evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 04, 2023, 07:30:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
   Начало   Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 81
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 81

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Въпроси към г-н Тодоров!
[Паническо разстройство]
IvanBerbatov
Февруари 28, 2023, 11:31:56

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10
 81 
 -: Октомври 28, 2022, 01:53:14  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Но искам учител, на когото мога да се доверя. А не да я карам като баща ми. Макар че никога не съм пострадала от ел.инсталацията му, той буквално ме отврати от себе си като учител. Може би заради алкохола. Иначе беше прекрасен човек. Беше грубоват с нас. Майка му е убила защитните механизми без да иска, явно. Или с мен беше грубоват. В крайна сметка сестра ми има едно дете, а аз две. Явно и тя го е видяла това.
Всъщност на мен ми беше все тая. Просто не намерих мъж, с когото да избягаме заедно от родителите си.

 82 
 -: Октомври 28, 2022, 01:49:57  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Само че може и да не съм права. Знам, че ако като настина, си взема болничен, всичко е наред. Знам, че ако хората се съобразяват с мен, че не мога да си чуя буквално мислите, когато викат, всичко ще е наред. Знам, че зад забравянето не се крие склероза, а изумяване, буквално "изскочи ми от акъла".
Било важно колко често ми се случвало.
Според мен е важно, че не готвя преди работа, не гладя преди работа, ако пак съм видяла някакъв смисъл да пиша тук.
Че аз мисля върху:политика, астрономия, психология, здравословно готвене, постоянно променям схемите, по които пера прането вкъщи...
Не, не искам да съм къщно пиле. Беше нужно само да си припомня интереса, с който изучавах предмета физика и съм готова и за електротехника.

 83 
 -: Октомври 28, 2022, 12:59:22  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Хрумна ми, че умишлено мога да бъда подлудена. За да се знае състоянието на Путин, Фаат не знам си какъв беше, водел терористична организация, ако ще и на Ердоган. Тъжна работа. И Тодоров е предвиждал, че ще сме в мюсюлманско робство. Иначе и те си се делят, да знаеш, когато им изнася, се прикрепят към Сърбия наново.
А толкова хубаво можеше да бъде.
Някаква работа, умерено количество за моите си потребности цигари, децата и така.
Макар че ако не бях влязла в секта, щях да съм само спомен за колеги или съученици.
Не, не е правилен изход.

 84 
 -: Октомври 15, 2022, 04:16:43  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Най-важното е, че свекър ми може да ме продаде зад гърба ми. Дори болестта ми може да е планирана отдавна точно... за статистиката кой накъде е. Плюс, че увлечена, го правя безплатно. И разни други да живееш за кауза и прочие добре евентуално написани неща.
Плюс че хората без собствено мислене са наистина удобни за проследяване и производство на биороботи. Само че човек преди да почне да фантазира в зрелостта си, трябва да получи една атеистка основа от точно такъв тип психолог като т.тодоров.
Понякога се нуждая да вярвам, защъото ме хваща генерализирана тревожност.

 85 
 -: Октомври 14, 2022, 09:04:07  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Последното, което ми хрумна е, че с подобна обработка от една страна се засичат нередности, а от друга... се измерва общественото настроение на рисковия контингент, който явно при война е умникална находка. И всичко това може би със съгласието на роднини.
Понеже не съм сигурна в нищо, а за мен са важни справедливите наказания, си се изнесох от рода. И без това ми е ясно какво им е мнението за мен.
Иначе си върнах топката, заявявайки последно, че те сами си се радваха на тена на мъжете си, пък после аз като се насочих към тенимащи, нещата приеха друг изглед

Апропо, белия цвят на кожата и сините очи май се дължат на светия граал, явно след Феукушима, Чернобил и прочие се очаква бум на бледолики и блондини.

 86 
 -: Октомври 14, 2022, 07:16:30  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Човеко беше с тюрбан на главата, бе, иначе нашият турчин е толкова ингелигентен и мил, че на времето щях да си захвърля без да му мисля много много религията заради такъв като него ако бях срещнала. И ей тъй...за колко време друснах тази криза? Още една книга. Шайзе

 87 
 -: Октомври 14, 2022, 07:13:51  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Пак да повторя. Разликата между учил и не учил шеф е, че първият е облъчен с идеята да се грижи за здравето ти и да гледа на теб като на актив в държавния баланс.Докато вторият ще изпитва наслада,че прави на луд отличник.Също..Германистан явно,вярно.След Хитлер турците са намазали много с блондита.Произвеждайки луди подобия на жени.В един момент правоверните настъпват,дори малкото останали ще ги харесат повече и така във времето няма Германия.Да не говоря,че в толкова хубава фирма са сложили абсолютен меринджей,който позволява свинско отношение към жените,пускайки хора с постоянен договор да те изнервят,за да видят дали ще направиш криза.Ако те допуснат да работиш с телк,защото аз по едно време бях готова и на това...получават качество на половин цена.Ако остана там...в крайна сметка съм в страната,от която е тръгнала психотерапията.Все още не се знае,но минах трите месеца.Мина ли и шесте мога да дишам свободно вече.Да не би да се цвъкнаха немци да четат във форума?
Шях да намразя мюсюлманите и не че не съм, но като цяло все едно гледам селяндурите, заради които съм в този форум, които си бяха християни.
Всъщност се радвам, че съм родила момичета. Когато бях бременна, се молех да са здрави. Дори ми хрумна, че обиждайки ме, когато мъжът ми поиска момчета, е променил нивото на хормоните ми по естествен начин, поради които си имам две момичета. Според лекарите, хормоните се влияят от настроението. Колко статии и книги написахте на чой гръб? Ако ще ме цитирате по учебници, моля, да пише "Шашмагюл сенсей".
 

 88 
 -: Октомври 03, 2022, 01:18:31  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Е, аз съм научена да водя полицейски разпит явно тук, да подстрегавам към самоубийство, за да може някой задник са си намери чистачка.

 89 
 -: Октомври 03, 2022, 01:17:00  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Не, не съжалявам, че си изпуших дробовете. Знам, че звуча самоубийствено. Знам, че очаквахте да напиша и това. Че съжалявам.
Дават ме за пример защо не трябва да се учи много.
Аз самата също го правя.
Навират ми наркотици под формата на хапчета и то лекари, уж за да ми дойде апетитът, а той по принцип винаги е наличен. Стига да не ми се е отщяло да живея.
Няма да съм оптимистично настроена.
Омръзна ми да изпълнявам желанието на полицаи явно, да се боря за живота ви.
На същите омразни мъже, които ми пратиха в работата за обучаващи, прилично добре информирани за мен, плюс жените им, с тяхната злоба, търсене на вина... ох, забравих, че съм имала да изкупвам и вина. Не... вината е у тези, които настояваха, че съм дребнава. Откъде да знам, че всъщност спасяващите животи са полицаи, а не психолози. Тоест психолог с профил полицай.

 90 
 -: Септември 25, 2022, 03:32:10  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Ало, балерин марка.  Grin Ако знаете как танцувам смо. Идея си нямате просто! Абсолютен баланс, докато се правя и мога на нашта с танка.

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1