evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 03:40:55 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 194899 пъти)
dolcetopolina
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #675 -: Септември 08, 2010, 03:19:33 »

Ще си позволя са вмъкна една статия, ще е полезна на всички
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=1253
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #676 -: Септември 08, 2010, 03:40:00 »

Хареса ми статията Wink.Много вярно са го описали.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #677 -: Септември 08, 2010, 05:46:07 »

Я, без да лансирате конкуренцията Grin
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Neli_princesss
Гост
« Отговор #678 -: Септември 09, 2010, 09:41:58 »

ZDRAVEITE I OT MEN...i az sam na tema rak,no na belite drobove,zashtoto ne mi dostiga vazduh,az sashto minah prez insult,infarkt,,,no sega si misla,che imam nqkakva belodrobna nedostatachnost ili rak na belite drobove,a interesnoto e che vecher si spq,nqmam problemi s dishaneto,samo kogato sam budna gi imam.Dnes sam reshila da si vzema edno napravlenie i da otida pri doktor(belodrobni bolesti)da vidime kakvo shte mi kaje ili shte me uspokoi,ili oshte poveche shte me sasipe ???Dano ne mi kaje neshto losho,vapreki,che nie s PR vinagi chakame,nqkoi lekar da ni kaje nai loshoto,nie hem neiskame da e taka,hem go tarsim,inache ne vqrvame na nikoi....NQKOI OT VAS,PREGLEJDAL LI SI E BELITE ROBOVE???IZPADALI LI STE V TAKOVA POLOJENIE DA NE VI DOSTIGA POCHTI<POSTOIANNO VAZDUH?Huh? Kiss
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #679 -: Септември 09, 2010, 10:05:13 »

Всички ги имаме тези неща...кой по-зле кой по-леко. Успокой се и вярвай на лекарите.
Всеки тук е с номера си...аз какво да кажа с моята болка в сърдечната област и моят вечен инфаркт?Huh?
Но така съм вече сумати години и не съм умряла. Вярвай, че ако имаш такова заболяване до сега да си гушнала букета или нещо по-сериозно...сори, че съм така, но искам да разбереш истината и да се усмихнеш Kiss
Активен
bebe
Гост
« Отговор #680 -: Септември 09, 2010, 10:40:01 »

ЕЙ ,НЕЛИ,вземи се в ръце!Тука всички имаме проблеми,имаш дете и ти малко,няма да го гледа майка ти.Ти не отиде на море,защото те е страх,а после мислиш за детето,ако мислеше повече за него да беше там.От това не се умира,и аз си мисля така ,ама не!Ако нямаш сили сама да се справиш,има доктори,пиеш си хапчетата и продължаваш напред,.УСПЕХ Kiss
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #681 -: Септември 09, 2010, 10:43:00 »

mili4kata mersi,no misla,4e nqma da e losho utre da otida na pregled,dosega ne sam hodila za belite drobove,taka shte se uspokoia,naistina,dosega samo sam hodila na nevrolog,psihiatar,sardechno sadovi bolesti i sam si pravila izsledvane na 6titovidnata jleza predi dve godini,kogato se poqvi tva P.R.a sega e red i na drob4etata mi hahahahah.....A ti ne se pritesnqvai za sarceto si ,tva e bolka ot naprejenieto ti,postoiannoto ti naprejenie i strah,i men me bole6e sarde4nata oblast,po edno vreme,pii nevrobex ,tva sa vitamini ot grupa B,mnogo sa dobri,ne e zadaljitelno da ti gi izpisva lekar,moje6 i sama da si gi kupish,a i asperin protekt,mnogo e dobar,az sam pila,prosto e super,daje katocheli di6am po dobre,kogato go piq.... Wink Kiss
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #682 -: Септември 09, 2010, 10:48:14 »

bebe,da sega sajaliavam 4e ne otidoh s neq na moreto,mnogo sajaliavam,tq dnes si pristiga,a doktori kakvo kato ima,kato ne im vqrvam i s palno pravo,te malko narod li umoriha,prosluvutite doktori,edni razbirat,drugi ne,az neim vqrvam,prosto.....da hodih,pih antidepresanti polovin godina i pove4e i edin den reshih i otidoh pri lekarkata i kazah 4e iskam da gi spra,da 4uvstvah se malko po dobre,v smisal nqma6e go toq strah silen i pobarkva6t,no simptomite pak si gi imah,s razlikata,4e ne me be6e voob6te strah,kakvoto 6te6e da mi se slu4va,no ne stava i cial jivot da pie6 uspokoitelni i antidepresanti...
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #683 -: Септември 09, 2010, 01:17:15 »

hei kak ste ostanalite...Mari,skorpi????zdraveite Smiley nadiavam se,4e vie pone ste ok
Активен
bebe
Гост
« Отговор #684 -: Септември 09, 2010, 07:50:16 »

Забелязвам,че тези ,които са добре не влизат във форума и е нормално Wink Останахме почти едни и същи! Хайде,момичета и момчета по-бързо справяне с всички страхове и паники и да останат,само ,,добрите ,,спомени от форума Kiss
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #685 -: Септември 09, 2010, 08:41:46 »

i az sam na sa6toto mnenie mili4ka Grin,verno drugite sa dobre ve4e,za koto se radvam,naistina,dano i nie da se opravim po skoro Kiss
Активен
dani29
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил Ел. поща
« Отговор #686 -: Септември 09, 2010, 10:35:02 »

А тези които продължават да са зле само четат защото нямат сили да пишат.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #687 -: Септември 09, 2010, 11:49:16 »

Аз пък съм добре и чета, и пиша. Cheesy
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #688 -: Септември 10, 2010, 08:08:36 »

Bebe според мен много хора само четат форума,но не пишат(както бях аз),попиват информацията и така.Иска ми се да останат добрите спомени от форума,но все повече хора срещам с такива симптоми като нашите.Така е в този напрегнат,динамичен,изпълнен със стрес живот,който водим в България,и още по зле ще става с нас младите.
Активен
Neli_princesss
Гост
« Отговор #689 -: Септември 10, 2010, 08:32:06 »

skorpi!bravo,radvam se 4e si dobre iskrenno :-*Dnes i az ve4e sam malko po dobre,detenceto mi se pribra sno6ti,samo 4e sas temperatura,sega q 4akam da se sabudi i tragvame na doktor,sega mislite mi sa zaeti sas neinoto ozdravqvane i za men,tolkova ne mislq:).....puk 6te vidime do kraq na denq,za sega sam ekstra,piq si kafence i si pu6a cigarka :DHubav den ot men i spokoen na vsi4ki... Kiss
Активен
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА