evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 23, 2025, 10:09:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Online sports betting News at Jackpot Bet Online
[Паническо разстройство]
Howardhocky
Април 18, 2025, 01:42:22

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 198164 пъти)
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #90 -: Февруари 03, 2010, 02:57:12 »

dolcetopolina, когато съм напрегната винаги имам замайване, даже на моменти залитам. Като се поуспокоя, минава. Може би днес има магнитни бури, не съм гледала, може и те да напрягат организма допълнително.Като почувствам замайване, си казвам, да това е част от ПР и не трябва да се притеснявам, то е като другите симптоми и ще отмине. Така се опитвам да се поуспокя и силата му лека-полека намалява.
Активен
rums
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« Отговор #91 -: Февруари 03, 2010, 05:13:03 »

Момичета, вие ходите ли на работа?Защото когато човек е ангажиран, особено с умствен труд, атаките намаляват, дори на моменти напълно изчезват.Затова е добре да се ангажираш с нещо, защото мозакът не бива да се оставя да бездейства и да провокира атаки, освен ако не се чувстваш много зле и с много силна тревожност, защото тогава наистина не можеш да се занимаваш с нищо.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #92 -: Февруари 03, 2010, 06:11:46 »

Да, дори скоро ме повишиха в чин главен Store manager  Cheesy
Ама нещата идват самички дори когато съм заета, но тогава не обръщам внимание. Атаките леко ме тормозят в нас  Undecided
Активен
Ari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #93 -: Февруари 03, 2010, 06:56:09 »

И аз ходя на работа, но това не пречи от време на време да ме връхлитат разни мисли. Вкъщи ми е по-спокойно, в работа по-напрегнато и симптомите ги имам повече в работата. Понакога се чувствам като на тръни, друг път минава по-лесно.Весела вечер на всички.
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #94 -: Февруари 03, 2010, 08:11:13 »

Аз,когато бях много зле/в началото/си взех десет дена отпуска,но тогава наистина беше ад/стигала съм до триампули диазепам/.Сега ходя на работа безпроблемно.Случвало ми се е да получавам на работата  ПА,но по слаби.Втакива случаи-един валидол под езика и една чаша студена вода /на глътки /винаги са ме спасявали.Пожелавам на всички ви да откриете своето плацебо,експериментирайте.Лека и безпроблемна вечер и от мен Cool
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #95 -: Февруари 04, 2010, 11:25:49 »

Аз работя също и при мен ПА са по-силни на работата или навън и когато общувам с хора Даже имах проблеми с моята приятелка, която ми се сърдеше, че не излизаме достатътчно, а причината е точно тази, че навън особено в заведения и при силен шум получавам атаки. В последно време съм по-добре, някак започнах да им свиквам, ако може изобщо да се каже, че е възможно да се свиква с ПА. Да ви кажа, мястото където те тормозят повече ПА означава, че именно там има психологическа причина за това. Ако навън ти е е по-трудно, може би има проблеми в социалното общуване, а когато е в къщи възможно е домашните да го натоварват по някакъв начин. Успешен ден!
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #96 -: Февруари 04, 2010, 11:31:16 »

Момичета и момчета,утре ми предстои посещение при зъболекар-хирург и ми е доста притеснено от сега. Моля се да не ме обземе паника. ::)Казвам си,че няма проблем,но всъщност ме е адски шубе.Ако изкарам без ксанаксче ,докато влезна в кабинета,ще си е чисто геройство Undecided.Моля стискайте ми палци,а като се прибера,ще ви пиша дали съм се справила без помощни средства. Лека и спокойна нощ.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #97 -: Февруари 05, 2010, 10:44:45 »

От зъболекар се страхуват и хората, които нямат нашите пробелми, така че спокойно Wink. Стискам ти палци всичко да мине нормално.
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #98 -: Февруари 05, 2010, 11:15:42 »

Благодаря за подкрепата Dimcho.Плануваха ми операция за утре сутринта.Трябвало да ми изчистят две кисти  Shocked и ме успокоиха,че няма да боли.Надявам се да е така и всичко да мине нормално.Все пак не е кой знае какво,пък и аз съм мъжко момиче  Grin ще оцелея.   лека и спокойна нощ Cool.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #99 -: Февруари 06, 2010, 12:13:49 »

Здравейте, идвам да ви кажа, че скоро не съм имала проблеми с ПА. Лошите мисли само не ми дават много мира, но важното е, че атаки нямам. Но пак ме тормози мисълта, че имам рак на гърлото и страх да отида лекар, защото пък ще се изложа. Но усещането, че се задушавам и нещо ми седи там дори онази вечер ме накараха да не спа от внушение май.
Това е за сега мъката, иначе лека хрема ме мъчи и настинка.
Готини почивни дни и без паника моля...
Активен
Ari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #100 -: Февруари 06, 2010, 10:06:44 »

dolcetopolina, здравей! Това с преглъщането го имам и аз, сякш нещо е заседнало на гърлото. Това ми става обикновено, когато съм напрегната или ядосана на някой, като че ли не мога да преглътна яда нещо такова:) шегувам се. Не е страшно минава ми от само себе си и после пак се появява, не му се плаши Wink
Мен пък всички мускули като че ли са се наговорили и ме болят и съм като схваната, но ще правя гимнастика, надявам се да се оправя. И ти да пребориш настинката Kiss
Активен
Lorri
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил
« Отговор #101 -: Февруари 06, 2010, 11:07:04 »

Здравейте!
Аз съм с ПР от 7г. Искам да ви кажа, че усещането ,че неможете да преглътнете или това със задушаването са временни явления. Нещо като страничните ефекти при лекарствата Cheesy ,които отшумяват с времето. Всичко е от внушението. Можете вместо да си внушавате тези неща да си внушавате ,че дишате дълбоко и равномерно или че преглъщате свободно. Преди няколко години, когато незнаех какво ми  е и даже не пиех лекарства много ми помогна литература за подсъзнанието. Ако някой проявява интерес може да почете ,има ефект.  Wink Kiss
Активен

Ти контролираш ума си , а не той теб!
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #102 -: Февруари 06, 2010, 02:27:23 »

Точно тази книга чета в момента или ако мога да кажа се опитвам да следвам. За сега доста успешно и дори имам напредък в доста области : не ме е страх от самолети, мислите ми са позитивни и често се случват точно както ги искам. Но от време на време паниката се връща...това е най-трудното все още, ноооо с повече упоритост и това ще изчезне.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #103 -: Февруари 06, 2010, 04:56:15 »

Dolcetopolina, сподели коя книга четеш?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #104 -: Февруари 06, 2010, 06:27:12 »

подсъзнанието може всичко на Джон Кехоу. това е лекарството на нашата болест
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА