evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 04, 2024, 08:16:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Бягащи мисли  (Прочетена 3198 пъти)
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« -: Май 23, 2009, 11:50:24 »

По време на ПА не мога да укротя мислите си. Абе направо ще изхвърчат от главата ми. Една влиза и още не влязла се появава друга. Мисля си какви ли не щуротии по време на ПА. Тая сутрин се събуждам и изживях една ПА. Мислех си, че ще умра в бедност и мизерия, никой няма да ме погледне, тая болест ще ме довърши и няма да мога сам да  се грижа за себе си, ей такива неща, които не мисля когато съм далече от ПА. Ей уморих се! Shocked Shocked Shocked Undecided
Активен
poopo
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил
« Отговор #1 -: Май 23, 2009, 08:46:27 »

Ако моят отговор ще те успокои....... Smiley Знаеш, че по време на ПА се излива огромно количество адреналин, което поражда до болка познатите симптоми, но когато в един момент ние свикнем   с тези симтпоми, или  вече не ни плашат, адреналинът действа на ниво мозък, т.е. объркани  и налудни мисли. Запомнете!!!!! По време на ПА атака всички мисли са грешни.Моментът в който отзвучи се опитайте да ги забравите. Защото ..... направете един експеримент  със себе си, когато сте покойни и щастливи, пуснете мисълта , която ви плаши и вижте дали изпитвате същите емоции.
Активен

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #2 -: Май 27, 2009, 11:34:39 »

Здравей Димчо.Няма да умреш!И аз трета сутрин ги изживявам тези неща.И съм сама при това.И на мен много ми писна. Sad
Активен
polita
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« Отговор #3 -: Юни 09, 2009, 01:59:39 »

Zdravei ,Dimcho normalno e kogato ima6 ПА da misli6 nai razli4ni gluposti mnogo e nepriqtno no po dobre 6te e ako go prieme6 tova mnogo po lesno se prijivqva
Активен
roni14
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: Юни 09, 2009, 03:42:41 »

Здравейте всички днес и аз се присъединявам към вас.От половин година и аз съм с ПР.Психото ми изписа ципралекс и ривотрил пооправих се малко но със смените но сезоните пак тия гадни страхове и бягащи мисли както казвате.Никога не съм си представяла че нама да мога да контролирам мисли чуства и други емоции.Толкова силно се надявам един ден да кажа излязох от този ад но знам ча зависи от мен че ние с този проблем трябва да сме силни да да трябва но на който не му е дошло до главата нищо не знае.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Юни 09, 2009, 03:50:17 »

Здравей, roni14! Наистина със смяна на сезоните нещата се задълбочават. Всичко се поизостря, явно при преходните периоди трябва да се взимат и лекарства, иначе при тези жеги, не знам как може да се укротяваме ;)Ама да сме оптимисти! Grin
Активен
roni14
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #6 -: Юни 09, 2009, 04:01:34 »

Да Dimcho трябва да си вземаме лекарствата да сме оптимисти да се стараем да не занимаваме близките с нашите проблеми защото не ни разбират то енещо което само ние от "клуба"го разбираме но да се надяваме на по добри времена и ако оздравея по някакъв начин бих помогнала на всички с ПР ЗОЩОТО ЩЕ ГИ РАЗБЕРА.Даже и психиатрите говорят и лекуват по учебник.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Юни 09, 2009, 04:03:56 »

Съгласен съм с теб! Само ние момежм да се разберем. Психиатрите са чели в учебника, но не проумяват как страдаме, освен, разбира се, ако някой от тях не го е преживял...
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА