evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 04:24:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 196370 пъти)
bebe
Гост
« Отговор #645 -: Септември 04, 2010, 09:44:10 »

VESI2003  и аз ,като теб,още щом си отворя очите и се завъртат тези наши усещания,като закон БОЖИ Cry И ривотрила е в устата ми,то вече май при нас е ритуал.Е намираме си повод и причини че ние не сме виновни,но това са нашите оправдания....времето,маг.бури,атм.налягане и др Cry Cry Cry Cry
Активен
дидо
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 33

ONLY GOD CAN JUDGE ME

Профил Ел. поща
« Отговор #646 -: Септември 04, 2010, 10:57:28 »

Тази сутрин нещата не са много добре,снощи пих и днес ще бъде тежко усетих че почва да ме хваща паниката и реших да вляза във форума  Cry
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #647 -: Септември 04, 2010, 12:41:24 »

Да, проблема е при мен, че аз започнах да пуша от нерви и стрес, и проблеми. Преди това не съм пушила...но не знам защо не ги спирам, хем ми е гадно е ме е страх да не умра хем пуша...сега кажете ми това на какво прилича?
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #648 -: Септември 04, 2010, 02:00:26 »

offff i az sam zle,postoianno me e strah i ne mi dostiga vazduh,disham kato riba na suho.... Sad
Активен
bebe
Гост
« Отговор #649 -: Септември 05, 2010, 10:45:16 »

Нели ,така сме и ние,затова сме тука.Труден е пътя,ама че те успокоих,ох и мойто дишане се затруднява още от сутринта,днес няма много хора тук,защото всеки е нанякъде.От това не се умира,но се страда Cry Бъди силна,подкрепа имаш от нас,но това е малко,ако решиш отиди на лекар! Успех Kiss Kiss
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #650 -: Септември 05, 2010, 09:23:13 »

От 2 дни нещо не ми е в ред Sad. Напрегнато ми е,сутрин се събуждам много рано,и се почва -изтръпване прудружено със затопляне(НЯКОЙ УСЕЩАЛ ЛИ Е ТАКОВА?),прилошаване и другите гадории на П.Вчера сутринта в 5.30 аха да ме хване и паниката,но успях да стопирам нещата.Така съм тези дни Angry и още повече се изнервям!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #651 -: Септември 06, 2010, 10:32:11 »

Аз пък тези дни усещам  как сутрин ме обзема една паника докато спя, но след като затворя очи и се престоря на заспала отшумява, и когато се събудя нищо ми няма. Напоследък не съм добре, защото си измслям, че ще ми стане нещо от цигарите, но усещам само едно стягане в лицевата част...от днеска спирам цигарите да видим Undecided
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #652 -: Септември 06, 2010, 01:46:40 »

Знам че цигарите са вредни,но аз пуша.Дори и като ми е зле.При теб е възможно да ти става лошо,то на мен ми става като прекаля хем пуша отдавна.Ако не ти е проблем спирай ги.
Активен
Sh3me7
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 25

Профил Ел. поща
« Отговор #653 -: Септември 06, 2010, 01:55:10 »

Аз за пръв път мога да кажа че се чуствам добре вчера бях на парти танцувах пих малко алкохол понеже ми е ясно че ако изпия повече, тъй като вече не съм пил от бая месеци ще зема да се панирам и става лошо :)иначе беше готинко само по едно време ми стана малко лошо с леко изтръпване на ръцете ама бързо се осъзнах и общо взето мога да кажа че си прекарах добре
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #654 -: Септември 06, 2010, 05:58:13 »

Бравос Wink
И аз тези дни не съм се спряла, малко отивам от едната в другата крайност и даже ме питаха днеска къща нямам ли си Grin
Искам все така да е...
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Neli_princesss
Гост
« Отговор #655 -: Септември 06, 2010, 06:24:16 »

A na men mi predstoi tazi no6t v 00.00 chasa patuvane do kiten,no misla da se otkaja,o6te misla,neznam,pobarkvam se,maika mi zaminava na morence,za malko,do petuk,samo,iska i az daotida da se raztovarq,a puk i ima momi4ence koeto 6e napravi 4 god.na 30.09.i neq iskame da q porazhodim,no kak da tragna hora,kajete,kato tova sa dosta 4asove put,az sam ot dupnica,offf 6e me zadu6i sas sigurnost,a puk 6e patuvame sas bus,i hora saotvetno vatre,koeto saa6to mi pre4i,horata,zatvorenoto prostranstvo,mnogoto 4asa,neznam kakvo da pravq...
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #656 -: Септември 06, 2010, 06:45:13 »

Нели, не се отказвай! Изпий едно успокойтелно и тръгвай, това ще ти даде кураж,че можеш да се справяш в подобни ситуация. Стискам ти палци и като се върнеш да разкажеш как е било.Не се отказвай!
Активен
sheri76
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #657 -: Септември 06, 2010, 08:12:46 »

Хич да не ти пука мацо, мятай си се в автобуса и това е. Просто си измисли някоя игра и се забавлявай, аз примерно като съм в автобус оглеждам хората и им правя психопортрет така да се каже, оглеждам ги, наблюдавам ги , слушам ги и така си правя необходимите преценки за тях, харесва ми да влизам в душата на хората. Абе едни ти ги редя тук, не си ме слагай. Напоследък и на мен се наложи да пътувам насам натам не са дълги разстоянията но си е все пак пътуване, първия път вкарах един розов бонбон, но вече не искам да ги гледам тия хапове.  В момента ми се налага да пия аналгин, защото ме боли глава но не искам. Така, просто направи това пътуване, когато си далеч от дома си мисълта ти ще бъде по-ясна, ще си направиш много изводи за себе си. Просто опитай, най- вече, че няма да си сама. А пък ако има нещо обади се аз живея по морето. Wink
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #658 -: Септември 06, 2010, 08:44:10 »

Музика - на мен това ми е спасението. Затваряш очите и слушаш. Половината хора в автобуса имат подобни притеснения, така че от тях да не ти пука.  Wink
Аз дори и в най-страшната си агорафобия си останах любителка на пътуванията... обожавам ги. Не пропускайте хубавите неща заради страховете.  Smiley
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
bebe
Гост
« Отговор #659 -: Септември 06, 2010, 08:57:08 »

Хайде НЕЛИ,готова ли е чантата Grin Не мисли за пътуването,а как ще мине почивката ти там Tongue Това ще запомниш,то е интересното,а притесненията забрави :-*Прави това ,което ти е интересно,имай вестник списание,судоку и ще забравиш пътя до КИТЕН :-*Приятна почивка Grin
Активен
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА