кротува, чак гледам и не вярвам на очите си.
 Smiley Smiley
Сега да видя закон, регламентиращ психотерапията, по начина, по който ви описах - без генетика, а залагайки на възпитателни грешки, и психотерапията да е БАП, да видя Тодоров във форума пак и.... няма да спамя вече, освен ако не видя какво още може да се промени към по - добро.

Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
elrade
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1030 -: Ноември 05, 2014, 01:21:34 »

Cheesy незнам друго, но си интересен човек и евала на чувството ти за хумор и че си позитивен човек Smiley продължавай все така. То май форума ти е един вид психотерапевт, че си изливаш всичко тук Smiley
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1031 -: Ноември 05, 2014, 01:36:00 »

Grin Във форума първоначално си комуникирах с няколко човека, най - вече с Тодоров. Обаче напоследък май успявам да си задам въпроса и да отговоря вместо него. Тук.  Grin
А той не се появява, което мене ме тревожи, защото явно щом не мога да го имам като мъж, го осинових мислено като син.  Grin И без друго, явно всеки мъж като се зажени смята, че жената го осиновява и е длъжна да се грижи за него, както майка му, за да не издевателства над нея, жената трябва да си осинови още един, за да има баланс.... всеки да я изненадва с нещо хубаво, и да се грижи за нея, нещо като конкуренция.  Grin Че мъжът ми за седем години едва не ме уби с обичта си, такава, каквато я разбира той.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1032 -: Ноември 05, 2014, 01:37:52 »

Точната ми диагноза е генерализирана тревожност.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
elrade
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1033 -: Ноември 05, 2014, 01:52:45 »

И кой ти я определи тази диагноза психотерапевта ли
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1034 -: Ноември 05, 2014, 02:01:14 »

Не, аз. Аз на психотерапевтите си последно им метнах една диагноза, ако не приемат моето предложение за отпадане на генетичния произход на психичните болести без никакъв физически израз... освен напълно здраво тяло.  Grin
Първоначално, първата психиатърка, при която ходих, ми метна неопределеното "страхова психоза" и ме наблъска с хапчета, някакви максимални дози. Вторият път, пак така. И всички ми разправяха, че имам диагноза, и никой не ме прати на психотерапевт... Оказа се, че ни един от психиатрите, при които съм ходила, не е член на БАП. След това една трета, нея направо я убедих, че имам биполярно разстройство, че отговаряше повече на характера ми... Сега съм убедена, че ако това, което представлявам в момента е биполярно разстройство, това е най - хубавата болест на света. За мен психиатричните диагнози са две: посттравматичен стрес и ПР/генерализирана тревожност. Всичко останало са подробности, които произлизат от средата, в която си расъл или ако си се изолирал от света по някаква причина, от книгите, с които си пречел.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 67 68 [69] 70
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА