evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 22, 2024, 04:03:57 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Wanted to apprehend what your conception is on this point
[Паническо разстройство]
Ubvpwctom
Април 21, 2024, 06:04:21

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: 1 2 [3] 4
31  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ТЕС Мастър Карл Досън по БНТ -: Ноември 20, 2014, 09:26:48
ТЕС се изучава и в университетите вече. В България мисля, че за момента в 2 университета е в учебните програми, но скоро ще навлезне масово във всички. Това се случва понастоящем във всички престижни европейски университети.
32  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ТЕС Мастър Карл Досън по БНТ -: Ноември 19, 2014, 11:45:55
Лелеле, аз вече започвам да се питам кое ми липсва повече - комуникацията с Тодоров, или вашите изблици...  Grin Grin
Когато човек подреди живота си, леките оплаквания от организма съвсем естествено ще изчезнат. Не тес помага, а реалното разрешаване на проблемите.

Хубаво би било да се запознаете с материала, преди да коментирате. Видеото е 16 минути, вие коментирате на десетата. Как ще заключавате че ТЕС не помага?!!!?
33  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / ТЕС Мастър Карл Досън по БНТ -: Ноември 19, 2014, 11:30:20

http://bnt.bg/part-of-show/prenarezhdane-na-matritsata-s-karl-dousa-n

По време на посещението си в България ТЕС Мастър Карл Досън гостува на БНТ в предаването "Здравето отблизо". Той сподели как нелечим физически проблем го е накарал да потърси алтернативни подходи. Изключителният ефект от прилагането на ТЕС преобръща живота на Досън.

Той разказа, че методът му Пренареждане Матрицата се базира наизвестната на психолозите теория на частите. По време на стресираща ситуация психиката замръзва и отделя в подсъзнанието част от съзнание, която съдържа пълната информация на случващото се: взеки звук, цвят, мисъл, емоция, начина на дишане, какво е станало в ситемата от меридиани на човешкото тяло, отговарящи за различните органи. Ето защо когато си припомняме стара стресова ситуация или житейско преживяване от настоящето стимулира спомена за такава, ние отново изживяваме същите физиологични усещания, мисли и вярвания. Чрез припомнянето и повторното усещане на преживяната едновременно с прилагането на ТЕС под формата на медитация и общуване с тези части от съзнание, ние успяваме да неутрализираме негативната физиологична реакция, а също и да променим възприятието си за случилото се. На това се дължи дълбоко-трансформиращия ефект на метода.
34  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Ноември 13, 2014, 10:19:18
t.todorov
от последния пост нищо не ви се разбира. Вие също сте групов член на БАП така както и нашите членове са такива в БАП. Няма разлика в правно-етично отношение.
35  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Ноември 11, 2014, 08:15:32
Цитат
Чудя се може ли някой да членува в БАП и едновременно в БАРЕП-а?!
 Grin

Да, в БАРЕП имаме и 2 члена на БАП не индивидуално, а групови ако това ще ви успокои всичко е изрядно. Всички до един при нас са професионалисти и лекари, психолози и психотерапевти.
Поздрави  Smiley
36  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Ноември 04, 2014, 09:03:37
Вижте, наистина е объркващо писането ви - почти нищо не се разбира. Това обяснява и факта, че инфантилно подхождате към иначе сериозната тема за ефективния метод за лечение на широк спектър проблеми каквато е ТЕС.
37  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Ноември 04, 2014, 08:00:28
Отворете си тема за БАП и си ги рекламирайте там. Защо противопоставяте БАП на БАРЕП - и двете са официални организации, представляващи определени професионални гилдии. Това не е футболно първенство, за да има противопоставяне. Ако си изградите маркетинговата и рекламна стратегия на положителни послания може би ще печелите повече.
Да омаскарявате колеги не е нито етично, нито достойно, защото можете да получите същото. Да не говорим, че критиките към вашата организация могата да бъдат много повече, но както казах въпросът е да се представят доводи за а не против.
Смешна изглеждате с това детинско изказване . . . .
38  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Ноември 03, 2014, 09:20:42
??Дари съвсем точно е описала проблема - стария начин на мислене на психолозите е скъп за потребителите на услугата, но за сметка на това си е златна мина за практикуващите. Естествено е, да има организации, които и закони да опитват да прокарат, само и само да си спасят прехратана. За хората мисъл там няма. Защото ако имаше, щяха да се преквалифицират и да помагат с методите, които работят. ТЕС е точно такъв - работещ и успешен метод за помощ на хора с психически, душевни, физически и всякакъв тип проблеми. Решете проблемите си с ТЕС - стотици хиляди вече го направиха и живеят щастливо.
39  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Октомври 31, 2014, 11:25:32
Удивително уплашени сте хора, които опитвате да дадете аргумент против енергийната психология. Нямате нищо насреща, но все пак я отхвърляте. А тя работи. И не само че работи, но е и научно обоснована и доказана. В темата вече има доста цитати от научни изследвания.
40  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Октомври 25, 2014, 10:46:17
Човек трябва да е много внимателен в ръцете на какви лекари се оставя да го лекуват. В мрежата открих дори и лекар, който поставя диагноза по зодиакален знак срещу 50 лв.Направо скандално излиза, че всеки може да се лекува сам като си чете хороскопа. Какви не шарлатанлийски истории има.

Моля ви се, защо отваряте дума за шарлатаните в този разговор? Шарлатаните се познават по това, че винаги има "ужилени", недоволни.
При нас, тъй като покриваме най-високите международни стандарти в психотерапията, психологията и енергийното лечение не може и дума да става за непрофесионализъм. Доказателство за това са десетките хиляди пациенти, които сме излекували. Друго доказателство е , че при нас ежемесечно са на посещение най-изтъкнатите специалисти в световен мащаб като част от лекциите и семинарите са достъпни за най-широка група заинтересовани а не само за нас като специалисти.
Професионалистите при нас са лекари с дългогодишна практика, членове на лекарския съюз и покриващи всички изисквания за съвременна и адекватна помощ при хора с най-различни проблеми.
Психолозите ни членуват в БАРЕП и в БАП и отговарят на всички европейски и световни изисквания при предоставянето на психологическа помощ.

41  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Октомври 24, 2014, 11:45:11
Да, отговора на 4-ия въпрос обяснява всичко. Вижте, много съжалявам...... заблудих се, че сте лекар. То не само, че не сте, но и страдате от психодрама.
Пожелавам ви бързо оправяне.
Ако не успеете скоро можете да опитате ТЕС - при нас има лекари и психолози и ще Ви помогнем. Имаме опит със успешно решени случаи точно като Вашия.

Към Fantagiro : много усилия изискав разбирането на написаното от Вас. По всичко личи че сте главния коментатор на форума, но защо няма други, които да се включват във Вашите дискусии?
42  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Октомври 23, 2014, 08:23:33
Чудесно сте наместили етичният кодекс от БАП, разбира се докъдето са ви стигнали силите. Защо не опитате да се приобщите към Българската асоциация по психотерапия? Вратите са отворени.
В тази работа самоопределението не може да те прави специалист. Има стандарти, модели, научни доказателства.
Това, че има лекар, или психолог сред вас, съвсем не е способ да се пледира за легитимност. Има общоприети стандарти.
Няма как да се смеси психология с енергийно вярване. Психологията не работи с вярвания, както и всяка една наука. Разбира се психологията би могла да даде някаква научна "одежда", на меридианните глупости. Но дори и така контекста в който се използва е далеч от науката.
Психологията, като инструмент за практическа помощ на хора, се използва в две направления - консултиране и психотерапия.  Трето няма. Тези две практически умения се изучават и придобиват по определен начин, при определени стандарти и от определени организации, които покриват определени критерии.
В заключение - неетично е да баламосвате хората, които страдат. Иначе в подобна идея има доста търговски нюх.

Здравейте! Да слагате етикети и оценки е непрофесионално. Видях, че сте психолог, но явно само се титуловате така. Няколко въпроса:
1. Защо да се приобщаваме към БАП? - нима ви трябва допълнителна членска маса, която да плаща внос и да обслужва десетина човека?
2. Какво ви дава основание да твърдите, че сме ""наместили кодекса на БАП"? нАли това е етичен кодекс - етиката и морала не може ли да са сходни?
3. Интересно как предпоставяте пледирането на легитимност... личи някакъв изблик от ваша страна, защо ли....?
4. Вие лекар ли сте?
5. Как разбрахте, че се "смесва психология с енергийно вярване"? Въобще какво влагате под енергийно вярване? Вие вярвате ли в електричеството или ежедневно го ползвате?
6. Употребата на етикети не описва ли точно качеството на използвалият ги? - визирам "глупости"
7. Достигайки края на съобщението ви си обясних агресията ви - става въпрос за това, че не ви върви в работата и се ядосвате, че не сте успял да предложите адекватна психологическа помощ като нашата, нали? Smiley
43  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ИЗЛЕКУВАХ СЕ ОТ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО -: Октомври 16, 2014, 08:42:57
Защо да си говорим за религии, щом като с малко практика можете да откриете вашият Бог Smiley Да сте здрава силна успешна и най-вече щастлива.
Всичко това е напълно постижимо, просто е необходимо да раздвижете енергиите Smiley
44  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ИЗЛЕКУВАХ СЕ ОТ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО -: Октомври 16, 2014, 08:16:25
Не се подигравайте на хората в затруднение. Не е сигурно кога можете и вие да изпаднете в такова и да се наложи да потърсите специализирана помощ.
45  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Техника за емоционална свобода (ТЕС) -: Октомври 16, 2014, 08:11:11
Дадхо линк, може би не се вижда:

http://barep.org/index.php?lang=bg
Страници: 1 2 [3] 4

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1