evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 15, 2025, 12:49:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 197266 пъти)
toni_d
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #345 -: Април 18, 2010, 11:10:22 »

и да знаете нещо от мен точно тези които се правят че нямат никакви проблеми имат най-много
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #346 -: Април 19, 2010, 09:16:54 »

toni d,я сподели на теб какъв ти е проблема?Ти от тези ли си " които се правят че нямат никакви проблеми "?Прекалено агресивни съвети раздаваш.Този негативизъм към нас всичките във този форум маска ли е и какво се крие зад нея Huh?.Мисля,че и идея си нямаш как се искарва една паническа атака,да не говорим за години с такива.Сподели има ли причина да си в този форум,така поне ще разберем, имат ли основание критиките които ни отправяш.

Кокото до мен,днес се чувствам страхотно.Желая ви го и на вас Kiss
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #347 -: Април 19, 2010, 01:00:11 »

не виждам нищо агресивно в това,че ви казвам да имате повече вяра и надежда и да мислите позитивно. като страничен човек го правя, не страдам но съм съпричастен, отстрани изгледжа различно като да се въртиш в омагьосан кръг между страхове и параноя и голям негативизъм,мисля си че ако съм директен и ви кажа какво мисля ще съм полезен не само да казваш че всичко ще се оправи а да повярваш че ще се случи и да имаш силата и волята.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #348 -: Април 19, 2010, 01:26:46 »

Подкрепям didi,и аз се чудя какво правиш тук?След като си нямал-а  ПА и не си психиатър или психолог просто не знаеш какво е да имаш криза.И съветите ти не ни помагат по никакъв начин,а това да мислим позитивно и ,че нищо ни няма го чуваме и от близките си всеки ден.Намери друг форум в който да бъдеш полезен-зна.А и постовете ти въобще не ми допадат.Нямаме нужда от нападки и от критики.Достатъчно сме изнервени от състоянието си,да ни дразниш и ти допълнително! Angry
Активен
lemi
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил
« Отговор #349 -: Април 19, 2010, 02:03:23 »

Здравейте!
Моля ви, не й/му обръщайте внимание, и без това си имаме достатъчно грижи (о, как гадно ми прозвуча това).
Мислех си тия дни, че на всички ни липсва точно топлината и добрата дума, а за прегръдката да не говорим...
Имаме нужда някой да ни изслуша и приласкае, за да се почувстваме сигурни и отново да повярваме в себе си - това всъщност е основният ни проблем Smiley
Защото, както виждам всички сме достатъчно интелигентни да разберем, че всичките ни проблеми са илюзия на мозъка, но... ние не можем да се справим с тази илюзия сами за жалост...
Колко от вас, освен с психиатъра са споделяли своя проблем с ПР с приятел...
Аз лично не съм, опитвала съм няколко пъти, но никой не иска да ме изслуша - казват ми - глупости, я се стегни Smiley
Много усмивки ви изпращам на всички - дано ви помогнат!!!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #350 -: Април 19, 2010, 02:14:10 »

Хора, недейте така. Човека прави това, което мисли, че може би ще помогне. Знаете ли на мен колко пъти са ми помагали, когато някой ми е говорил малко по-троснато или леко ми се скара. Така си казвам...абе, тоя какво иска да не си мисли, че не мога да се справя.
Недейте само да искаме съжаление и милост от хората. Точно заради това, че те не знаят какво е често пъти се мъчат по какви ли не начини да помогнат. Никой не иска да ви обиди нито да ви се смее насреща...сигурна съм, че и този човек не иска.
Дайте му шанс да ги помогне и се опитайте да видите силата в думите му.
« Последна редакция: Април 19, 2010, 02:16:04 от dolcetopolina » Активен
angelina79
Гост
« Отговор #351 -: Април 19, 2010, 02:54:28 »

колко съм се наслушала на това да се стегнеш и подобен род шамари. е, стягане току-така не става. аз се стягах с месеци, все по-лошо става. утре си започвам хапчетата.
по цял ден треперя докато стане 4 часа да си взема детето от градина, защото ми предстои излизане. това не е живот.
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #352 -: Април 19, 2010, 04:15:47 »

Момичета, хубаво е да общуваме и с хора, които нямат нашето страдание. Тъкмо така ще ни бъде лесно и в реалния живота да го правим - да накараме и другите да ни разбират. Според мен е добре да общуваме с всякакви хора, включително и с такива ,които се опитват да ни повдигнат духа!
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #353 -: Април 19, 2010, 04:37:21 »

Аз не прочетох да ни повдига духа по някакъв начин Huh? Изобщо няма представа от П.На мен изобщо не ми помага!
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #354 -: Април 19, 2010, 05:03:30 »

Съгласна съм ari,че трябва да общуваме и с хора които нямат нашия проблем,но лично аз предпочитам когато говоря с такъв човек да го гледам в очите.Те са душата на човека и в тях мога да прочета има ли въобще смисъл да споделям проблема си,ако той не ме разбира/не става въпрос за съчувствие,не се нуждая от съжаление/Колкото до повдигане на духа от непознат,който е готов да ме раздруса Roll Eyes...е май няма да стане.Предпочитам топла дума от вас,които ме разбирате и сте готови/както и го правите/да ми дадете кураж и подкрепа.Този форум и всички вие ми помогнахте много в справянето с ПА и сега успявам да ги блокирам преди да ме връхлетят истински,за което много ви благодаря Kiss
Активен
lora
Гост
« Отговор #355 -: Април 19, 2010, 05:17:59 »

Всички общуваме с хора,нормални хора,които ни обичат опитват се да ни разберат и в повечето случаи дори ни приемат с тези наши "чудатости".Но колко от вас когато разговарят с тях за ПР.виждат ,че ги разбират?Само който го е преживял ще ви разбере.Това е форум за ПР..Тук е мястото да си кажем болката ,да дадем съвет,да поискаме такъв,форуми много ,но ние за това сме тук,за подкепа.Не мисля,че човек който няма ПР. има място тук.Прочетох постовете на Тони Д,само думи за вяра и т.н.Да вярата е чудесно нещо,но аз лично с нея само не се оправям.Още по малко ще ми помогне кото казва,че тук само се жалваме и нищо не правим.Всеки сам си знае колко му е коствала всяка една малка победа надПР.,а той/тя знае ли?
Извинявам се за дългия пост,но дори рядко да пиша ,аз ви чета и ви разбирам.
« Последна редакция: Април 19, 2010, 05:20:37 от lora » Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #356 -: Април 20, 2010, 12:47:15 »

ето вижте колко уверени и нападателни станахте,дори мари излиза вече от 1 година и започва да придобива по-голяма увереност започнахте да проявявате характер и да нападате открито, по-рано бяхте по неуверени за търпеливи сега открито си показвате недоволството това за мен си е напредък. ако това ви отпуска продължавайте да критикувате, това помага не се примирявайте с положението си.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #357 -: Април 20, 2010, 01:50:22 »

За мен ли говориш в поста си? Huh? Че излизам! Аз винаги съм излизала,и дори си карам колата даже и да ми е зле!
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #358 -: Април 20, 2010, 10:21:23 »

toni d,виждам моето момче,че сериозно се "интересуваш"от нашите проблеми.Имам един съвет към теб-защо не се запишеш да учиш?Има специалност консултативна и приложна психология,кокато разбереш за какво става въпрос заповядай отново при нас със съвети/надявам се по ценни/А сега просто не се вкарвай в излишни филми.Днес ми е толкова скапано,че твоите постове наистина ме издразниха.Ако това е била целта ти.....е успя поне с мен Angry.
Желая на всички лека и безпроблемна нощ Kiss
Активен
нана
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 41

Профил
« Отговор #359 -: Април 20, 2010, 10:39:52 »

и аз излизам от 10 год съм винаги и само с придружител  и то дотолкова че като изляза се тормозя само и единствено да не загубя придружителя си, такава каша ми е в главата,
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА