evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 10, 2024, 12:21:37 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 10
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 10

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Nqkoi moje li da mi pomogne?  (Прочетена 1786 пъти)
tifka
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« -: Май 27, 2009, 04:37:46 »

Zdraveite vs potrebiteli,izvinqvam se za latinicata.Mnogo se pritesnqvam da spodelq s blizkite za tova moe "sustoqnie" koeto me vrahlita dosta chesto ili da otida na psiholog.Zatova reshih da pisha tuk i se nadqvam da polucha nqkoi otgovori.Ot izvestno vreme nasam imam razlichni fobii edna ot tqh e strah ot mesta s mnogo hora.Kogato sam na takova mqsto primerno v nqkoi klub izpitvam postoqnno neudobsvo i sram,izmachvat me misli 4e horata me zqpat stranno,shushukat si za men,kogato nqkoi se zasmee imam 4uvstvoto 4e se smee na men i tn.Ne moga da se otpusna v golqma kompaniq,imam trudnosti v obshtuvaneto.Samata misal 4e 6te otivam na takova mqsto me pla6i.Spokoina sam samo kogato sam s 2mata mi nai-blizki priqteli,kogato sam zalepena za tqh sam dobre i v bezopastnost. Onzi den kogato varvqh kum takova mqsto usetih kak ustata mi se vkochenqva,krakata mi zapochvat da treperqt,mislite mi blokirat i mi stava studeno.Tova "sustoqnie" ne me obzema za parvi pat.Ponqkoga mi se slu4va i pri obiknoveno komunikirane s nepoznati hora-mislite mi kato 4e li se razbarkvat i ne moga da namerq tochnite dumi.Slu4va se da polu4avam sarcebiene i da se 4uvstvam vse edno sam piqna.Drugoto koeto me izmachva e chestata smqna na nastroeniq,misli za smurtta,niskoto samochuvstvie i misalta 4e ne sam krasiva i umna i 4e drugite sa po-dobri ot men vav vsqko edno otnoshenie.Vsi4ko tova prodaljava ve4e dve godini i ne izdarjam!!!! Cry NQKOI moje li da mi kaje kakvo po-to4no mi se slu4va na kakvo se dalji i kak moga da go prevazmogna?!?!?!?!?!
Активен
Tara
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 22

Профил
« Отговор #1 -: Май 27, 2009, 04:53:27 »

Мила tifka, здравей! Състоянието, което изпитваш се нарича социална фобия. Това състояние се отличава със страх от това да не ти се присмеят, да не се почувстваш уязвен, или унизен на публични места. Също така то включва страх от говорене пред много хора. Хората, които страдат от социална фобия се боят да не бъдат оценявани и всячески се опитват да избягат от подобни ситуации. Симптомите включват силно напрежение, когато си на публично място, желание да се скриещ незабавно, силно изчервяване, труден говор,вкоченясване на устата и т.н. Аз преживявам подобно нещо и те разбирам напълно. Това състояние се лекува с психотерапия  и медикаменти като антидепресанти и бензодиазепини, но тях трябва да ти ги назначи психиатър.  Тук във форума има много хора, които изпитват подобни симптоми като твоите, така че си помагаме взаимно, докато стигнем до дълбочината на причината.  Smiley
« Последна редакция: Май 27, 2009, 05:04:52 от Tara » Активен
tifka
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #2 -: Май 28, 2009, 11:14:57 »

4etoh v internet za tazi socialna fobiq i mislq da se prestrasha i da se podloja na nqkakva psihoterapiq,za6toto pi6e 4e v moqta vuzrast ako 4ovek ima podoben problem ne biva da se ostavq prosto taka za6toto moje da otklu4i po-seriozni problemi v bude6te.Blagodarq za otgovorite,hubavo e da vidi6 4e ima hora koito te razbirat.Pojelavam na vsi4ki da se spravqt s problema si i toi da ostane v minaloto.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА