evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 08:55:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 194924 пъти)
didi
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #75 -: Януари 30, 2010, 11:32:46 »

привет на всички. Относно антидепресантите:през2003година пих анафранил девет месеца.След спирането/макар и не постепенно/нямах никакви проблеми до август 2009г.Тогава след куп неприятни събития ПА се завърнаха.Сега съм на золофт от 0.5мг. половинка сутрин и се чувствам добре ;DСамо първият месец си помагах с ксанакс или лексотан по половинка при нужда.Доволна съм от золофта,но  ::)напълнях и продължавам  да качвам  Embarrassed.Постоянно съм гладна ..ужас.Не,че ме притеснява много,но се усещам по-тромава.Не си мислете какво ще стане като спрете лекарствата.Така ще започнете да се самонаблюдавате повече и да чакате"Дали,ще ми стане лошо сега без хапчета,дали стаховете няма да се върнат",ате само това чакат малко съмнение или колебание и са на първа линия.Повярвайте,че след като са ви спряли лекарствата,значи сте добре,те са си свършили работата и вие трябва да продължите без тях.              пожелавам на всички ви от сърце здраве и успех в борбата.Борете се за контрола над себе си.
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #76 -: Януари 31, 2010, 10:52:36 »

Според мен антидепресантът трябва  да се спира, когато в живота на човека няма много трудност. Ако той се спре, когато се изживява някакъв стрес неминуемо всичко това се отрзява. При теб, Томи, как е?
Активен
tomi
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #77 -: Януари 31, 2010, 09:14:45 »

Решението за спирането на анидепресанта беше мое и на психиатъра.Т.К.планираме със съпруга ми да имаме бебе.Това беше причината да го спра.Но сега започвам да се чудя дали момента наистина е подходящ.Аз също напълях доста,но килограмите не ме тревожат чак толкова.Сега се надявам да овладея неприятните уещания като световъртеж и гадене.Но все пак искам да ви кажа,че днес след като доста си поплаках реших,че най-добре ще ми се отрази една разходка навън.Чувствах се доста по-добре.Надявам се и за вас да е бил хубав деня.
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #78 -: Януари 31, 2010, 10:56:44 »

Разходките на чист въздух наистина правят чудеса.тomi защо не опиташ с медрин за световъртежа и гаденето.На мен ми действамного добре.Аз имам шипове и дискова херния на врата,който много често ми докарват световъртеж придружен с гадене.Пия по една таблетка само при нужда. Прочети листовката от интернет и,ако мислиш,че щи ти помогне- опитай.
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #79 -: Февруари 01, 2010, 10:13:52 »

Здравейте приятели. Тези дни ми беше доста напрегнато, имах напрежение, което посотянно ме съпътстваше, на моменти издивявах, не зная с какво да ги обясня. Нямам специален повод, но ми беше ужасно напрегнато, доста сълзи пролях, днес обаче смятам да се взема в ръце.Пожелавам весела седмица,без панически атаки и много настроение на всички!
Активен
umbrella
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #80 -: Февруари 01, 2010, 10:44:25 »

Искам да ви попитам нещо. Когато получавам силна ПА понякога, за да я спра се боцвам с карфичка, може би изглежда налудничаво ,но ми помага да спира атака. Чудя се обаче дали не си навреждам по този начин допълнително ще съм благодарна да чуя вашите мнения?
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #81 -: Февруари 01, 2010, 07:35:39 »

umbrella това с игличката ми се стува малко мазохистично Wink/шегувам се/.Според мен,щом ти помага,няма лошо.Всеки търси алтернативи за справяне с проблемите.Иотново според мен,по-добре това,отколкото ривотрил или диазепам или друго от този сорт.При мен десетина дена пълно затишие Grin/да чука на дърво/Желая на всички цял живот от такива десетдневки.
Активен
umbrella
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #82 -: Февруари 02, 2010, 10:43:46 »

Диди, да ти призная и аз се страхувам от това, че е мазохистично действие и затова попитах. Страх ме е да не си повредя съвсем психиката с това убождане. Въпреки че ми помага за намаляване на силата на ПА се страхувам да не се пристрастя към това Embarrassed
Стискам палци при теб да продължи дълго това затишие, за което разказваш. Слънчев ден на всички!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #83 -: Февруари 02, 2010, 05:04:04 »

Ето ме и мен днеска. При мен имаше голямо затишие, но болката пак се появи в лявата част на гърдите и всичко отново ми се обърна в главата, че е сърце. Сега пък мъжа ми каза, че ще се забави на работа и се панирах, че може да ми стане нещо точно сега. Въпреки, че цял ден боли, но не обръщам внимание, но точно сега Undecided
Радвам се, че имате затишия. Това с карфичката съм го правила и наистина помага. Готина вече на всички  Kiss
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #84 -: Февруари 02, 2010, 05:43:37 »

Здравейте.Радвам се ,че при вас има затишие,защото при мен няма от доста време.Днес ходих на невролог и ми каза,че имам тежка невроза.Прибави ми към ривотрила- деанксит и някакви капки АНЕРВИНА.Сега съм малко по спокойна,може би от капките които пих на обяд.Dolcetopolina,не се плаши от бодежите и стягането в сърцето,аз съм така от 1 месец+ треперенето ,изтръпването,напрежението,по цял ден ми беше лошо,сутрин не ми се ставаше защото още с влизането в банята се започваше.Е днес вече отидох на лекар защото не издържах.А umbrella да не се притеснява за игличката,имам приятелка която се щипе силно като има криза.Щом ти помага прави го.Пожелавам ви вечер без кризи!
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 60

Профил
« Отговор #85 -: Февруари 02, 2010, 08:02:38 »

здравейте и от мен!
Тази седмица започнах супер, след като разбрах къде бъркам в рецептата!!  Shocked Shocked
Изписаха ми ксанакс по схема, ма аз умната 2-3 дни пия, после решавам, че няма... после пак така
Докато ги пия нямам световъртежи, а после имааа..
Е днес ми каза доктора, че ще ме убие за моите своеволия.   Wink, че така хапчета не се спират, ама аз ....

Та както казах, "да чукна на дърво" вчера и днес съм ок. Е леко ме боде сърчицето, но това не се казва..

Приятна вечер на Всички!!

Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #86 -: Февруари 02, 2010, 09:07:45 »

Относно бодежите в сърцето,защо не пробвате добрия стар валидол? Безобиден е,а и върши добра работа ::)Аз преди,като ме стягаше,или имах тежест в стомаха и слънчевия сплит,си го ползвах редовно.После ,когато усещах нещо започвах да си поливам цветята,бърша ги,пресаждам разсаждам...и изключвам за проблема.Втакива случаи се опитвайте да правите нещо приятно/намерете си хоби/ Желая ви лека и безпроблемна вечер  Smiley
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #87 -: Февруари 02, 2010, 11:00:39 »

Ами аз не мога да си го купя при мен...освен да помоля да ми го донесат скоро...ако наистина помага и е безобиден.
Аз знам, че това е невралгия, но се плаша винаги  Cry
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #88 -: Февруари 03, 2010, 12:13:51 »

Мила, dolcetopolina не им се притеснявай на бодежите, явно всички ги имаме. Но това за валидола е вярно и на мен ми помага. Помагат ми и капките от глог. Ако имаш възможност взимай комбинираните капки вмалериан, глог и мента.На моменти вършат чудеса Wink
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #89 -: Февруари 03, 2010, 02:05:38 »

Аз вече половин година ги пия тези хапчета и неврастенин. Днеска се притесних, че заедно с тази болка имам стягане и виене на свят. Това пак ли е нормално. Хем знам маму стара за тези болки и пак се панирам  Cry Cry Cry
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА