evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 10, 2024, 01:52:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2 3 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 196327 пъти)
toni_d
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« -: Януари 15, 2010, 03:39:57 »

първата стана много дълга затова си позволих да направя нова тема със същото заглавие.........как сте днес, докате успяхте да отидете, има ли подобрение..място за споделяне
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #1 -: Януари 15, 2010, 06:23:05 »

:)Добре си направила.Аз по принцип нямам проблем с излизането може би защото съм колата.А днес учудващо се чувствам добре.Иначе излизам всеки ден.
Активен
princess7
Гост
« Отговор #2 -: Януари 16, 2010, 01:25:15 »

здравейте,
 предполагам, че всички които си пишете тук вече се познавате Smiley)) било то и условно. искам само да споделя, че и аз имам паническо разтройство. веднъж вече се преборих с него през 2006, но сега отново се появи поради много фактори, които така и не успях да избегна  Smiley.
 много хубаво, че има такъв сайт, за да могат хората като мен да знаят, че не са единствени и сами  Smiley
Активен
Mina
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил
« Отговор #3 -: Януари 16, 2010, 03:04:06 »

Здравей, princess7. Явно при доста хора стресиращи събития възобновяват паническите атаки  и кризите започват отново. Може би организмът ни тогава реагира много защитно, затова  се получава така.Нарушава ни се усещането за сигурност, чувстваме се застрашени и страхът един вид ни предпазва.
Активен
mara
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 53

Профил
« Отговор #4 -: Януари 16, 2010, 04:10:53 »

Днес ми е тъжно, уморено, тръпчиво и безтегловно. Опитвам се да се заловя за нещо , което да ме задържи да не падна в пълно безверие. Вече дори не ме е страх, тежа си сама на себе си и се лутам и лабирината на въпроси докога така?
Активен
angel
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #5 -: Януари 16, 2010, 04:40:48 »

здравейте,
 предполагам, че всички които си пишете тук вече се познавате Smiley)) било то и условно. искам само да споделя, че и аз имам паническо разтройство. веднъж вече се преборих с него през 2006, но сега отново се появи поради много фактори, които така и не успях да избегна  Smiley.
 много хубаво, че има такъв сайт, за да могат хората като мен да знаят, че не са единствени и сами  Smiley
Здравей!
Аз също като теб се бях преборила с ПР. И сега отново  започна от начало. Дори видях в профила ти че сме на една възраст. Благодарение на форума научих много  неща за ПР и разбарх, че има и други хора с моя проблем.
Дано успеем един ден да се оттървам от това коварно ПР.

Поздрави
Активен
princess7
Гост
« Отговор #6 -: Януари 16, 2010, 04:48:09 »

поздрави на всички от мен!
   винаги казвам "щом аз съм го направила значи всеки може".... и наистина го вярвам. Незнам дали всички вие в момента сте в България, но тук просто всичко те смазва. след 2006 заминах за САЩ и там никога не съм имала панически атаки  Smiley. от миналата година съм тук в БГ и нещата почнаха да се повтарят и така една година ми трябваше за да се върна обратно в същото състояние подплатено и с депресия.
   Естествено този фактор влияе на мен и не е задължително да влияе на всички вас...моля се обаче всички ние да успеем да се преборим веднъж за винаги със страха, паниката, депресивните състояния...
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #7 -: Януари 16, 2010, 05:32:10 »

Моля за малко помощ...от време на време усещам едно като парене или кисилина в хранопровода и като преглъщам или пия се засилва и все едно съм погълнала нещо и слиза надолу...офффффф, не знам дали съм се изказала правилно. Панирах се, че имам рак на гърлото или някъде в стомаха...нещо да сте имали такова???
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #8 -: Януари 16, 2010, 05:48:55 »

Здравей, dolcetopolinкa, това са киселини от стомаха, имам ги и аз. Горят стомаха, хранопровода, чувстваш тежест, гадна работа.Това е при смяна на времето, хормоналните нива на организма се променят и на хора с нашето заболяване, там ни е слабото място. Появяват се някъде след 16 часа. Нямаш рак или нещо такова, не се панирай. Ще отминат споннтанно. можеш да взимаш Талцид, също така се намаляват киселините, при вземане на бензодиазепини, лекарите му казват гастроезофагиален рефлукс или нещо подобно.  Не се стряскай, момиче, ще мине!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Януари 16, 2010, 07:19:52 »

Ами не знам, сега го усещам като тяло което не е преминало надолу и ме боли, и така
Пих вода уригвах се, но не минава  Cry Cry Cry Cry
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 60

Профил
« Отговор #10 -: Януари 16, 2010, 07:42:14 »

Здравей dolcetopolina, не се шашкай за рак! Бъди сигурна, че няма такова нещо.
Аз съм от скоро тук, онзи ден описах моята история, може би си я прочела. Докато баща ми се бореше с рака, и след като изгуби битката с него преди година такава ракофобия ме обхвана, че и най-нормална гнойна пъпка си пислех, че е рак.

Не, няма такова нещо!

Всичко "болежки" и оплаквания имаш докато трае ПА нали?
Абсолютна сигурна съм в това!  Smiley
Хей стегни се! Аз се преборих с фобията ми от рака, сега съм на тема инфаркт и инсулт, ма и с това ще се оправя. Вече знам, благодарение на Вас във форума, че това е просто "тъпа гадна ПА" и хич да не й обръщам внимание.

А.... това как се чувствам днес!... Доста Неприятно.
Днес правихме помен на Тати 1 година, цял ден се наложи да карам кола, църква, гробища и т.н. Ту ми лошо, аха ще ми стане, ма нали шофирам!!???
Оправя се. След малко пак. Ей така съм цял ден.
И след като всичко свърши.....Сега съм доста по-добре. Не дадох на тая Гад да ме въвлече отново.  Tongue

Приятна и спокойна вечер на всички!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Януари 16, 2010, 07:45:27 »

При мен мина инфаркта и инсулта също, значи и при теб ще мине
Мерси много ще гледам да не изпадна в паника
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Януари 16, 2010, 07:46:59 »

Wink  Ми как иначе!
Няма да му се дадем!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Януари 16, 2010, 08:53:05 »

При мен първо се показват симптоми и тогава ПА...за това се страхувам, че са реални  Cry Cry Cry
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Януари 17, 2010, 12:30:06 »

Ми какво да ти кажа миличка. Най-лесно е да ти кажа да отидеш на лекар, но едва ли трябва да се подлагаш на допълнителен стрес. Защо трябва да се притесняваш за резултати от изследвания и т.н. като ти самата знаеш по-добре от мен, че всичко ни е в главата.
Нищо ти няма. Smiley
И при мен беше така, и тъй като работех в здравеопазването и познати лекари колкото щеш, си направих и  гастроскопия, при това без упойка/няма да казвам как го изтърпях/, щото "страха", че няма да се събудя...нали се сещаш!!!  Huh?

Кураж!!! и Целувки!!!
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА