evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 21, 2025, 11:05:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 197868 пъти)
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #285 -: Март 25, 2010, 10:15:13 »

dolcetopolina, прегръщам те за силата, която вече си придобила! Браво, момиче! Kiss Kiss Kiss
Направила си голяма стъпка,толкова се радвам за теб! Сигурна съм , че ще успеем да се справим напълно с ПР!
Активен
didi
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #286 -: Март 26, 2010, 10:59:34 »

Здравейте.Аз съм силна и мога да издържам на физическа болка много/това прозвуча като мазохизъм/  Grin Нопроявят ли се симптомите на ПА направо издивявам,веднага ме надува шубето.Един път реших,че няма да вземам нищо и ще чакам да видя какво ще стане.......колабирала съм.От тогава като се зададе ПА пия половин ривотрил и всичко отшумява преди да е започнало.Напоследък опитвам и с разходка/неискам да светотатствам често с бързи и лесни решения/ 8)А днес се чувствам просто чудесно,за разлика от трите кошмарни дни които изкарах.Желая ве слънчев и успешен ден на всички.  Cool
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #287 -: Март 26, 2010, 11:26:03 »

Да, Ari, наистина имам вече кураж и сила, но за това и вие имате голяма доза участие Kiss
Точно така Диди, аз си казвам същото...ебати сумати години се страхувам от нещо, което не ми е правило нищо лошо, освен, че самичка се вкарвам във филми. Дните на спокойствие трябва да ни дават сила и доказателство, че всички сме добре, но дните когато не сме добре трябва да ни дават учение, че сме силни хора, че ние командорим парада.
Лек и спокоен ден на всички  Kiss
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #288 -: Март 26, 2010, 02:18:00 »

Здравейте.Аз съм силна и мога да издържам на физическа болка много/това прозвуча като мазохизъм/  Grin Нопроявят ли се симптомите на ПА направо издивявам,веднага ме надува шубето.Един път реших,че няма да вземам нищо и ще чакам да видя какво ще стане.......колабирала съм.От тогава като се зададе ПА пия половин ривотрил и всичко отшумява преди да е започнало.Напоследък опитвам и с разходка/неискам да светотатствам често с бързи и лесни решения/ 8)А днес се чувствам просто чудесно,за разлика от трите кошмарни дни които изкарах.Желая ве слънчев и успешен ден на всички.  Cool
шубе си, ама спокойно лекува се, не си била достатъчно подготвена и смела и си припаднала, с времето ще станеш по-смела, а жените че издържат повече на болка физическа е доказано.
Активен
Ari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #289 -: Март 26, 2010, 04:09:27 »

Да, Ari, наистина имам вече кураж и сила, но за това и вие имате голяма доза участие Kiss
Точно така Диди, аз си казвам същото...ебати сумати години се страхувам от нещо, което не ми е правило нищо лошо, освен, че самичка се вкарвам във филми. Дните на спокойствие трябва да ни дават сила и доказателство, че всички сме добре, но дните когато не сме добре трябва да ни дават учение, че сме силни хора, че ние командорим парада.
Лек и спокоен ден на всички  Kiss

dolcetopolina,явно и колелото има своята роля в позитивизмът, който усещам в думите ти!Я, разкажи цъфнаха ли прословутите холандски лалета? Wink
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #290 -: Март 26, 2010, 08:42:24 »

Да, толкова красиво започва да става тук. Лалетата, дърветата всичко се разеленява. Но става дъждовен период пък аз не обичам дъжда Cry.
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #291 -: Март 28, 2010, 05:04:21 »

Здравейте и честит празник на всички.Как се чувствам днес?.....Не е за описване.По-зле и от времето вън.Направо съм развалина.Незнам какво да правя и за разходка не е....ужас.Чета и препрочитам форума и търся някаква сламка да се хвана за нея за да изплувам.Това е.Дано никой друг не се чувства като мен сега.
Активен
Ari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #292 -: Март 28, 2010, 08:04:56 »

Диди, честит празник и на теб! И на мен днес ми е напрегнато. Няма причини, може и да има, но не съм се замисляла. Чувствам напрежение и някаква неясна тревога, която не ме оставя на мира. Не мога да се отпусна, постоянно снова насам-натам.  Сподели какво теб те мъчи...
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #293 -: Март 29, 2010, 12:59:21 »

Не сте сами и аз съм като вас.Днес има магнитни бури който ни се отразяват зле,а и след 2 дни е пълнолуние.Аз така се успокоявам.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #294 -: Март 29, 2010, 01:56:11 »

Ето ме и мен днеска. Разтревожена, безпокойна, сърцебиене и стягане и болка в гърдите.
Гледам да не мисля
Активен
malkata_silviq
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил Ел. поща
« Отговор #295 -: Март 29, 2010, 07:36:44 »

здравей те приятели от три дни не пия ревотрил защото почнах да холекцонирам и бая се оплаших много ми е зле но нияма  да го пия   кажете  ми  какво да пия
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #296 -: Март 29, 2010, 09:54:02 »

Здравей, malkata_silviq! Да не е била висока дозата на ривотрила. Аз  съм пил ривотрил, но не ми се е случвало. Какви халюцинации си почувствала, да не е някаква дисоциация?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #297 -: Март 30, 2010, 10:48:26 »

Добро утро на всички. Ето, че днеска и аз не съм добре.
Станах сутринта с болка в лявата част от към сърцето и се уплаших този път. Сега ме задушава, стяга и имам сърцебиене. Гледам да не мисля и да правя нещо друго, но този път май няма да стане  Cry. Вчера пак имах тази болка, но не знам как отмина без дори да се панирам.
Изложих се и сега ми е зле...ако някой може да ме успокои ще съм на осмото небе. Детенце е вече във ваканция и това ми е леко утехата, че не съм самичка Cry
Пропуснах да кажа, че отново мислите ми са : инфаркт или задушаване Cry Cry Cry
« Последна редакция: Март 30, 2010, 10:53:31 от dolcetopolina » Активен
ru
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 122

Профил
« Отговор #298 -: Март 30, 2010, 11:06:36 »

Здрасти, dolcetopolina! Не съм сигурна, че ще мога да те успокоя, защото с теб на тази тема си водим все едни и същи разговори и вече се поизчерпахме... SmileyВсе пак ми се ще да ти вдъхна малко кураж и да ти кажа отново, че всичко това са реални физически усещания, без да има действителен проблем на чисто физическо ниво. Да, имаш сърдечни оплаквания, но сърцето ти е здраво т.е. ти си в безопасност. Аз например не съм добре всеки ден, но се опитвам да живея по този начин и дори, ако проследиш постовете ми ще забележиш, че не говоря за това. Сега го пиша само, за да ти кажа, че на всички нас ни се случват тези неща и всички ние все още сме тук... Grin Опитай се да не предаваш на тези усещания голямо значение ( знам, че не е лесно, но това е единственото, което можеш да направиш в момента) Много добре, че детето ти си е в къщи, защото ще имаш ангажимент с него. Важно е да фокусираш вниманието си върху нещо друго. Направи го още сега. И си кажи "майната му на това сърце, каквото ще да става". Хайде, с теб съм! До няколко часа ще си по-добре, а може би и по- скоро... Smiley
« Последна редакция: Март 30, 2010, 11:08:29 от ru » Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #299 -: Март 30, 2010, 11:10:11 »

Ру, не знам, но точно имах нужда от твоето писнае. Да, знам, че нещата се повтарят и вече дори почна да ме хваща яд. Точно това сеха правя...мисля други неща и си казх : майната на всичко. Времето е хубаво след два дена ще ходим до Италия за Великден. Ще останем 5 дена и се фокусирам върху това приключение. Но исках да чуя една така блага дума. Само искам да те попитам нещо, което май се случва за първи път : усещам едно като киселинност в гърлото и трахеята, но мисля, че пак е следствие от всичко това?
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА