evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 25, 2025, 02:18:21 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Място, където можеш да предложиш помощ  (Прочетена 28985 пъти)
ечи
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #30 -: Март 09, 2010, 06:44:50 »

Много намусени човечета има в твоя пост.Пробва ли с психиатър?
Активен
naivnata83
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 15

Профил Ел. поща
« Отговор #31 -: Април 08, 2010, 12:09:39 »

Моето справяне с ПР е просто го изключвам намирам си някой приятел и все едно никога не ми се е случвало.Ако го игнорирам просто минава доста по-бързо.Защото колкото повече се вторачваме в себе си, като че ли е по-силно.Само искам да кажа ,че това го умея от скоро.Преди не можех да правя.А аз се боря с това от около година и половина.
Активен
naivnata83
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #32 -: Април 08, 2010, 12:36:56 »

Здравейте!Аз съм от многото живеещи с това състояние.Но въпросът по който искам да поговорим е друг.Имам фирма от 3 години.Преди година и половина фалирах и горе-доу от тогава съм така.Но сега започвам пак да се стабилизирам относно фирмата и съвсем скоро ще започна на пълни обороти.И понеже знам колко е трудно да си запазиш работата с тези кризи се надявам,че съвсем скоро ще мога да предложа работа на някого от вас.Така и аз ще допринеса за помощта от която всеки се нуждае.Благодаря Ви!
Активен
Videlina
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил Ел. поща
« Отговор #33 -: Април 08, 2010, 04:08:01 »

може ли някой да ми каже дали мога сама без лекарска намеса да се справя с алкохола.пия много защото така не усещам какво се случва ,но вече си давам сметка ,че трябва да спра.............да аааааааа...........ама се оказа,че вече съм алкохоличка........ Cry Cry Cry Cry.
Активен
naivnata83
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #34 -: Април 08, 2010, 04:18:47 »

Според мен можеш и много повече от това трябва само да си дадеш сметка за това.Да започнеш постепенно.И така ще успееш да се справиш щом 26 години го преживяваш значи си силна личност.Само повярвай и го поискай много силно.Аз съм сигурна ,че без екарства и без лекари ще ти е много по-лесно.Защото те -лекарите постоянно повтарят,че това не е нищо ,а всъщност както ти казваш е много обсебващо.
Активен
Videlina
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил Ел. поща
« Отговор #35 -: Април 10, 2010, 07:17:10 »

благодаря Smiley
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #36 -: Април 17, 2010, 12:01:58 »

хора стига сте търсели уникалното хапче което ще ви излекува проблема е във вас самите получават се промени силни уплахи страхове който неможете да преодолеете обърнете се срещу тях и покажете че можете
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #37 -: Април 17, 2010, 12:49:29 »

и нека силата бъде с тях .... това е трудно послание си мисля аз.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
vtonev
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #38 -: Септември 10, 2011, 08:37:41 »

http://www.naturalnews.com/028452_anxiety_panic_attacks.html
Активен
dessin
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #39 -: Септември 19, 2011, 02:41:34 »

Форум за психология

http://forum.ps-i-consult.com/

Форум за психология, наука, зависимост, училище, семейство, марихуана, детска градина, психотерапия, канабис, наркотици, хероин,анорексия, булимия, панически атаки, детско развитие, страхова невроза, пристрастяване, психологически тестове и много други теми, които ви вълнуват. Присъединете се и вие!
Активен

http://www.ps-i-consult.com
lorein_f
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #40 -: Септември 28, 2011, 01:55:57 »

Чудесно би било това да се случи! С всеки изминал ден ровейки из този форум се убеждавам, че сме НИЕ - хората с ПР, сме много повече ХОРА от останалите дебелокожи създания. Е, какво сега като сме по-чуствителни, по-раними и с "повече антенки", както се изрази една психоложка.. Важното е да се подкрепяме.
Аз точно вчера си мислех, че ще е добре да си оставя телефона в бърза помощ, в случай, че на някого му се случи същото като на мен. Аз като тичах там никой не знаеше какво точно ми се случва, никой не успя да ме успоки и да ме упъти към правилното лечение - можеби за тях не съм била чак спешен случай! но на мен това ми се отразяваше още по-зле, защото и до днес аз нямам такава диагноза от лекър - сложих си я сама, ровейки из форумите и съпоставяйки симптомите - така и се успокоих, иначе нямах мирка - ходех от един лекър на друг и хем се радвах, че нищо не ми откриват, хем се нервирах още повече, защото не знаех какво ми се случва.
Изкажете мнение - дали някой би имал нужда от приятелски разговор с човек, претърпял същото?
Приятели здравейте,мога да ви нарека приятели защото знам през какво минавате повярвайте ми,това е 1-вата ми регистрация в такув форум и се притеснявам и 1-вия ми коментар много мога да пиша,много сам ходила по доктори и психиатри и хапчета пия и така,как можем да се свързваме в спешни нужди?
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #41 -: Септември 28, 2011, 02:03:52 »

Имаш предвид да се свързваме помежду си? Или с лекар, терапевт?
Активен
todor hristov
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #42 -: Януари 02, 2012, 06:04:16 »

4eta tuka v foruma i se 4udq na vsi4ki vas kak moje da se sujalqvate edin drug vmesto da se opitate da se opravite edin put zavinagi       az sum prejivql su6toto ne6to v nai tejkata faza be6e me strah da stana dori ot legloto iskah da umra        ne si mislete 4e vi govorq prazni prikazki       mislq da sformiram grupa ne za osigorqvane na rabota za takiva hora za6toto ne ste invalidi vse o6te imate kraka ruce i glavi koito mogat da sa pulnocenni     iskam da pomogna za6toto znam kolko e lo6o i sum go prejivql i nai dobriq psihiatur nqma da vi pomogne za6toto ne go e prejivql nqma kak.     imam mnogo idei koito da priloja vurhu vseki jelae6t tova vklu4va  fizi4eski i umstveni podgotovki i raznoobrazni zanimaniq koito vklu4vat subiraniq kato vseki govori za problemite si na jivo   a ne kato se krie v vku6ti zad klaviaturata    az ne se kriq zad psevdonim moje da me namerite v facebook   ne se mislq za velik i mislq 4e moje da preborim problema zaedno a ne pootdelno        ako ne pi6ete si o6te tuka praznoslovici
Активен
Alice
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 404

Weirdo ;)

Профил
« Отговор #43 -: Януари 02, 2012, 06:18:10 »

Какво представлява тази умствена и физическа подготовка?
Активен

Сред жълтите дюни цъфти невиждана пясъчна лилия... Отдавна я търсеше ти, отново те питам: Откри ли я ?
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #44 -: Януари 02, 2012, 06:25:58 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 07:07:52 от track » Активен
Страници: 1 2 [3] 4
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА