evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 11, 2024, 04:21:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Biogenix Relief Glycogen Support: How It Boosts Metabolism
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 07, 2024, 08:35:31

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 195289 пъти)
от–мен
Гост
« Отговор #780 -: Октомври 24, 2010, 11:06:13 »

Обичам ,чуството Ви за хумор Grin,а без него сме загубени Wink
Активен
delicacy
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #781 -: Октомври 25, 2010, 11:04:46 »

Здравейте! Аз пък зарязах всичко и 2 дни ходих на почивка, не съм си налагала никакви ограничения, и по ресторанти, и на разходки, и в магазините... на вс отгоре пред разболяване, но с фервекса и айдееее... обиколих няколко града, бях на минерален басейн и се връщам уморена и доволна .
Скорпи поздравления! Браво, момиче, чудесно си направила. Това е начина, ти за него си мечтаеше и го постигна! Поздравявам те, явно човекът до теб има възраждащо действие Kiss
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #782 -: Октомври 25, 2010, 12:22:03 »

Цитат
Поздравявам те, явно човекът до теб има възраждащо действие

Така е, но най-вече нещата си зависят от мен. Той само допринася да е по-лесно. Пък и имам на кого да се похваля после Cheesy
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #783 -: Октомври 25, 2010, 02:39:00 »

Ох, пък на мен какво ми се случи. Неделята се прибирах с влака и един господин реши да се хвърля под релсите и го направи. Очите ми едвам преживяха това, но се уплаших много. Разлюлях се и ме подгони паниката. Седнах и започнах да се успокоявам дори забравих от ужаса, че имам хапченца. Обаче успях да се преборя и да се прибера с друг влак...заспах трудно, но се справих!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #784 -: Октомври 25, 2010, 06:09:18 »

dolcetopolina, това си е страховито преживяване!Човек може да се стрестне яко. Дано не те е шокирало прекалено!
Активен
Bella
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 29

Профил
« Отговор #785 -: Октомври 26, 2010, 08:01:47 »

Здравейте,

отдавна събирам смелост да пиша в този форум, но ето че вече се реших, защото смятам, че всички, които пишат тук заслужават едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен, защото в моментите в които получавам паник атаки се сещам за вашите написани думи и това ми дава сила да се справя. Казвам си, че съм физически здрава и всичко, което  изпитвам като сърцебиене, замаяност, изпотяване на ръце и крака, мравучкане по главата, изтръпналост и т.н. е само плод на моя мозък, който с часове е мислил какво ще стане ако припадна... С няколко думи ще кажа за мен, че скоро ще навърша 26 и имам ПР от около 3 години. Преминала съм през целия ужас за който говори всеки от вас тук - ходене в спешна помощ, обикаляне по кардиолози, невролози и психиатри в търсене на истината какво ми е и защо ми става лошо, а всъщност ми няма нищо, страх от това да съм сама, страх, ако на работа припадна и какво да кажа на ръководителя си, за да ме остави да си ходя за пореден път и всичко останало изписано без изключение в този форум. Прочела съм сигурно многократно този сайт, разплаквала съм се толкова пъти четейки разказа на Радостина, защото в него откривам себе си и  продължавам да се моля и да вярвам, че скоро ще дойде моментът, в който ще спра да мисля само лоши неща и ще говоря с усмивка за всичко, което сега ме измъчва.

И още веднъж - Благодаря ви, че ви има!
Активен

Животът е като огледало - ако му се усмихнем и той ще ни отвърне със същото!
Нека се опитаме заедно!
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #786 -: Октомври 26, 2010, 08:14:11 »

Цитат
скоро ще дойде моментът, в който ще спра да мисля само лоши неща и ще говоря с усмивка за всичко, което сега ме измъчва.

Ще дойде Wink
Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #787 -: Октомври 26, 2010, 10:49:09 »

ще дойде много ясно гледай скорпи как се опраши с чошек до себе си, мари с ината си, христо ботеш с айкидо и ти ще се справиш по своя начин, спри да се страхуваш, като припадниш ще станеш ще се изтупаш и ще продължиш, пада ти кръвнато ниска кръвна захар на диета си винаги можеш да се оправдаеш
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #788 -: Октомври 27, 2010, 06:17:17 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 04:43:07 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #789 -: Октомври 27, 2010, 10:06:55 »

Много си прав ,Тони Wink. Заложих точно на ината  и на волята си! За което съм благодарна. Всеки сам намира своя начин със справянето на П.

Белла!
Всички откриваме в разказа на Радостина себе си,това е класическия пример на ПР.И няма човек който да не е изживял ужаса на кризите.Но всеки трябва да усети начина за справяне дълбоко в себе си. Вярвам ,че и ти ще го намериш. Успех Wink.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #790 -: Октомври 27, 2010, 12:10:06 »

toni тука ни е станал говорител и ни дава за пример, обаче аз искам да внеса едно уточнение за себе си:
Цитат
ще дойде много ясно гледай скорпи как се опраши с чошек до себе си,

Не мога да кажа, че съм се оправила, има още какво да се желае, но че има напредък, има. Всичко е на приливи и отливи, на моменти... понякога всичко ми се струва страшно, друг път не чак толкова. Но да разчитам на някой друг, за да съм ОК? - Не. Разчитам на себе си. Хубаво е да се чувствам подкрепена от някой, който ме разбира и да ме насърчава да продължавам с опитите си, но до там - оттам насетне съм си аз. Той не може да свърши работата вместо мен. И не бива. Това сме аз и моите страхове. Не прехвърлям отговорността за тях върху някой друг. Подпомагането отвън е най-вече в приятните емоции и естественото набавяне на серотонин, но същинското справяне не чакам да дойде оттам. Това е вътрешна борба. Лична. И успехите, и загубите са си мои. Просто е хубаво и в двата случая да можеш да ги споделиш. Wink
Активен

Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #791 -: Октомври 27, 2010, 10:15:54 »

....гледай скорпи как се опраши с чошек до себе си...

Лелеее, аз не съм влизала скоро тук и прочетох  "опраши" и си помислих нещо съвсем друго Wink Smiley
 Пък то било " се оправи".
 Дай Боже всекиму - и едното и другото!
 Поздрави на всички!
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #792 -: Октомври 28, 2010, 01:02:13 »

Ох, пък на мен какво ми се случи. Неделята се прибирах с влака и един господин реши да се хвърля под релсите и го направи. Очите ми едвам преживяха това, но се уплаших много. Разлюлях се и ме подгони паниката. Седнах и започнах да се успокоявам дори забравих от ужаса, че имам хапченца. Обаче успях да се преборя и да се прибера с друг влак...заспах трудно, но се справих!!!!!!!!!!!!!!!

Съжалявам ,мила!
Ужасно е ,че си преживяла това! Аз не мога да си го представя, камо ли да го видя . Гледай да не му мислиш много...решил е човека самоубил се е. Ох, незнам не искам да ми се случва такова нещо ...но никой не е застрахован от такива гледки. Пиши как си!
Активен
Христо Ботев
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Живота е гаден.......

Профил Ел. поща
« Отговор #793 -: Октомври 28, 2010, 10:36:06 »

На някой случвало ли му се е както си седи,изведнъш получаваш странното чуство че се наблюдаваш от страни,наблюдаваш как тялото ти лежи на земята без никакви признаци за живот ? ! ! ! ! ? ?  Lips Sealed Cry
Активен

В България роден съм!
В България живея!
Тук оставам и решил съм да успея!!!
reni1506
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #794 -: Октомври 28, 2010, 11:47:30 »

Даааа.....,но не ме притеснява особено.Странно е,но някак ме кефи.Аз си го обяснявам така...сякаш тялото само бяга от реалността.Ние като не  му даваме почивка и то се опитва да си я намери.Затова се опитвам всекидневно да си давам 15 мин. релакс.
Активен
Страници: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА