evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 20, 2025, 08:25:53 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Опасност да загубя работата си заради паническото разстройство  (Прочетена 2609 пъти)
dayan
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« -: Май 28, 2009, 09:18:30 »

Здравейте. Имам много голям проблем.Работя доста натоварена и много отговорна работа. От известно време имам постоянно ПА, моята шефка усеща, че става нещо нередно с мен и ме обвинява в мързел. Предстоят съкращения. Една моя колежка, която е близка с шефката ме предупреди, че ме е нарочила да ме съкрати.Взех си болнични, но и това не помогна, защото шефката ми споделила, че само чака да свършат болничните и ще ме съкрати. Сигурно се досещате,че не съм мързелива, а състоянието ме кара, да се държа така, на моменти неразбираемо. Положението е сложно защото не мисля, че мога да се справя в настоящата ситуация. не знам какво да предприема. Да ми предложите някакъв съвет, как да запазя работата си и въобще дали имам някакъв шанс.
Активен
zinobia
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 112

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2009, 07:45:31 »

i az sam v bolni4ni strax me e da izlqza ot ka6tiiiiiiiii ujas, no moq 6ef me razbira. Trqbva da i kaje6 prosto obqsni i 4e ima6 problemi s nervite i tova e  Wink
Активен
zdravka
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Ноември 05, 2009, 08:46:19 »

Здравейте,
мила dayan  аз съм също в твоето положение.съгласна съм с zinobia
Трябва да споделиш, но не се впускай в подробности.Никой който не е преживял нещо подобно неможе да те разбере
Активен
zinobia
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 112

Профил Ел. поща
« Отговор #3 -: Ноември 05, 2009, 10:02:41 »

To4no, taka. Ne obqsnqvai kakvo 4uvstva6 za6toto 6te si pomislqt drugo. Ako tolkova nastoqva kaji 4e ti se e nasabralo mnogo i si imala nqkolk nervni krizi
Активен
angel
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2009, 04:16:23 »

Здравей!

И моя съвет е да и кажеш на шефката си че имаш малко проблеми и  почивката ще ти помогне. Не и казвай точната диагноза и за състоянието си. Убедена съм че няма да те разбере и ще се почувстваш по-зле. Човек който не е изживял ПА е трудно да разбере как се чувстваш и какво преживяваш в действителност.

Дано успееш да запазиш работата си! Желая ти късмет!
Активен
red
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Декември 26, 2009, 02:46:52 »

Здравейте! Загубих работата си именно поради тази причина мойта шефка така и не ме разбра.....опитах се да и обясна,но тя реши явно че не съм заинтересована от работата....но какво да направя като имам панически атаки.....сега пия ксетанор и ривотрил...докато разбера на какво се дължи виенето на свят мина 1,5 година.
Активен
angel
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Декември 26, 2009, 03:07:25 »

Здравей red!

Много съжалявам че си загубила работата си. При мен също мина много време докато разберат какво ми е. Ползваха ме за опитно зайче. Надявам се искрено да си намериш работа и тогава не споделяй с никого какъв проблем имаш, дори и с колегите. Колкото и зле да се чувстваш в моментите на ПА отивай някъде настрани и се прикривай. Човек който не е изпитал ПА, не знае каквое и никога няма да те разбере. Аз също пиех като твоите лекарства и близо за 1,5 година се оправих.  И една година бях добре. Сега от началото на месеца пак съм на ривотрил.

Желая ти късмет и успех!
Дано новата година ти донесе желана и платена работа!!!
« Последна редакция: Декември 26, 2009, 03:13:24 от angel » Активен
red
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Декември 26, 2009, 03:17:52 »

Благодаря ти angel за подкрепата....дано новата година да е по добра за всички ни...
Активен
dayan
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Декември 27, 2009, 12:59:54 »

Здравей, red!  Аз загубих работата си, но силно се надявам,че през Новата година ще успея да намеря работа и ще се чувствам добре. Това ПР много ни ощетява, като добавим, че и другите не ни разбират, а ни смятат за мързеливци и немарливи хора, това често ни внася още един елемент на очаяние и болка.Стискам ти палци всичко да бъде наред и през Новата година при теб! Честито Рождество на всички!
Активен
angel
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Декември 27, 2009, 05:23:17 »

Здравей dayan !
Много съжалявам че си изгубила работата си . Дано през новата година да имаме повече късмет и качеството ни на живот от гледна точка на ПР да се подобри. Аз имам работа , но не се чувствам комфортно там. Не мога да се развивам и други разни проблеми, които ме карат да се изнервям и напрягам допълнително. Може да прозвучи смешно, но си пожелах на Дядо Коледа нова работа, на която да се чувствам добре, да мога да се докажа и да дам всичко от себе си.

Пожелавам Ви от сърце да успеете да си намерите работа и всичко да бъде наред!!!
Активен
red
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Януари 03, 2010, 07:55:48 »

Ч.Н.Г.Благодаря Ви пожелавам ви го от все сърце да стане и да си намерим желаните работи...това ми се падна като късмет от баницата....
желая на всички през новата година здраве и да нямаме ПА, дай боже всекимо да намери това което го прави щастлив и по този начин забравя за това положение което е супер гадно.
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 07:58:48 от red » Активен
top4o
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #11 -: Януари 04, 2010, 05:37:08 »

mnogo suzhaliavam 4e si zagubila rabotata si zaradi nesto koeto se lekuva i to s psihoterapia i izobsto neee  e nuzhno da piesh tezi rivotrili, desetina sesii i si gotova, ako naistina e t4no pani4esko razstroistvo tova koeto ima6. zhelaia ti uspeh - vizh tozi center www.cbt-bg.com
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА