evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 26, 2025, 09:22:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2
  Изпечатай  
Автор Тема: Помогнете ми , моля!  (Прочетена 4726 пъти)
Hero90
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« -: Юни 08, 2009, 11:13:45 »

Пиша за първи път и търся спешна помощ. От няколко дни съм се затворил в нас и не излизам никъде. Постоянно съм с панически атаки. Звънях на бърза помощ идваха няколко пъти ,но ми казаха да постърся психиатрична помощ. Лошото е че не мога да излизам, а доколкото знам психиатрите не посещават домовете. Ако някой знае психиатър , които има посещение по домовете, нека ми пише. Казват ми да взема такси, но аз не мога да излизам от нас а камо ли да пътувам. Спасението е някой лекар психиатър да ме посети вкъщи, пък мойте близки ще ми вземат лекарства, които са нужни. Моля да ми помогнете!
Шашнал съм се, забравих да пиша ,че съм от София и става дума за психиатър , който е в София.
« Последна редакция: Юни 08, 2009, 11:20:49 от Hero90 » Активен
ru
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 122

Профил
« Отговор #1 -: Юни 08, 2009, 12:04:18 »

Здравей, Hero90! Разбирам как се чувстваш, но се опитай да се успокоиш, доколкото ти е възможно. Нали знаеш, че всичко е вътре в теб и ти най- добре можеш да си помогнеш. Освен това предполагам знаеш, че от това не се умира ,само се мъчиш. Четох, че от център за психично здраве "Адаптация" предлагат услуга посещение по домовете. Ако искаш пробвай да се свържеш с тях и влез в сайта им да прочетеш повече. Ето ти координати:

Телефон:
02/983-60-23

Е-mail:
office@adaptacia.info
 Надявам се да съм ти помогнала поне малко. Желая ти успех!
Активен
Hero90
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #2 -: Юни 08, 2009, 12:08:05 »

Жива и здрава да си, ru!Благодаря ти!
Активен
ru
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 122

Профил
« Отговор #3 -: Юни 08, 2009, 06:39:12 »

Моля, за нищо! Това е най-малкото, което мога да направя и дано да ти е било от полза, защото аз самата не съм ползвала тези услуги и не съм сигурна дали наистина ги предлагат или е само на думи. Пиши, ако искаш какво е станало.
Активен
doreto_75
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: Юни 16, 2009, 11:33:50 »

ЗДРАВЕЙТЕ   АЗ СЪМ ОТ ШУМЕН  И СЪМ НА 34 ГОДИНИ  ИМАМ   ПР   ОТ 5 г ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ ОПЕРИРАТ РЪКАТА НА ДЪЩЕРЯ МИ НЯ Е НА 9г И БЕЗ МЕН НЕ МОЖЕ ИЗПИТВАМ УЖАС ОТ БОЛНИЦИ А ТРЯБВА СПОРЕД ЛЕКАРЯ ДА СТОИМ 1 СЕДМИЦА ОПЕРАЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ ВЪВ ВАРНА  ОСОБЕНО ВЧУЖД ГРАД ОСОБЕНО В БОЛНИЦА НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ НАДЯВАМ СЕ НА РИВОТРИЛА НО НАЛИ АЗ ЩЕ Я ГЛЕДАМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДРОГИРАМ С ЛЕКАРСТВА А И ЩЕ СТРЕСИРАМ ДЕТЕТО БОЖЕ НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СТАНЕ СРАМУВАМ СЕ ОТ ТОВА МНОГО  ДАЛИ АКО КАЖА НА ЛЕКАРЯ НЯМА ДА РАЗРЕШИ ДА ПУСНАТ ОЩЕ ЕДИН ЧОВЕК ОСВЕН МЕН  МОЕТО ПР СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОВА ЧЕ КОГАТО СЪМ НА ЧУЖДО МЯСТО ПОЛУЧА ЛИ КРИЗА ИСКАМ ВЕДНАГА ДА СЕ ПРИБЕРА  В НАС  А В ТАЗИ СИТУАЦИЯ  НЯМА КАК ДА СЕ ПРИБЕРА КОГАТО СИ ИСКАМ АКО ПОЛУЧА КРИЗА ПРЕЗ НОЩА ТАМ СРЕД НЕПОЗНАТИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ  МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ ЧЕ ХЛЕНЧА НО ВИЕ САМИ ЗНАЕТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КРИЗА ОТ ПР
Активен
Boyana
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 90

Профил
« Отговор #5 -: Юни 17, 2009, 10:58:39 »

Мила Доре, напълно те разбирам и те подкрепям! Съветът ми към теб е следния. Говори с лекуващия лекар и кажи за проблема, потърси помощ, нека и друг човек да бъде около вас ако е възможно, така ти ще се чувстваш по-сигурна и разбрана. Така ще чувстваш и двете ви защитени. Не се притеснявай да кажеш на лекарите за проблема!С теб съм и ти стискам палци всичко да мине добре!
Активен
poopo
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил
« Отговор #6 -: Юни 17, 2009, 02:14:51 »

Според мен трябва да се изправиш срещу страхът си.И аз съм изживяла същото, още повече че синът ми беше бебе и с много по тежка диагноза и наистина се нуждаеше денонощно от мен.В края на краищата ти знаеш, че от това нито се припада нито се умира.Пък си и в болница, в ръцете на най-добрите лекари.Каквото и да ти стане, те са там.Реагират на момента.Но знаеш как риагират медицинските лица на диагнозата ПР.Звучи им несериозно.Никога не съм споделяла това, защото ме е било срам.Все пак исках да покажа че съм силна, а и заради детето.Всъщност даваш ли си сметка, как изглеждаш в неговите очи.Нали ти си му опората там и трябва да го успокояваш.Повярвай ми знам как се чувстваш.Но искам и да ти кажа, че сега когато съм "излекувана" тези страхове ми изглеждат направо смешни ....и не толкова. Силата е в теб момиче, просто трябва да я пуснеш, престани да мислиш за себе си, сега си нужна на дедето. Дано не ти прозвуча като егоист, но не давай воля на страховете си.От това няма да спечелиш нищо, само ще задълбаеш още толкова.
Активен

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
doreto_75
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил Ел. поща
« Отговор #7 -: Юни 18, 2009, 10:52:17 »

благодаря ви за съветите Прави сте трябва да се изправя срещу страховете си но си мислех да започна малко по малко ане с болница и то в чужд град Чувствам се голяма егоистка спрямо детето аз само за себеси мисля как ще пренощувам в болницатаПритеснявам се какво ще си помислят другите за мен затова като получа криза  бягам и искам да се скрия от целия свят Немога да повярвам че това се случва на мен  Аз съм била винаги силен човек справях се с всичко а сега съм една страхливка на която дори собствената и дъщеря не може да разчита Следя се постоянно забелязвам че напоследък само се уплаквам все хленча че не съм добре и се си мисля лоши неща Незнам приятелите ми как ме търпят Вече взе да ми писва от това  трябва да сложа край на всяка цена  Научих много от този форум и се радвам че мога да споделя всичко това с хора които ще ме разберат
Активен
stela77
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 41

Профил Ел. поща
« Отговор #8 -: Юни 19, 2009, 07:51:00 »

Доре не си само ти която се оплакваш и хленчиш аз също съм така и това те кара да изпитваш яд към страха за дето те прави слаба но мсеки ден си казвам че нищо ми няма и дори започнах да излизам предстои ми пътуване и то неотложно до един град и мисълта ме убива но каквото е писано ще стане не трябва сами да се страхуваме след като няма да ни стане нещо например припадък или нещо по-лошо ще трябва да се изправим пред страха и да го преодоляваме все пак до сега сме оцелели
Активен

преди всичко бъди себе си
lesly
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #9 -: Юни 19, 2009, 10:10:13 »

Момичета, нека да си дадем шанс да се оправим, без да се напрягаме излишно. Никой от нас не виновен за състоянието, това е тежко състояние в някои страни дори води до временна инвалидност. Така че, колкото зависи от нас, толкова зависи и от психиката и от организма, дайте време, за да успее организма да се справи.Не се напрягайте и обвинявайте, ние не сме виновни за състоянието си и не може в миг да се излекуваме от него ,нужно е време.Така че , doreto_75 потърси помощ от близките си, защото не само детето ти, но и ти имаш здравословен проблем, както всички ние тук.Потърси помощ от близките си, за да мине всичко нормално и по-спокойно.
Активен
nelodon
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил Ел. поща
« Отговор #10 -: Юни 23, 2009, 03:41:37 »

ОТ 3 ГОДИНИ МЕ ЛЕКУВАТ ОТ ПАНИ4ЕСКО РАЗТРОИСТВО И ЗА СЕГА НЯМА НИКАКАВ ЕФЕКТ МОЛЯ ВИ КАКЖО ДА НАПРАВЯ ИСКАМ ЛЕКАР КОИТО ДА МЕ ИЗСЛУ6ВА НЕ ДА МИ ПРЕДПИСВА НЕКВИ ЛЕКАРСТВА ИСКАМ 4ОЖЕК НА КОИТО МОГА ДА МУ СЕ ДОВЕРЯ И ПО4НЕМ ОТ НЯКАДЕ КАЖЕТЕ МИ ЗА НЯКОИ ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ
Активен
melsa
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #11 -: Юни 26, 2009, 12:05:21 »

здравей nelodon, мога да ти помогна, аз съм преживял същото, но не става бързо нито лесно. Помогнах на доста хора да се съвземат от ужаса и да се научат да живеят нормално отново. Това, което ти се случва е просто недостиг на серотонин. Само човек като мен може да разбере как може да се излезе от това състояниеОбръщам се и към всички, които имат нужда от такава помощ. телефонът ми е 0888303253
Активен
DESSO
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #12 -: Август 12, 2009, 04:19:11 »

MISLQ  4E PREPARATAT "  SEROTONIN " 6TE TI SVAR6I  DOBRA  RABOTA
Активен
chiburashka
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил
« Отговор #13 -: Август 12, 2009, 11:10:23 »

zdr priyateli, sachustvam vi zashtoto i az sam bila kato vas. nyama strashno az se izlekuvah znachi mozhete i vie i to za cjal zhivot. za men problema se reshi s cipralex preporuchvam vi go, no se pie godina i polovina. purviya mesec e uzhasno, vie ti se svyat povrushta ti se, ne  ti se jade abe ad i posle v mig vsichko izchezva.chustvash se silen palnocenenchovek zapochnah da pravya neshta za koito ne smeeh i da si pomislja kato naprimer da izkaram knizhka i da hodya po tri puti na more heheheheheheh.predi pri misalta da napusna sofija i se shvashtah ot uzhas.potarsete dolktor anetA ANICHKINA ili stojanova. i nai vazhnoto veche nyamam strah priemam pa kato chast ot haraktera mi prosto sam strahliva i mozhe nyakoga ot neshto da mi se uchesti pulsa, no samo tova .pila sam seropram pochustvah se po zle. i priyateli pomislete pri men pa ekogato imam njakakuv problem.lekarite kazaha chepa ne e bolest nishto ni nyama po zdravi sme ot vsichki a s pa bjagame ot neshto predpochitame da mislim za simptomite i bolestta otkolkoto da se spravim s problema. pa e nashata zakrila kazvame nemoga da go napravja zashtoto sam zle ili bolen, no tova e samo izvinenie.
Активен
dnil
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 101

Върнах си живота

Профил
« Отговор #14 -: Август 16, 2009, 03:25:40 »

Здравей чибурашка. В този дух искам само да кажа, че се лекувам с ципралекс от 1 месец и само за 2 седмици вече съм нов човек. Бях с ПА и депресия, но толкова бързо няма и помен вече. Ти сега пиеш ли още ципралекс? Ако не - кога го спря?
Активен

Който търси - намира!
Който желае - постига!
Страници: [1] 2
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА