evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 02, 2024, 10:46:18 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 196208 пъти)
didi
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #915 -: Март 07, 2011, 10:05:56 »

Здравейте момичета и момчета,вече четири месеца съм без лекарства и се чувствам супер Grin .Надявам се този път да съм надвила и унищожила тотално тази гад Angry ,защото предишното ми "излекуване"трая девет години...... ::)алчано ли ще прозвучи ако кажа ,че  си искам целият остатък от живота нормален ,а не просто някакъв период ..... Huh? ???Мисля,че искам да съм алчна.Всъщност не "мисля" ,абсолютно съм сигурна,че искам да съм алчна в този случай. Grin Grin Grin   От мен лека вечер с пожелание за позитивни мисли и победи в битката Kiss 
Активен
raspberry230
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #916 -: Март 09, 2011, 09:24:47 »

здравейте!
didi,много се радвам,че издържаш и се чувстваш добре вече 4 месеца без лекарства...пожелавам ти никога повече да не се налага да ги вземаш!а какво означава "предишното ми 'излекуване"трая 9 години"?

delicacy,при мен спирането на АД беше съчетано с емоционални неблагополучия +10 дни коледно-новогодишна ваканция,затова и рухнах в първите работни дни!най-много ме уплаши това,че кризата се появи на работното ми място, а работя с деца...освен това  не искам да уведомявам хората там за състоянието си!

искрено се радвам на тези от вас,които са избрали друга алтернатива да се справят с ПА пред лекарствата!дали и аз ще имам толкова сила да се справя без тях?

Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #917 -: Март 10, 2011, 10:22:47 »

raspberry230, не се обвинявай за това че пиеш лекарства. Има такива периоди, в които не можем , затова ги пий с ясното съзнание, че ти помагат, без капчица вина. Това не те прави по-слабав, никак!
Активен
raspberry230
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #918 -: Март 10, 2011, 08:40:29 »

благодаря за подкрепата,delicacy!това,че намалявам дозите и правя опити да спра АД все пак е крачка напред,нали?през юли ще направя нов опит за спиране!дано да издържа по-дълго! Smiley
Активен
lemana
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 33

Профил
« Отговор #919 -: Март 12, 2011, 12:23:31 »

Здравейте! Днес се чувствам ужасно. Събудих се от задух, започнаха да ми изтръпват ръцете, лицето и главата, естествено си помислих, че ще получа инсулт, но се притесних понеже от както пия лекарства кризите значително намаляха, станах по уверена и си помислих, че нещата се оправят. Сега не знам какво да си мисля вече, нали кризите трябва всеки път да са по-слаби , а в момента се чувствам наистина много зле. Сега пак започнах да си мисля само за това, а бях спряла наистина, бях успяла да ги приемам като нещо нормално. Надявам се, че няма да има други такива кризи, защото направо ме съсипват. Ще се опитам да мисля позитивно, да видим какво ще се получи. Smiley
Активен
ma
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил Ел. поща
« Отговор #920 -: Март 12, 2011, 12:42:51 »

Здравейте,днес и аз се събудих много зле макар че навън времето е чудесно.И аз се задушавах,после пък ми изтръпнаха ръцете и краката усещам много странно тръпнене и по лицето си,уж пия лекарствата си,но тези симптоми не изчезват.Всеки ден има по нещо и не се чувствам пълноценно,което е много неприятно,опитвам се да не мисля за това,но явно не винаги се получава,въпреки това съм решила да изляза на разходка все пак ако не ми е добре и да седя в къщи нищо няма да се промени.Приятен уикенд на всички и излезте на разходка дори и да не се чувствате добре,може пък слънчевия ден да ни накара да мислим за по хубави неща. Smiley
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #921 -: Март 12, 2011, 08:49:38 »

И аз се чувствам зле днес.Времето е страхотно,но симптомите са в пълна сила.Знам,че и този път ще се справя и нищо няма да ми се случи,но преживяването е адски неприятно,вие знаете как е.Много ми е интересна тази теория,че при смяна на сезона,симптомите се засилват,как и защо?Eдна лекарка ми казваше,че през зимата хората с ПР.се чувстват зле,защото кръвоносните съдове,които оросяват главата се свиват от студа и от там идват неразположенията.Когато споделих това с друга лекарка това мнение,тя направо ми се изсмя,защото нямало нищо такова.Всеки си има своя теория,а каква е истината2
Активен
диана
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 87

Профил
« Отговор #922 -: Март 12, 2011, 09:37:55 »

здравейте!нека и аз да се разпиша с ужасно неразположение днес.уж денят ми започна добре....до следобяда-изведох детето на разходка и като ми се разхлопа сърцето,ужасна аритмия все едно беше излязло от ритъм.усещах как всеки момент ще се строполя.малката хвърляше едно топче и трябваше да тичам след него едва събирах сили да се помръдна.някой от форума ми беше писал за абана.купих си я от една аптека и може би за половин час ми поразмина.незнам внуших ли си или е от лекарството но засега съм добре......дано и вие всички вече да се чувствате добре.....
Активен
ninq_
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #923 -: Март 16, 2011, 08:15:40 »

Здравейте,днес се чувстсвам ужасно!Станах веднага от леглото и пъвата ми работа беше да си изпия лекарствата,защото не издържам.Да времето е хубаво,но вътре в мен е ужасно грозно.Такива чувства..И това стана поради куб причини..Вчера се разделихме с приятеля ми,после се сдобрихме,но.. Не мога да забравя обидите му и това държание.. И отделно още хиляди неща..Викам си боже как ще се справя с това?! Той няма да се промени,но аз ако съм без него ще стане още по-зле.Вече нямам и приятели,защото съм постоянно с него..И това постоянно напрежение ще ме убие.Не знам просто какво ще правя,дано лекарствата да ми помогнат и да не си мисля повече глупости.Постоянно плача и постоянно си мисля за лоши работи..Живота ми няма смисъл Cry
Активен

Усмихни се,утре ще е по-зле..
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #924 -: Март 16, 2011, 11:45:06 »

Цитат
Той няма да се промени,но аз ако съм без него ще стане още по-зле

Не бъди толкова сигурна... тука има примери точно за обратното.
Една от необходимите промени за облекчаване или премахване на симптомите на ПР е именно освобождаването от такъв тип деструктивни взаимоотношения... направи, така да се каже, "чистка", на обкръжението си и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш Wink
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #925 -: Март 16, 2011, 11:52:08 »

Каква ли е причината за създаване на такъв тип взаимоотношения?

" но аз ако съм без него ще стане още по-зле"

Това малко ми прозвуча, като ... но ако аз съм без него, ще трябва да "проходя" и с двата си крака.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #926 -: Март 16, 2011, 01:09:47 »

ninq_ , ако има нещо, което те потиска във връзката, не се напрягай, не мисли че си слаба и няма да можеш да се справиш, ние притежаваме неподозирани възможности даже и за самите нас.Една връзка не трябва да бъда  война на нерви, а  пристън за развитие, доверие и сигурност. Зная, че е лесно да с едават съвети, но  съвета може да бъде и споделен опит.
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #927 -: Март 25, 2011, 09:55:22 »

Днес ми съобщиха ужасната  новина,че мама има рак.......Незнам на кой свят съм,какво ще правя...на кой господ да се моля....сигурно този път ще превъртя тотално и безвъзвратно.......
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #928 -: Март 26, 2011, 10:51:38 »

Диди, разбирам тревогите ти и объркването ти. Човек, когато чуе такава ужасна новина светът се сгромолясва на главата му. Но никога не мисли, че всичко е загубено, напротив, нещата ще се оправят, и ти ще се справиш, колкото трудно и невъзможно да ти изглежда, ти ще успееш! Прегръщам те!
Активен
диана
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 87

Профил
« Отговор #929 -: Март 26, 2011, 11:26:10 »

диди горе главата!не бива точно сега да се предаваш,когато майка ти има най голяма нужда от теб.още повече че сега медицината е напреднала и почти винаги има шанс нещата да се оправят.този период ще е труден но ти трябва да си спокойна и позитивна за да предадеш това и на майка ти и тя да се чувства добре.стискам палци нещата да не са от най-лошите и вярвам че всичко ще се размине.вярвай и ти!!!кураж...
Активен
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА