evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 05:35:32 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 196376 пъти)
Neli_princesss
Гост
« Отговор #660 -: Септември 06, 2010, 10:16:03 »

ooooo mnogo vi blagodarq na vsi4ki,koito me uspokoiavate i navivate s pulna para,da varvq,no o6te milsa,umorih se ot misli,gospodi dnes,i ne samo,cqla sedmica go mislia........az v men imam samo validol i deanksit,koito znam 4e ne se pie ve4er,aa i valerian,ako mi se slu4i,da nemogada di6am,nito edno ot tezi nqma da mi pomogne,,,ohhh ponqkoga si misla 4e sam bolna ot tejka bolest,ponqkoga dori si mislia 4e tva ekraq,ve4e mi pisna,koga 6e stana normalna,kato predi dve godini,az bqh kypondjiika,samo po kra4mi i diskoteki,a sega,samo 4erni misli v glavata mi i lo6o nastroenie.......a sega ako ne tragna,deteto 6te tragne,moito momi4ence,s maika mi,az puk 6te q misla neq,i tva ne e malko,sa6to,dali pla4e za men,dali i e lo6o ne6to,to nito taka,nito onaka,neznam.........v mnogo gadna situaciq sam...cunki na vsi4ki
Активен
Mari
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #661 -: Септември 07, 2010, 07:45:37 »

Нели,пиши на кирилица.Трудно се чете поста ти Smiley.
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #662 -: Септември 07, 2010, 11:29:02 »

eeee na men taka mi e po lesno,ot kolkoto na bg. Smiley
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #663 -: Септември 07, 2010, 11:38:47 »

Az sam tyk,ne zaminah za moreto,a sega pritesneniqta sa mi pove4ko,zaradi deteto mi.....vapreki 4e znam 4e e dobre,az se pritesnqvam,misla q,postoianno,tq ne se e delila ot men za dva dni,tri i sega 4uvstvam nqkakvo naprejenie stegnati muskoli okolo ustnite,4eineto mi se e stegnalo iako,iskam da se otpusna i uspokoq,a nemoga,sega do chetvurtuk,dokato se priberat 6e se pobarkam sigurno,ujas,ujasssss......... Shocked Sad....mnogo mi e ma4no,za malkoto mi 4ove4e Cry...
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #664 -: Септември 07, 2010, 12:11:54 »

Аз съм същата, но не бива така да правим. Нека детето да се радва и да не усеща, че когато не е до теб ти си притеснена, защото ще спре да ходи където и да е било...това не е на хубаво. Аз се усетих и спрях
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #665 -: Септември 07, 2010, 01:05:47 »

znam 4e ne trqbva,no nemoga da se kontroliram,mnogo sam napregnata,pih deanxit predi okolo 4as,no mai ne mi pomaga,pak ne mi dostiga vazduh.......
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #666 -: Септември 07, 2010, 01:18:17 »

kak se spravqte vsi4ki ???az vseki den po4ti se zadu6avam,ne samo sega,kogato o6te pove4e sam pod naprejenie,za6to nemi dostiga vazduh,ami ako se zadu6a??? Sad
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #667 -: Септември 07, 2010, 01:25:06 »

Няма да се задушиш. Или ако се задушиш, ще си първата, която е умряла по такива причини. Причината е в тревожността и високия адреналин. Няма ли нещо хубаво в живота ти, за което да мислиш? Важно е да насочваш вниманието си в друга посока. Ангажирай се с нещо. Всеки, който си следи дишането, започва да има такива усещания - като се запитваш за естествен физиологичен процес, който се случва без да се налага да го мислиш.
Деанксит не е успокоително, което действа на момента симптоматично, а се натрупва с времето. Не може да очакваш мигновен ефект от него.
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Neli_princesss
Гост
« Отговор #668 -: Септември 07, 2010, 02:08:04 »

emi opitvam se da mislia za drugo i za moment sam dobre,sled malko pak zle,ne6to daje zapo4va da mi se dospiva,tyka sedq pred kompiutara,sama,i 4eta edna kniga,koqto sno6ti mi pusnaha na skype,kazva se:Izlekyvai jivota si!i taka za moment se zamislqm nad tova,koeto 4eta i se pouspokoqvam,no sled malko pak misla za detenceto mi,kolko e dale4e ot mene,na moreto e,v bg e,no za men e dale4ko....i kato se zamisla pak mi stava zle....Pih kakvi li ne antidepresanti,minalata godina po tova vreme gi spirah po shema,za6toto se 4uvstvah po dobre,hem go znam i pak si misla 4e sam bolna ot rak ili tejka bolest na belite drobove i za tva ne di6am normalno,a kato zapo4nat da mi se sko4anqsvat i prastite na racete si misla 4e e tumor na mozuka,abe ko6mar,mai 6e trqbva da zapo4na pak lekarstva,kolkoto i da ne mi se iska,nqma drug na4in..... Kiss
Активен
bebe
Гост
« Отговор #669 -: Септември 08, 2010, 07:19:49 »

МАРИ,много целувки от мен Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss,.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!! Grin Grin Grin Grin.Само УСМИВКИ ЩАСТИЕ да ГРЕЯТ в ТВОЯТА ДУША Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #670 -: Септември 08, 2010, 08:01:21 »

Честит Рожден Ден и от мен!Пожелавам ти от здраве да не се отървеш,много любов и щастие,успех във всичко. Smiley
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #671 -: Септември 08, 2010, 09:26:30 »

Мари, Честит Рожден Ден. Пожелавам ти много лично щастие, много любов и късмет в живота. Нека всяко твое съкровенно желание бъде моето искренно пожелание. Наздраве!!!
http://www.youtube.com/watch?v=39Jz8WISBOk
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #672 -: Септември 08, 2010, 09:40:53 »

Мари, честит Рожден ден! Да си здрава и засмяна, и щастлива, и разбрана Kiss Kiss :-*Много любов да има в животата ти! Kiss Kiss Kiss 
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #673 -: Септември 08, 2010, 10:40:15 »

БЛАГОДАРЯ ВИ,ПРИЯТЕЛИ! ТРОГНАХТЕ МЕ Cry.

ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ ОТ МЕН! Smiley Wink

dolcetopolina,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА КЛИПА! ОБОЖАВАМ ГО Kiss!
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 10:41:50 от Mari » Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #674 -: Септември 08, 2010, 12:28:50 »

eeee na men taka mi e po lesno,ot kolkoto na bg. Smiley

ЕЕЕ, НЕ СЕ ЧУДИ АКО НЕ ТИ ОТГОВАРЯТ!
Активен
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА