evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 03:02:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Опитах "трева" и получих атака  (Прочетена 7369 пъти)
fararina
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил
« -: Март 25, 2009, 10:29:23 »

Здравейте. Преди няколко седмици опитах "трева" за първи път и изпитах ужасни усещания. Пуших трева за първи път и затова смятам че тя е причината за тях. Изведнъж сърцето ми започна да бие много бързо и силно и аз започнах да се движа постоянно. Изпитах усещането че с мен ще се случи нещо страшно. Силният шум правеше усещанията още по-силни. Мислех, че получавам сърдечен удар. Тези усещания продължиха няколко часа.
Мисълта ми е  може ли тези усещания да се завърнат? Какво може да се случи по-нататък?
Активен
fen 1
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 40

Профил
« Отговор #1 -: Март 25, 2009, 01:39:39 »

здр,ами какво да ти кажа аз пуших трева 3 години и когато беше по-силна получавах симтоми на нереалност,хората и всичко около мен ми се струваха някак непознати,плашещи и получавах атака от това.най-добре е да не опитваш повече защото може да си задалбочиш проблема и да си докараш като мене някое паническо разтройство.и не забравяй ,ако се чувсваш зле кажи на личния лекар той ще те посъветва какво да правиш.
Активен
fararina
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Март 26, 2009, 09:59:54 »

Здрасти. Искам да те попитам още нещо. Ти от тревата ли разви ПР? Щото ми се струва, че последните дни при напрежение получавам нещо подобно, както когато пуших.
Активен
fen 1
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 40

Профил
« Отговор #3 -: Март 26, 2009, 05:46:24 »

да от тревата развих пр.най-зле ми се отрази спирането.гадна работа
Активен
fararina
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Март 26, 2009, 09:12:52 »

Знаеш ли на мен ми се замайва главата по същия начин и когато пуша цигари, имам някакво подобно напрежение и ме е страх да не продължи. Ти пушиш ли?
Активен
Rado
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« Отговор #5 -: Март 27, 2009, 09:22:47 »

Искам да ти кажа, че и аз пуша цигари и особено сутрин като запалвам първата си цигара усещам едно замайване като твоето.
Активен
hexagonal
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #6 -: Март 31, 2009, 12:33:41 »

здравейте колеги страхливковци! ;Dще бъда малко разточителен но се надявам да не ви доскучее това което ще ви напиша и че ще ви бъде интересно да го прочетете.та значи аз бях на 17 когато получих първата си паник атака,това беше в последствие че бях много натоварен от грижи и проблеми и понеже съм пич един ден с едни мои съоченици в двора на училището излязохме да пушим и едно момче изкара една тревица да пушим(аз си пушех преди това но много на рядко с желание..по-често го правех за разчупване на ежедневието и и да имам ко да разказвам после на "копелетата" Grin)аз му отказах първият път но той си дръпна и подаде нататък и когато стигна до него той  ми я хакна под носа и каза кашляики "много е яка братле опитай" ....е аз опитах и си провалих живота...20 минути по късно незнаех къде да се дяна много ми беше кофти,хем не исках да се изложа хем и нямах желанието да "умра" избягах от час и отидох при фелдшерката,тя ми премери кръвното и каза че е бая височко 180/110 беше.нямах си и на представа какво е това ама ме стрестна.по заитересувах се по въпроса и разбрах че мога да получа сърдечен удар,инсулт.бре..инфаркт си рекох доста зле е работата ;Dблъсках си главата цели 3 години и доиде моментът когато ми нямаше нищо(като преди това неизлизах,неможех да пътувам и най-вече да съм далече от мама и тати...)продължих да уча пътувах си обикалях си пак заведения дискотеки и така нататък..но един ден един шибан скапан ден двама мой авери пак изкараха...пуших и нищо ми нямаше.по-късно пак изкараха пуших и "блинг" светна ми страхотната идея че ще умра....аиде ся бягай.бягах около 1-2 километра към нас молеики се нашите да са в къщи да ме успокоят,сърцето ми биеше като чук по гърдите и то много бързо имах чуството че ако продължи още ще се пръсне....и се прибрах,не умрях.и така ся от1 година пак съм си страхливко...на няколко метра от мама и тати съм там ще ме намерите..вечер излизам но отивам до определен радиус от вкъщи около 1 км.като задължително маика и татко трябва да са в къщи..много си е зле ся като го пиша и разбирам че е много тъпо..но аз не съм си го избрал...или съм..незнам.но все пак аз съм сигурен 100% че ще ми мине и няма да се проваля този път,ще направя всичко за каквото съм си мечтал докато бях болен ще ида в чужбина,ще си купя кола ще изкарам книжка ще пътувам сам с колата си,ще ходя на море с гаджето или с приятели и така..
искам общо взето да ви кажа това е моментно състояние и ще ви мине,това е лъжа и ще спре когато вие спрете да се лъжете,станете отърсете се и направете нещо не е нужно да е чудо всеки ден месец седмица малко по-малко и ще ви ми
Активен
kendy
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 22

Профил
« Отговор #7 -: Април 17, 2009, 09:20:01 »

Здравей ml1! Май и при мен всичко започна от тревата, но аз продължавам от време на време . Сподели ти как я спря!Благодаря!
Активен
Monika
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

Профил Ел. поща
« Отговор #8 -: Април 29, 2009, 11:01:43 »

Когато за пръв път(беше и последен)опитах трева,получих много силно сърцебиене и задушаване,вярно че си бях и пийнала,а то не трябва да се смесва,но наистина си мислих,че ще умра.Тогава нямах паническо разстройство и си мисля,че тревата не е причина за ПР.Нз,не съм доктор и не разбирам,но не ми се вярва да е от нея.Все пак щом се чувсваш зле,не пуши.Иначе хората,които имат ПР са чувствителни към мн неща.Аз примерно се отказах от кафенцето,защото от кофеина се разтрепервам,но според мен пак всичко е от мозъка и особено човек като си втълпи,че му става лошо от нещо.
Активен
Monika
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

Профил Ел. поща
« Отговор #9 -: Април 29, 2009, 11:04:20 »

И все пак съм чела,че причина за ПР е някакъв дисбаланс в мозъка,тъй че ако някой по-вещ знае нещо по въпроса нека пише.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА