evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 10:44:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 196364 пъти)
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #165 -: Февруари 23, 2010, 10:23:11 »

Съветът ми е ако преминаваш през тежък период и имаш проблеми точно сега не сменяй лекарствата. Изчакай малко. Спедили какво ти се е случило, ако желаеш, слънчев ден!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #166 -: Февруари 24, 2010, 02:08:19 »

Ето ме днеска и мен отново с проблем. Знам, че ми няма нищо знам, че всичко е просто внушение и страх, но тази сутрин болката в гърдите отново се завърна. Запазих самообладание, но леко имам мисли, че може да е нещо сериозно...опитвам се да не получа ПА ами само леко нервно напрежение.
Лек ден на всички  Kiss
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #167 -: Февруари 24, 2010, 02:41:33 »

dolcetopolina, аз пак ще давам пример с наближаващото пълнолуние, защото пълнолунието въздейства върху тялото и всички невралгични болки се засилват, така е и при теб, болката в гърдите е невралгична и тя се е засилила от наближаващото пълнолуние. Няма страшно, не се страхувай, след ден-два ще отмине, може и по-скоро Wink
Активен
bebe
Гост
« Отговор #168 -: Февруари 24, 2010, 03:27:29 »

Всеки ден,едно и също.....страх,страх и една голяма паника !На мен ми е много трудно да живея в тая магия! Никога не съм мислила ,че човек мойе да има такива проблеми.Колкото и да се мъча не става.Тези които са се оправили не им вярвам.Това не е предмет да го захвърлиш и да кажеш -отървах се.Това е с нас,това е в нас ,това е наша сянка и е по силна от нас.Все едно да те пуснат срещу глутница кучета и да кажеш ,че не се страхуваш.Аз ги обичам ,но като се вдигне тоя адреналин,не мога да си намеря място!Няма решение,само се заблуждаваме,а това чудо е по-силно от нас.Всички казват-вземи се в ръце,то е в теб,в твоята глава,ДА ама НЕ !!Стоя си в къщи и дремя и чакам и КАКВОЧАКАМ и аз не знам.Да съмне да мръкне и дните минават.Дори сме в тежест на семейството си.Много мислим.много сме чуствителни ,а не трябва да се даваме на упреците,на лошите думи.Тоя живот не е за нас,поне за мен е не ми се умира, но забравих какво е удоволствие от живота....Успех на всички като мен Kiss Kiss
Активен
poopo
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил
« Отговор #169 -: Февруари 24, 2010, 04:08:06 »

Всеки ден,едно и също.....страх,страх и една голяма паника !На мен ми е много трудно да живея в тая магия! Никога не съм мислила ,че човек мойе да има такива проблеми.Колкото и да се мъча не става.Тези които са се оправили не им вярвам.Това не е предмет да го захвърлиш и да кажеш -отървах се.Това е с нас,това е в нас ,това е наша сянка и е по силна от нас.Все едно да те пуснат срещу глутница кучета и да кажеш ,че не се страхуваш.Аз ги обичам ,но като се вдигне тоя адреналин,не мога да си намеря място!Няма решение,само се заблуждаваме,а това чудо е по-силно от нас.Всички казват-вземи се в ръце,то е в теб,в твоята глава,ДА ама НЕ !!Стоя си в къщи и дремя и чакам и КАКВОЧАКАМ и аз не знам.Да съмне да мръкне и дните минават.Дори сме в тежест на семейството си.Много мислим.много сме чуствителни ,а не трябва да се даваме на упреците,на лошите думи.Тоя живот не е за нас,поне за мен е не ми се умира, но забравих какво е удоволствие от живота....Успех на всички като мен Kiss Kiss

Провокира ме написаното от теб, че не вярваш на тези които са се оправили.Ето ме, аз съм една от тях.....и в какво точно не вярваш?Huh?
Активен

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #170 -: Февруари 25, 2010, 08:20:42 »

Здравейте всички.Аз изчезнах за известно време от хоризонта,но...много работа.Чета ви редовно,но нямах време да пиша.bebe,дай малко оптимизъм момиче.Сега си може би в по-тежък период,но след някой друг ден ще си по-добре и даже ще се чудиш как си могла да напишеш това/доста е отчайващо/ Ходила ли си на пси?Пиеш ли лекарства?                                                       poopo,не че защитавам bebe,на аз сащо бих казала,че няма НАПЪЛНО излекувани от ПР.Аз от лятото на 2003 година до октомври 2009г. бях без лекарства ,без кризи,просто всичко беше ок и аз бях убедена,че всичко е приключило...да ама не .Преживях доста голям стрес,който провокира наново ПР.В момента съм на золофт,чувствам се много по добре,но ще го пия до есента.Предишното лечение ми беше също около година.Така,че според мен нашата психика е вече много крехка и лесно може да бъде разклатена отнаво.                                            Желая лека вечер на всички и дано не съм ви отекчила. Kiss
Активен
nikita111
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #171 -: Февруари 25, 2010, 09:58:56 »

Здравей  poopo,скоро потърсих съвет в един сайт относно моя проблем Антропофобия и с мен се свърза човек с nickname socratt,кйто ме насочи тук и каза,че мога да се обърна за помощ към теб.Кой специалист би ми помогнал?

Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #172 -: Февруари 26, 2010, 09:04:15 »

Ето и на мен какво ми се случи вечерта  Cry
Както си спях започнах да изпитвам, че потъвам някъде и ми се вие свят. Веднага дойде сърцебиенето и стягането в гърдите, и усещането, че получавам инфаркт, това нали е ПА...защото винаги на това съм залага, но реших да попитам, но най-вече как може като спим да получим ПА  Cry Cry Cry
Активен
Ari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #173 -: Февруари 26, 2010, 11:12:28 »

Паническа атака е. Има нощни панически атаки, dolcetopolina.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #174 -: Февруари 26, 2010, 12:07:15 »

Здравейте,при мен кризите много зачестиха.Всеки ден по няколко.От тия ужасните.Даже и ривотрила не помага.Прилошаване ,сърцебиене-това прилошаване в стомаха ме побърква.Постоянно си мисля че ще умра.И аз като didi.бях добре 9 г.но вижте ме сега Cry.Снощи имах болка и стягане в гърдите,и сякаш мозъка ме болеше.Не мога да се съвзема и това е!Пишете вие как сте?Описвайте подробно кризите,че и аз като dolcetopolina,вече се съмнявам дали са ПА... Huh?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #175 -: Февруари 26, 2010, 05:56:30 »

Как можеш да получиш ПА докато спиш...
Активен
Ari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #176 -: Февруари 26, 2010, 06:55:55 »

Нощните паничесик атаки се получават в нещо каот полусънно състояни, когаот нито спиш нито си буден, забравих точно как се нарича тази фаза на съня, тя приличала нещо подобно на хипнотично състояние или потъване, както пишеш ти. Това потъване предизвиква страх и така се появяват ПА.
Мари, прилошаването в стомаха го имам и аз и то е част от симптоматиката на ПА.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #177 -: Февруари 26, 2010, 07:38:27 »

Здравей  poopo,скоро потърсих съвет в един сайт относно моя проблем Антропофобия и с мен се свърза човек с nickname socratt,кйто ме насочи тук и каза,че мога да се обърна за помощ към теб.Кой специалист би ми помогнал?

nikita111, здравей. Антропофобията е страх от хора. Ти социална фобия ли имаш?
Активен
nikita111
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #178 -: Февруари 27, 2010, 11:47:32 »

nikita111, здравей. Антропофобията е страх от хора. Ти социална фобия ли имаш?

Здравей Dimcho,да това е социална фобия и търся специалист,който се занимава с тези проблеми.Можеш ли да ми помогнеш с някъква информация ?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #179 -: Февруари 27, 2010, 12:15:27 »

Не искам да се меся в разговора, но аз имам страх от болести и да седя самичка. Обърнах се към специалист, но нещата не стават само с помоща на даденият човек...всичко отново опира до нас и начина на мислене.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА