evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 07:23:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 194920 пъти)
princess7
Гост
« Отговор #30 -: Януари 19, 2010, 11:31:19 »

lasi, незнам защо се плашите толкова от антидепресантите. искам да ви кажа, че за 3 месеца излязох от този ад през 2006 с антидепресанти и страхотна психоложка!
 сега съм в слаба депресия, но си има странична причина- нежелатели колкото искаш Smiley. 10 години са много време да ги загубиш в страх и паника.
Активен
ru
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 122

Профил
« Отговор #31 -: Януари 19, 2010, 11:34:49 »

Хубав въпрос, Боянка! Лошото е, че аз например не мога да отговоря еднозначно на него. Ако ми го беше задала преди години щях да ти отговоря без дори да се замисля, но сега не е така... Получих доста незаслужени удари от най-близките ми хора и вече май нямам пълно доверие на никой. Истината е, че хората се променят и това, че днес можеш да имаш доверие на някой, в никакъв случай не ти гарантира, че утре ще бъде така. Преди се доверявах само на проверени хора. Същевременно ми се е случвало да получа помощ и покрепа от не толкова близки хора, на които дори не съм си мислила, че мога да разчитам. Може би трябва да се действа според ситуацията - понякога по инстинкт, друг път на сигурно, с уговорката, че може и при двете да не ти се получи... Smiley Хубав ден на всички от мен и повече верни приятели, които да ви подкрепят!
Активен
lasi
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил Ел. поща
« Отговор #32 -: Януари 19, 2010, 11:39:10 »

princess7 от известно време нямам проблеми с ПР, справих се без АД с четене на много книжки и позитивно мислене, годините ме научиха да не му обръщам внимание и ПА намаляха и почти изчезнаха
Но ПР ми докарваше симптоми на главозамайване , главоболие , стягаше ме сърцето и...............с това се справих, но сега това потене нощем е нещо ново и ми се искаше да разбера дали и то е характерно за ПР
Активен
ru
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Януари 19, 2010, 11:46:03 »

dolcetopolina, а ти ходила ли си на кардиолог или някакъв  друг лекар във връзка с тези сърдечни оплаквания?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #34 -: Януари 19, 2010, 11:49:29 »

Ами ходила съм не само един път, последно беше миналата година, когато викахме 112 три пъти...лекарите казват, че всичко е от страх и панически атаки...сърцето ми беше екстра само дето биеше бързо и кръвното 140/90, но това идва от страха и паниката.
Но болката си седи, когато нещо не съм притеснена...мъжа ми също има такива болки, но той не изпада в паника като мен Cry Cry Cry
В БГ сами казвали, че имам сърдечна невроза и болките са от невралгия
Активен
princess7
Гост
« Отговор #35 -: Януари 19, 2010, 11:50:14 »

lasi, консултирала ли си се с психолог през всичкото това време?
Активен
lasi
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил Ел. поща
« Отговор #36 -: Януари 19, 2010, 11:53:30 »

Не, ходила съм на невролог, на ЯМР, но това беше в началото, изписвали са ми АД, но не съм ги пила, защото не исках да привиквам към тях, мисля че за сега се справям.
Даже съм благодарна на ПР защото то промени начина ми на мислене към добро Smiley
Активен
ru
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Януари 19, 2010, 12:37:56 »

dolcetopolina, значи можеш да бъдеш наистина спокойна, че проблема ти не е физически. Аз също имам сърдечни оплаквания, но всеки път, когато ги почувствам просто се опитвам да не им обръщам внимание, знаейки, че макар и физически изразени, те са по-скоро чисто психосоматични. Имам пролапс на едната клапа и това е единствената особеност на сърцето ми, но нея я имат сигурно половината хора по света... Smiley Кардиолозите са категорични, че от това може да имам някои оплаквания, но не и това, което чувствам - значи проблема не е там. Основният извод, до който достигнах е, че всичко отшумява с времето. Оплакванията се разреждат , пък силата на усещанията намалява. Можеш да ускориш този процес, като си наложиш да не им обръщаш внимание и да не мислиш за тях. В противен случай ти без да искаш ги задържаш. Аз например винаги се заемам да правя нещо, което да поглъща вниманието ми. Ако искаш опитай и ти.
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 01:35:16 от ru » Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #38 -: Януари 19, 2010, 12:41:55 »

Моля за малко помощ...от време на време усещам едно като парене или кисилина в хранопровода и като преглъщам или пия се засилва и все едно съм погълнала нещо и слиза надолу...офффффф, не знам дали съм се изказала правилно. Панирах се, че имам рак на гърлото или някъде в стомаха...нещо да сте имали такова???

не имаш най обикновенни киселини, връщане на соковете на стомаха който са много силни и изгарят гърлото и ти става едно гадно неприятнои нормалне проблем минава с времето, всичко ти е в съзнанието реално нищо ти няма
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #39 -: Януари 19, 2010, 12:44:14 »

Благодаря ви много, просто с този форум ми се обръщат лошите дни в хубави  Kiss Kiss Kiss
Благодаря, че ви има дори да не искам никой да се чувства така Undecided
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #40 -: Януари 19, 2010, 12:46:01 »

Ами ходила съм не само един път, последно беше миналата година, когато викахме 112 три пъти...лекарите казват, че всичко е от страх и панически атаки...сърцето ми беше екстра само дето биеше бързо и кръвното 140/90, но това идва от страха и паниката.
Но болката си седи, когато нещо не съм притеснена...мъжа ми също има такива болки, но той не изпада в паника като мен Cry Cry Cry
В БГ сами казвали, че имам сърдечна невроза и болките са от невралгия

много лесно се качва кръвно от притенснение, и сърдечна дейност, просто се успокои дишай спокоино и мисли за нещо хубаво и след това ще видиш че кръвното ти е добре.
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #41 -: Януари 19, 2010, 12:53:41 »

аз бях на пълни изследвания свързани с работата и обикалях кабинетите и пред този на вътрешни болести, знам че ще ми мерят кръвното и знам че трябва да се успокоя но не  става , знам че всичко е в съзнанието и ако се успокоя съзнателно и физически ще реагира положително тялото ми, но не  стана. влязох мериха ми го много високо също и сърдечната дейност. мерих си го на аптеката по късно нормално направо перфектно кръвно, а иначе сърдената ми дейност е винаги 90 удара, но не ми пука защото при мен това е генетично и нашият род си живее до 90 години с тази сърдечна дейност. ако нещо ви притеснява правите си изследване виждате че ви няма нищо и се успокоявате от самосебе си.
Активен
co4i
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил Ел. поща
« Отговор #42 -: Януари 19, 2010, 02:42:13 »

поздрави на всички от мен!
   винаги казвам "щом аз съм го направила значи всеки може".... и наистина го вярвам. Незнам дали всички вие в момента сте в България, но тук просто всичко те смазва. след 2006 заминах за САЩ и там никога не съм имала панически атаки  Smiley. от миналата година съм тук в БГ и нещата почнаха да се повтарят и така една година ми трябваше за да се върна обратно в същото състояние подплатено и с депресия.
   Естествено този фактор влияе на мен и не е задължително да влияе на всички вас...моля се обаче всички ние да успеем да се преборим веднъж за винаги със страха, паниката, депресивните състояния...
mislq 4e si jestoko prava na men zasega ne mi razre6avat da zamina za za nikade i vsi4ko mi e tolkova obarkano pak i sastoqnieto mi e edno 4e vse se paniram i raztroivam za kakvo li ne
Активен
princess7
Гост
« Отговор #43 -: Януари 19, 2010, 03:54:55 »

co4i, здравей, много ми е приятно! стискам ти палци да се стабилизираш бързо. гаранция ти давам, че като пекне малко слънце ще ти стане по-добре  Smiley
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 90

Профил
« Отговор #44 -: Януари 19, 2010, 08:49:29 »

Хубав въпрос, Боянка! Лошото е, че аз например не мога да отговоря еднозначно на него. Ако ми го беше задала преди години щях да ти отговоря без дори да се замисля, но сега не е така... Получих доста незаслужени удари от най-близките ми хора и вече май нямам пълно доверие на никой. Истината е, че хората се променят и това, че днес можеш да имаш доверие на някой, в никакъв случай не ти гарантира, че утре ще бъде така. Преди се доверявах само на проверени хора. Същевременно ми се е случвало да получа помощ и покрепа от не толкова близки хора, на които дори не съм си мислила, че мога да разчитам. Може би трябва да се действа според ситуацията - понякога по инстинкт, друг път на сигурно, с уговорката, че може и при двете да не ти се получи... Smiley Хубав ден на всички от мен и повече верни приятели, които да ви подкрепят!
Благодаря ти ru! Имах нужда от потвърждение на усещанията си Wink И моето мнение не се различава от твоето. В сложното време, в което живеем да знаеш че можеш да се довериш на някого, е много лечебно усещане, поне при мен е така, не зная какво мислите вие по въпроса.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА