evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 17, 2025, 06:57:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Increase Your Instagram Poll Votes with Our Services
[Паническо разстройство]
Damonpoums
Февруари 16, 2025, 05:40:15

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 197309 пъти)
dolcetopolina
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #360 -: Април 20, 2010, 11:26:20 »

Много ми изтръпва и сковава лицето, и ченето, когато се напрегна и притесня. Челото ми се стяга и вените просто ще ми пробият кожата Cry Cry...приличам малко на вампир Undecided
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #361 -: Април 21, 2010, 09:37:06 »

dolcetopolina, не се притеснявай! Знаеш, че изтръпването в мускулите се получава от адреналина, който се освобождава в мускулите, когаот човек се притесни. Така че това усещане по лицето не бива да те смущава.
Активен
Lorri
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил
« Отговор #362 -: Април 21, 2010, 11:18:58 »

Здравейте на всички!
Малко ще се отклоня от темата, но незнам къде да попитам Embarrassed. Някой пил ли е Сероксат, Флуанксол и Ривотрил заедно или поне Флуанксол и Ривотрил. Аз пия Сероксат и Флуанксол в момента, но понякога ми се налага да прибегна и до ривотрила, а незнам дали мога да ги смеся. Huh?
Активен

Ти контролираш ума си , а не той теб!
angelina79
Гост
« Отговор #363 -: Април 21, 2010, 04:52:45 »

вчера бях толкова добре, чувствах се прекрасно и дори се чудех как може да не ми е добре. е, днес съм точно на обратното положение. нещо понастинах и веднага се обадиха моите болежки и край- паниката и хипохондрията дойдоха. пих един валидол- нищо. сега си взех ривотрил половинка, че не се издържа вече. още не съм стигнала до лекаря да си взема рецептата с постоянните лекарства Sad
момичета, как се справяте, ако имате деца, за които да се грижите? аз като изпадна в такова състояние, просто не мога да мръдна. а сега като си дойде половинката и пак ме види такава на дивана, просто не ми се мисли....
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #364 -: Април 21, 2010, 10:31:46 »

Аз мога да ти кажа с много опит. Точно пред детето ме хвана кризата наново след 15 години затишие. Опитах се да не ме усети, но не можах. Мъкнех го с мен по психиатри, защото имаше две седмици ваканция. След като видях колко се уплаши и после все ме следеше да не ми стане нещо се хванах здраво и се опитвах да не му показвам нищо. Занимавах се с него, когато ме хванеше кризата и се разсейвах, но никога повече няма да си позволя да ме види такава.
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #365 -: Април 24, 2010, 11:08:35 »

Не зная дали на вас това ви се отразява, но при мен смяната на мрачно време със слънчево верме направо ме съсипва. Чувствам главата си като под похлупак. Изнервям се страшно много при рязката промяна на времето, особено когато в един ден се сменят бързо слънце мрак, дъжд. Запомнила съм, че това става винаги април май, месец.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #366 -: Април 24, 2010, 01:20:42 »

Здравей,Ари.Направо се чудя вече какво НЕ ни се отразява. Магнитните бури много ме изкарват от релси.Ето днес ми е отвратително. Angry Angry Angry
Активен
eli
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил Ел. поща
« Отговор #367 -: Април 24, 2010, 05:47:22 »

Az sa6o sam nova v tozi forum.Moeto na prilivi i otlivi.Na4aloto be6e predi 10 god.Varna se predi 2 i o6e ne moga da se spravq,za6oto po ste4enie na obstoqtelstvata sega nqma s kogo da razgovarqm.Parviq pat se spravih sama bez lekari i lekarstva i sega otnovo se opitvam po sa6iq na4in,vapreki,4e mi e mnogo trudno.Krepqt me decata mi i misalta 4e ima nqkakva sila ,koqto otnovo 6e me prevarne v momi4eto s nai usmiohnatite o4i kakto me nari4aha vsi4ki.Za6oto ima tolkova hora ,koito sa tegko bolni,a imat tolkova silna vqra i volq za givot,a pri men vsi4ko e v glavata mi.A sa6o ima nqkakva sila ,koqto ni zakrilq.kakto kazva Madlen Algafari"Nqma lekar i hap4e,koeto da ti pomogne,ako ne si pomogne6 sam."A az mislq,4e ako se dade6 na straha,toi 6e te ubie.
Активен
eli
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #368 -: Април 24, 2010, 07:15:28 »

Na men sa6o mi vliae lo6oto vreme,a naposledak postoqnno e takova.Nai gadno mi e ve4er,kogato se stamni.Dobre pone ,4e denq porasna.Za6oto imam 4uvstvoto 4e ,kogato se stamni 6e poludeq.
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 90

Профил
« Отговор #369 -: Април 24, 2010, 07:19:57 »

Здравей, Ели! Каква беше причината според теб да се възвърнат паническите атаки. Питам те, защото аз също съм в ремисия и нямам панически атаки от месеци. Искам да разбера какво може да ги върне? Може би някакъв стрес?
Активен
eli
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #370 -: Април 24, 2010, 07:49:17 »

Zdr Boyna.Kogato zabremenqh s da6eri4kata mi v 6  mesec legah za zadarjane i mi zabraniha da se dvija dokato rodq i tova mi doide v pove4e.V bolnicata lejah nepodvigno, postoqnno me preglejdaha i mi obqsnqvaha,4e ako prodaljava taka trqbva da izvadqt bebeto i ot nego zavisi dali 6e ocelee.V protiven slu4ai i dvete 6e umrem.Kazaha mi da izbera moq ili neiniq jivot.Be6e golqm stres ito cql mesec.Dobre 4e rodih zdravo i prekrasno dete.Malko predi tova po4ina moi blizak.Za kapak na vsi4ko nqmam nikakvo razbirane ot strana na piqnia mi maj.Prosto mnogo ne6a mi se stovariha i vsi4ko mi doide v pove4e.
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 90

Профил
« Отговор #371 -: Април 25, 2010, 01:36:49 »

Ели, явно си се изплашила много от самата ситуация и отговорностите, които имаш и това е породило връщането на ПА. Ще успееш да се справиш пак! Първият път приложи ли нещо по-специално, което да ти помогне?
Активен
eli
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #372 -: Април 25, 2010, 05:11:42 »

Zdr Boyana.Parviat pat go preodolqh bez lekarstva i terapii blagodarenie na razgovorite i podkrepata na sestra mi i zet mi.Te sa edin vid moite psihoterapevti.No sega po ste4enie na obstoqtelstvata ne moga da govorq s tqh i mi e mnogo trudno.
Активен
b64
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил
« Отговор #373 -: Април 26, 2010, 10:57:01 »

Здравейте,от скоро съм регистриран в този форум.Проблемите ми започнаха от месец октомври 2009г.Трябваше обаче да мине доста време докато се разбере че проблема не е кардиологичен а от друго естество.Това обаче съвсем не значи че живота ми до този момент е комфортен.Почти всеки ден изпитвам или стягане в гърдите или тъпа болка в главата с размазано зрение или изпотяване,студенина в крайниците,куркане на червата,парене в стмаха.По принцип работя с хора и за сега успявам да прикривам тези проблеми но това ми струва доста усилия.Намирам лек в дългите разходки(по някога минавам до 7-8 км) сред природата,особено сега когато е един от най красивите сезони.Вчера също бяхме на излет сред природата и се чувствах супер през целия ден но вечерта след 12 часа започна една криза,почти до 3 през ноща ме стягаше сърцето,взех един валидол и най на края съм заспал.Сутринта обаче беше още по страшно.Толкова напрегнат вътрешно не съм се чувствал.Не мога да пиша огромното вътрешно напрежение.Принудих се и взех половин таблетка  лексотан след което съм заспал.Нямам на представа защо се почувствах така тази сутрин веднага след събуждането си.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #374 -: Април 26, 2010, 03:52:31 »

Здравей, ето и един като мен.
Аз имам същите оплаквания като теб и вече 15 години си ги нося със себе си. Когато съм дорбе знам, че проблема не е кардиологичен, но когато дойде ПА и болките стягането вече забравям, че проблема е друг и изпадам в паника. Не се тревожи позитивно мислене. Ето днеска бях напред, но сега не знам какво ми стана и започнах да усещам : задуха, болка, стягане, но карах колело...ха, сега може ли човек с мойто състояние да кара колело???
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА