evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 03, 2024, 02:19:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 195188 пъти)
bebe
Гост
« Отговор #690 -: Септември 10, 2010, 09:35:10 »

Нели,колкото и да мислим за нашите страхове,надделява това ,което е по-важно за в момента,твоето детенце и това измества твоите мисли и страхове.Има закони и в природата и ние сме в нея.Бързо оздравяване на детето и спокоен ден на всички майки. Kiss Kiss
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #691 -: Септември 10, 2010, 09:36:29 »

mersi mnogo bebe ;)A ti kak se 4uvstva6 dnes mili4ka?Huh?
Активен
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #692 -: Септември 10, 2010, 01:36:08 »

Хора, не знам за вас, но на мене от днешното земетресение ми прилоша. Имах чувството, че ще повърна, доста ни разклати тоя път. Но ако продължава в същия дух, скоро ще мога да се похваля с добре трениран вестибуларен апарат Grin
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #693 -: Септември 10, 2010, 09:56:28 »

На мен ми стана дискомфортно след земетресението,уплаших се много,краката ми бяха като желе омекнали и цялата треперих,на момента не знаех каква реакция да извадя,но ми размина,разбирасе и след поемането на ривотрил.
Активен
bebe
Гост
« Отговор #694 -: Септември 11, 2010, 08:49:05 »

Увеличаваме се,увеличаваме се,абе това заразно ли е? Вирус,пандемия-ужас Roll Eyes Huh? Боже,колко хора-страдащи и то млади Angry Живота,ежедневието,несигурността,болката,страха се натрупват и избива на ПР и ПА. Много ми е мъчно и трудно като гледам и слушам за лошите неща в живота,а дали ни правят те по-силни или обратното:затворени,страхливци зад прозорците ,които се чудят как да се отърсят от това положение.  Както и да е нека сме добри,да се усмихваме,желая го на всички и мн Kiss Kiss
Активен
bebe
Гост
« Отговор #695 -: Септември 11, 2010, 10:39:24 »

Хора, не знам за вас, но на мене от днешното земетресение ми прилоша. Имах чувството, че ще повърна, доста ни разклати тоя път. Но ако продължава в същия дух, скоро ще мога да се похваля с добре трениран вестибуларен апарат Grin
[/quote  Четете в www.blitz.bg  за земетресенията и как се отразява на здравето ни
Активен
bebe
Гост
« Отговор #696 -: Септември 11, 2010, 10:40:49 »

Дано съм полезна с тази статия Wink Kiss
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #697 -: Септември 14, 2010, 05:02:53 »

Искам да ви кажа, че от известно време се влоших и причината я отдавам на проблемите в работата ми и конкретно с ръководството. Докато ме е нямало, са станали известни промени, повечето не в моя полза. И сега съм под лупа и голямо напрежение. В резултат почти постоянно съм ужасно зле, особено когато ми седят зад гърба, изцяло блокирам, правя елементарни грешки, не мога да си свърша работата, защото вместо да се съсредоточа в нея, аз започвам да се тревожа и да чакам следващата забележка, която приемам мн навътре и се тормозя доста след като съм си тръгнала. Това включва безсънни нощи, умора през деня, болки в корема, треперене, ускорен пулс (около 130 стига), трепери ми дясното око, сковава ми се тялото (то е и от заседяване, защото почти не ставам от компа). Не мога да ям, гърлото ме стяга, повръща ми се и съм с почти перманентно разстройство, не знам дали от стомаха ми още е останало нещо. Нося си обяд и го хвърлям. Ужасявам се от мисълта за следващия работен ден, а преди идвах с голямо желание. Какво ще ме посъветвате? Как да го преодолея? Знам, че да си тръгна, е бягство, а не решение, но просто вече едвам издържам...  
Активен

sheri76
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #698 -: Септември 14, 2010, 05:33:19 »

Слушай Скорпи!
Я успокой малко топката, не знам дали ще ме послушаш но това си е твоя избор. Не се паникьосвай толкова. Просто приеми мисълта, че и дори да те махнат от там ти пак ще си това което си, пълна с творчески идеи и много голям потенциал който носиш в себе си. Недей да правиш удоволствието на други около теб като се страхуваш за мястото си. Винаги има и по-добро. Помни, че ти заслужаваш повече от това което получаваш сега, помни, че това което ти се случва в момента е за по-добро.
Активен
Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #699 -: Септември 14, 2010, 05:36:00 »

Според мен не винаги е нужно да се справяме с абсолютно всичко. Дори да приемеш напускането като поражение, за сметка на него ще имаш много спечелени битки. Вероятно работата се явява като дразнител, който провокира и усилва неприятните ти усещания. Според мен от всяка ситуация може да се намери изход, така че съм сигурен, че можеш да си намериш и друга, добра работа.
Активен
bebe
Гост
« Отговор #700 -: Септември 14, 2010, 05:44:59 »

Трудна дилема SKORPI Sad .На тоз живот и на тоз етап-положение Wink,наистина е трудно! И работата ни и живота ни още повече ни объркват Cry и отношение м/у колеги е ще се намери някой да ни подложи я динена я бананена кора Sad гадни сме ,завистливи сме,ако може и човек ще убием е това ,,ЧОВЕЦИ„ли може да ги наречем?Ако можеш и имаш сили ,,бори се,,,но трудно се работи в такава среда и обстановка Undecided Което надделее,то ще правилния избор,а и времето ще покаже.А за коремните неразположения е нормално,те са свързани и главата и червата,те първи реагират на проблемите Wink успех в дилемата Kiss
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #701 -: Септември 14, 2010, 06:19:05 »

Всички сте прави, обаче нали сте наясно, че съветите от сорта "Не се впрягай", "Хич да не ти пука" и "Каквото ще да става, я се успокой" не действат. И няма как да подействат, защото ако бях такъв тип човек, който не си го слагаше на сърце, нямаше и да знам що е то ПР. Обаче съм от чувствителните. И точно на тази чувствителност дължа и професионалните си качества, заради които са ме наели. Но аз съм добра в това, което правя, когато си вярвам, чувствам се харесвана и приета, с една дума, когато имам фенове и публика Smiley Ами очаквам да чуя "Браво", съжалявам! Като ми виснат над главата, губя всичко, което знам и мога. Вече не съм себе си, а нещо, което се опитвам да бъда. Превръщам се в човек, когото не харесвам и не познавам. Ето тук ми идва противоречието. Искам да се изправя и да заявя позицията си, но знам, че после трябва да си тръгна. А не искам.
В момента работата ми е целият ми живот. Нищо друго не правя, освен да идвам до офиса и да се прибирам. А колегите ми и шефката ми бяха плътно зад мен през всичко, което съм преживявала, особено смъртта на приятеля ми... с такова нетърпение ме чакаха да се върна от болнични, просто не разбирам какво става изведнъж... Надявам се да е просто период. Но така или иначе аз трябва да направя така, че тези неща да не ми влияят толкова, колкото в момента. Само още не знам как да го постигна.
Активен

entso
Гост
« Отговор #702 -: Септември 14, 2010, 06:29:57 »

Днес не ми се стои сам. Дали има някой като мен без ангажименти тази вечер и да му се пие биричка? Досега за толкова години никога не съм се срещал с хора с ПР освен тези които съм виждал по кабинетите на докторите.
Активен
bebe
Гост
« Отговор #703 -: Септември 14, 2010, 06:34:31 »

Ами ние почти сме се събрали,но виртуално,освен да си кажем едно ,,НАЗДРАВЕ,,и всеки по-место да ударим по-едно,за наше здраве Wink Grin
Активен
entso
Гост
« Отговор #704 -: Септември 14, 2010, 06:43:20 »

Аз забравих да спомена, че съм в София Cheesy  Наздраве  Wink
Активен
Страници: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА