evropea.com - форум за паническо разстройство
Май 21, 2022, 06:19:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Умора в слънчевия сплит
[Паническо разстройство]
Ari
Февруари 23, 2021, 06:26:18

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: 1 2 [3] 4
31  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Септември 16, 2014, 06:38:02
За съжаление през годините съм ходила при много психиатри и ми е ясно тяхната сфера на общуване. Съгласна съм с вас, че той не провежда сеанси, а се ориентира с няколко думи в състоянието на пациента. Но понякога, когато си отчаян ти трябва малко повече увереност и очакваш мнението на лекаря, като вълшебна пръчица да те освести. Благодаря за разяснението за психолог и психотерапевт. Значи наистина аз слагам всичко това под един знаменател. Излиза, че съм ходила на психоанализи - как се нарича човека с когото контактувам тогава - психоаналитик? Извинявайте, но в момента не се чувствам уютно в главата си и ви писах пак като зов за помощ, но вашият отговор ме обезкуражи. Ако нямате нищо против, когато съм по-спокойна бих искала да започнем някакъв диалог.
32  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Септември 16, 2014, 12:15:29
Здравейте г-н Тодоров, до сега не съм имала честта да контактувам с вас. Незнам и от къде да започна, затова ще ви копирам последното си мнение в сайта тук, последниа ми вик за помощ.
След среща с психиатър съм винаги още по-объркана. Може би защото 2-3 дни преди това живея с надежда, че този път ще има помощ за мен, ще ми дадат алгоритъма на щастието. На практика е различно - споделям с нея/психиатъра/ все още трудно излизам, потисната съм, по-скоро тревожна - отговора един и същ - това си е заболяването, нормално е да се чувстваш така, все пак идва есен. Ще пробваме с еди какви си дози и т.н. Ходих на 2-3 психолози през годините, стигат до там да ми лепнат етикета емоционална и съм готова. Абе никой ли не мисли, че аз ако можех сама да си помогна, нямаше да плащам за чуждо мнение. Какво излиза аз трябва да съм жива съмо лятото ли? Карат ме да си мисля, че трябва да си лекувам характера, тори и това да е истината как, по какъв начин при живота който водим... Объркана съм и става несвързано, искам отговори, търся отговори...
33  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 16, 2014, 12:13:06
След среща с психиатър съм винаги още по-объркана. Може би защото 2-3 дни преди това живея с надежда, че този път ще има помощ за мен, ще ми дадат алгоритъма на щастието. На практика е различно - споделям с нея/психиатъра/ все още трудно излизам, потисната съм, по-скоро тревожна - отговора един и същ - това си е заболяването, нормално е да се чувстваш така, все пак идва есен. Ще пробваме с еди какви си дози и т.н. Ходих на 2-3 психолози през годините, стигат до там да ми лепнат етикета емоционална и съм готова. Абе никой ли не мисли, че аз ако можех сама да си помогна, нямаше да плащам за чуждо мнение. Какво излиза аз трябва да съм жива съмо лятото ли? Карат ме да си мисля, че трябва да си лекувам характера, тори и това да е истината как, по какъв начин при живота който водим... Объркана съм и става несвързано, искам отговори, търся отговори...
34  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 16, 2014, 08:36:39
Поздрави и успехи на първокласничката!
Първият учебен ден за мен е една от емоциите, която се помни цял живот. Но откато децата тръгнаха първи клас, някакси ми се стуваше, че времето взе да лети по-бързо, че те много бързо растат. Може би, защото има числова редица 1,2,3...
Днес съм при психиатъра, искам помощ, искам да съм добре, ИСКАМ...
В момента пак се мразя, че въпреки добре уредения си живот, аз пак викам искам...
Май съм объркана, какво ще мажа пак пред психиатъра незнам...
Пожелавам ви един прекрасен ден, въпреки лошото време!
35  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 14, 2014, 04:56:00
Сега като се замисля, май парите са част от проблема. Преди бяхме авто туристи, дори по 2 пъти месечно избирахме интересна за нас дистинация и ходихме с приятели, децата, техните приятели. Сега само работим по много за малко пари, покриваме много кредити. 20 години бях частник и не се усетих последните години, че потъвам и влагам средства, а при разработен бизнес това е недопустимо и доведе при мен до тотален крах. От 1-2 години не ми се ходи дори на кафене - шумно ми е, безмислено. Аз все трябва да съм в действие, а когато изнемогна спя страшно много.
Обичам да готвя засукани манджи и да посрещам приятели в къщи на гости. Тогава сядането на маса наистина решава за миг проблемите. Но последно време по-малко се събираме, всеки тича по задачи. Веднъж месечно се събираме 6 приятелки на кръчма и си клюкарим, но дори и за тях е необяснимо, как аз която ги организирам, която съм душата на компанията, изпадам в тези сътояния. Ето виждаш ли? наистина живея нормално, дори не скучно и въпреки това пропадам. Сигурно имам скапан характер и никога няма да се излекувам от себе си.
Някакъв отдушник ми са татуировките - вече нашарих четири. Добре, че ми писа, сега чета отговорите си и се питам КАКВО ИСКАМ АЗ НАИСТИНА, май съм една глупачка, егоистка, лигла и искам всички да ме харесват, защо когато имам толкова много.
36  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 14, 2014, 02:16:41
Радвам се, че се появи, на работа съм и днес е пълна скука, а ме тресе притеснението. Наистина ще се възползвам от мнението ти за писането тук, наистина какво ми пука? Още се замислям как ще ме възприемат, но е глупаво - наистина не знам кой е срещу мен, май по навик действам и мисля да не се изложа - пред кого??? Тъпо е да го мисля.
Децата в момента са - дъщерята на 28, синът на 20. Добри приятели ми са. По повод начина на разтоварване - това ми е проблем, не мога да го открия. Пробвах фитнес, йога - нещо не ми се получава. Много чета, понякога безразборно по 2-3 книги наведнъж, но и това не ме разсейва - дори се натоварвам допълнително, видя ли непозната дума, хуквам да и търся значението по разни речници, не чета за удоволствие, а за да знам повече, да съм на ниво, висока обща култура, да бъда оценена - защо? от кого? - въпрос без отговор, проблем. Мисля, че би ми харесало да се разхождам, но в ПА има и агорафобия. Въпреки всичко сутрин и вечер разхождам кученцето, но от март до сега /март ми беше последната ужасна криза/ го разхождам трепереща, с личната карта в джоба, ако ми стане нещо да видят коя съм.Красота нали?
Сега да ти кажа често тук си е чисто разтоварване, ама и аз съм склонна да се пристрастявам и вече се плаша, че проверявам форума по 100 пъти за отговори.
37  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 14, 2014, 10:23:06
Вчера не можех да пиша, ама днес съм свободна, та ако има някой тук съм склонна да го отегча.  Fantagiro, искам да се опитам да ти отговоря за началото... Бях наза  24 години, когото получих първите кризи. След много изследвания стигнах до психиатър. Мнението беше - паническо разстройство от пренатоварване. И наистина за 2 години бях на следния режим: учих 2 висши - редовно и задочно, работих вечер в една видеотека, направих си фирма в съдружие и започнах частен бизнес, живеехме на квартира и имахме дете на 2 години. Сега като го чета ми звучи страшно. Завърших успешно института, работих само в моята си фирма и когато всичко си потръгна нормално аз тотално изключих. Това е началото. Преодолях състоянията си за 6 месеца и после 10 години не съм помисляла дори за валериан.
Дори успях с 9 години разлика да родя и второто си дете. Когато навърших 35 необяснимо се сринах и от тогава до сега с малки паузи аз не съм аз. Или пък точно това съм аз?
Ще ми кажеш ли името си?
38  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 13, 2014, 01:16:46
Нямам проблеми с деца, мъж семейство, работа. Нямам проблеми дори и с физическо здраве. И точно затова се обърквам, излиза, че или съм лигла,която си проси внимание със изблици на тиха лудост, или съм щраус, забил глава в пясъка за да избяга от проблемите си. Сигурно имам проблеми, но така съм се подредила, че не искам да ги приема, ако открия проблеми те си, нали няма да съм вече "перфектна".
Нали ако имам проблем с мъжа си - това е моя грешка, все пак аз съм си го избрала и то с любов. Нали ако имам проблеми с децата, ще излезе, че аз не съм се справила да ги възпитам. Нали ако имам проблеми в работата, ще излезе, че не съм добър професионалист, защо съм се хванала тогава с това. Ето това са моите мисли...
39  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 13, 2014, 12:30:19
Привет и от мен, не съм се уплашила просто работя на две места и не винаги имам време да пиша. Ама май истината е друга, пак ме тресе притеснение и от ден на ден се справям все по-зле. Обвинявам критическата, ама психиатъра е на друго мнение.
Може би е грешка, че когато не ми е добре, предпочитам да не контактувам, и без това съм с объркани мисли, а сега въобще не мога да ги подредя. Иначе и днес и утре съм на работа, така че трябва да се стегна и да се справя. Ще надничам тук...
40  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 11, 2014, 12:37:03
Към Лодхен
Радвам се, че отвори темата за влюбването и ме върна 4-5 години назад в една красива за мен история. След като 25 години се опитвах да накарам мъжът ми да ми показва, че ме обича, че ме цени, че съм му нужна и аз един ден се влюбих в друг. Момче, доста по-малко от мен, неможеш да си представиш как летях, как пишех стихове, как се озарявах от усмивки, как исках да видя дали има още нещо в секса, до тогава мъжът ми бе единствен. Но всичко бързо приключи, естествено мъжът ми се усъмни, че щастието ми не се дължи на него, но не това бе проблема. Моето момче ме помоли да го забравя, каза ми че му преча да си изгради живота, обсебвала съм мислите, дните му, непрекъснато мислел за мен, атова му пречило да се влюби в друга и да помисли за себи си. Отдръпнах се и това беше.Така и не правих секс с него. Днес го намерих и му писах съобщение, може би не е редно, но така го почуствах в момента.Благодаря ти за този спомен.
41  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 11, 2014, 11:54:05
И аз изчезвам за малко, отивам на работа и от там пак ще се включвам. Исках да ви се похваля, че си изгладих бяло потниче - обикновенно се обличам в сиво. Ще отида на фризьор и така...Можи би да споделяш безразборно, хаотично, дори и без смисъл - помага. До сксоро!
42  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 11, 2014, 11:18:22
Май ми се изгуби един отговор, нещо май се мотам още тук. Попита ме къде съм била досега? Притеснявах се да пиша, пак моите глупости - какво ще си помислят хората, дали ще ме разбират, дали ще ми лепнат етикета "лигла"-както често се случва. Но сега не ми пука, искам да направя нещо за себе си, да се измъкна пак от себе си. Трябва много още да мисля по това. Притеснява ме мисълта, че ако нямам моите си объркани мисли, как ще се напасна към другите - "нормалните".
43  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 11, 2014, 11:01:28
Няма къде да се наместя да търся нещо за себе си + описаното работя на 2 места и почивам 2 дни в месеца. Пиши ми и за себе си.
44  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 11, 2014, 10:34:50
А може би точно това ми липсва...
Ще мисла по въпроса.
45  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 11, 2014, 09:31:38

Doro Pesch - I'm in with you

Поздрав за вас, за да имаме един прекрасен ден...
Страници: 1 2 [3] 4

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1