evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 24, 2025, 05:54:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 196721 пъти)
naivnata83
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 15

Профил Ел. поща
« Отговор #330 -: Април 15, 2010, 11:32:06 »

искам само да ти кажа,че и при мен е различно и аз си спя много добре.Аз излизам и сама и това отдавна не ме притеснява.Просто имам като че ли нещо на гърлото.И много често имам изтръпвания по тялото и разбира се плашещата мисъл,че съм болна от нещо.Но вярвам ,че ще се измъкнем.
Активен
panicroom
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« Отговор #331 -: Април 16, 2010, 11:23:17 »

Здравей, panicroom! От кога имаш тези симптоми, ходил ли си на лекар? Важното е първоначално да вземаш лекарства, за да не се превърнат паническите атаки в паническо разстройство.

Имах еднократна атака миналата седмица, и по една или две през последните дни. Не, не съм ходил на лекар, но явно трябва. Започнах да пия Есберикум, а вечер преди лягане приемам и по един Ксанакс. Не ми се започват пак антидепресанти, пил съм преди 3 години Тритико и след три месеца го спрях постепенно, защото ставах все по-зле и по-зле.
Активен

"Това което ще се случи, ще се случи, независимо от твоята тревога."
Вантала (китайски философ)
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #332 -: Април 16, 2010, 11:44:53 »

naivnata83 и аз като теб нямам проблем със съня и излизането навън/от около година/даже обикалям с колата сама и извън пловдив/надалече/няма го страха,но получавам световъртеж ,а  след него и главоболие с гадене Shocked.С това като  че ли няма справяне Huh?.Днес съм във форма Grin и желая на всички ви повече дни без ПА. Kiss
Активен
angelina79
Гост
« Отговор #333 -: Април 16, 2010, 01:16:19 »

аз днес се събудих добре, в настроение, но след цял ден стоене вкъщи и проливен дъжд започвам да унивам  Angry най-лошото за паниката е бездействието, но вече и нищо не ми се върши. нямам желание за нищо.
Активен
lemi
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил
« Отговор #334 -: Април 16, 2010, 02:34:26 »

Здравейте!
Днес за пръв път от много време насам се събудих отпочинала и почти щастлива...
До преди час се чувствах добре...
Сега вече онази гадна буца е в гърлото ми, изтръпват ми ръцете и ми се плаче...
Може би е от времето или защото е петък...
Или защото душата ми е болна...
Активен
bebe
Гост
« Отговор #335 -: Април 16, 2010, 04:28:28 »

Здравей,lemi!А днес някой,каза ли ти благи думи?Прегърна ли те?Пита лим те,как си?Каза ли ти,че днес си много хубава!Изобщо имаше ли човек,който е до теб или да ти се обади и да си поговорите?Много въпроси зададох.При мен отговора е НЕ!За това сме тъжни,за това ни е така скапано и на душата и на всичко.Живеем ден за ден и чакаме една фея,като в приказките да дойде и всичките ни оплаквания да спрат или да избягат....А как ми е скапано и вчера и днес и утре Cheesy Angry Sad Embarrassed
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #336 -: Април 16, 2010, 04:34:47 »

Днеска цял ден бях добре, но сега преди малко започнах да изтръпвам и да ми трепери душата. Главата също ми изтръпва и ми се вие свят...ама какво да се прави ще търпим да отмине...детенцето ми е в нас и гледам да не показвам много какво ми има Cry Cry Cry Cry
Активен
panicroom
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #337 -: Април 16, 2010, 06:35:38 »

Да, в името на детенцето ти трябва... Трудно е, но съм уверен, че майчината сила може да прави чудеса!
« Последна редакция: Април 16, 2010, 06:37:54 от panicroom » Активен

Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #338 -: Април 16, 2010, 06:41:31 »

Спокойно момичета! Утре има магнитни бури,мен от снощи ми е така.През деня живнах малко явно от ривотрила,но сега....започнах да изтръпвам даже и лицето ми е изтръпнало,гади ми се,треперя само гледам да не се паникьосам! Sad КОГА ЩЕ СВЪРШИ ТОЗИ АД? Huh?
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 60

Профил
« Отговор #339 -: Април 16, 2010, 06:55:47 »

Здравейте мили хора!
Ето ме отново тук след известно отсъствие. Дано да си спомняте за мен и историята ми.

Накратко да кажа как съм!!!
Почти добре!!

Преди месец след поредната криза и отново гадния световъртеж, от който дори падам, извиках бърза помощ, и лекаря ми предложи да ме закарат в болница.
Благодаря на Господ и на него за това....

Приеха ме в УНГ отделение с диагноза нарушение на вътрешното ухо, т.е. вестибуларния апарат. Системки, хапчета, безброй изследвания, включително и скенер на глава, кардиологични каквито се сетите, кръвни, щитовидна жлеза и т.н. и след 5 дни ме изписаха. Само да вметна, че докато бях в болницата получих едно ПА за 3 минути с което подлудих де що имаше сестра и лекар  Tongue, но после всичко отмина.
Изписаха ми хапчета които си пия, но най-важното направиха ми консулт и с психиатър, жената изписа Депакин и оттогава съм почти добре.
След това веднага отидох в Сандански на по-топличко и хубаво и започнах малко по-малко да се оправям.И тук е важното---ходих при една баба да ми бае от уплах.
Ей хораа, това внушението е страшна работа. Буквално след третия ден излизах по-спокойно навън, отначало с придружител сега и сама.
Е вчера и днес се поизложих нещо  Tongue, разтуптя ми се сърцето като излязох, ама аз инат, то да тупти, аз ще излизам, бавно бавно.

Ох пак се отплеснах, но важното е , че започвам с овладяването.

Хайде спокойна и приятна вечер на всички!
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #340 -: Април 16, 2010, 11:50:55 »

искам само да ти кажа,че и при мен е различно и аз си спя много добре.Аз излизам и сама и това отдавна не ме притеснява.Просто имам като че ли нещо на гърлото.И много често имам изтръпвания по тялото и разбира се плашещата мисъл,че съм болна от нещо.Но вярвам ,че ще се измъкнем.

болна си от наивни и глупави мисли само от това, физически си здрава и стига си мисли глупости с тея изтръпвания вече става смешно живи организми да няма болка или изтръпване, имаш много мускули сухожилия кости всичко може да те заболи по нелепа причина принципно от нерви и уплаха притеснение напрежение започват да те стяга изтръпва гъза и други неща като си 100 процента физически здрав няма от какво да се плашиш и трябва да спреш с натрапивите мисли.
Активен
panicroom
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #341 -: Април 17, 2010, 03:33:43 »

болна си от наивни и глупави мисли само от това, физически си здрава и стига си мисли глупости с тея изтръпвания вече става смешно живи организми да няма болка или изтръпване, имаш много мускули сухожилия кости всичко може да те заболи по нелепа причина принципно от нерви и уплаха притеснение напрежение започват да те стяга изтръпва гъза и други неща като си 100 процента физически здрав няма от какво да се плашиш и трябва да спреш с натрапивите мисли.

Не смятам, че с подобни изказвания помагаш на когото и да било тук... Явно, понеже ти самият не страдаш от такива усещания, си от хората, които мислят, че ние по собствено желание сме си решили да се чувстваме така!
Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #342 -: Април 17, 2010, 04:22:33 »

добре да я оставим да си мисли всякакви глупости и така сама да си предизвика нещо, физически здрав човек си мисли че постоянно му има нещо, някой трябва малко да ви се поскара за да го приемете. от нерви и притеснения и натрапчиви мисли само по-лошо ще стане
Активен
нана
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 41

Профил
« Отговор #343 -: Април 18, 2010, 04:32:00 »

Тони Д вероятно страшно много ти ще да помагаш, не видях досега да се оплакваш от нещо, което е много хубаво, да , може би трябва някой да пораздруса всички тука - да не мислиш че никой друг не е опитвал - амаако това вършеше работа лично ще те поканя да ми плеснеш два шамара за да ми мине завинаги,
Хайде сподели моляте какво те води насам.
Може пък вярно да имаш чудодейни шамари  Grin
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #344 -: Април 18, 2010, 11:08:04 »

за съжаление нямам чудотворни шамари,искам да ви пораздрусам с мъмрене и каране-че повечето страдате от такава параноя че направо ме хваща страх, хората само вас гледали по улиците и магазините, пука им на хората за проблемите ви, те си имат достатъчно проблеми  или пък че ще се случи нещо лошо, ами лоши неща  се случват на всички, на богати бедни силни слаби няма отърване от проблеми, но не бива да им се даваме иначе просто ще съществуваме а не да живеем.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА