evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 03:29:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3 4 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 194876 пъти)
malkata_silviq
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил Ел. поща
« Отговор #15 -: Януари 17, 2010, 08:08:10 »

Здравейте приятели  по дочуласам че има нещо като збирка за ПР някои знаели нещо
Активен
princess7
Гост
« Отговор #16 -: Януари 18, 2010, 12:30:49 »

здравей dolcetopolina, и аз съм сигурна, че това са просто киселини, но опита ми сочи че ще се успокоиш ако си направиш изследвания и видиш, че наистина си добре. съдейки по себе си обаче, след като се увериш, че ти няма нищо на хранопровода, може да решиш, че имаш някакъв друг проблем. разбираш, че проблема не е физически
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #17 -: Януари 18, 2010, 09:34:01 »

Да, и аз точно това си мислех. Сега се успокоих и вече всичко мина.
Само дето имах кофти сън за умрели и малко се разтроих днеска, но се надявам сега на работата да се оправи всичко. Не знам от къде тази мания, че сърцето ми е болно и ще получа инфаркт и от там болките в ляво все едно че ме боли сърце, сърцебиене, ушите ме болят, главата ми тежи...това пак ли е ПА...мъжа ми като има болки в ляво е толкова спокоен па аз... Cry Cry Cry Cry
Активен
princess7
Гост
« Отговор #18 -: Януари 18, 2010, 10:26:14 »

"Да, и аз точно това си мислех. Сега се успокоих и вече всичко мина.
Само дето имах кофти сън за умрели и малко се разтроих днеска, но се надявам сега на работата да се оправи всичко. Не знам от къде тази мания, че сърцето ми е болно и ще получа инфаркт и от там болките в ляво все едно че ме боли сърце, сърцебиене, ушите ме болят, главата ми тежи...това пак ли е ПА...мъжа ми като има болки в ляво е толкова спокоен па аз... Плачещ Плачещ Плачещ Плачещ"

dolcetopolina, не се приснявай за сънищата. те са нормална реакция. когато бях най-зле можех само чрез съня да избягам от кошмара. след това обаче и това изгурбих, защото почнах да сънувам само погребения. подсъзнанието ти казва, че те е страх от смъртта и от това да не ти се случи нещо. това ще мине, ще видиш  Smiley
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Януари 18, 2010, 11:05:27 »

Мерси много
Ето сега отивам да работа а детето е болно и ще седи самичко, но аз се панирвам да го оставям така и сърцето ми ще се пръсне. То милото така се кефи, че ще седи самичко. Днеска май деня ми ще мине по телефона с него да си приказвам.
Лек и успешен ден, и дано да сте добре всикчите  Kiss Kiss Kiss
Активен
princess7
Гост
« Отговор #20 -: Януари 18, 2010, 03:01:53 »

dolcetopolina, не забравяй, че страховете не са реални!!! те са само в твоята глава. нищо от това, от което съм се страхувала не ми се е случвало до сега Smiley
 успешен ден и на теб
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Януари 18, 2010, 06:44:42 »

Да, точно това ми дава сили, че всичко е в нас. Сега чета една книга : Тайната на подсъзнанието, и тази книга е просто страхотна. Опитвам се да следвам всяка нейна стъпка. Но защо, когато дойдат тези симптоми, когато съм спокойна забравям всичко което следвам, защо  Cry Cry Cry Cry
Искам си живота отново. Преди 15 години се избавих от тази проклетия и сега пак защо изживявам след като имам семейство и те се нуждаят от мен най-много. Сега ме повишиха на работата като мениджър а аз така да се излагам  Cry Cry Cry
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #22 -: Януари 18, 2010, 07:12:06 »

dolcetopolina, здравей! Искам да те поздравя за успеха ти и твоето повишение! Ти го заслужаваш! Това ще ти даде нов стимул за борба и ти ще се справиш Wink
Активен
princess7
Гост
« Отговор #23 -: Януари 18, 2010, 08:57:21 »

Smiley dolcetopolina поздравления. не се излагаш разбира се, всеки има такива моменти. един съвет...не се опитвай да следваш всичко от тези книги. след много прочетени книги разбрах, че нито една от тях не ми е помогнала всъщност, да разбера как да се преборя с проблема си. толкова четях, че бях се омотала супер много. накрая се сетих за нещо, което ми е помагало като малка, много силен израз на моето подсъзнание и разбрах, че няма да намеря отговора, който търсех в книгите. малко по-малко ще изплуваш. дай си време
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 90

Профил
« Отговор #24 -: Януари 19, 2010, 10:14:02 »

Милички, искам да ви попитам нещо. Как избирате на кого да се доверите, проверявате ли първоначално човека или го правите по инстинкт, когато става дума за нещо важно?
Дне се чувствам добре, надявам се цялата седмица да е така, пожелавам го и на вас.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Януари 19, 2010, 10:54:22 »

Аз се доверявам по инстикт...ако усетя човек до мен.
Днеска на мен ми е ден, но искам да ви попитам : винаги ме е мъчела и съм го писала и преди във форума за една болка в ляво точно сърдечната област и от там имам едно бързо ритмично сърцебиене...кажете ми как да заповядам на мозъка, че това е нищо. Вчера примерно при най-малкото движение ми се забързваше сърцето...защо винаги си мисля, че е страшно и е болно като знам, че е не е така.
Имате ли идея  Cry Cry Cry Cry Cry
много се радвам, че си добре днеска Kiss Kiss Kiss
Активен
lasi
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил Ел. поща
« Отговор #26 -: Януари 19, 2010, 11:04:03 »

Здравейте, страдам от паническо разстройство вече почти 10 години.
В последно време съм подложена на голям стрес и напрежение на работа и от няколко месеца започна едно страхотно потене през ноща.
Не вземам АД , четох че нощното изпотяване е страничен ефект от приема им.
Събуждам се към 1 часа цялата мокра и след това трудно заспивам.
Аз съм си паника, но стреса в последно време наистина се увеличи при мен.
На някой случвало ли му се е
Активен
rums
Jr. Member
**

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« Отговор #27 -: Януари 19, 2010, 11:12:28 »

dolcetopolina, ти през тези 15 години след първата криза изобщо ли не си имала пристъпи?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: Януари 19, 2010, 11:24:20 »

Не, никак кризи не съм имала...само мисли, че ще умирам и сърцебиене и задушаване, и скачане вечер, че умирам и треперене и виене на свят.
Тези неща дойоха с втората криза Cry Cry
Активен
princess7
Гост
« Отговор #29 -: Януари 19, 2010, 11:27:14 »

Boyana, довери се на инстинктите ти и на себе си най-вече  Smiley
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА