evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 25, 2025, 02:28:18 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 196748 пъти)
vesi2003
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #750 -: Октомври 02, 2010, 07:33:26 »

Форумът е за всеки да,ама не и да четем всички грозните ви коментари.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #751 -: Октомври 02, 2010, 07:50:13 »

Съжалявам за което! Просто някой хора явно са тук за да всяват интриги и след това да злорадстват.На мен също не ми беше приятно рано сутринта да пиша простотии.

Към Райна!
Хората не са слепи могат да четат ,те ще преценят кои кого е предизвикал!
Аз мили думи не видях! Хората са възмутени. Ама аз защо ли ти се връзвам на простотиите. То винаги по умния отстъпва. И кой казва ,че не можеш да познаваш някой от разстояние след като по цял ден ме занимаваше със себе си! Край радвам се ,че този ад приключи. Съжалявам само за Лора,че остана жената с грешни впечатления.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #752 -: Октомври 04, 2010, 12:00:37 »

Олеее, от постовете ви разбирам, че и на двете денят ви не е бил хубав!!!
Хората са казали : правете любов не война!!!
Престанете да се обиждате и да си говорите грозни неща. Злобата и омразата няма да ви помогмат.
Райна : не си никоя, че да казваш ние какво мнение си имаме за Мари и да се опитваш да ни го налагаш.
Мари : не обръщай внимание на хорските приказки. Няма иделани на този свят. Ама и ти не слизай на нивото на никой.
Спокоен ден ви пожелавам и на двете Kiss
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #753 -: Октомври 04, 2010, 12:49:23 »

Благодаря за съвета ,dolcetopolina Kiss. Това смятам и да направя.
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #754 -: Октомври 18, 2010, 10:26:55 »

Здравейте. Тези дни от постоянните валежи ли от липсата на светлина ли, се чувствам малко потисната и депресирана. Не зная защо ,но в началото на есента ми е винаги така. Станах плачлива. Не искам да ви внушавам лошо настроение само да попитам дали и при вас има такова усещане в началото на есента?
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #755 -: Октомври 18, 2010, 02:40:27 »

Ох, все се заричам, че няма да пиша повече тука, ама ме сърбят ръчичките Grin
И искам да ви кажа следното: ок, вали, времето е гадно, и на мене ми писна от него, сега пък съвсем не ми се излиза и вечно ми се спи... ами потискащо е, да, ама какво от това? Пускам си хубава музика, върша си работата, мисля си за приятни неща и минава по-лесно. Сега ако тръгна да се наблюдавам, ще си открия един милион болежки и какво? Много пък важно като вали. Нали знаете песничката: "Тра-лалалалии, нека да вали, от дъждеца, ах, нас не ни е страх" Grin Вместо да се наблюдавате, си намерете някакво приятно занимание и другото се опитайте да не го мислите толкова Wink
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #756 -: Октомври 18, 2010, 03:07:08 »

а скорпи недей се махаш от форума че ще е много скучно без забавните ти постове:)))))ти между другото как се виждаш по-нататък преборила агорафобията и как?кажи дори да е и мечта?
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #757 -: Октомври 18, 2010, 04:00:39 »

Скорпи, не те пускаме! Kiss
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #758 -: Октомври 18, 2010, 04:24:43 »

Хах, ако ме обичате, ще ме пуснете. Защото колкото съм по-добре, толкова по-рядко ще ме виждате. Пък и да не съм някакъв клоун, тука да ви забавлявам, яяяяяяяяяя Cheesy
Забавлявайте се сами или пък се събирайте Tongue Всеки сам си го прави веселото.
Ок, компромис. Можем да продължим да се срещаме, само че не във форум за луди Wink

Сега сериозно: Тони, виждам се като едно мноооого излизащо момиче, което може да ходи където и когато си поиска. Ще отида на места, където отдавна съм искала и отлагала. Като един безкрайно щастлив човек, получил най-после свободата си и излежал дъъълга присъда. Бих се чувствала като преродена, лека като перце, свалила най-после бремето от гърба си. Също така бих помогнала да издърпам когото мога от калта, за да види и той какво има от другата страна. Стига да иска, разбира се. Насила няма да ви дърпам Grin

Иначе аз съм си аз, със и без фобията. Просто без нея биха отпаднали много ограничения най-вече на съзнанието ми и разбира се, някои от ежедневието ми. Горе-долу си представям същия живот, какъвто имам в момента, но малко по-разнообразен и хубав Smiley Ако това се случи или по-точно когато се случи, бих се радвала на живота много повече отпреди и от всеки друг. Защото след толкова много болка, определено знам как да се насладя на хубавото Smiley
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 04:28:33 от skorpi » Активен

vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #759 -: Октомври 18, 2010, 08:59:11 »

И на мен ми е подтиснато от известно време,но незнам дали да го отдам на времето.Казват,че през есента се засилват симтомите на ПР.,но дали е така?
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #760 -: Октомври 19, 2010, 10:20:40 »

Скорпи, защо форума да е за луди? Smiley И какво лошо намиращ в него? Мисля даже ,че чрез него си намери и гадже...Така че ми е странно логиката да не се "виждаме" тук и да споделяме. Всеки може да си излиза и да ходи където иска, но не виждам нищо престъпно да продължавам  си говоря с хората тук. Не мисля, че аз съм прокажена или пък някои от останалите. Това ми звучи като дискриминация. Cry
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #761 -: Октомври 19, 2010, 01:22:37 »

Ох, все си мисля, че ме познавате вече и знаете кога се шегувам, но явно не е така... Забравям и че тука всички сме супер чувствителни и лесно можем да си докоснем струните и се почваааааааааааа  Cheesy
Форумът на мен ми даде мн неща и аз ги изброих кои са. Единственото, което не ми харесва тук е, че се фиксираме върху проблема, а така ми се иска да го забравя...

Цитат
Не мисля, че аз съм прокажена или пък някой от останалите. Това ми звучи като дискриминация.

Как ще си прокажена, бе, миличка? Ако ти си, значи всички сме. Недей да се засягаш, просто като усетя, че съм станала твърде сериозна на тема фобия и ПР, се опитвам с лека ирония да погледна на всичко. Иначе не бих издържала, честно. За мен това е част от справянето. Дори и да се съберем само хора с този проблем на едно място, въпреки че е всеобщ, би ни писнало да го дъвчем до безкрай. Сякаш не сме нищо друго, освен едни страхливци. По-добре да се хванем за други страни и аспекти от личността ни, за да ни издърпат напред.

Цитат
Мисля даже ,че чрез него си намери и гадже...

Най-доброто Grin

Активен

mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 60

Профил
« Отговор #762 -: Октомври 19, 2010, 02:13:29 »

Привет и от мен..
Айдеееее, толкова време съм добре,че бях забравила че имам ПР, ма днес съм като луда. Сърцето ми прескача през 5-10 минути. Ха дега кажете, какво да правя, пак ли Бърза помощ!!?Huh?Huh?Huh?Huh?Cry
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #763 -: Октомври 19, 2010, 05:43:34 »

какво е станало пак че си така?
успокои се малко, излекувана си стига го мислила това ПР нямаш вече умря, пребори го, сега някакви остатъци се обаждат забрави ги стреснала си се нещо, притеснила си се, успокой животица
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #764 -: Октомври 19, 2010, 07:54:59 »

Ей mecanke споко,на всеки му претреперва понякога повечко,няма страшно.Ти просто си е дошло така,и така ще си отиде.Никаква бърза помощ,сама ще се справиш,дори и с някакво подръчно лекарство.
Активен
Страници: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА