evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2022, 01:44:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
   Начало   Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Дневникът на психопата
[Биполярно разстройство]
dulo681
Октомври 03, 2022, 01:18:31

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
 61 
 -: Септември 01, 2022, 11:42:40  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Единствено темпераментът е генетично заложен. Когато детето е недносено или на термин е малко хиперактивно, докато когато е преносено - спокойно.
От там нататък всичко е въпрос на възпитание. Абсолютно застъвам БАП. Ако за темперамента се има предвид, че се унаследява... според мен всеки човек може да бъде изваден от релси и ако не те пребие през психоза, ще го направи, защото е психопат. В другия случай ще действа подмолно, спъвайки ти работата в службата.


 62 
 -: Септември 01, 2022, 11:00:31  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Не вярвам в генетиката, защото не познавам някой с ДЦП да е агресивен, например.  Smiley Може би трябва да изпитам удовлетворение от себе си. Имаше смисъл от четенето.

 63 
 -: Септември 01, 2022, 10:59:03  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Да имам подкрепата на Димо Станчев беше невероятно. Това ми позволи да спра да се обвинявам, вместо това да видя ситуациите като възрастен и най-вече знаещ човек. Пак казвам... каквото и да е било в детството, спомняйки си как се карахме "на дребно" от скука и колко преходни ли да кажа са били мислите ми... дайте си разбиране, че сте били деца. Добре че не съм употребявала кучетата за други цели, защото терапия на срама в тоя случай не знам как би се провела. Защото и за такъв случай съм чувала. А ако това са деца, с които никой не е говорил? Дунав мост ли беше? Момчето иначе беше добродушно. Брат му беше влизал в лудницата след пиянско сбиване, но... съвсем отричам генетиката. Въпрос на възпитание е. Все пак само от 1878 сме свободни, в Турция жената все още няма права, нашите са само на хартия. Чисти се психопатия от липсата на равноправие.

 64 
 -: Септември 01, 2022, 08:58:55  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
...толкова ми е омръзнало от хората. Казах ли, че в работата един ми пусна ръка преди две седмици? Защото има друга, която позволява това. И не само на него.
 На българките ни се носи славата, че правим секс за пари... питаха ме в очите дали правя.
Не съм се отпускала да се бъзикам кой знае колко. Въпросният е тип... предлага си атрибута на всеки. Мелатонинът подейства и съм на себе си.

 65 
 -: Септември 01, 2022, 12:30:13  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Не вървят тези номера ако кажете "Аз цял живот съм хранила децата". Просто защото после ви бръмва и мухата, и пак трябва да ви слушаме. И пак казвам. Аз исках да се изместя на квартира, защото бяхме прекалено много в един апартамент. Майка ме спря. Дори да бях си наумила, с 400 лева заплата май бешепри наем 100,100 ток цигари и транспорт... нямаше да имам какво да ям. Майка ми нямаше да ми помага финансово, накрая щеше да ми каже "аз като ти казах да стоиш улеля си" и т.н.т. А ако бях записала редовно магистратура, щели били да намерят пари да ме издържат.
За да съм под контрол. Може и за добро да е, ама ако имам диагноза и я крият от мен, да ми бяха казали. Макар че диагнозата я отричам напълно. Докато не ми се рецитират етапи в развитието на детето(психически), диагнозата ми не върви. Иначе е нормално хора с високо айкю да се самоубиват. Този свят не ни заслужава.

 66 
 -: Септември 01, 2022, 12:08:44  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Как няма да сдухам положението. Най-интересно е във форумите за психично разстройство. Има логика и политически представител да е назначен да следи. Най-малко тв, за да си запълват новините. А индиректно това стига до тях. В смисъл като искат да ме нокаутират. Не вярвам в теорията, че има недостиг на храна. Бях готова да изготвя такава схема, че да няма грешки в един склад за храна. И това, което се хвърля два дни преди края на годността, да си го прибира всеки. Попълвайки декларация, че така участва в кампания за опазване на природата.

 67 
 -: Септември 01, 2022, 12:04:39  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
И Мета... те китайците още щяха да си чупят краката на децата, ако някой не беше задълбал. Причината за дълбаенето е, че като съм жена не значи, че трябва да обичам да чистя. Просто имам същия подход към всичко. Не е зле. Тежък и тромав може да ми е характерът, но аз съм чела и Лао ти Дзъ и Хуан Хъ и разни други, които някой на времето ми обърна внимание, са били военни стратези. Може и да ми се изпари потиснатата агресия. Да не говорим, че щом някой има боеприпаси, се касае за дерайлирал от компанията или престъпник.
Като за капак казах ли, че някакъв ме гледа с гащеризон с надпис, и ми разправя, че щял да пише. Което беше като черешката на тортата. Не бил виждал досега жена като мен. И като се има предвид, че четох, че в европея важат законите на САЩ, съвсем сдухах положението. Значи толкова ми се иска всичко да се нареди и да престана да имам причина да будувам... то пък ако стане прекалено весело, няма да мигна.
И влизам в нови филми. Фирмата ми е хубава. Ще го раздавам проповедник, пък докъдето стигна. Просто като със симптомите. Няма ли кой да ти отвори очите, си цъкаш с тях като мигач.
Вместо война да спрат да се множат като мухите, бре.

 68 
 -: Август 31, 2022, 11:37:04  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
На този въпросният другият петият.... полициста. Ами на него също не му е било лесно детството. И изолации правеше като нямаше пари. Да висиш от енти етаж си е риск. Един братовчед на мъжа ми за малко да го умори, защото нещо не поставил, както трябва. Моя мъж да умори.
Страхът от преследване е бил заради натрапливостите. Само че той е обучен да задава въпроси, а не да води терапия.
Имам отговори на всичките си въпроси. Освен ако не ги забравя и пак да влизам в криза. Тази работа дотук е добре. Само как ще остискам да изчакам да се изясним като характери и да има баланс.
За мелатонина ако някой следи, трябва да е като смучеши хапчета, защото в тия моменти съм си изпушила дробовете и ми е трудно да преглъщам.
Най-лошото е, че застанаха на страната на родителите ми. Което значи, че не са знаели от какво имам нужда. Иначе за децата ми... ами че възпитайте си л*ната по-добре. И имайте предвид, че ако ми бяхте взели децата, ако ви видех на улицата щях да измисля начин да ви очистя показно или както дойде. Навъдили си бацили дотам, че да не могат да имат деца, неотгледали дете, ще ми се изказват. И аз съм правила аборти. Имах късмет. От един и същи са. Просто се върнах, за да видя дали се е променил, дали аз мога да изпитам пак нещо към него. Затова и беше първата криза донякъде. В един момент осъзнах, че пак съм сгрешила. Втората... защото не стана с медитация.

 69 
 -: Август 31, 2022, 08:47:02  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Сетих се. Трябва да се научите да сравнявате. Защото при пси р.(психично разстройство) всичко е индивидуално.  В терапията имат схема, по която работят, всичко останало се намира в разговор.
Тоест:
коя е травмата
кое е проблематичното поведение
с какво поведение и как да се замести(в общи линии емоционална интелигентност, да си наясно с чувствата си. За съжаление отнема време. Не винаги може да ти хрумне, че събитията при мен са били част от периода, когато момиченцето иска да се омъжи за баща си. И в това няма нищо гнусно. Детето не се ражда с мислите си. Всяка нова информация изисква време да се асимилира и да се свикне с нея. Както вие трябва да изчакате да свикнете с новото си Аз. Няма бутони по тялото ни. Така е с всеки. Обяснението дадох ли? Първо, прехвърля се вината на детето. Че вече е голямо и не се е усетило, че това държание вече е неприемливо. Друг е въпросът защо като си малък могат да те правят на луд, пък после спират, но... едно време не беше като сега да ти трептят да не ти причинят разстройство. Макар че в бг със сигурност още има всякакви родители, мисля. За бедните е този пост. След като терапията е за хора с що годе уреден живот... ние трябва на имаме шанс също. А винаги има опция на се открие работно место и да влезете в категорията на що годе уредилите се. Не джъткам с кон, а с тускон, така че надежда има.Все някой ден ще сбъркам инфаркта с аритмия. Недейте плака много. Оставила съм следа по примера на Фройд, Тесла, Едисон,Айнщайн, Да Винчи, Бел, Тюринг, който бил гей, Вивалди, Моцарт и прочие. Яко. Grin)

 70 
 -: Август 31, 2022, 08:23:28  
Започната от dulo681 - Последна публикация от dulo681
Най-вече. Шефовете ми са прекрасни. Включително този, който май е турски циганин. Само че аз си мислех, че той е само привидно добър, а всъщност наистина е такъв. Днес ми каза да спра да се страхувам от уволнение, защото те търсят точно толкова добри хора като мен. Разказах на единия, който е ябълката на раздора... че на времето съм се била с християнин заради мюсюлманин, защото му събу гащите, че с мъжа ми съм се карала да мери за хората по характера, тук съм писала, във фейсбук съм писала, че след като в Германия може да има българско училище, то в България би следвало да има турско. С опцията обаче да се следи за радикален изслямизъм. Което официално или не ако искат да си го организират, могат.
Да завърша с нещо весело... днес си говоря с талибанин каква музика слуша. Казва всякаква-английска и т.н. И аз се нацепвам"- А, значи нормална музика!" Grin
После споделих, че някои слушат корана, та съвсем се оплетох. Аз и набожна като бях, никога не съм слушала попска песен нито пък бих по време на работа. Къде да се скрия, бе хора?! Grin

През повечето време мелатонинът ми действа. Това е прекрасно решение, защото тогава съм адекватна. Няма странични действия, с кайсии и праскови перисталтиката ми се регулира. Значи за мен кафето е като за някои алкохола. Започнах да умувам как да не изпитвам нужда след работа да пия кафе, защото без кафе не ми върви цигарата. Обаче в някои дни си заспивам независимо кое кога съм пила.
 Smiley

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1