evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 24, 2025, 06:05:26 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 196732 пъти)
delicacy
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #765 -: Октомври 20, 2010, 10:44:31 »

По-добре да се хванем за други страни и аспекти от личността ни, за да ни издърпат напред.

Скорпи, благодаря ти, че ме разбра!Наистина ние сме много чувствителни. Съгласна съм с теб - да мислим и за други аспекти от живота ни.
Радвам се за теб, че ти се сбъдна това, което пожела Wink
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 60

Профил
« Отговор #766 -: Октомври 20, 2010, 11:20:37 »

Тая гад продължава да прескача, ни валидол, ни мента глог и валериан, нито чаша вино  Tongue, ме оправиха. Ей сега отивам при кардиолога. !!!!
Знам че ми няма нищо, ма аз да пробвам........ Embarrassed
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #767 -: Октомври 20, 2010, 12:17:14 »

delicacy, винаги съм се стараела да ви разбирам и да се поставям на ваше място. Знам, че на нито един тук не му е лесен живота и затова гледам да внеса малко хумор на моменти. По една и съща ситуация може да има много гледни точки Wink
Благодаря ти и аз, че ме подкрепяш вече толкова време. Остана да ми се сбъдне най-голямото желание... аз ще си призная, че това, което исках да ми се случи, си го написах на един лист - трябва да го издиря да видя какво точно беше, но помня, че го описах подробно и то с благодарност, че вече се е случило (както в книгата "Тайната") Това, плюс промяна в мисленето и нагласите води до промени в обстоятелствата в живота, което пък води до промяна и в състоянието ни... кръгът се завърта, но вече в друга посока.
На тези, които все още продължават да ходят по доктори за успокоение искам да кажа, че докато не промените нещо в себе си, в личността си, във възприятията си за света, за хората, за живота и смъртта, тези проблеми ще ви преследват. Защото именно те ще ви напомнят, че имате върху какво да работите. Ако се седирате с лекарства, хронифицирате проблема и той ще избие с нова сила, ще си пробие път, в това бъдете сигурни. В природата нищо не се губи, само се трансформира, придобива нов облик, но в основата си е едно и също - енергия, която не може да се изпари. Работете върху себе си, не върху симптомите си.
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #768 -: Октомври 20, 2010, 01:58:57 »

Само аз ли не съм разбрала,че Скорпи има гадже от форума? Huh? Ако е така поздравления Smiley!
Delicacy,аз откакто съм в този форум му викам-лудия форум Grin.Нищо лично към никой,просто така се шегувам и със себе си.Казвам "хванаха ме лудите", а не , ох имам ПА.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #769 -: Октомври 20, 2010, 02:11:37 »

Цитат
Само аз ли не съм разбрала,че Скорпи има гадже от форума?

Да, бе, не е за вярване как си пропуснала Grin Cheesy
Когато животът ти поднесе лимон, от теб зависи дали ще го изпиеш на екс или ще си направиш лимонада Wink
Активен

Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #770 -: Октомври 20, 2010, 03:56:33 »

Grin Grin Grin Радвам се за теб!

Ама вкусна е лимонадата  Wink.Нали?

Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #771 -: Октомври 20, 2010, 04:09:48 »

Цитат
Ама вкусна е лимонадата  .Нали?

И още как Grin Хайде, клюкарчета, направете си и вие по една лимонада и си подсладете живота. Поне ако ви хлопат сърчицата, ще знаете от какво е... Wink
Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #772 -: Октомври 21, 2010, 07:15:28 »

а честито, позлвай си го със здраве:))))
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #773 -: Октомври 24, 2010, 10:40:32 »

Delicacy,аз откакто съм в този форум му викам-лудия форум Grin.Нищо лично към никой,просто така се шегувам и със себе си.Казвам "хванаха ме лудите", а не , ох имам ПА.
Мари, разбирам. Wink Трябва да се шегуваме от време на време и със самите нас.Аз съм си поставила за задача да развия чувството си за хумор и се надявам да успея. все си казвам да не реагирам светкавично на всичко, ами да изчаквам мъничко и тогава. : Cheesy Ама, нали съм си чувствителна и понякога не се овладявам Grin
Активен
martin_93_sh
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #774 -: Октомври 24, 2010, 02:17:37 »

Здравейте , на 17 години съм и забелязах че имам подобни симптоми дори неска ще ходя на лекар Sad Не мога да живея повече така наистина съм безпомощен не съм сигурен дали точно това е заболяването от което страдам , тъй като бързо осъзнах, че всичко е само в главата ми и въпреки това съм безсилен SadSadSad Моля за някои надежден съвет !
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #775 -: Октомври 24, 2010, 03:15:26 »

Здравей,Марти! Първото нещо, което искам да ти кажа е, не се отчайвай и не падай духом. Състоянието е преодолимо, казва ти го човек, който е преживял и преживява същото като теб.Знам, колко ти е объркано и безпомощно в главата, колко безсилен и обречен се чувстваш, но запомни - усещанията са онова, което те тормози, тяхната сила и непредсказуемост те правят безсилен и отчаян.Ще се пребориш, това състояние е напълно овладимо, разкажи кога и къде получи първата си паническа атака?
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #776 -: Октомври 24, 2010, 05:15:25 »

Здравейте! Аз пък зарязах всичко и 2 дни ходих на почивка, не съм си налагала никакви ограничения, и по ресторанти, и на разходки, и в магазините... на вс отгоре пред разболяване, но с фервекса и айдееее... обиколих няколко града, бях на минерален басейн и се връщам уморена и доволна  Grin А, да, минах поне 4-5 пъти по няколко моста (които по принцип мразя!) и нищо кой знае какво не стана... доволна съм Cheesy

П. С. Някой преди време ми беше казал, че не ми стиска да направя нещо щуро пред хората, като например да се разтанцувам насред улицата обачеее и това го направих.  Grin
И да ви кажа, на другите доста малко им пука. Всеки си гледа себе си... А аз просто се забавлявах Wink В свят, пълен с всякакви щуротии, колкото и да си шантав, все ще се впишеш!
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 07:55:08 от skorpi » Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #777 -: Октомври 24, 2010, 10:18:53 »

П. С. Някой преди време ми беше казал, че не ми стиска да направя нещо щуро пред хората, като например да се разтанцувам насред улицата обачеее и това го направих.  Grin
И да ви кажа, на другите доста малко им пука. Всеки си гледа себе си... А аз просто се забавлявах Wink В свят, пълен с всякакви щуротии, колкото и да си шантав, все ще се впишеш!

а значи ти си била,а аз се чудих коя е тая лудата която танцува насред улицата:)))
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #778 -: Октомври 24, 2010, 10:38:09 »

toni, нали един път ме пита какво бих направила, като ми мине, дори да е само мечта - вече знам какво е. Реших да яздя кон Grin Ходих до една конна база и разучих, сега остава да се престрашим аз и конят  Wink
Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #779 -: Октомври 24, 2010, 10:54:34 »

toni, нали един път ме пита какво бих направила, като ми мине, дори да е само мечта - вече знам какво е. Реших да яздя кон Grin Ходих до една конна база и разучих, сега остава да се престрашим аз и конят  Wink

ей успех, нови лудории, следва скачане с бънджи и с парашут:))))
Активен
Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА